سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehran
    كاربر فعال
    • Jan 2011
    • 1537

خب دوستان طبق تحلیلی که استاد holy بزرگوار در ابتدای بررسی منگنز داشتند و لطفشون رو شامل حال ما کردند و سهم رو بررسی کردند این مقاومت ها در راه صعود سهم بیان شد:

1-700......که له شد

2-735.....که از اونم رد شدیم

3-800.....که به احتمال زیاد رد میشه

4- که گذشتن ازش مشکله 850 تومانه.....البته با توجه به اتمام سهام تکادو<شاید 50 تا دیگه داشته باشه> و خریدهای سنگین شخص حقیقی که شدیدا در حال افزایش % مالکیته باید معاملات روز های آینده رو با دقت مشاهده و تعقیب کرد فقط یه نکتهای خدمت دوستان بگم اگه خواستین سفارش فروش بذارین که نظرم از قیمت بالای 800 هست سفارشاتون رو با بررسی دقیق سهم و خریداران در اون لحظه انجام بدین........

نظر

• nazanin
      عضو عادی
      • Jun 2011
      • 289

باسلام خدمت دوستان نطرتون درخصوص روند آتی قیمتهای جهانی قندوشکرچیه ؟

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

در اصل توسط nazanin پست شده است View Post
        باسلام خدمت دوستان نطرتون درخصوص روند آتی قیمتهای جهانی قندوشکرچیه ؟
        صعودی تا پایان سال
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

فرهاد جان مقاومت بعدی کسرا چیه؟:d
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• farhad61
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 512

سلام مصطفی جان
            آقا شما که واسه یه نوسان 5 الی 7 درصدی سوار شدی ، حالا چی شده دیگه پیاده نمیشی ؟!! :d
            به نظرم خیلی جات باید راحت باشه که تکون نمیخوری :))
            فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
            قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

در اصل توسط farhad61 پست شده است View Post
              سلام مصطفی جان
              آقا شما که واسه یه نوسان 5 الی 7 درصدی سوار شدی ، حالا چی شده دیگه پیاده نمیشی ؟!! :d
              به نظرم خیلی جات باید راحت باشه که تکون نمیخوری :))
              تا اومدیم پیاده بشیم رفت تو کار پرواز....منم محکم نشستم:d
              هر چی مقاومت گفته بودی اوندفه ترکوند.....چیز دیگه ای نداری؟

نظر

• farhad61
                عضو فعال
                • Aug 2025
                • 512

الان جایی مهمون هستم واسه افطار
                بزار دیتاش رو بگیرم در خدمتم
                پورسانت ما هم یادت نره ( اگه ندی میگم بیاد پاینا :d )

نظر

• تام آی
                  عضو عادی
                  • Jul 2011
                  • 168

وملت!:-w
                  مثل اینکه یه کم باید گردگیری شه!X-(

نظر

• farhad61
                    عضو فعال
                    • Aug 2025
                    • 512

مصطفی جون از رانندش پرسیدم گفت دیگه آخر خطه به فکر پیاده شدن باش :D

اگه خواستی دوباره سوار شی برو ایستگاه 476 گفته حتما اونجا دوباره مسافرها رو سوار میکنم ;)

امروز فرداس که صف فروش تپلی داشته باشه

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

در اصل توسط farhad61 پست شده است View Post
                      مصطفی جون از رانندش پرسیدم گفت دیگه آخر خطه به فکر پیاده شدن باش :d

اگه خواستی دوباره سوار شی برو ایستگاه 476 گفته حتما اونجا دوباره مسافرها رو سوار میکنم ;)

امروز فرداس که صف فروش تپلی داشته باشه
                      خب مرسی فرهاد جان
                      من امروز دیگه حتما پیاده میشم:d

نظر

• mehran
                        كاربر فعال
                        • Jan 2011
                        • 1537

خب دوستان ذکر یک نکته رو بر خودم واجب دونستم..........

امروز یکشنبه 6.6.90..............ساعت10.20 .........

منگنزی که در 640 معرفی شد در قیمت 811 تومان 576 هزار صف خرید دارد................اگه دوستان به اینقدر سود راضی هستند...........

من وظیفم دونستم به دوستان سهمی رو که ازش خبر دارم معرفی کنم و در 6 روز کاری 24 % سود داد.................البته به منگنز 1300 در بلند مدت ایمان دارم..........

نظر

• حامد24
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 2532

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                          خب دوستان ذکر یک نکته رو بر خودم واجب دونستم..........

امروز یکشنبه 6.6.90..............ساعت10.20 .........

منگنزی که در 640 معرفی شد در قیمت 811 تومان 576 هزار صف خرید دارد................اگه دوستان به اینقدر سود راضی هستند...........

من وظیفم دونستم به دوستان سهمی رو که ازش خبر دارم معرفی کنم و در 6 روز کاری 24 % سود داد.................البته به منگنز 1300 در بلند مدت ایمان دارم..........
                          مهران جان منگنز هم خوب بود ممنون
                          امروز طی یک حرکت دسته جمعی و میشه گفت مشترک (هم بچه های این سایت و هم بورس 24) باما خریداری شد
                          بنظرم با ساختار مالی مناسب و اخبار و حواشی مثبتی که داره بشه این سهمرو یک زیرخاکی خوب و پرپتانسیل محسوبش کرد
                          طی تماسی که دوستان با شرکت داشتند عنوان شده که بزودی افزایش سرمایه 400 درصدی به بازار منعکس میشه
                          و میشه گفت به محض اینکه این خبر به بازار اعلام بشه قطعا روندی همچون روند کبافق نصیبش میشه
                          یل یاتار ، طوفان یاتار
                          یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• mehran
                            كاربر فعال
                            • Jan 2011
                            • 1537

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
                            مهران جان منگنز هم خوب بود ممنون
                            امروز طی یک حرکت دسته جمعی و میشه گفت مشترک (هم بچه های این سایت و هم بورس 24) باما خریداری شد
                            بنظرم با ساختار مالی مناسب و اخبار و حواشی مثبتی که داره بشه این سهمرو یک زیرخاکی خوب و پرپتانسیل محسوبش کرد
                            طی تماسی که دوستان با شرکت داشتند عنوان شده که بزودی افزایش سرمایه 400 درصدی به بازار منعکس میشه
                            و میشه گفت به محض اینکه این خبر به بازار اعلام بشه قطعا روندی همچون روند کبافق نصیبش میشه

سلام حامد جان..........افزایش سرمایه رو که خب قبلا هم اعلام کرده بود در گزارش هم اومده بود......من آماری که یک ماه پیش از بچه های شرکت گرفتم گفتن تو مهر ماه اجرا میشه........قرار بود زودتر وارد حرکت گروهی بشه که خب همه سهمای دیگه عالی بودن و به نوعی اینو گذاشته بودیم واسه یه فرصت مناسب.........من هم پول نقد دستم نبود و امروز فقط 8000 تا خریدم ..........

البته به نظرم نمیشه بهش اسم زیرخاکی داد چون قبلا هم طی چند روز گذشته و هم سالیان گذشته بازار بهش زیادی توجه داشته و حجم معاملات هم بسیار بالا بوده اما قطعا به دوستان سود خوبی خواهد داد هرچند که من به قصد 20% سود وارد شدم یهو دیدی مثل بافق بچه ها رو نمک گیر کرد....

نظر

• حامد24
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 2532

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                              سلام حامد جان..........افزایش سرمایه رو که خب قبلا هم اعلام کرده بود در گزارش هم اومده بود......من آماری که یک ماه پیش از بچه های شرکت گرفتم گفتن تو مهر ماه اجرا میشه........قرار بود زودتر وارد حرکت گروهی بشه که خب همه سهمای دیگه عالی بودن و به نوعی اینو گذاشته بودیم واسه یه فرصت مناسب.........من هم پول نقد دستم نبود و امروز فقط 8000 تا خریدم ..........

البته به نظرم نمیشه بهش اسم زیرخاکی داد چون قبلا هم طی چند روز گذشته و هم سالیان گذشته بازار بهش زیادی توجه داشته و حجم معاملات هم بسیار بالا بوده اما قطعا به دوستان سود خوبی خواهد داد هرچند که من به قصد 20% سود وارد شدم یهو دیدی مثل بافق بچه ها رو نمک گیر کرد....
                              سلام مهران جان
                              مهران جان از اون نظر بله ضمن اینکه سهم نسبتا بزرگی (نیسبت به زیرخاکی ها دیگه ی تاپک ) هست معمولا زیر خاکی های گفته شده شرکتهای کوچیکی هستند وقابل قیاس با باما نیستند و فقط از نظر بازدهی و با توجه به صورتهای مالی مناسبیش بود که من بهش زیر خاکی گفتم
                              بنظرم با اومدن اطلاعیه افزایش سرمایه 400 درصدش که مثل اینکه قرار تو دو مرحله اعمال بشه بتونه روند مناسبی رو طی کنه و بازدهی قابل قبولی رو ارایه بده :x
                              یل یاتار ، طوفان یاتار
                              یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• باربد
                                Banned
                                • Aug 2025
                                • 3256

در مورد باما باید بگم
                                وقتی شناور مورد تایید سازمان از طرف دانایان عرضه بشه
                                میشه سهم را تعداد خرید
                                اما بعدش......
                                25700 را به یاد داشته باشید تا بعدا
                                البته این سهم در یک مرحله احتمالا 400 درصد را اعمال نمیکنه

نظر

در حال کار...
                                X