سلام اگه حقوقی که پشت سهم هست کوتاه بیاد صف خرید میشه ولی الان چند وقته که سهم رو با عرضه های پایینش کنترل میکنه وگرنه دیروز بایستی صف خرید میشد.
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
نمودار سهم سیگنال خرید صادر کرده وقت بشه توی تعطیلی نمودارشو میزارم براتون
ماه صفر و محرم هم تمام شده و دولت بعد از این دیگه کنترل قیمتی که به واسطه این ماهها روی مواد غذایی داشت نخواهد داشت با این اوصاف و انتظار برای اتمام ذخیره مواد غذایی کشور و عدم ورود آنها به کشور به خاطر تحریم کشیرانی مانسک ایران دیگه نمتونه مواد غذایی رو مثب سابق وارد کنه باید منتظر رشد خیره کننده این گروه بود
به نظر من بازار در گروههای پیشرو دیگر مثل فولادی معدنی و پتروشیمی تا اواسط ماه آینده به صورت خنثی و یا رو به پایین خواهد بود و نگاه بازار مجدد به این گروه و قندی ها برمیگردهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
سهم بعد از یه افت سنگین از 1700 تومان در قیمت 1050 تومان کفسازی خوبی کرده و یه 5 موجی نزولی رو گذرونده و میتونه یه رشد شارپ داشته باشه اما بازار وقتی به رشد سهم مطمئن میشه که قیمت سهم 1120 تومان رو شکسته باشه و همونطور که توی دوجی های اون مشخص میشه بازار هنوز به رشد سهم تردید داره که به غیر از دلایل تکنیکال فروش اون حقوقی که کدش صفر شد هم مزید بر علت بود اما با توجه اتمام فروش این حقوقی و نمودار سهم انتظار دارم هفته دیگه رشد خوبی داشته باشه
اندیکاتورها هم در RSI واگرایی مثبت زده
و مکدی هم واگرایی مثبت نشون میده
شرایط تکنیکالی رشد سهم رو محتمل تر از درجا زدن و یا افت میدونه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
-
جهت تکمیل فرمایشات دوست عزیزمون جناب تمام
از نظر من سهم روی نسبت های کلیدی خوبی هم از نظر قیمتی و هم زمان برگشت نموده است که حمایت حجم هم دقیقا روی همان محدوده قرار دارد.
مقاومت کوتاه مدتی پیش روی سهم 1245 تومان و مهمترین سطح عرضه 1375 تومان است .
لینک تصویر(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
-
در اصل توسط nirvana_00 پست شده است View Postاونی که گفته رو نشون من می دی یک ماچ ارلپش بگیرم.....
خدایا این شایعات رو از ما نگیر
و در این مواقع همین شایعات هستن که میتونن شایعات قبلی رو از بین ببرن.
پس ما هم به دعای شما آمین میگیمخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
دوستان ناراحت نشید ولی زیادی افراطی نیستید ؟
افراد بی طرف میگند امکان داره دوباره سیاه نمایی بشه و سهم از این هم پایین تر بیاد
یا حداقل تو همین حدود اصلاح کنه
نظر
-
در اصل توسط sepahan_zard پست شده است View Postدوستان ناراحت نشید ولی زیادی افراطی نیستید ؟
افراد بی طرف میگند امکان داره دوباره سیاه نمایی بشه و سهم از این هم پایین تر بیاد
یا حداقل تو همین حدود اصلاح کنه
انشالله خریدهای من فردا تکمیل میشه شما هم میتونی مجدد سهامت رو بالای 1250 پله ای ازم بخریخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر