چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mm34
    عضو عادی
    • Sep 2012
    • 54

با سلام و خسته نباشید به پرریسک گرامی. نظرتون درمورد کاذر میخواستم.بنظرتون سیگنال خرید نداده؟چند روزه داره پرحجم معامله میشه. در ضمن قضیه این p/e 2/2 سهم چیه؟!!!!!!ایا در کوتاه مدت امکان داره به بالای 130 برسه؟ممنون از پاسختون.

نظر

• hamid294
      عضو جدید
      • Oct 2012
      • 1

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      قند اصفهان درست بود ولی شراز نه ..شراز سهم خوبی بود وهدف 480 وبعد بالای 600 داره ..بارها هم گفتم ..

غبشهر هم هدف بالی 2000...حد ضرر 1250..
      پر ریسک عزیز
      از شما خواهشمندم بفرمایید که بنابر چه تحلیلی فرمودید فروش قصفها کار درستی بوده و دقیقا" تحلیلتان از این شرکت چیست؟
      با توجه به اینکه من تمام دار و ندارم الان قصفها می باشد جواب شما برایم خیلی حیاتی است.
      با تشکر فراوان از شما دوست عزیز

نظر

• جواد مهرابی
        عضو فعال
        • May 2012
        • 543

در اصل توسط negar پست شده است View Post
        توسط شركت قند اصفهان صورت گرفت:
        صادرات دو میلیون و پانصد هزار دلار شکر به تاجیکستان
        شرکت قند اصفهان در ادامه اتخاذ سیاست توسعه تجارت به عنوان یکی از شاخصه های مهم استراتژیک فعالیت خود موفق شد در 4 ماهه اول سال جاری بیش از دو میلیون و پانصد هزار دلار شکر به کشور تاجیکستان صادر نماید.
        به گزارش روابط عمومي شركت مادر تخصصي سرمايه گذاري پانيذ پارس : این مقدار شکر توسط ناوگان ریلی کشور به تعداد 42 واگن باری از گمرک اصفهان و مرز سرخس به کشور مذکور صادر شده است.
        اين گزارش مي افزايد: محموله های ارسالی برای رسیدن به مقصد از دو کشور ترکمنستان و ازبکستان عبور مي كنند .

من اینو میذارم شاید به دردتون خورد
        پس با این تفاسیر ، اگه دولت نرخ رو بالا نبره ، وبا نرخ 0/685دلار (طبق شنیده ها سلیمانیه عراق ) با دلار 3000تومنی 2055تومن......

پس شرکت ها ترجیح میدن کل شکرشون را صادر کنن، وزارت بازرگانی نرخ رو بالا نبره......... حتی شکرهای وارداتی

هم امکان داره صادر بشه ...... پس دولت میاد تعرفه صادراتی میبنده ....یا نرخ شکر را آزاد میکنه ..... در اینصورت شرکت های قندی یه گین 100% میدن....
        آخرین ویرایش توسط جواد مهرابی؛ 2012/10/04, 08:29.
        بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• کيانوش
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 6613

افزايش قيمت دلار متوقف خواهد شد.
          با تهديدي که ديروز بر عليه بازار دلار و ارز صورت گرفت سرمايه ها از بازار ارز به طرف بازارهاي موازي حرکت خواهد کرد.چون سرمايه ترسو هست و از بازار ناامن بطرف بازار امن تر حرکت خواهد کرد.
          بورس رشد خواهد کردا
          اعظم پول بازار ارز بطرف بازار سهام خواهد امد.چون با دلار حالا بگيم 2500توماني شرکتهاي پتروشيمي-فلزات-معدني و.....تعديلات سود خوبي خواهد ساخت.
          تو همين گزارش 6ماهه فولاد-کگل-کچاد-فملي-ومعادن-شاراک-شفن-شخارک-شبندر-و.......تعديل مثبت خواهند داشت لذا سهامداري بايد کرد .
          فولاد مبارکه 10درصد افزايش نرخ فروش محصول گرفته است. فولاد مبارکه قيمتهاي بالاي 500تومان را خواهد ديد.
          قيمت فروش مس فملي از 14500تومان چند ماه پيش به 22400تومان رسيده است.فملي قيمتهاي بالاي900تومان را خواهد ديد.
          فراور فاسمين فسرب و...
          ومعادن و......
          پتروها و معدنيها همچنين.

نظر

• honaramuz
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 72

جناب پر ريسك عزيز
            نظرتون در مورد خريد مداران و وبيمه با هدف 2 ماهه چيست؟
            با سپاس
            [B][CENTER][COLOR="#006400"][SIZE=4]انفاق[/SIZE] جهت نيل به عدالت اجتماعي و رضايت همگاني و خشنودي الهي[/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• صداقت2
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 704

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post

با سلام
              دیروز هم با مدیریت قیمتی ثباغ را معامله کردم.
              بنظرتان با توجه به خرید این 30 در صد معامله بلوک از سهامدار عمده (ثاخت)که منفعلانه عمل می کرد
              - پتانسیل سهم برای هدف 350 تومانی آزاد می شود.
              به احتمال زیاد خریدار هم از خودی هایشان می باشد و بده و بستان دارند وگرنه قیمت 2880 ریالی برای این سهم واقعا مفت است.
              خوشحال می شوم نظر شما را بدانم.

ممنون
              پر ریسک خان
              روز پنجشنبه تان بخیر
              بسم ا....
              صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• Dr.boursi
                عضو فعال
                • Oct 2012
                • 1348

سلام من تازه با این فروم اشنا شدم. و تنها دلیل من برای عضو شدن هم بچه های این تاپیک مخصوصا اقای پرریسک بود. انشاالله بتونیم دوستای خوبی برای هم باشیم.
                بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Dr.boursi
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 1348

شنبه قزوین به مقاومت تاریخی خودش یعنی 1400 تومن نزدیک میشه! من احتمال فرصت خرید رو در این سهم میبینم. کسانی که از سهم خارج میشن با استراتژی خودشون وارد شده بودن ما هم با استراتژی خودمون وارد میشیم. قشیر هم که از چهارشنبه اضافه کردم.
                  بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• bours
                    عضو عادی
                    • Jun 2011
                    • 259

نقل قول نوشته اصلی توسط پرریسک نمایش ارسال ها
                    قند اصفهان درست بود ولی شراز نه ..شراز سهم خوبی بود وهدف 480 وبعد بالای 600 داره ..بارها هم گفتم ..

در اصل توسط hamid294 پست شده است View Post
                    پر ریسک عزیز
                    از شما خواهشمندم بفرمایید که بنابر چه تحلیلی فرمودید فروش قصفها کار درستی بوده و دقیقا" تحلیلتان از این شرکت چیست؟
                    با توجه به اینکه من تمام دار و ندارم الان قصفها می باشد جواب شما برایم خیلی حیاتی است.
                    با تشکر فراوان از شما دوست عزیز
                    بااجازه پرریسک عزیز
                    دوست عزیز قصفها به مقاومت سختی خورده، تاحالا 2 بار به حوالی 3900 برخورد کرده و نتوانسته بشکنه

نظر

• MOSTAFA
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 989

سلام
                      سید جعفر اگه ایران خودرو پارسیانشو 400 بفروشه سود هر سهمش چقدر میشه ؟

نظر

• سعید پور احمدی
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1339

سلام جعفر جان با اجازت من هم از این به بعد هر چند وقت یه بار تو این تاپیک قلم میزنم من این تاپیک ودوست دارم و بیشتر وقتم و اینجا میگزرونم ، نوشته های تو هم برام ناب و زیباست.

در مورد قندی ها:

حدود یک ماه پیش با وجود اینکه قیمت ها کمی از قیمت های کنونی پایین تر بود از قندی ها خداحافظی کردم و غبشهر وغمارک و....رو ترجیح دادم اما برای شما سرمایه گذار همیشه عزیز بورس تهران که در وطن با تلاطمات اقتصادی به دنبال کسب سودی اصل مهم این فرض هست که خرید یک سهم و خروج از سهم موقتی است و همیشه باید خارج شد ودر صورت نیاز بازگشت و خرید تا خروج بعدی.دلیل این نوسانات هم نوسانات شرایط و فاکتورهای اقتصادی است که در همه دنیا وجودداشته و البته در ایران چندین برابر وجوددارد.
                        این روزها با بررسی های دقیق و موشکافانه به سمت قندی ها بازگشته ام(به عنوان یک آماتور و شاگردی حقیر) که دلایل بسیار دارم برای این بازگشت.در روزهایی که شاید نوسانات اخیر قندی ها کمی کسل کننده شده ودر عین حال بازار هم رغیبی شده برای صنعت قند وشکر که در خیلی از نمادها ریسک پایین وافق سودرسانی بالاست اما من این روند رو طولانی نمیبینم و امن ترین گروه رو دوباره قند وزیر گروهش میبینم به دلایلی که مختصرا توضیح میدهم:

1.بازار ارز و طلا وقتی تعذیراتی شده یعنی اینکه کمبود ارز قطعی است واین خود زبان گویای همه چیز است و دلیلی محکم برای نوع انتخاب سهام.اگر صادراتی ها امروز برای نرخ ارز تعدیل هم بدهند برای سرمایه گذاری امن ومطمين نیستند چرا که شرایط ارزی و گزارش ها شرایط فروش خوبی رو نشون نمیدهد و با اعمال تحریم های در راه قضیه پیچیده تر هم خواهد شد.
                        2.کشورهای غربی با مشاهده ایجاد نابسامانی ارزی به امید پیدا کردن ابزار فشار وموفقیت تحریم ها در پی ایجاد شرایطی بسیار بدتر با تحریم هایی سنگین تر خواهند بود
                        3.بدون شک به زودی در نرخ شکر وقند افزایش رسمی را شاهد خواهیم بود هر چند که قیمت اعلامی اوایل سال گذشته سمبلیک است و فروش در قیمت های 1500 و1600را هم شاهدهستیم
                        4.افزایش سرمایه و حمایت های دولتی وسازمانی از این گزوه برای افزایش تولید تا سرمرز بی نیازی از واردات این کالای ارز بر.
                        5.عدم اختصاص ارز مرجع و در آینده قطع کامل ارز 1226 تومانی برای گروهای غیر دارویی
                        6.احتمال سقوط کامل سوریه در هفته های پیش رو ودرگیری با ترکیه و بحران های جدید منطقه
                        7.افزایش قیمت جهانی شکر طی روزهای آتی که دلایل فنی وزیادی داره که اینجا ازش صرف نظر میکنم ولی در وبلاگ شخصیم به زودی مفصل در این مورد قلم خواهم زد.
                        8.ونکته بسیار مهم عدم خروج سهامداران عمده از این نمادها و حتی عدم کاهش کمی از سهامشون هست
                        آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2012/10/04, 16:03.
                        سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط mm34 پست شده است View Post
                          با سلام و خسته نباشید به پرریسک گرامی. نظرتون درمورد کاذر میخواستم.بنظرتون سیگنال خرید نداده؟چند روزه داره پرحجم معامله میشه. در ضمن قضیه این p/e 2/2 سهم چیه؟!!!!!!ایا در کوتاه مدت امکان داره به بالای 130 برسه؟ممنون از پاسختون.
                          با سلام..

سهم خوبیه زیر نظر هست کامل..تکنیکال زیبایی داره ..

در تایم هفتگی روند نزولی در ارس ای شکسته شده ..در معاملات چهارشنبه هم خوب بالا اومد که جو بازار به هم ریخت ...

فعلا کوتاه مدت حد ضرر 100 وبالای این رقم روند صعود دراه ..مقاومت بسیار قوی محدوده 110 تا115 هست رد کنه هدف 140 وبعد 180 براش می بینم ..در ضمن زیر 90 خیلی سخته ببینه مگر اینکه بازار شدیدا منفی بشه مجدد..یعنی سهمی با خطر ونهایت ضرر 10 درصد واز اونور بازدهی 40 و80 درصد ..ارزش خرید رو داره...باید ببینم بالای 100 دوام میاره واز پس این محدوده مقاومتی برمیاد ..به نظرم من این مقاومتها رو خواهد شکست وهدف 180 رو به نظر ببینه ...

نظر

• keyvan1
                            کاربر فعال
                            • Sep 2012
                            • 168

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                            سلام جعفر جان با اجازت من هم از این به بعد هر چند وقت یه بار تو این تاپیک قلم میزنم من این تاپیک ودوست دارم و بیشتر وقتم و اینجا میگزرونم تو و نوشته های تو هم برام ناب و زیباست.

در مورد قندی ها:

حدود یک ماه پیش با وجود اینکه قیمت ها کمی از قیمت های کنونی پایین تر بود از قندی ها خداحافظی کردم و غبشهر وغمارک و....رو ترجیح دادم اما برای شما سرمایه گزار همیشه عزیز بورس تهران که در وطن با تلاطمات اقتصادی به دنبال کسب سودی اصل مهم این فرض هست که خرید یک سهم و خروج از سهم موقتی است و همیشه باید خارج شد ودر صورت نیاز بازگشت و خرید تا خروج بعدی.دلیل این نوسانات هم نوسانات شرایط و فاکتورهای اقتصادی است که در همه دنیا وجودداشته و البته در ایران چندین برابر وجوددارد.
                            این روزها با بررسی های دقیق و موشکافانه به سمت قندی ها بازگشتداشتم(به عنوان یک آماتور و شاگردی حقیر) که دلایل بسیار دارم برای این بازگشت.در روزهایی که شاید نوسانات اخیر قندی ها کمی کسل کننده شده ودر عین حال بازار هم رقیبی شده برای صنعت قند وشکر که در خیلی از نمادها ریسک پایین وافق سودرسانی بالاست اما من این روند رو طولانی نمیبینم و امن ترین گروه رو دوباره قند وزیر گروهش میبینم به دلایلی که مختصرا توضیح میدهم:

1.بازار ارز و طلا وقتی تعذیراتی شده یعنی اینکه کمبود ارز قطعی است واین خود زبان گویای همه چیز است و دلیلی محکم برای نوع انتخاب سهام.اگر صادراتی ها امروز برای نرخ ارز تعدیل هم بدهند برای سرمایه گذاری امن ومطمین نیستند چرا که شرایط ارزی و گزارش ها شرایط فروش خوبی رو نشون نمیدهد و با اعمال تحریم های در راه قضیه پیچیده تر هم خواهد شد.
                            2.کشورهای غربی با مشاهده ایجاد نابسامانی ارزی به امید پیدا کردن ابزار فشار وموفقیت تحریم ها در پی ایجاد شرایطی بسار بدتر با تحریم هایی سنگین تر خواهند بود
                            3.بدون شک به زودی در نرخ شکر وقند افزایش رسمی را شاهد خواهیم بود هر چند که قیمت اعلامی اوایل سال گذشته سمبلیک است و فروش در قیمت های 1500 و1600را هم شاهدهستیم
                            4.افزایش سرمایه و حمایت های دولتی وسازمانی از این گزوه برای افزایش تولید تا سرمرز بی نیازی از واردات این کالای ارز بر.
                            5.عدم اختصاص ارز مرجع و در آینده قطع کامل ارز 1226 تومانی برای گروهای غیر دارویی
                            6.احتمال سقوط کامل سوریه در هفته های پیش رو ودرگیری با ترکیه و بحران های جدید منطقه
                            7.افزایش قیمت جهانی شکر طی روزهای آتی که دلایل فنی وزیادی داره که اینجا ازش صرف نظر میکنم ولی در وبلاگ شخصیم به زودی مفصل در این مورد قلم خواهم زد.

پیرو سخنان سعید عزیز من خودم امروز 3 فروشگاه زنجیره ای بزرگ رفتم دریغ از 1 کیلو شکر ( ولی قند موجود بود )
                            [B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
                            من خدایی دارم که همین نزدیکی است
                            در امتداد لحظه هایم
                            هر روز….![/COLOR][/B]

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط bours پست شده است View Post
                              نقل قول نوشته اصلی توسط پرریسک نمایش ارسال ها

بااجازه پرریسک عزیز
                              دوست عزیز قصفها به مقاومت سختی خورده، تاحالا 2 بار به حوالی 3900 برخورد کرده و نتوانسته بشکنه
                              اصفهان رشد خواهد کرد ولی ارزش خرید نداره ..رالی اصلی این سهم طی شده .کسی که 4000 میخره میخواد چند بفروشه 6000 یا 8000 خوب میشه 50 تا 100 درصد بازدهی .اونم در بزار بورسی که روی سهام بالی 2000 کلی حساس هست برا خریدش چه بسه به 4000...

بنده خرید قشیر 1200 رو ترجیه میدم اصفهان بشه 6000 شک نکیند قشیر میشه 3000..بازدهی قشیر 200 درصد در برابر 50 درصد اصفهان خیلی بهتره ..یا قزوین میشه 3000 یا همین نیشاربور میشه 3000..
                              از نظر من اصفهان جای رشد بیشتری نداره داشته باشه هم قندی بهتری موجود هست ..در اخر این نظر منه ممکنه اشتباه باشه ..دوستان خود هر سهمی صلاح دیدن بخرن ..

نظر

• سعید پور احمدی
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1339

افزایش بهای ارز فرصت یا تهدید؟!

یه زمان تنها را پیشرفت کشور رو کاهش نرخ سود بانکی و عدم افزایش سالانه حقوق کارمندان وکارگران و کاهش ارزش ریال نسبت به ارزهای خارجی میدونستیم وحالا معترضیم که چرا دلار شده 3650تومان!!!یادمون نرفته که کشور شده بود بازار مصرف چین و هیچ تولیدی مگر اینکه وارداتش ممنوع بود قدرت رقابت با چین و اجناسشو نداشت واین امر به تولید داخلی ضربه ای بسار سنگین زده بود و نابسامانی هایی ایجاد شده بود که همه دیدیم وشنیدیم.
                                دوستان من نوشته ها رو میخونم وبه عنوان یه بی سواد اقتصادی ویه آماتور محض به تحلیل هایی میشینم،بینید دوستان انگاره شما می اندیشید که قیمت واقعی دلار 1226 تومان است وحالا ارزش ریال افت کرده نه عریران رمانی که قیمت 1226 و پایین تر بود دولت با پول نفت حراجی راه انداخته بود تا از تولیدات دیگر کشورها حمایت کنه و تولید ملی رو به چالش بکشونه.نرخ ارز و اگه بخوایم محاسبه کنیم کاری دشوار نیست وکافیه یه سال رو به عنوان مبدا گرفته وسال به سال اختلاف تورم ایران وآمریکا رو در اون نرخ تعدیل کنیم وبا تورمی 50 درصدی در 6 ماهه اول سال به نرخ دلار 4320 تومانی میرسیم.
                                حالا چه دلیلی هست دولت از واردات اجناس کشورهای دیگه حمایت کنه و کسانی که میخوان برن خارج تفریح و تحصیل باید ارزون خرج کنن تا پول من وشمای بی چیز به جیب اون کسان که حتما هم وضع مالی خوبی دارن بره نمیدونم.

این یک فرصت طلایی است که با گذشت زمان کشور رو در آستانه تولید ملی وتحول قرار میده و صادرات وشدیدا رونق میده(البته بحث ومشکلات تحریم ها ربطی به این موضوع نداره).امروز تولیدات در داخل بدون رقیب خارجی به صرفه است و جون خواهد گرفت.اشتغال زایی صورت میگیره وجهش اقتصادی خواهیم داشت.به صورت های مالی شرکت ها برید تا متوجه بشید ه چین وکشورهای دیگه چه بر سر تولیدات این مرز پر گهر آورده بوده.حالا شرکت ها و تولیدی های کوچک جای خوددارند.

این چالش به زمان نیاز داره و کم کم باید سرمایه ها از فکر تجارت وارداتی به سمت تولید وتجارت صادراتی بره.....
                                سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

در حال کار...
                                X