چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط تاران پست شده است View Postسید جان
منتظر اظهار نظر شما هستم
مگر حتما باید رسما اعلام شود زمانی که همه کارخونه ها دارند بالای 1450میفروشند چه نیازی به اعلام رسمیست شاید سیاستی ایجاب کرده نرخ رسمی ندند ولی بالا بفروشند کاملا درگفته های مدیران عامل انها مشخصه مطمئن باشید بااین نرخ تفاله وملاس نیازی به افزایش نرخ نیست همین روزها میبندند برا تعدیل
با عرض معذرت از جناب پرریسک عزیز
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postفعلا دوستان غبشهر رو بچسبن ..گروه غذایی با پی بریا بالای 10 صف خرید میشه اونم اول همه این بدبخت اخر همه اونم با این بنیاید این پی برای ..خوب بازار زمانی به اشتباه خود پی خواهد برد ولی ان زمان قیمت سهام این نخواهد بود ...
هدف غمارگو چند میبینید ؟گویا همین روزها بسته میشه برای یه تعدیل سنگین ؟درسته
نظر
-
-
مثل اینکه دوستان از غمارگ کوچ کردن رو غبشهر ..منم بودم اینر رو می کردم ..غبشهر 20 درصد عقب هست ..هر چند غبشهر لیدر گروه غذایی هست وتا وقتی این مثبته بقیه هم مثبت خواهند بود ..جای لیدرها داره عوض میشه ..غبشهر داره میشه لیدر ..حقش هم هست ..20 درصد عقب هست...
نظر
-
در مورد قندی ها با جعفر موافقم بازیگران بدی داره وما پیش چشم هامون سهم های برتری داریم غبشهر کرماشا بموتو فسرب فاسمین و کاما و سیمانی ها.........سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postدر مورد قندی ها با جعفر موافقم بازیگران بدی داره وما پیش چشم هامون سهم های برتری داریم غبشهر کرماشا بموتو فسرب فاسمین و کاما و سیمانی ها.........
کرمانشاه 800 تومنس رو دارن زیر 600 میفروشن یا موتو بالای 450 رو روی 300 یا غبشهر بالای 2000 وبعد 3000 رو رو 1500...این همه سهام خوب ..یا سیمان دورد بالای 600 تومنی رو زیر 500وخیلی سهام دیگر ..یا ولساپا بالای 300 تومنی رو زیر 200 ...
نظر
-
نظر