چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • ".احسان."
    عضو فعال
    • شهریور ۱۳۹۱
    • ۲۶۷۶

سلام به دوستان عزيز

حجم معاملات رقم ۱۸۰ ميليارد تومان را پشت سر گذاشت، و اين نشانه آنست كه خبرهاي مثبت بزرگي تا ۶ ماه آينده بورس رقم خواهد خورد.
    بازار به منفي آنچنان نمي خورد، اما اصلاح را در پي دارد. من در صورت داشتن نقدينگي در اين اصلاح ها خريدهاي خوبي انجام خواهم داد.
    با اينكه خيلي فروشنده با توجه به سودهاي كوتاه مدتي كه برده بودند، پيدا شد اما خريدار غالب بود.
    به نظر اصلاح هاي بازار فرضا در ابتداي بازار شروع شده، بازار جمع شده و مجددا مثبت آغاز خواهد شد.
    امروز بايد توجه داشت، دسته هاي فروشنده زياد بودند، نوسان گيران و اعتباري ها.
    نوسان گيرها و اعتباري ها كه مجددا از فردا به بازار هجوم خواهند آورد.

از بازار كه بگذريم، سهم كشرق اجازه ورود داد. انتظار دارم، زير ۴۰۰ فرصت ورود به اين سهم ذغالي طلايي است. امروز كه يك سهامدار حقيقي با ۱,۲۹۶,۹۴۹ سهم بالا آمد و سهم رو از بي صاحبي نجات داد، سهم صاحب نداشته باشد، بهتر است تا صاحبي مثل بوعلي داشته باشد.
    شايد روز هاي آينده سهامدارا حقيقي و حقوقي ديگري هم بالا مي آيند، اين سهم معدني بي صاحب بزودي صاحبهاي خوبي پيدا مي كند. شايد بعضي ها گذاشته اند تا بالاي ۵۰۰ تومان وارد سهم شوند.
    نگاه كنيد آينده درخشاني براي شركت كشرق و كطبس وجود دارد. اين دو سهم خيلي زودتر از آنچه فكر و حدسش رو بزنين قيمت بالاي ۱۰۰۰ تومان را خواهد ديد انشاالله.

خودتان حساب كنيد، كشرق ميخواد يك طرح رو به سرانجام برسونه كه نتيجه اون اينست خام فروشي رو كنار بذاره و زغال سنگ رو به ذغال سنگ كنستانتره تبديل كند،زغالسنگ كنستانتره نياز سه شركت ذوب آهن اصفهان، شركت ميدكو و كك سازي طبس است. كه بالغ بر ۳ ميليون تنه، از طرف ديگر بازار فعلي ۱.۳ ميليون تن رو پوشش ميده، و اين سه شركت بايد قيمت رو از اين شركتها بگيرند.
    حدسي كه بنده مي زنم، اگر اين سه شركت كمي زرنگ باشند،فرصت به چنگ گرفتن اين سهم رو از دست نميدن! مثلا شركت ذوب آهن اصفهان يا ميدكوي كرمان
    البته بايد حواسمان باشد، حقيقي هاي زرنگ تر از حقوقي ها مثل ذوب هستند، احتمالا ذوب با قيمتهاي بالاتر از ۷۰۰ يا ۸۰۰ تومان كشرق را خواهد خريد!!!!!
    آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
    کانال تلگرامی: STOCKMARKET۱۰۰@

نظر

• amir5151
      ستاره‌دار (۲)
      • آذر ۱۳۹۰
      • ۱۶۹

سلام
      جعفر خان علت پیشنهاد کاذر رو می خواستم بدونم
      بنیادی یا تکنیکالی؟
      ممنون از زحماتی که میکشی

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • بهمن ۱۳۹۰
        • ۶۷۹۷

در اصل توسط alizare۱۹۸۲ پست شده است مشاهده پست
        سلام به دوستان. امروز از کارگزاریم جویای صف فروش غبشهر شدم، گفته که توی بازار شایعه شده که درسته روغنی ها افزایش نرخ گرفتن ولی تأثیری در سودآوریشون نداره! تعدیلی هم ندارن.
        حالا این شایعه چقدر صحت داره یا نه، نمیدونم. ولی بازار غدایی ها رو بهم ریخته.
        اگه از دوستان کسی چیزی میدونه، به ما هم بگه لطفا؟
        سلام ..
        فردا بازار جواب این شایعات رو خواهد داد ...این بازار بدون تحلیل همون بهرت با شایعه ضرر کنه ...

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • بهمن ۱۳۹۰
          • ۶۷۹۷

در اصل توسط amir۵۱۵۱ پست شده است مشاهده پست
          سلام
          جعفر خان علت پیشنهاد کاذر رو می خواستم بدونم
          بنیادی یا تکنیکالی؟
          ممنون از زحماتی که میکشی
          سلام..
          تکنیکالی ...رو ۱۰۰ پینشهاد شد ..

الانم حد ضرر ۱۳۰ واگر ۱۴۰ رو بشکنه حد ضرر ۱۴۰ وهدف ۱۸۰ بازم تکنیکالی ..

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • بهمن ۱۳۹۰
            • ۶۷۹۷

در اصل توسط mahmood۹۶۵ پست شده است مشاهده پست
            ممنون از اینکه پاسخم رو دادی من غبشهر ۱۰۵۰ تومانی دارم به نظر خودم رشد غبشهر بهتره با این اوصاف بازم فکر میکنم غشهد رشدش کمتر و دیرتر از غبشهر باشه و احتمالا با ۳۰۰ تومن ضرر غشهد رو رد کنم و بازم غبشهر اضافه کنم فقط چون تازه وارد هستم میخوام بدونم شما و باقی دوستان موافق هستین؟ ضمن این مسولیتش با خودمه فقط مشاوره میخوام ممنون از همه
            غشهد نیست قشهد هست ..

هدف قشهد همچنان بالای ۳۰۰۰ هست ولی گروه خورده به روند اصلاحی ..تا خبر شکر بالای ۱۵۰۰ نیاد خبری نمیشه ..گزارش وتعدیل ها هم تا نه ماهه در رگوه قند چشمگیر نیست وبا این گزارش ها این گروه بعد این رشد نمی تونن زیاد بالا بیان ..باید خبر اساسی بیاد که فعلا نیومده وهمین باعث شده گروه بره تو اصلاح ..

غبسهر رو صلاح می بینم فعلا با توجه به جو گروه غذایی..در غدام حقوقی بالیا ۶۰۰ تا خریده در غاذر هم به شدت دارن میخرن ..غگل هم که فقط کد به کد ..میمونه غبشهر سرو وسالار ..ببینم فردا برمی گرده ..

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • بهمن ۱۳۹۰
              • ۶۷۹۷

در اصل توسط mogh پست شده است مشاهده پست
              سلام سیدجان بنظرت فردا برای خرید کدوم سهام مناسبتره
              سلام ..گروه فولاد غذایی..رو برتر می بنیم ..

در کنار اینها گروه پالایشگاه وبعد پترو ..

گروه روی هم اگر کم نیارن وکروی بره بالیا ۲۹۰ وفاسمین بالای ۶۸۰ دوام بیاره ..

نظر

• mane1659
                كاربر فعال
                • آذر ۱۳۹۰
                • ۲۳۵

پرریسک جان سیمان دورود ۱۳۵ پیش بینی کرده پی بر ای ۵ هم بدهیم۶۷۰ قیمتش در میاد پس چرا انقدر ارزان معامله میشود

نظر

• صداقت2
                  عضو فعال
                  • شهریور ۱۳۹۱
                  • ۷۰۴

با سلام
                  شراز دارم و می خواهم در قیمت مناسب اضافه کنم- با این گزارش شبندر - فردا معاملات این ۲ سهم را چگونه پیش بینی می کنید؟سغرب و ساروم حد ضرر چند می باشد؟اینها هم فعلا استراحت دارند یا......
                  ممنون
                  صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • بهمن ۱۳۹۰
                    • ۶۷۹۷

در اصل توسط mane۱۶۵۹ پست شده است مشاهده پست
                    پرریسک جان سیمان دورود ۱۳۵ پیش بینی کرده پی بر ای ۵ هم بدهیم۶۷۰ قیمتش در میاد پس چرا انقدر ارزان معامله میشود

وقتی این ارزان باشه بقیه گروه هم به زیر میکشه وداره همین کار صورت میگره ..دلیل خاصی نیست ..

درود داره کل گروه رو به زیر میاره چون نمیشه سهام خوب بره پایین وبقیه گروه برن بالا ..

از این اشتباه بازار باید استفاده کرد وسهام خوب رو مفت خرید ..ولی خوب هر قدر پایین تر بهتر ..وقتی دوست دارن عده ای ضرر کنن خوب ما هم اجازه ضرر کردن بهشون میدیم ....

در کرمانشاه رو ۴۲۰ میفروختن ...چرا میفروختن ..بالای ۶۵۰ تو صف خرید حجم مبنا نمی دادن چرا ؟؟؟؟بازار ایران هست دیگه ..زیاد حرص نخورید وفقط از ضعف تحلیل بورس ایارن نهایت سود رو بکنید ...اینها نباشن چطوری سود بکنیم ما...

همین بازار بردی ببیند بعضی هام قندی در پیت رو در چه قیمتهایی خریده وداره میخره ..بازار ایران هست دیگه ..همین بازار برا غبشهر صف فروش درست کرده ...چی بگم به این بازار :d

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • بهمن ۱۳۹۰
                      • ۶۷۹۷

در اصل توسط صداقت۲ پست شده است مشاهده پست
                      با سلام
                      شراز دارم و می خواهم در قیمت مناسب اضافه کنم- با این گزارش شبندر - فردا معاملات این ۲ سهم را چگونه پیش بینی می کنید؟سغرب و ساروم حد ضرر چند می باشد؟اینها هم فعلا استراحت دارند یا......
                      ممنون
                      سلام..

در مورد شبندر فکر نکنم کسی این سهم رو برا این گزارش خریده باشه ..مثال ذوب فکر نکنم ۶ ماهه جالب باشه یعنی باید افت کنه ..بازار به استقبال اینده میره ..اینها سهام خوبی هستن واهداف خوبی دارن ..

شراز در قیمت ۴۱۸ بارها گفتم که خوبه ..

ساروم فعلا ۳۵۰ وسغرب هم حوالی ۴۴۰ فکر کنم بیاد ..

در شکست مقاومت ناکام موندن فعلا اگر موفق به شکست نشن معنیش میشه استراحت..

نظر

• sea2003son
                        عضو عادی
                        • تیر ۱۳۹۰
                        • ۱۷۹

با سلام جناب پرریسک ایا قزوین تو این قیمتها خوبه یا در اثر سفته بازی بالا اومده؟یادمه شما میگفتی قزوین قصفها دوم میشه ولی انگار زور بالا رفتن نداره

نظر

• asal
                          عضو عادی
                          • بهمن ۱۳۸۹
                          • ۱۲۸

در اصل توسط asal پست شده است مشاهده پست
                          قیمت بازگشایی فخوز را حدودا چند میبینید؟[/size]
                          @};-

نظر

• هامد
                            ستاره دار(۷)
                            • مرداد ۱۳۹۱
                            • ۲۶۱۱

مارو باش دلمون خوش بود ذوب میخوایم بگیریم ۱۹۵ میل صف !!!!
                            شبندرم تو صف فروشه سفارشاش که فعلا واس خاطر همون گزارشش بود واقعا اینا چشم امیده ۶ماه داشتن !!! اگه شبندر همینجوری باشه باس قیده همه پالایشگاها رو بزنیم پس :(
                            ایناا کیَن صف فروش غبشهر دُرُس کردن !!! به قرعاان حالشون خوش نی یا مشکلی چیزی دارن فک کنم :))
                            اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• jafar
                              عضو عادی
                              • دی ۱۳۹۰
                              • ۸۷

جناب پرریسک
                              وبیمه و ولصنم رو چطور میبینی
                              با تشکر فراوان

نظر

• personable
                                عضو جدید
                                • مهر ۱۳۹۱
                                • ۱۷

سلام جناب پرریسک
                                لطفا در مورد و توشه و بیمه دی نظرتون را بدید . ممنون

نظر

در حال کار...