صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیرارسلان
    عضو جدید
    • Dec 2011
    • 13

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post

با سلام
    غبشهر به اندازه قیمت تابلو بسته شده البته منهای سود تقسیم شده سود خواهد ساخت
    یعنی سود بره 1500 تومان
    سود 1050 تومانی تحلیلی خودم با فرض نرخ روغن خام به نرخ ارز مبادله ای می باشد
    غبشهر داره قسمت عمده ای از خوراک رو با ارز مرجع می گیره از وزارت بازرگانی البته با احتساب برخی هزینه ها
    حال بخش زیادی از خوراک رو با نرخ هر کیلو روغن خام حساب کتاب کنی ماشین حساب و لب تاب و... هم از سود 92 غبشهر هنگ می کنه تا چه برسه به آدمی زاد
    باسلام
    استاد گرامی فکر می کنید الان غبشهر چقدر eps اعلام می کنه ؟
    با تشکر فراوان

نظر

• امیرارسلان
      عضو جدید
      • Dec 2011
      • 13

باسلام

استاد شفاف سازی عزیز آیا خبری از eps که الان شرکت اعلام می کنه دارید ؟
      باتشکر

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

در اصل توسط امیرارسلان پست شده است View Post
        باسلام

استاد شفاف سازی عزیز آیا خبری از eps که الان شرکت اعلام می کنه دارید ؟
        باتشکر

با سلام
        از اون سوال ها بودا؟؟؟؟
        شایعات - شایعات :
        ظاهرا" گزارش توسط بورس برگشت شده
        شایعات از پوشش بالای در 3 ماهه اول خبر می ده
        شاید هم به همین خاطره که سود اعلامی شرکت توسط بورس برگشت شده
        پوشش سه ماهه با پیش بینی 12 ماهه متناسب نبوده
        احتمالا" شرکت در مرحله اول سود رو بازهم با احتیاط پیش بینی کنه 500-600-700 ولی قطعا" سد 12 ماهه فراتر از این حرف ها خواهد بود
        برای سال 93 حتی با افزایش سرمایه و افزایش تولید و فروش سود های نجومی به دست آوردم
        یه سری ار حرف ها از غبشهر و غمارگ دارم ولی دوستان خوششان نمی اید مطالبی که شاید در اولین پست های من در ورود به این سایت جستجو کرد

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Post
          استاد بزرگوار سلام
          اگه خاطرتون باشه روی1880 تومان بسته شد که اگه 180 تومان سود تقسیمی رو کم کنیم میشه 1700 تومان . صحیح عرض میکنم ؟.اگه اینجوری بشه که امیدوارم همینطور باشه با قیمت حدود 3580 تومان باز خواهد شد . اگه منظور شما رو درست متوجه شده باشم .

ببنید دوستان
          شرکت که یک دفعه 1500 سود اعلام نمی کنه که
          مثل شیران در سه ماهه اول 230 پوشش داده ولی برای 9 ماه بعد 270 پیش بینی کرده واقعا" جوکه
          شما کافیه به قیمت روغن در بازار نگاه بکنید با کیلوئی 5500 تومان فروش می شه اگر 20 % رو بابت شرکت پخش و خرده فروشی کنار بگذاریم می شه کیلوئی 4500 تومان
          من با فروش کیلوئی 4300 و خوراک کیولئی 2700 تومان با ارز مبادله ای سود رو 1050 تومان دراوردم حال با فروش روغن کیلوئی 4500 تومان و بخشی از خوراک با نرخ 2200 تومان سود حدود 350 تومان اضاف می شه کل سود 92 می شه 1450 تومان
          حال سود 93 با افزایش سرمایه و افزایش تولید بماند

نظر

• Hana
            عضو عادی
            • May 2013
            • 42

با سلام
            از اون سوال ها بودا؟؟؟؟
            جناب شفاف سازی
            لطف میکنید یک سبد سه ماهه و یک سبد شش ماهه معرفی کنید؟
            در ضمن من یکبار از کاربر ها خواهش کردم به نوشته های سابق شما مراجعه و با الان قیاس کنند بعد خودشان تصمیم بگیرند.

نظر

• شفاف سازی
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 2880

در اصل توسط Hana پست شده است View Post
              جناب شفاف سازی
              لطف میکنید یک سبد سه ماهه و یک سبد شش ماهه معرفی کنید؟
              در ضمن من یکبار از کاربر ها خواهش کردم به نوشته های سابق شما مراجعه و با الان قیاس کنند بعد خودشان تصمیم بگیرند.

با سلام
              سبد سه ماهه - 6 ماهه نداره
              سهم خوب پیدا کردی 3 ماهه -6ماهه - 12 ماهه نداره
              امیداوارم تا حالا شیران - واتی - وبانک - غبشهر - ( غمارگ رو انشاا... به غبشهر تبدیل خواهیم کرد.) - سبریز - شراز و شتران تو سبد اضاف کرده باشید البته قیمت هائی که اون موقع اعلام کردیم خیلی پایین تر از این حرف ها بود فعلا" با اینا هستیم
              از گروه پترو برای بلند مدت شیراز رو اضاف کردم ( کاملا با نظر شخصی ) حالا ممکنه بگیره یا نگیره در یک سبد قرار نیست که همه سهم ها منفجر بشند
              پارسان رو هم به عنوان بخشی از سبد ( 10- 20 % ) در سبد دارم هم برای نوسان و هم 6 ماهه
              از بقیه گروه ها سیمانی ها سهگمت رو رو 400 از دست دادم سکرما رو 650 و سشمال رو 200 و سفارس رو 1800 تومان از دست دادم واقعا" سیمانی ها من شوکه کردند
              شاراک رو هم بعد از مجمع 1100 تومان از دست دادم

امروز هم دوباره از خرید جا مونده بودم که با خرید شیراز در 785 تومان رفتیم برای مجمع
              دوستان سهم خوب زیاد است واقعا وقت بررسی ندارم از شیمیائی ها - داروئی ها و...
              ومعادن هم به نظر می رسه در 540-550 کف محکمی درست کرده و منتظر بلند پروازی

موفق باشید

نظر

• Hana
                عضو عادی
                • May 2013
                • 42

با سلام
                سبد سه ماهه - 6 ماهه نداره

موفق باشید
                ممنونم از پاسخ گوییتان
                سبد من غبشهر1100(15%)، غمارگ380 (12%)، واتی260 (3%)، وبانک 280 (12%)، تبدیل شاراک با سیو سود از 870 امروز به زاگرس2020 (20%)، قشهد1550 (2%)، شفن 1800 (12%)، کنور3600 (12%)، غالبر362 (3%)، پسهند410 (4%)، وایران103 (1%)، کهرام135 (1%)،کچینی360 (2.5%)،غشاذر 75 (0.5 %)
                ممنون میشم نظر بدید.=;

نظر

• امیر303
                  عضو عادی
                  • Sep 2012
                  • 279

ممنونم از پاسخ گوییتان
                  سبد من غبشهر1100(15%)، غمارگ380 (12%)، واتی260 (3%)، وبانک 280 (12%)، تبدیل شاراک با سیو سود از 870 امروز به زاگرس2020 (20%)، قشهد1550 (2%)، شفن 1800 (12%)، کنور3600 (12%)، غالبر362 (3%)، پسهند410 (4%)، وایران103 (1%)، کهرام135 (1%)،کچینی360 (2.5%)،غشاذر 75 (0.5 %)
                  ممنون میشم نظر بدید.=;
                  به نظرم سبد شما خیلی شلوغه.

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

ممنونم از پاسخ گوییتان
                    ممنون میشم نظر بدید.=;

با سلام
                    سبب د بسیار خوبی دارید تبریک می گم قیمت خرید ها بسیار مناسب
                    از وایران زیاد خوشم نمی اد
                    غبشهر عالی واتی - وبانک عالی کاش بجای زاگرس شیران می خریدی
                    کنور هم عالی
                    غالبر - پسهند هم خیلی خوبند
                    شاید لازم باشه یه روزی در صورت بازگشائی پایین غبشهر بیشتر سبدمون تبدیل به غبشهر کنیم
                    موفق باشید

نظر

• bashash
                      كاربر فعال
                      • Sep 2012
                      • 580

با سلام
                      از اون سوال ها بودا؟؟؟؟
                      شایعات - شایعات :
                      ظاهرا" گزارش توسط بورس برگشت شده
                      شایعات از پوشش بالای در 3 ماهه اول خبر می ده
                      شاید هم به همین خاطره که سود اعلامی شرکت توسط بورس برگشت شده
                      پوشش سه ماهه با پیش بینی 12 ماهه متناسب نبوده
                      احتمالا" شرکت در مرحله اول سود رو بازهم با احتیاط پیش بینی کنه 500-600-700 ولی قطعا" سد 12 ماهه فراتر از این حرف ها خواهد بود
                      برای سال 93 حتی با افزایش سرمایه و افزایش تولید و فروش سود های نجومی به دست آوردم
                      یه سری ار حرف ها از غبشهر و غمارگ دارم ولی دوستان خوششان نمی اید مطالبی که شاید در اولین پست های من در ورود به این سایت جستجو کرد
                      جناب شفاف سازي باعرض ادب واحترام
                      احتمالا گير دادن بورس به خاطر عدم ورود ازما بهترون به سهمه :D
                      م مثل مالگير :D
                      حالا اگه خودشون داشتند خوب سهم پوشش داده ديگه دمش گرم زحمت كشيده 400 درصد نه 800 درصد مثبت باز ميشد:D
                      اما چون خودشون ندارن وته حكمراني شونه ومي خوان آخرين كاسبي رو هم داشته باشند شروع ميشه سرش با ته اش نمي خونه اصلا غلط كردي سه ماهه اينقده پوشش دادي واز اين جمله ها و ايرادهاي حكميانه :D
                      .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• Hana
                        عضو عادی
                        • May 2013
                        • 42

با سلام
                        سبب د بسیار خوبی دارید تبریک می گم
                        شاید لازم باشه یه روزی در صورت بازگشائی پایین غبشهر بیشتر سبدمون تبدیل به غبشهر کنیم
                        موفق باشید
                        ممنون واتي غبشهر وبانك و غمارگ از رو دست شما خريداري شده و حتمأ به توصيه شما در رابطه با تبديل سهامها در وقت مناسب به غبشهر عمل خواهم كرد.
                        موفق و پرسود باشيد

نظر

• erfanslash
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 762

به نقل از محمد وکیلی
                          سلام و درود بر همه عزیزان
                          اقزایش نرخ روغن دوره ای اعلام میشه
                          ارز حتما تک نرخی میشه و حتی به کالاهای اساسی هم ارز تک نرخی مبادله ای میدن و در عوض برای مصرف خانگی مردم علاوه بر یارانه نقدی یارانه کالایی هم خواهند داد یعنی دوباره کوپن میدن دست مردم البته الکترونیکی دیگه کاغذ بازی نمیکنن
                          رییس جمهور منتخب جناب حجت الاسلام و المسلمین روحانی همین نظر رو دارن
                          دوستان 20 روز دیگه ماه رمضان شروع میشه و سه ماه دیگه هم ماه محرم رو داریم و نذر و نذورات مردم رو پیش رو داریم افزایش تولید و فروش رو با قیمتهای جدید خواهیم داشت
                          تعدیلها پی در پی ادامه داره
                          تیر ماه قبل از ارایه گزارش 6 ماهه زمان خوبی برای بازگشایی است البته برای ما که سهامدار هستیم
                          چون خریدار زیادی میاد پشت سهم بدلیل پوشش 6ماهه ای که خواهند داشت پس روزی که سهم باز شد فروشنده نباشید قطعا یک بازگشایی شترانی روی هر دو نماد خواهیم داشت
                          ولی رشد بعدی پیرو صف خریدی که خواهد زد تا ارایه گزارش 6 ماهه شیرین تر از هر چیزی است
                          صحبت از بازگشایی 4000 تومانی غبشهر و بیرون کشیدن سهام مردم از دستشون هست
                          همینطور برای غمارگ عزیز صحبت از بازگشایی 1700 تا 2000 تومان رو میکنن
                          مواظب سهامتون باشید موفق و موید باشید
                          در آخر در گذشت دختر رییس هیات مدیره غمارگ رو به صنف روغنی علی الخصوص خانواده این محترمه تسلیت عرض میکنم خداوند صبر عطا کند انشاالله

نظر

• tvnews
                            عضو عادی
                            • Nov 2012
                            • 100

پس این نماد کی میخواد باز بشه
                            2 ماه دارن می گن اواخر خرداد باز میشه حال خرداد هم که تموم شد میگن اوایل تیر ماه
                            سود هم که طبق جدول زمان بندی نمی خوان بدن
                            X-(>:P:-?:-w

نظر

• علیرضا123
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1605

در اصل توسط tvnews پست شده است View Post
                              پس این نماد کی میخواد باز بشه
                              2 ماه دارن می گن اواخر خرداد باز میشه حال خرداد هم که تموم شد میگن اوایل تیر ماه
                              سود هم که طبق جدول زمان بندی نمی خوان بدن
                              X-(>:P:-?:-w
                              از کجا میدونید سود را طبق جدول زمانبندی نمیدند؟از جایی اصلاع دارید؟

نظر

• tvnews
                                عضو عادی
                                • Nov 2012
                                • 100

اره رفتم شرکت اونجا صحبتش بود شاید تا شهریور هم بکشه

نظر

در حال کار...
                                X