کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان و همراهان سهمم های زیرخاکی من و عده ای از دوستانم از فردا بصورت پله ی از قثابت (سهم زیرخاکیمان) که انصافا هم در این مدت بازدهی مناسبی داد خارج میشویم هرچند که ممکن است با این جهانیها بازهم رشدی متوجهش شود که حتما هم در میان مدت همین گونه خواهد بود ولی به شخصه ترجیح میدم دیگر روی سهم دیگری تمرکز کنم و دنبال زیر خاکی دیگری باشم .
گفتم اطلاع بدم تا بعدا حرف و حدیثی پیش نیاد
موفق باشید
من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نگردد بدین بالا نشینی ها
من آمدمممممممممممممممممممممممم
دوستان مجمع فاذر کی هست ؟ توصیه به شرکت دارید یا در مثبت دوشنبه خارج شوم /
روژان عزیز
فاراک دوشنبه در پایان معاملات برای مجمع متوقف میشود بهتر است در مجمع شرکت کنید به احتمال زیاد مثل مجمع صدرا در این مجمع هم خبرهای مثبت مناسبی خواهیم شنید
An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
عجب گزارشی ;)
در گزارش حسابرسی نشده که مدتها پیش اعلام کرده بود 770 ریال اعلام کرده بود حالا با این گزارش حسابرسی شده (105.6) بالای 30درصد تعدیل مثبت اعمال کرده به احتمال زیاد گزارش 9 ماهه هم که چند وقت پیش اعلام شد ه بود ، حسابرسی شده ی اونم امروز فردا ارایه بشه که بعید نیست که اونم تعدیل بشه
چه میکنن این قندیها :*
عجب گزارشی ;)
در گزارش حسابرسی نشده که مدتها پیش اعلام کرده بود 770 ریال اعلام کرده بود حالا با این گزارش حسابرسی شده (105.6) بالای 30درصد تعدیل مثبت اعمال کرده به احتمال زیاد گزارش 9 ماهه هم که چند وقت پیش اعلام شد ه بود ، حسابرسی شده ی اونم امروز فردا ارایه بشه که بعید نیست که اونم تعدیل بشه
چه میکنن این قندیها :*
حامد جان 6 ماهه 100% پوشش.....حتی 3 ریال هم بیشتر از پیش بینی آخر دوره اش محقق کرده طی 6 ماه;;)
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
با درود به همه خوبان
به هر كجا كه بينجامد ابايي نيست.
آنچه درست است و بايست بگويم را ميگويم و واهمه اي از هيچ ندارم.
اين گفتگوي من با يك شخص نيست
بايست دفاع تمام قد كنم از هر آنچه كه به اشتباه و گمان و ناراستي برداشت كرده ايد و حال بر آن پاي ميفشاريد.
محمد سعيد باقري هستم ومديريت پرتفوي ساتا را انجام ميدهم.
هزاران بار ديده و خوانده ام كه چه برداشتهاي نادرستي از عملكرد ساتا ميشود در صورتيكه هرگز چنين نيست.
خودم را معرفي كردم و كامل .
سركار خانم يا آقاي محترم
سزاوارتر آنست كه خود را معرفي كنيد و مردانه
و نه به برداشتهاي ذهنيتان با هم چالش كنيم.
و يقين بدانيد كه هم از جانب خودم و هم مجموعه شكايت بلند بالايي از شما ترتيب خواهم داد بي هيچ ابايي از هر انجامي.
يك پرسش:
در هر صورت حقوقيهاي بازار ميخ خيمه بورس هستند
روزهاي منفي و كم حجم و فرار بازار هميشه به اميد خريد حقوقي پشتيبان سهمتان هستيد تا گشايشي در پرتفويتان باشد.
چرا بيدليل تهمت ميزنيد به آناني كه همراه شما و هم گام شما در بازار ميجنگند؟
به يقين برخي خطاهايي هم دارند به همه تعميم ندهيد.
اگر اين ميخهاي خيمه به ناجوانمردي تهمت برخي برفرض محال از خاك بيرون كشيده شوند
گه خيمه را باد خواهد برد و آش را با جاش لولو.
من همچون شما ميلاد 159 را نفرين نخواهم كرد
برايش اگر شما نيستيد:
پيروزي و سلامت و تندرستي آرزومندم و از ايشان درخواست بخشش دارم و اميدوارم مرا ببخشند كه در مورد ايشان همچين گناهي مرتكب شدم و اينگونه خطا كردم.
------------------------------------------------------------
اشتباه اصلي شما اين كه فكر ميكنيد مدير يك پرتفوي حقوقي هميشه سوار بر رانت و با پشتوانه مالي حقوقي سرمايه گذاري ميكند.
نخير جانم بنده هرگز با سهمهاي استراتژيك شركت چنين نميكنم و با پولشان.
اينروزها بر قثابت
فروموليبدن
توسعه فارس
حق سرب
كار ميكنم و تاكيد موكد ميكنم كه هيچ كد حقوقي يك تك سهم هم از اين سهمها ندارد .
و بفهم كه سهم و استراژي سرمايه گذاري شركت و حقوقي بيان و جايي براي بيان در هيچ كجا ندارد چه آن يك امانت و سپرده مهم هست و جايش در سينه امين است نه بر هر كوي و برزن.
و بفهم كه به خاطر همين سهمهاي اينچنيني را صحبت كرده ام.
سخن از بافق و فراور ميكنيد؟
من اين سهمها را در نرخهايي و آنگاه كه هيچكس در بازار نگاهشان نميكرد در طول زمان خريد كرده ام و خداي را سپاس كه مجموعه سود بسيار خوبي برده است.
و اين سهمها هنوز ابتداي راه رشد هستند.
در مورد حفاري هم خودتان درست گفتيد بازار ارزش اين سهم را ندانسته همانطور كه اكنون هم قدر اين سهم ارزشمند را نميداند و مابقي حرفهايتان گزاف و بيهوده گويي است.
در مورد افتراها و دروغهايي كه بسته ايد پس از معرفي كاملتان و از طريق حقوقي مجموعه و وكيل شخصي خودم در خدمتتان هستم.
متاسفم براي شما كه با نيرنگ و دروغ و ناراستي
و دوستانه پرسش كردنتان تلاش در نزديك شدن ميكني و اينگونه دشنه در دست ميفشاريد تا لحظه اي روي برگرداندن مجال نشاندن دشنه زهر آگينتان بر پشت آنكه دوستش خوانده ايد باشد.
000
اهورامزداي پاك شما و دلتان را و تنتان را از اينهمه نيرنگ و ناراستي پاك گرداند.
براي روشن شدن ذهنهاي آلوده شده با نامردي و نامرادي:
بنده 720000 سهم قثابت دارم و در ادامه هم فايل csd را خواهم گذاشت .
قصد فروش سهم را در اين نرخها هم ندارم.
خيالتان راحت
به حد 1 درصد هم خريدارم.
تا
سيه روي شود هر كه در او غش باشد.
شايان گفتن كه :
جناب نازنين 62 بنده هيچ تعهدي ندارم كه سهم به شما معرفي كنم تا ضررهايتان در صدرا وووو
را جبران كنيد
هر وقت روزي 5 ساعت صورت مالي خوانديد و 5 ساعت هم نمودار چك كرديد و 3 ساعت به تابلوي بازار ميخكوب شديد
سلام دوستان من این 2 روزو رفتم طرفه یاسوج نمیدونم دوستان سی سخت رفتن یا نه جای زیبایی بود و هوای عالی.....
الآن اومدم میبینم چقدر دوستان فعالند...گزارش قند پیرانشهر هم مصطفی جان هرچه کردم باز نشد اما از اینکه با دیدن گزارش یاد ما افتادی جای بسی خوشحالیست...
واقعا خسته و خواب آلودم حدود 6 ساعت رانندگی کردم الآن رسیدم دوستانی که پیام خصوصی دادن حتما فردا تا 9 جواب میدم....
سلام دوستان من این 2 روزو رفتم طرفه یاسوج نمیدونم دوستان سی سخت رفتن یا نه جای زیبایی بود و هوای عالی.....
الآن اومدم میبینم چقدر دوستان فعالند...گزارش قند پیرانشهر هم مصطفی جان هرچه کردم باز نشد اما از اینکه با دیدن گزارش یاد ما افتادی جای بسی خوشحالیست...
واقعا خسته و خواب آلودم حدود 6 ساعت رانندگی کردم الآن رسیدم دوستانی که پیام خصوصی دادن حتما فردا تا 9 جواب میدم....
خسته نباشی
بیدار که شدی در موردش حرف میزنیم
نظر