فولاد در بورس کالا 7 درصد افزایش نرخ گرفت
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط boorsy پست شده است View Postصنعتی سهشهر (غبشهر) منظورم هست دوست عزیز... خدا لعنت کنه اون حقوقیای بی وجدانی که تو گروه قندی بازی درآوردن و مشغول سفته بازین ........با سرمایه سهامدارای حقیقی و خرد دارن بازی میکنن یکیشون همین توسعه صنعتی خدا لعنتشون کنه من که از این گروه بی سروته خارج شدم با ضرر، یک سوم سرمایه م تو این گروه رفت لعنت خدا به همه بازیگراش، یه ماه و نیمه تو این گروهم همه ش درجا همه ش نزول از خیلی سهمای خوب دیگه کرماشا فملی شاراک فولاد بندر جا موندیم همه ش به ما تو تالار بورس گفتن سهامداری کنید سهامداری کنید این سهما این قیمتا مفته واسه شون قیمتای بالاییو میبینن خودشون حرومزاده ها خالی کردن رفتن اعصابمون خورد شد هی درجا هی منفی،از تعدیل بقیه گروههای بازارم ما رو انداختن بازار مثبت اونا منفی بازار منفی اونا منفی بسه دیگه با اعصاب و سرمایه سهامدارای خرد بازی نکنید بی وجدانادر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
دوستان الان سدرود باp/e 3/6 مفت ترین سهام تو بورسه.تازه تعدیل عالیشم مونده.هرکی امروزوفردانخره دیگه تا هفته آینده 520 کمتر گیرش نمیاد.خاک تو سرترین سهام ثشاهد بی انگیزه با اون سودمجمع مسخرشو این هم قیمتهای بعد مجمع و 4- 4- 4- . دوستان کشرق هم حبابی ترین سهام فرابورسه تا حالاشم سهامش رشد توخالی داشته الانم که دیگه سودتونو تو این سهم کردید خارج بشین چون من خودم شاهرودم واز همه زیروبم این سهم باخبرم.خودشونم به در خواست بورس گزارش دادن که هیچ اتفاق خاصی و قراردادسودآور جدیدی هم نداشته اند. سود دوستان=شادمانی اعضا این تالار
نظر
-
-
در اصل توسط ahmad30_n پست شده است View Postمیگن شتران 2300 به ازای هر سهم سود اعلام کرده
کسی خبری داره
این مدلی تبلیغ برای یه سهم اونم از طرف سازمان بورس بسیار وقیحه. مردم رو چی فرض کردن؟ چرا جلوی سهام دیگه اینو نمی نویسن؟ خوب حتما خودشون کلی سهام دارن! الله اکبر از این فتنه ها که بر سر ماست.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
غبشهر سود از 300 تومان به 330 تومان تعدیل مثبت داد ..
بقیه غذایی ها هنوز در پوشش سود خود موندن واین سهم فرت فرت تعدیل مثبت میده ..حتی یک سهم غذایی هم نتو نست مثبت بمونه حتای گروه قند وکل گروه غذایی وقند رو به زیر کشید ..این رو میگن لیدر ..
کافیه غبشهر مثبت بشه کل گروه غذایی صف خرید میشه ...
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postکارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع می رساند نماد معاملاتی شتران به دلیل تعدیل با اهمیت پیش بینی سود سال 91 متوقف گردید.
این مدلی تبلیغ برای یه سهم اونم از طرف سازمان بورس بسیار وقیحه. مردم رو چی فرض کردن؟ چرا جلوی سهام دیگه اینو نمی نویسن؟ خوب حتما خودشون کلی سهام دارن! الله اکبر از این فتنه ها که بر سر ماست.
برام اعلام چنین سودی خیلی عجیبه
در مقایسه با بندرعباس هیچی نداره
نظر
-
-
اعتراض کنید و حقتون رو بخواهید
در اصل توسط madio پست شده است View Postمن تو اونجا کار کردم خیلی پالایشگاه داغونیه و بسیار قدیمیه
برام اعلام چنین سودی خیلی عجیبه
در مقایسه با بندرعباس هیچی نداره
بعد سهم رو دادن به نور چشمی ها
تو همین سایت یکی نوشته بود: ((( چند لحظه قبل از عرضه sms اومد که سفارشت رو روی 7500 بذار... دوستان بخدا تک خور نیستم اگر وقت بود خبرتون میکردم )))
این در حالی بود که حداکثر قیمت رقابتی افراد بی خبر تا لحظه عرضه 6300 بود
وقتی اینجوری سهم رو میدن به رفقای سازمان کلاهبردار بورس
چه انتظاری داری
چقدر گفتم و تو تمام تاپیک ها متن زدم که اعتراض کنین...لینک اعتراض به سازمان رو گذاشتم
واینقدر تکرار کردم که نام کاربری من توسط ناظر سایت مسدود شد و با هزار دردسر باز از مسدودی درش آوردم
گویا ناظر این سایت هم از خودی هاست ؟؟!!
اعتراض کنید و حقتون رو بخواهید
نظر
نظر