سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • باربد
    Banned
    • Aug 2025
    • 3256

فعلا این کبافق زیر خاکی ما از 3400 تا 6400 با 90 درصد سود فکر کنم از همه بیشتر ریشه تو خاک داره>:d<
    جالبه من با نوسانی که گرفتم فردا میرم تو 104 درصد سود ناقابل

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

باربد جان مبارکت باشه....
      ولی یه نیم نگاهی به قندی ها بد نیست;)
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• باربد
        Banned
        • Aug 2025
        • 3256

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
        باربد جان مبارکت باشه....
        ولی یه نیم نگاهی به قندی ها بد نیست;)
        من که قلرستان 210 خرید دارم
        البته میانگینم 600 شده
        شما دیگه چرا;)

نظر

• nazanin
          عضو عادی
          • Jun 2011
          • 289

معذرت میخوام چراسودعملیاتی چنین رشد عجیبی داشته اونموقع رشدمبلغ فروش 11درصد بعدشم عملیاتی ؟اون درآمدهای متفرقه که بابت فروش ساختمان وسودسپرده که هیچ ولی سودعملیاتی که تفاوت درآمدوهزینه هست حتما هزینهاش بایدخیلی کم شده باشه درسته ؟

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
            من که قلرستان 210 خرید دارم
            البته میانگینم 600 شده
            شما دیگه چرا;)
            آخه یادمه گفتی کم برداشتم....
            راستی نمیخاد بازبشه این قلرست؟؟خبر نداری؟
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

در اصل توسط nazanin پست شده است View Post
              معذرت میخوام چراسودعملیاتی چنین رشد عجیبی داشته اونموقع رشدمبلغ فروش 11درصد بعدشم عملیاتی ؟اون درآمدهای متفرقه که بابت فروش ساختمان وسودسپرده که هیچ ولی سودعملیاتی که تفاوت درآمدوهزینه هست حتما هزینهاش بایدخیلی کم شده باشه درسته ؟
              خواهش میکنم
              سود عملیاتی بدلیل کاهش شدید هزینه های عملیاتی رشد داشته که نکته خیلی مثبتیه
              دقیقا حرف شما درسته

نظر

• باربد
                Banned
                • Aug 2025
                • 3256

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                آخه یادمه گفتی کم برداشتم....
                راستی نمیخاد بازبشه این قلرست؟؟خبر نداری؟
                بازه عزیز
                رو 2000 فروشنده داشت سازمان بهش برخورد
                خودش کردش 1100
                حالام رو این قیمت فروشنده نداره:d

نظر

• nazanin
                  عضو عادی
                  • Jun 2011
                  • 289

ازدوستانی که تواین تاپیک فعالند یه خواهشی داشتم که بیان بگند معیارهای سهم زیرخاکی چیه وبه چه دلیل اونوزیرخاکی میدونندآیا فقط منظور کوچکیه سهمه(تعدادسهام وحجم مبنا) بازدید کم ازنظربقیه بازاره چیه منظور؟ باتشکر

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

آخه اینو نوشته:

نظر

• باربد
                      Banned
                      • Aug 2025
                      • 3256

ازدوستانی که تواین تاپیک فعالند یه خواهشی داشتم که بیان بگند معیارهای سهم زیرخاکی چیه وبه چه دلیل اونوزیرخاکی میدونندآیا فقط منظور کوچکیه سهمه(تعدادسهام وحجم مبنا) بازدید کم ازنظربقیه بازاره چیه منظور؟ باتشکر
                      به سهام ناشناخته ای که بعد از گذشت زمان بازدهی خوبی بده زیر خاکی میگیم مثالشم تو صفخات قبلی هست

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

البته با اجازه دوستانی مث حامد24،باربد،مهران عزیز و ....که بهترین زیرخاکی شناسای این سایت هستن.
                        معیار اصلی اینه که سهمای کوچیکی که فاند مناسب دارن یا خبر خیلی مهمی درموردشون وجود داره اما بدلیل کم بودن حجم و ....اقبال زیادی نسبت بهشون نبوده و یه یجورایی به قول معروف لیدر نیستن
                        همینطور چراغ خاموش دارن حرکت میکنن.
                        شکرخدا تا الان توی این تاپیک سهمای قدرتمندی معرفی شده که بازدهی خوبی هم داشتن
                        درضمن حرکت گروهی بچه ها باعث کاهش ریسک خرید هم میشه

نظر

• mehran
                          كاربر فعال
                          • Jan 2011
                          • 1537

در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
                          حجم معاملات خيلي پايينه
                          بر فرض كه خوب باشه و بخوايم بخريم! خب از كي بخريم؟ فروشنده آنچناني كه نداره. حالا فرض كنيم خريد خوبي هم كرديم. بعد از رشد به كي بفروشيم برادر من؟

با اجازه باربد عزیز ....=;
                          میخوام به صورت آموزشی و با متد روز دنیا آموزش زیرخاکی چیست رو آغاز کنم....B-)
                          همان گونه که در پست 157 صفحه 11 این تاپیک میبینید سهمی معرفی شده به نام شمواد در قیمت 62.8 ریال و حجم معامله 2000 سهم...
                          دوست عزیزم محمود شریعت با لحنی باحال و با چاشنی تیکه میگوید برادر من از کی بخریم؟؟ به کی بفروشیم؟؟
                          خب حق داره...سهم کم حجم و بی جونه....
                          حال حدود یکماه از اون تاریخ گذشت و سهم در دو روز گذشته 1.480.000 معامله شده....>:)
                          پایان جلسه اول...:x

نظر

• حامد24
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2532

ضمن تشکر از مصطفی مهران و باربد عزیز که با حضور فعالشون و اطلاعات مفیدی که در این تایپک ارایه میدند کاری کردند که این روزها خیلیها دنبال سهمهای زیر خاکی باشند
                            بنده وقتی این تایک رو ایجاد کردم هدفم این بود که به سهمهای پرپتانسیل (چه سهمهایی که دارای سرمایه کم وچه سهمهایی که دارای سرمایه زیادی هستند که معمولا هم در یک مقطع از زمان مورد اقبال بازار قرار میگیرند وبازدهی مناسبی نصیب سهامدارانشان میکنند مثل همین وصتدوق دو ماه پیش) که به هر دلیلی به انها پرداخته نمیشود پرداخته شود
                            معیار زیر خاکی بودن از نظر من این نیست که سهم حتما باید کم سرمایه و دارای وضعیت بنیادی مناسبی باشدالبته اگر به این صورت باشد خب خوب است ولی در نظر داشته باشیم از انجایی که در بورس همواره در یک مقطع زمانی یک سهم مورد اقبال قرار میگیرد و فرصت کسب یک بازدهی قابل قبول را فراهم میکند که معمولا هم از سهمهای کم سرمایه نیست میتواند جز سهمهای زیر خاکی معرفی شود وبهتر است که به انها پرداخته شود
                            مثلا اواخر سال 88 بود که ما مشغول خرید فراوری بودیم وحتی خود بنده با شروع سال 89 بازهم درصدی خریداری کردم تا تعداد بیشتری در پرتقوی داشته باشم هرچند که بعد از فراز و نشیبهای فراوان سود نسبتا مناسبی عایدمان شد ولی اگر همان موقع همین سرمایه را روی رانفور سرمایه گذاری میکردیم سود فوالعاده ی در عرض کمتر از یک سال نصیبمان میشد اواخر سال گذشته وقتی قیمت سهم به محدوده های 5000تومان رسید و دیگر برای خرید جذاب نشد فکر کردم که حتما اشکال از ما بوده که به این سهم بیشتر نپرداخته ایم ولی وقتی مجمع سهم برگزار شد متوجهش شدم که نتها من بلکه خیلی از سهمامداران وافراد فعال به این سهم پرپتانسیل نپرداخته اند چرا که بالای 85درصد از سهامدارانش حقوقیها بودند
                            این بود که تصمیم گرفتم بعد از ان به همه ی سهما توجه کنم و از تمام ظرفیتهای بازار استفاده کنم چرا که هر سهمی در زمان خودش برای خودش زیر خاکی محسوب میشود که اگر تمرکز مان روی سهمها بیشتر وبهتر باشد قطعا انها را خواهیم شناخت
                            البته در این سایت و بالاخص در این تایک اساتید بزرگواری هستند که همین کار رو میکنند و در هر مقطع از زمان سهم متناسب با ان زمان رو معرفی میکنند که جا داره همینجا ازشون تشکر کنم @};-
                            در حال حاظر هم به اعتقاد من بهتر است روی قندیها تمرکز کنیم ویک سهم مناسب از این گروه پیداکنیم چرا که هم پی بر ای نسبتا مناسبی دارند وهم قیمتهای جهانی شکر وضعیت خوبی دارد.
                            باتشکر.
                            یل یاتار ، طوفان یاتار
                            یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• nazanin
                              عضو عادی
                              • Jun 2011
                              • 289

بارانفورماکه خیلی حال کردیم ازپارسال ازقیمتهای ۲۵۰۰ واردشدیم تامجمع وافزایش سرمایه و... وامروز آخریناشوفروختم سهمی بافاندقوی وبنوعی دارای انحصاردرصنعت خودش همیشه محکوم به رشده ولی هرچی اینجاسودکردیم نصف بیشترش توتجهیزاتیها ازدست دادیم اونم باراهنماییهای یک سایت معروف ولش کن بابا بیخیال اونم بخاطراوضاع ناجورسیاسی پیش اومد .امیدوارم بامعرفی این زیرخاکیها جبران کنیم اگربه جرم عتیقه فروشی مارونگیرند؟:d

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

حامد عزیز، با تشکر از شما و سایر دوستان فعال در این تاپیک؛
                                نظر خودتون بیشتر رو کدوم سهم از این گروه شیرینه؟ یا چه پیشنهادایی برای تحلیل بیشتر دارین؟ بنده متاسفانه اطلاع زیادی از شرایط این صنعت ندارم
                                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

در حال کار...
                                X