چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    با تشکر..
    1- باما خود گروه منفی شده ومنفی این هم طبیعی بود ...تا 770 در مرحله اول بشکنه تا 720 جای افت داره ..گروه روی نهایت فردا باید برگردن ..
    2-در مورد صف خرید سفارس تکنیکالی وحمایت 130 بود که جواب داد بالای 140 دوام بیاره روند صعود همچنان پابرجاست ..در ضمن گروه سیمان هنوز رشدی نکردن ورالی قشنکه هنوز مونده ..درود وهگمتان هم تکنیکالی زیبایی دارن .درودر با پی بریا زیر 4 هم نوبره برا خودش....
    3-رایان دوست من بازار منفی کلا همه چی رو ریخت به هم ولی خوب ما عسیمون ین بود سهامی معرفی کنیم که رشد نکرده وارزش مجمع رفتن در صورت افت رو داشته باشه ..ولساپا از اون سهمهاست ..کل بازار منفیه تنها این سهم نیست ..
    3- بموتو گفتم امید دارم وچند روز قبل هم اشاره شد تا 280 جا داره ...نگرانی ندراه وبا سهامداری به سود میرسن..
    5-خارزم روس سهام سرمیاه گذاری نظری ندارم ..اصل سهم رو بخریم بهتره...ولی رو 117 خوبه برا خرید پله ای
    6-گروه قند هم بازیهای بدی توش راه افتاده ..گروهی که فقط به خاطر چند نفر بالا پایین بشن باید فاتحشون رو خوند ..دوستان بنیاید وتکنیکالی رو ول کردن چسبیدن که کی وارد این گروه میشه کی خروج می کنه وهمین شده بلای جان گروه قند ...تا این بازهیا باشه همین اش وهمین کاسه مگر اینکه با حمایت شدید بزارن اینها از مقاومتها رد بشن ویا اجازه اصلاح بدن که فعلا نه میزارن بالا بره نه میزارن پایین بیاد ..
    در اصل توسط تاران پست شده است View Post
    سید جان
    منتظر اظهار نظر شما هستم
    ----

نظر

• 717
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 596

گاهي اوغات بايد از نشانه ها استفاده كرد ، مثلا از صف فروش فسرب در چند روز اخير و صف خريد فرآور امروز ، بنظر تا آخر وقت گروه روي صف خريد حجيمي بايد داشته باشد.

نظر

• nazanin
        عضو عادی
        • Jun 2011
        • 289

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
        سید جان
        منتظر اظهار نظر شما هستم
        با درود
        مگر حتما باید رسما اعلام شود زمانی که همه کارخونه ها دارند بالای 1450میفروشند چه نیازی به اعلام رسمیست شاید سیاستی ایجاب کرده نرخ رسمی ندند ولی بالا بفروشند کاملا درگفته های مدیران عامل انها مشخصه مطمئن باشید بااین نرخ تفاله وملاس نیازی به افزایش نرخ نیست همین روزها میبندند برا تعدیل
        با عرض معذرت از جناب پرریسک عزیز

نظر

• nazanin
          عضو عادی
          • Jun 2011
          • 289

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          فعلا دوستان غبشهر رو بچسبن ..گروه غذایی با پی بریا بالای 10 صف خرید میشه اونم اول همه این بدبخت اخر همه اونم با این بنیاید این پی برای ..خوب بازار زمانی به اشتباه خود پی خواهد برد ولی ان زمان قیمت سهام این نخواهد بود ...
          باسلام
          هدف غمارگو چند میبینید ؟گویا همین روزها بسته میشه برای یه تعدیل سنگین ؟درسته

نظر

• 717
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 596

در اصل توسط 717 پست شده است View Post
            گاهي اوغات بايد از نشانه ها استفاده كرد ، مثلا از صف فروش فسرب در چند روز اخير و صف خريد فرآور امروز ، بنظر تا آخر وقت گروه روي صف خريد حجيمي بايد داشته باشد.
            فرصت خريد فسرب

نظر

• سعید پور احمدی
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1339

آخرین فرصت های خرید کرماشا............
              سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

مثل اینکه دوستان از غمارگ کوچ کردن رو غبشهر ..منم بودم اینر رو می کردم ..غبشهر 20 درصد عقب هست ..هر چند غبشهر لیدر گروه غذایی هست وتا وقتی این مثبته بقیه هم مثبت خواهند بود ..جای لیدرها داره عوض میشه ..غبشهر داره میشه لیدر ..حقش هم هست ..20 درصد عقب هست...

نظر

• سهراب 1
                  عضو عادی
                  • Jun 2012
                  • 159

تو كرماشا يه خبرائيه. شركت گروه پتروشيمي سرمايه گذاري ايرانيان چند روزي هست كه خريداره . منتظر صعود اين سهم باشيد .

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط nazanin پست شده است View Post
                    باسلام
                    هدف غمارگو چند میبینید ؟گویا همین روزها بسته میشه برای یه تعدیل سنگین ؟درسته
                    سلام..500 بعد 600.

در ضمن بنده بارها گفتم غبشهر برتر هست ودر صدر ...چون 20 درصد عقب هست...

نظر

• سعید پور احمدی
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1339

در مورد قندی ها با جعفر موافقم بازیگران بدی داره وما پیش چشم هامون سهم های برتری داریم غبشهر کرماشا بموتو فسرب فاسمین و کاما و سیمانی ها.........
                      سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• mmis
                        عضو عادی
                        • Sep 2012
                        • 235

2500 غبهشر گرفتم پریسک جان از راهنمایی شما متشکرم
                        خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                          در مورد قندی ها با جعفر موافقم بازیگران بدی داره وما پیش چشم هامون سهم های برتری داریم غبشهر کرماشا بموتو فسرب فاسمین و کاما و سیمانی ها.........
                          اگر گروهی بخوان بازی رو به هم بزنن..بنده اصلا اصراری ندارم تو بازیشون شرکت کنم ووقتم رو تلف کنم ..این همه سهام خوب ..فعلا بیرون هستیم تا بازی اینها تموم بشه ..

کرمانشاه 800 تومنس رو دارن زیر 600 میفروشن یا موتو بالای 450 رو روی 300 یا غبشهر بالای 2000 وبعد 3000 رو رو 1500...این همه سهام خوب ..یا سیمان دورد بالای 600 تومنی رو زیر 500وخیلی سهام دیگر ..یا ولساپا بالای 300 تومنی رو زیر 200 ...

نظر

• mane1659
                            كاربر فعال
                            • Dec 2011
                            • 235

پرریسک جان امروز سیمان هگمتان خریدم هدف کوتاه مدت و بلندمدتش را چند می بینی ؟ ممنون

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط mane1659 پست شده است View Post
                              پرریسک جان امروز سیمان هگمتان خریدم هدف کوتاه مدت و بلندمدتش را چند می بینی ؟ ممنون
                              دوست من دیروز ما گفتیم سیمان دورد وهگمتان بخرید..شما یک روز دیر وارد شدی ولی عبیی نداره ..هگمتان حد ضرر 277 وهدف رو بالای 400 می بینم ....برا میان مدت بالای 500..

نظر

• مسعود
                                عضو عادی
                                • Feb 2011
                                • 128

سلام دوستان
                                سبدم شد کرمانشاه - بموتو - غبشهر و شمواد که فعلا بسته است
                                جعفر خان یه فکری واسه صندوق بکن ( خواهشن )

نظر

در حال کار...
                                X