چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بنان
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 840

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
    دیگه سید کم آوردم این غبشهر هم سهامداراش و خورد کرد هم آبروی چندین و چن ساله ما رو برد و هم به همه چی تو بازار شک کردیم نه تحلیل فایده داره داداش جعفر نه بررسی نه پیشنهاد نه بگیم کف و کف سازی نه وقت برگشت و نه هیچ چیز کلا ما رو روانی کرد ما که انقدر به اعصابمون مسلط بودیم داغ کردیم داریم احساس حرف میزنیم دیگه منطق واسه من تعطیل شد سید اصلا هر چی برامون قابل تصور بود بجز این ای بابا تا غبشهر نیاد بالای 1300تومن هیچ حرفی برای گفتن نیست هر چی هم تحلیل کنی بجز آبرو ریزی هیچ نصیب ما میشه این سهم تا الان ضرر که زده هیچ آبروی ما رو هم برده به خدا......
    جناب پورسعید دوستان معمولا وقتی میخوان از غمارک و غبشهر تحلیل بزنن از جمله ( با شکم مردم نمیشه شوخی کرد ) استفاده میکنن و البته من بعلت برداشتم از این جمله دقیقا تصمیم گرفتم از این 2 سهم غذایی فعلا بیام بیرون چرا که واقعا نمیشه با شکم مردم شوخی کرد و بهمین خاطر دولت آنچه در توان داره هزیته میکنه تا محصولات غذایی گرون نشه خوب این به ضرر شرکتهای غذاییه چون دولت جلوی افزایش هزینه های اونهارو که نگرفته پس هزینه ها رو به افزایش و درآمدها توسط دولت بشدت قابل کنترل خوب طبیعتا سود این شرکتها رو به کاهش خواهد رفت پس بنظر من فعلا باید از این غذاییها دوری کرد

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

دیگه سید کم آوردم این غبشهر هم سهامداراش و خورد کرد هم آبروی چندین و چن ساله ما رو برد و هم به همه چی تو بازار شک کردیم نه تحلیل فایده داره داداش جعفر نه بررسی نه پیشنهاد نه بگیم کف و کف سازی نه وقت برگشت و نه هیچ چیز کلا ما رو روانی کرد ما که انقدر به اعصابمون مسلط بودیم داغ کردیم داریم احساس حرف میزنیم دیگه منطق واسه من تعطیل شد سید اصلا هر چی برامون قابل تصور بود بجز این ای بابا تا غبشهر نیاد بالای 1300تومن هیچ حرفی برای گفتن نیست هر چی هم تحلیل کنی بجز آبرو ریزی هیچ نصیب ما میشه این سهم تا الان ضرر که زده هیچ آبروی ما رو هم برده به خدا......
      روند نزولی اینطوری هست دیگه ادم رو نابود می کنه ..

خرید کردن در روند نزولی وسهامداری کردن در روند نزولی کار هر کسی نیست ..

گفته شد روش معاملاتی خود رو مشخص کنید ..اگر اعصاب وتوان تحمل روند نزولی رو ندارید در روند صعود بخرید وحد ضرر بزارید شکست خروج کنید ..

چند بار گفته شد غبشهر باید بیاد بالای 1250 تا روند صعود بگیره ..در این چند وقت که نیامد پس دوستانی که قصد خرید در روند صعود داشتن نباید خرید می کردن ..

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط aur140 پست شده است View Post
        شايد هم فعلا روند رو نزولي ديده مي خواد خالي كنه تا رو سهام با روند صعودي بره و بعد از تغيير روند به صعودي برگرده .
        خروج در هر قیمتی خوب نیست ..

الان این دو سهم در کف هستن وبازار هم در اکثر سهام در سقف ..میخواد بفروشه با چی عوض کنه ..

نظر

• سعید پور احمدی
          عضو فعال
          • Sep 2011
          • 1339

دوستان امروز خیلی حمایت شد از غمارگ و غبشهر ولی تا متوجه میشدن ناج.ر تاب و توان و گرفته بودن من ودم امروز 1 دونه نخریدم ولی کسانی بودن که قرار بود با هماهنگی در ساعاتی مشخص بخرن که خریدن هم ولی اجازه بهشون تو غبشهر برای باا بردن سهم نمیدادن خلاصه ما شرمنده دوستان تو غبشهر شدیم حالا ببینیم چی میشه ولی من در مورد این سهم دیگه هیچ حرفی ندارم چون آبرو میبره آدم به چرت و پرت گویی وا میداره و پس فردا یه مشت دری بری بارمون میشه وجدانن هم کار درستی نیست بازم دوستان قبول کنن که این سهم نه تنها من وشما که همه رو گیج کرده چی هست منم نمیدونم....
          سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• eli77
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 263

خوب الی جون اگه خرید کردی که فرصت هم داد بهت من به دوستان بگم یه حمایتی از زیر مجموعه بکنن؟
            سلام.روی قیمتی که شما گفتی درخواست گذاشتم.ولی آخر وقت اومدم دیدم خرید نکرده:((
            شانس من اصلا انگار به اونجاها نرسیده،حالا از فردا این سهم پرواز میکنه و من فقط توش ضرر دادم،اونم بعد از مدتها خوابیدن پولم
            [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• سعید پور احمدی
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1339

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
              روند نزولی اینطوری هست دیگه ادم رو نابود می کنه ..

خرید کردن در روند نزولی وسهامداری کردن در روند نزولی کار هر کسی نیست ..

گفته شد روش معاملاتی خود رو مشخص کنید ..اگر اعصاب وتوان تحمل روند نزولی رو ندارید در روند صعود بخرید وحد ضرر بزارید شکست خروج کنید ..

چند بار گفته شد غبشهر باید بیاد بالای 1250 تا روند صعود بگیره ..در این چند وقت که نیامد پس دوستانی که قصد خرید در روند صعود داشتن نباید خرید می کردن ..
              بله سید حق با شماست ما اشتباه مرتکب شدیم و داریم تاوانشم میدیم ولی در این حالت بهتره پای معاملاتم آدم نباشه به هر حال یه چیزی میشه دیگه........

نظر

• parvaz
                عضو فعال
                • Feb 2010
                • 555

خروج در هر قیمتی خوب نیست ..

الان این دو سهم در کف هستن وبازار هم در اکثر سهام در سقف ..میخواد بفروشه با چی عوض کنه ..
                جعفرخان یه زحمت بکشید نقاط حمایتی زیر 1000 غبشهر رو بفرمایید. باتشکر....

نظر

• trade secret
                  عضو عادی
                  • Dec 2012
                  • 75

در اصل توسط trade secret پست شده است View Post
                  با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
                  جناب پر ریسک مارون و شیراز حدودا کی باز می شن؟ استراتژی روز بازگشایی چیه(فروش یا نگهداری)؟
                  با تشکر

نظر

• سعید پور احمدی
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1339

در اصل توسط eli77 پست شده است View Post
                    سلام.روی قیمتی که شما گفتی درخواست گذاشتم.ولی آخر وقت اومدم دیدم خرید نکرده:((
                    شانس من اصلا انگار به اونجاها نرسیده،حالا از فردا این سهم پرواز میکنه و من فقط توش ضرر دادم،اونم بعد از مدتها خوابیدن پولم
                    نه بابا ظاهرا از پرواز خبری نیست حمایتم فایده نداره سهمبیماره باید ول کرد به حال خودش تا خوب شه

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

دوستان امروز خیلی حمایت شد از غمارگ و غبشهر ولی تا متوجه میشدن ناج.ر تاب و توان و گرفته بودن من ودم امروز 1 دونه نخریدم ولی کسانی بودن که قرار بود با هماهنگی در ساعاتی مشخص بخرن که خریدن هم ولی اجازه بهشون تو غبشهر برای باا بردن سهم نمیدادن خلاصه ما شرمنده دوستان تو غبشهر شدیم حالا ببینیم چی میشه ولی من در مورد این سهم دیگه هیچ حرفی ندارم چون آبرو میبره آدم به چرت و پرت گویی وا میداره و پس فردا یه مشت دری بری بارمون میشه وجدانن هم کار درستی نیست بازم دوستان قبول کنن که این سهم نه تنها من وشما که همه رو گیج کرده چی هست منم نمیدونم....
                      دیگه از قزوین بدتر نیست که از 800 اومد تا 270 تومن ..

یا ذوب از 220 رفت رو 130...

صبور باشید ..دوستانی که تحمل روند نزولی ندارن صبر کنن روند صعودی بشه خبر می کنم ..

مثل قندیها الان چند ماهه ما گفتیم روند نزولی دارن وصبور باشید ..روند صعودی همیشه فرصت خرید میده .

نظر

• trade secret
                        عضو عادی
                        • Dec 2012
                        • 75

ممنون میشم پاسخ بدید

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

با سلام ..
                          به نظرم بعد نه ماهه باز بشن ..

مارون از لیستم خارج شده واز نظر من روز باز گشایی می تونید خارج بشید با شفن شاراک خارک تعویض کنید ..

شیراز هنوز در لیست ما هست بالای 1000 اگر باز شد می تونید سود شناسایی کنید زیر این قیمت دوست داشتید اضاف کنید..

- - - Updated - - -

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
                          جعفرخان یه زحمت بکشید نقاط حمایتی زیر 1000 غبشهر رو بفرمایید. باتشکر....
                          دیروز اشاره شد 950وبعد 750

نظر

• سعید پور احمدی
                            عضو فعال
                            • Sep 2011
                            • 1339

دیگه از قزوین بدتر نیست که از 800 اومد تا 270 تومن ..

یا ذوب از 220 رفت رو 130...

صبور باشید ..دوستانی که تحمل روند نزولی ندارن صبر کنن روند صعودی بشه خبر می کنم ..

مثل قندیها الان چند ماهه ما گفتیم روند نزولی دارن وصبور باشید ..روند صعودی همیشه فرصت خرید میده .
                            سید مرسی از آرامشی که میدی ولی قندی با قیمت به درامد 10 کجا و اینها زیر 3 کجا....ای بابا

نظر

• aur140
                              عضو عادی
                              • Jul 2025
                              • 140

دوستان دقت كنند كه شاراك با يك گزارش حسابرسي شده 6 ماهه (با اينكه گزارش واقعي 6 ماهه را فبلا داده بود ) ديروز مثبت شد ( بقول سيد بازار مگه كور بود و اون گزارش رو نديده بود )
                              غبشهر هم همينطوره با يك گزارش مثبت از اين روند منفي خلاص ميشه و حداقل در وضعيت خنثي قرار مي گيره و نمي تونه با پي بر اي زير 3 زياد دوام بياره و رشد خواهد كرد .
                              اندكي صبر سحر نزديك است.
                              [B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]

نظر

• homework
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 747

وای یاد غبشهر هایی که 1500 خریدیم
                                و دیگه نقدینگی نداریم میانگین بیاریم پایین بخیر

هییی غبشهر ... مارو به خیر تو امیدی نیست ... شر مرسان ... ولی داره میرسونه کاریشم نمیشه کرد:D
                                دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

در حال کار...
                                X