در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postدیگه سید کم آوردم این غبشهر هم سهامداراش و خورد کرد هم آبروی چندین و چن ساله ما رو برد و هم به همه چی تو بازار شک کردیم نه تحلیل فایده داره داداش جعفر نه بررسی نه پیشنهاد نه بگیم کف و کف سازی نه وقت برگشت و نه هیچ چیز کلا ما رو روانی کرد ما که انقدر به اعصابمون مسلط بودیم داغ کردیم داریم احساس حرف میزنیم دیگه منطق واسه من تعطیل شد سید اصلا هر چی برامون قابل تصور بود بجز این ای بابا تا غبشهر نیاد بالای 1300تومن هیچ حرفی برای گفتن نیست هر چی هم تحلیل کنی بجز آبرو ریزی هیچ نصیب ما میشه این سهم تا الان ضرر که زده هیچ آبروی ما رو هم برده به خدا......
خرید کردن در روند نزولی وسهامداری کردن در روند نزولی کار هر کسی نیست ..
گفته شد روش معاملاتی خود رو مشخص کنید ..اگر اعصاب وتوان تحمل روند نزولی رو ندارید در روند صعود بخرید وحد ضرر بزارید شکست خروج کنید ..
چند بار گفته شد غبشهر باید بیاد بالای 1250 تا روند صعود بگیره ..در این چند وقت که نیامد پس دوستانی که قصد خرید در روند صعود داشتن نباید خرید می کردن ..
نظر
-
-
دوستان امروز خیلی حمایت شد از غمارگ و غبشهر ولی تا متوجه میشدن ناج.ر تاب و توان و گرفته بودن من ودم امروز 1 دونه نخریدم ولی کسانی بودن که قرار بود با هماهنگی در ساعاتی مشخص بخرن که خریدن هم ولی اجازه بهشون تو غبشهر برای باا بردن سهم نمیدادن خلاصه ما شرمنده دوستان تو غبشهر شدیم حالا ببینیم چی میشه ولی من در مورد این سهم دیگه هیچ حرفی ندارم چون آبرو میبره آدم به چرت و پرت گویی وا میداره و پس فردا یه مشت دری بری بارمون میشه وجدانن هم کار درستی نیست بازم دوستان قبول کنن که این سهم نه تنها من وشما که همه رو گیج کرده چی هست منم نمیدونم....سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postخوب الی جون اگه خرید کردی که فرصت هم داد بهت من به دوستان بگم یه حمایتی از زیر مجموعه بکنن؟
شانس من اصلا انگار به اونجاها نرسیده،حالا از فردا این سهم پرواز میکنه و من فقط توش ضرر دادم،اونم بعد از مدتها خوابیدن پولم[B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postروند نزولی اینطوری هست دیگه ادم رو نابود می کنه ..
خرید کردن در روند نزولی وسهامداری کردن در روند نزولی کار هر کسی نیست ..
گفته شد روش معاملاتی خود رو مشخص کنید ..اگر اعصاب وتوان تحمل روند نزولی رو ندارید در روند صعود بخرید وحد ضرر بزارید شکست خروج کنید ..
چند بار گفته شد غبشهر باید بیاد بالای 1250 تا روند صعود بگیره ..در این چند وقت که نیامد پس دوستانی که قصد خرید در روند صعود داشتن نباید خرید می کردن ..سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
-
در اصل توسط eli77 پست شده است View Postسلام.روی قیمتی که شما گفتی درخواست گذاشتم.ولی آخر وقت اومدم دیدم خرید نکرده:((
شانس من اصلا انگار به اونجاها نرسیده،حالا از فردا این سهم پرواز میکنه و من فقط توش ضرر دادم،اونم بعد از مدتها خوابیدن پولمسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postدوستان امروز خیلی حمایت شد از غمارگ و غبشهر ولی تا متوجه میشدن ناج.ر تاب و توان و گرفته بودن من ودم امروز 1 دونه نخریدم ولی کسانی بودن که قرار بود با هماهنگی در ساعاتی مشخص بخرن که خریدن هم ولی اجازه بهشون تو غبشهر برای باا بردن سهم نمیدادن خلاصه ما شرمنده دوستان تو غبشهر شدیم حالا ببینیم چی میشه ولی من در مورد این سهم دیگه هیچ حرفی ندارم چون آبرو میبره آدم به چرت و پرت گویی وا میداره و پس فردا یه مشت دری بری بارمون میشه وجدانن هم کار درستی نیست بازم دوستان قبول کنن که این سهم نه تنها من وشما که همه رو گیج کرده چی هست منم نمیدونم....
یا ذوب از 220 رفت رو 130...
صبور باشید ..دوستانی که تحمل روند نزولی ندارن صبر کنن روند صعودی بشه خبر می کنم ..
مثل قندیها الان چند ماهه ما گفتیم روند نزولی دارن وصبور باشید ..روند صعودی همیشه فرصت خرید میده .
نظر
-
-
با سلام ..
به نظرم بعد نه ماهه باز بشن ..
مارون از لیستم خارج شده واز نظر من روز باز گشایی می تونید خارج بشید با شفن شاراک خارک تعویض کنید ..
شیراز هنوز در لیست ما هست بالای 1000 اگر باز شد می تونید سود شناسایی کنید زیر این قیمت دوست داشتید اضاف کنید..
- - - Updated - - -
در اصل توسط parvaz پست شده است View Postجعفرخان یه زحمت بکشید نقاط حمایتی زیر 1000 غبشهر رو بفرمایید. باتشکر....
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدیگه از قزوین بدتر نیست که از 800 اومد تا 270 تومن ..
یا ذوب از 220 رفت رو 130...
صبور باشید ..دوستانی که تحمل روند نزولی ندارن صبر کنن روند صعودی بشه خبر می کنم ..
مثل قندیها الان چند ماهه ما گفتیم روند نزولی دارن وصبور باشید ..روند صعودی همیشه فرصت خرید میده .سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
دوستان دقت كنند كه شاراك با يك گزارش حسابرسي شده 6 ماهه (با اينكه گزارش واقعي 6 ماهه را فبلا داده بود ) ديروز مثبت شد ( بقول سيد بازار مگه كور بود و اون گزارش رو نديده بود )
غبشهر هم همينطوره با يك گزارش مثبت از اين روند منفي خلاص ميشه و حداقل در وضعيت خنثي قرار مي گيره و نمي تونه با پي بر اي زير 3 زياد دوام بياره و رشد خواهد كرد .
اندكي صبر سحر نزديك است.[B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]
نظر
نظر