چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    شبندر حد ضرر 232...هدف رو 300 می بینم .خیلی وقته در جا می زنه وسهم هست که میتونه شاخص رو بالا ببره چون سهام دیگر رشد کردن دارن کم میارن ولی شنبدر ورگوه پالایشگاه بعد استراحت تازه رالی رو دارن اغاز می کنن...

بنیادی دوستان برسی کردن تاییده..
    گويا شبندر محصولات خود را داره با دلار 2500توماني مي فروشه نه 1226توماني.به تايپيک شبندر رجوع شود و گزارش فارس.
    کلا محصولات پالايشگاهها چه خوراک پتروشيمي و غيره داره به نرخ 2500تومان اتاق بازرگاني محاسبه ميشه و اين يعني سود حداقلي 250توماني شبريز و 300توماني شراز.
    به معاملات شبريز و شبندر دقت کنيم اين مهم را متوجه مي شويم.فردا هم شراز با توجه به عبورش از 450تومان حرکت انفجاري خواهد زد.
    جا نمونيم نوبت پالايشگاهها شده است.

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط majid abd پست شده است View Post
      سلام خدمت دوستان عزیز:پرریسک جان نظرشما راجع به قلرستان ورفتن با این سهم به مجمع ماه آینده و صورتهای مالی سدرود که 2 -3 ساعت پیش منتشر شده چیه :-?؟ تشکر فراوان
      از نظر من خروج از قلر درست تر هست به هدف رسید نایت چند درصد بالاتر ...مثل اصفهان دیگه بالایی نمی بینم فعلا ..

در مورد درود هم گفتم گزارش خوبی بود ولی خوب گروه به مقاومت خورد نتونست رد کنه باید دید میتونن مقاومت ها رو بشکنن ..

اکثر بازار به مقاومت خورد کم اورد گروه سیمان وکاشی وروی...

بازار نتونه این مقاومت ها رو بشکنه بازار یا میره تو فاز استراحت یا میره رو سهام کوچک..

فعلا گروه پالیشکاه تونستن مقاومت بشکنن با گروه فلزات وفولاد ...گروه پترو هم بد نبودن .و

گروه روی ولی خوب نبودن باید ببینم می تون بشکنن وبالای مقاومتها دوام بیارن یا کم میارن ..باید صبر کرد ..

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
        گويا شبندر محصولات خود را داره با دلار 2500توماني مي فروشه نه 1226توماني.به تايپيک شبندر رجوع شود و گزارش فارس.
        کلا محصولات پالايشگاهها چه خوراک پتروشيمي و غيره داره به نرخ 2500تومان اتاق بازرگاني محاسبه ميشه و اين يعني سود حداقلي 250توماني شبريز و 300توماني شراز.
        به معاملات شبريز و شبندر دقت کنيم اين مهم را متوجه مي شويم.فردا هم شراز با توجه به عبورش از 450تومان حرکت انفجاري خواهد زد.
        شبندر حدود 8 تومان پوشش داده ..حالا از دسوتان که به گزارش گروه پالایشگاه وارد هستن بیان تحلیل کنن ممون میشم...

نظر

• madio
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 390

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
          کلا محصولات پالايشگاهها چه خوراک پتروشيمي و غيره داره به نرخ 2500تومان اتاق بازرگاني محاسبه ميشه و اين يعني سود 200توماني شبريز و 250توماني شراز.
          محصولات اصلی پالایشگاه ها رو دولت میخره که شامل گازرویل و بنزین و نفت سفید و کوره
          و کمی عجیبه اگه بخواد با 1225 نفت بده با 2555 ازشون بخره،تاحدی که میدونم باهشون درصدی حساب میکنه
          خوراک برای پتروشیمی هم حداکثر پنج درصد کل تولیدات پالایشگاهه،که فقط شیراز و تبریز خوراک میدن ، تو بین پالایشگاهها هم
          فقط بندرعباس نفت کوره رو که تقریبا بیست درصد محصولاتش میشه رو صادر می کنه
          من افزایش خاص سود پالایشگاه ها رو خیلی بعید می دونم ولی خوب ریسکشون خیلی پایینه

نظر

• bourse
            عضو فعال
            • Sep 2011
            • 1346

خوشم میاد با یک نگاه کوچیک به گزارش کف سود سهم دقیق شناسایی میشه ..

سهم فخوز سود از 300 به بالیا 450 تومن تعدیل مثبت داد با پوشش 200 تومن در 6 ماهه ..

فردا ذوب دیدن داره ...چه فرصت خرید داد امروز ...تو خواب هم نمیشد دید ...
            به جرات میتونم بگم ذوب تو این قیمت ها از بهترین های بازاره ولی افسوس که . بگذریم

نظر

• خوشبخت
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 5464

خوشم میاد با یک نگاه کوچیک به گزارش کف سود سهم دقیق شناسایی میشه ..

سهم فخوز سود از 300 به بالیا 450 تومن تعدیل مثبت داد با پوشش 200 تومن در 6 ماهه ..

فردا ذوب دیدن داره ...چه فرصت خرید داد امروز ...تو خواب هم نمیشد دید ...
              سلام پرریسک جان خسته نباشی!
              ومعادن هم خوب فرصتی داد!
              ذوب پرید از دستم ولی معادن کمکی زدم!
              زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• کاظمی
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 331

[quote=پرریسک;223437]

در مورد درود هم گفتم گزارش خوبی بود ولی ...

سلام سید ..
                الان که به گزارش 6 ماه سدور ریز شدم توی قسمت دلایل تغییرات زده
                "افزايش در هزينه هاي اداري وفروش به علت هزينه حمل سيمانهاي صادراتي تامرز کشور عراق ...بوده است"
                ولی وقتی جدول(( بازار فروش و تأمین مواد اولیه)) و ((صورت منابع و مصارف ارزی)) رو نگاه کردم با تعجب عدد 0 رو زده ..مگه همچین چیزی ممکنه ..هزینه برای صادرات رو زده ولی از صادرات خبری نیست ..سید عزیز راهنمایی لطفا؟
                تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• shahmir
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 368

جعفر جون

درصورتيكه خگستر تو معاملات فردا روون بشه ، بنظرت ارزش ورود داره ؟ (با توجه به رشدي كه داشته)

نظر

• محمود گرگانی
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 973

ممنون از اینکه پاسخم رو دادی من غبشهر 1050 تومانی دارم به نظر خودم رشد غبشهر بهتره با این اوصاف بازم فکر میکنم غشهد رشدش کمتر و دیرتر از غبشهر باشه و احتمالا با 300 تومن ضرر غشهد رو رد کنم و بازم غبشهر اضافه کنم فقط چون تازه وارد هستم میخوام بدونم شما و باقی دوستان موافق هستین؟ ضمن این مسولیتش با خودمه فقط مشاوره میخوام ممنون از همه
                    سلام..

دوست من چند وقت قبل حد ضرر هم گفتیم وبارها گفتیم غبشهر 1000 تومین بر کل گروه غذایی برتری داره در خرید ..

الانم دوست من قشهد همچنان هدف رو بالای 3000 می بینم ودر صدر لیست خرید گروه قندی هست ولی خوب باید تکنیکالی هم یاری کنه فعلا رفتن تو اسرتحت ...

غبشهر دوست من باید بالای 2000 باشه حالا خودتون ببیند ارزش خرید داره یا نه ..سهم قندی با سود 300 داره بالیا 3500 معامله میشه اونوقت غبشهر با سود 300 اونم تازه کف سود ه این زیر 1600 معلومه مفته ..تازه گروه روغن خیلی وقته افزایش نرخ رو گرفتن وهمینطور دارن میگیرن ...

غبشهر ندارید اضاف کنید اگر فرصت خرید بدهد ...گروه غذایی همچنان لیدری خود رو حفظ می کنن بازار هم که ریخت دیگه بیشتر بازار میاد رو اینها ...
                    بس عمارت که بود خانهٔ رنج
                    بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• asal
                      عضو عادی
                      • Feb 2011
                      • 128

قیمت بازگشایی فخوز را حدودا چند میبینید؟[/size]

نظر

• mogh
                        عضو عادی
                        • Feb 2012
                        • 30

سلام سیدجان بنظرت فردا برای خرید کدوم سهام مناسبتره

نظر

• سعید پور احمدی
                          عضو فعال
                          • Sep 2011
                          • 1339

سلام جعفر جان:

در مورد مپنا بگو؟آیا با توجه به درامد های ارزی و حالا مشکلات افزایش هزینه های پروژه ها در کف قیمت نیست؟آیا برای این سهم رشدی متصورنیستی؟
                          سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• سعید پور احمدی
                            عضو فعال
                            • Sep 2011
                            • 1339

جعفر جان به نظرت سیمانی ها و بویژه سیمان درود در روند منفی هستن وپیش میرن یا نه اصلاح و برگشت دوباره؟

نظر

• سعید پور احمدی
                              عضو فعال
                              • Sep 2011
                              • 1339

جعفر جان گزارش سیمان درود متعجب کرد به نظر تو دلیل این گزارش چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!

نظر

• mane1659
                                كاربر فعال
                                • Dec 2011
                                • 235

پرریسک جان سیمان دورود 135 پیش بینی کرده پی بر ای 5 هم بدهیم670 قیمتش در میاد پس چرا انقدر ارزان معامله میشود

نظر

در حال کار...
                                X