در اصل توسط پرریسک پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postواقعا" به این بازار جای تاسف داره،این قسمت و خوب اومدین
در برابر اون کرمانشاه رو داریم که با سود 90 تومن وپوشش 60 درصد در سه ماه....درسته در فروش متانول کمی عقب مونده ولی گزارش صفن که تولید کننده متانول هست نشون داد در فروش هیچ مشکلی نداره ..
تازه من کل فروش تولید متانول کرمانشاه رو می گذارم کنار .....کرمانشاه فقط اوره تولید کنه بفروشه بالای 150 میسازه پی برای 4 هم بدیم باید 600 باشه ..واقعا از این بازار تعجب می کنم ..خوب قند قزوین دوم انگاری در راه هست ...
نظر
-
موضوع اخذ عوارض 50 درصدی صادرات محصولات پتروشیمی منتفی شد
نظر
-
در اصل توسط mane1659 پست شده است View Postموضوع اخذ عوارض 50 درصدی صادرات محصولات پتروشیمی منتفی شد
http://www.sena.ir/Default.aspx
نظر
-
در اصل توسط mane1659 پست شده است View Postموضوع اخذ عوارض 50 درصدی صادرات محصولات پتروشیمی منتفی شد
http://www.sena.ir/Default.aspx
مثل اونهایی که سیمان غرب فروختن والان بسته برا تعدیل بالای 20 درصد ....چه حالی می داد ....
نظر
-
در اصل توسط misha پست شده است View Postجناب پرريسك يه راهنمايي ميفرماييد حق وساپا رو بفروشم يا نگهش دارم؟؟؟؟
بازار قنیشا 1200 بخرید ما کرمانشاه....
وساپا انگاری توان بالا رفتن نداره ..هر چقدرم تکنیکال خوب داره بازم دمش به این خودروییها وصله ...خود سهم حد ضرر 100 هست ..
نظر
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postزمانی که یک سهم مفت به اسم کرمانشاه رو میدن نمی دونم حس می کنم باید تمام سهام رو بفروشم این رو بخرم.....
بازار قنیشا 1200 بخرید ما کرمانشاه....
وساپا انگاری توان بالا رفتن نداره ..هر چقدرم تکنیکال خوب داره بازم دمش به این خودروییها وصله ...خود سهم حد ضرر 100 هست ..
نظر
-
در اصل توسط nirvana_00 پست شده است View Postشاخص کل داره وارد کانال 24000 می شه، کرمانشاه سهم فوق العاده ای هستش ولی پایین تر هم می شه خریدش
به خاطر 10 درصد افت ما خطر جاموندن از سهمی که باید حداقل 50 درسد بالاتر از این قیمت تازه شنارو باشه رو به جون نمی خریم ....پایین بیاد بازم میخریم ...سهم خوب افتش ترس نداره ..
نظر
-
سلام پرریسک جان. در مورد شاخص کل و حجم معاملات نظری نداری؟تحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postچقدر پایین تر میشه خرید ...400...380 ..360 ...چقدر ...فوق فوق فوقش 10 تا 15 درصد پایین تر....البته فقط جا ماندی ماندی ...مثل سغرب رو 260 طرف نمی خرید گت بزار رو 240 می خریم به خاطر 20 تومن ناقابل ..ولی الان سهم بسته وطرف مونده با حوضش...
به خاطر 10 درصد افت ما خطر جاموندن از سهمی که باید حداقل 50 درسد بالاتر از این قیمت تازه شنارو باشه رو به جون نمی خریم ....پایین بیاد بازم میخریم ...سهم خوب افتش ترس نداره ..
نظر
نظر