کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان يه اختلالاتي تو پيام خصوصي من پيش اومده براي بعضي از دوستان كه ميخوام پي ام بدم اصلا نام كاربري دوستان را شناسايي نميكنه نميدونم اين اشكال فقط براي منه يا دوستان ديگه هم دارن بايد عرض كنم به فنورد زنگ زدم حقهاي استفاده نشده هنوز ثبت نشده و احتمالا ميره براي 2 هفته آينده و سهم تا اون موقع روندي را كه بايد طي كنه حتما طي ميكنه
دوستان فنوردی سلام
به نظر حقیر اگه نوع باز کردن سهم دقت کرده باشین این دفه به قیمت منطقی باز شد
و مسلما روند سهم صعودی خواهد بود تا یه هفته دیگه که حق باز شه
چون سری قبل قیمت بالا باز شد و روند نزولی و این ضربه سنگینی به حق وارد کرد
البته اگه خاطرتون باشه ناظر روز اول مانع از این اتفاق شد ولی اصرار بعضی از دوستان که حق زیاد خریده بودن بازهم سهم بالا باز کردن
و چون قصد خرید نداشتن مسلما روزهای بعد روند نزولی داشتیم تا رسیدیم به قیمت تعادلی
به هرحال برداشت بنده این است که حقهای استفاده نشده به قیمت مناسب فروش خواهد رفت
جناب ساده من زنگ زدم به شركت ميگفتن حداقل 2 هفته ديگه حقهاي استفاده نشده اش باز ميشه چون هنوز ثبت نشده اول بايد سازمان بورس مجوزشو صادر كنه بعد بره براي ثبت كه اين روند حداقل 2 هفته طول ميكشه و اين بهترين فرصته براي حمايت از سهم تا روز بازگشايي و همانطور كه تو پي ام عرض كردم به اون اهداف خواهد رسيد.
امسال اوايل 90 با سرمايه 48.000 ميليوني پيش بيني شركت 306 بوده كرده 282
بعد افزايش سرمايه 94 بوده كرده 172 (180درصدر افزايش سودي)
يعني اون 282 با سرمايه 48.000 ميليوني رو كرده 507 ريال
قيمت سهمم كه با تعديل قبلي از 94 به 172 بالا نرفته كه پايين تر هم اومده
پس بايد شك كرد كه اين سهم با سود 51 تومني قبل افزايش سرمايه الان بايد چند باشه
پي بر اي 7 بهش بديم الان بايد 360 باشه - فولاد الان پي بر ايش با سود 38 تومني 8 هست با قيمت 280
امسال اوايل 90 با سرمايه 48.000 ميليوني پيش بيني شركت 306 بوده كرده 282
بعد افزايش سرمايه 94 بوده كرده 172 (180درصدر افزايش سودي)
يعني اون 282 با سرمايه 48.000 ميليوني رو كرده 507 ريال
پي بر اي 7 بهش بديم الان بايد 360 باشه - فولاد الان پي بر ايش با سود 38 تومني 8 هست با قيمت 280
اصلاحيه
مسال اوايل 90 با سرمايه 48.000 ميليوني پيش بيني شركت 306 بوده كرده 282
بعد افزايش سرمايه 94 بوده كرده 172 (82 % درصدي افزايش سود)
يعني اون 282 با سرمايه 48.000 ميليوني رو كرده 513 ريال
اصلاحيه
مسال اوايل 90 با سرمايه 48.000 ميليوني پيش بيني شركت 306 بوده كرده 282
بعد افزايش سرمايه 94 بوده كرده 172 (82 % درصدي افزايش سود)
يعني اون 282 با سرمايه 48.000 ميليوني رو كرده 513 ريال
شما چرا با سرمايه قبلي حساب كتاب ميكنيد؟با سرمايه فعلي سهمو بسنجيد 15 تومن سود 150 تومن قيمت
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
دوستان يكي ميتونه بمن توضيح بده چرا فنورد با حجم مبنا 1 در روز چهارشنبه فقط با نرخ 1494 معامله شده اما قيمت پايانيش 1478 ميباشد ظاهرا با حجم مبناي معمول محاسبه شده بنظر شما شنبه اصلاح ميشه يا تو بورس از اين اشتباهات بوفور يافت ميشه
بعد از پایان معاملات ی باره ایجوری شد من همون موقعه که 26000 تا سهم معامله شده بود قیمت روز بعد را از روی پاپانی حساب کردم ولی بعد از معاملات پایانی اون کمتر شد
بعد از پایان معاملات ی باره ایجوری شد من همون موقعه که 26000 تا سهم معامله شده بود قیمت روز بعد را از روی پاپانی حساب کردم ولی بعد از معاملات پایانی اون کمتر شد
يك مقدار بعيده با اين امكانات جديد دستي اينكارو انجام بدن قطعا به سيستم حجم مبناي معمولشو دادن و سيستم اين نرخ را تعيين كرده اما باز سوال اينجاس چرا در حين معاملات سيستم بر اساس حجم مبناي 1 نرخ پايانيشو تعيين ميكرده در هر صورت شنبه معلوم ميشه اميدوارم اشتباهشون اصلاح بشه
تحقق 58 درصدی سود «فنورد»: شرکت نورد و تولید قطعات فولادی طی 6 ماه ابتدای سال با سرمایه 144 میلیارد ریالی مبلغ 90 ریال سود به ازای هر سهم شناسایی کرد. (دنیای اقتصاد)
نظر