کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
قبلا این سوال رو پرسیدم امروز فنوال رو با شاراک عوض کردم در مورد تعویض رتکو برای فردا نظرتون چیه؟
یا سهم دیگه شاید فردا صف خرید هم بشه
و به این راحتی نشه شاراک خرید
مرسی
سهمی که وقتی 900 بود بازار 50 تا80 درصد زیر قیمتهای امروز بود ..این سهم همچنان 900 وبازار بالیا 40-50 درصد رشد کرده ..حالا اونهایی که در صف فروش بودن میخواستن چه سهمی بخرن ندانیم..
سید بازار خلیلی هم گویا پیچیده نشده و تقاضای بالا برای گروه پترو و معدنی و صادراتی به قدری است که اصلاح اینها بسیار کوتاه مدته و باعث شده نفس سهم هایی مثل غبشهر و غمارگ به این خوبی هم بند بیاد چون تمام تقاضا ها رو جذب میکنن مثلا این شاراک و تا قبل از امروز بالاش رو 1200میدیدم ولی الان فکر میکنم راحت تا 1500 بره راستی شما سید نظرت روی فروش تو چه قیمتی است؟؟؟
قبلا این سوال رو پرسیدم امروز فنوال رو با شاراک عوض کردم در مورد تعویض رتکو برای فردا نظرتون چیه؟
یا سهم دیگه شاید فردا صف خرید هم بشه
و به این راحتی نشه شاراک خرید
مرسی
با سلام..
رتکو اشغال ترین سهم بازار سرمایه هست ..
بالای 302 تومن تثبیت بشه روند صعود میگیره ولی خبو بنده سهام اشغال ر سعی می کنم خرید نکنم ..
فنوال بالای 315 تثبیت بشه میشه به خرید فکر کرد ..بنیادی اشنایی چندانی ندارم ولی با فایرا بالا پایین میشه ..
شاراک هم انتظار سود 250 تا300 دارم تا 12 ماهه ..پی بریا 5 میشه 1250 تا 1500 ..دم مجمع می تونه پی بریا بالیا 6-7 هم بگیره ..دلبر هم هر قدر بره بالا یک امتیاز مثبت برا این گروه هست ..
با سلام
پر ریسک خان
امروز هم غمارگ حجم خوبی معامله شد.
تکنیکالی کف قیمتی خاصی می توان مشخص کرد.
امروز هم اولین معامله3612 ریالی و آخرین معامله و رنج قیمتی آخر را با حدود 120000 تا زدم.
امکان نزول تا 3400 ریال هست؟
آیا می شود معاملات غمارگ از غبشهری که دارای سهامدار عمده منفعل است - جدا شود؟
تا غمارگ می خواهد حرکت کند - سهامدار عمده غبشهر - سهمش را صف فروش می کند. نظر شما چیه؟
سید بازار خلیلی هم گویا پیچیده نشده و تقاضای بالا برای گروه پترو و معدنی و صادراتی به قدری است که اصلاح اینها بسیار کوتاه مدته و باعث شده نفس سهم هایی مثل غبشهر و غمارگ به این خوبی هم بند بیاد چون تمام تقاضا ها رو جذب میکنن مثلا این شاراک و تا قبل از امروز بالاش رو 1200میدیدم ولی الان فکر میکنم راحت تا 1500 بره راستی شما سید نظرت روی فروش تو چه قیمتی است؟؟؟
زمانی فروش بزنید که سهم وارد روند اصلاحی بشه ..
ولی خوب دوستان در فاصله 1200 تا1500 اگر دوست داشتن خروج کنن ..این قیمتها زیر 1000 همش فرصت خریده در این سهم ..
در مورد غمارگ وغبشهر هم باید عرض کنم سهام مفت داره نایاب میشه ولی سهام مفت کم بشه اونوقت تقاضا بر روی سهام مفت زیاد میشه اون وقت سهام مفت منفجر میشه ..
بازار سهام مفت چند تا مونده یکی گروه پترو هست یکی گروه روی یکی هم همین غبشهر وغمارگ ..
گروه پتر 30 درصد رشد کرد یه کله ولی امروز دیدید بعد یک منفی برگشت ولی گروه معدنی الان ببیند کگل چند و.فته در جا میزنه چون جایی برا رشد نمونده البته فعلا ..
غبشهر وغمارگ هم میان بالا ..غمارگ از 310 تا 370 یه کله اومد کمی استراحت لازمه ..فعلا 340 ببینم چی میشه ..مهم هدف 700 تومنی هست..
با سلام
پر ریسک خان
امروز هم غمارگ حجم خوبی معامله شد.
تکنیکالی کف قیمتی خاصی می توان مشخص کرد.
امروز هم اولین معامله3612 ریالی و آخرین معامله و رنج قیمتی آخر را با حدود 120000 تا زدم.
امکان نزول تا 3400 ریال هست؟
آیا می شود معاملات غمارگ از غبشهری که دارای سهامدار عمده منفعل است - جدا شود؟
تا غمارگ می خواهد حرکت کند - سهامدار عمده غبشهر - سهمش را صف فروش می کند. نظر شما چیه؟
با سلام..
غمارگ حمایت قدر 340 هست ..البته زیر این قیمت هم بدن چه شود ...هر قدر مفت تر بهتر ..
جدایی نمی پذیرین...غمارگ غبشهر رو بالا می کشه ..نگران نباشید ..غبشهر با سود 400 تا 500 پی بریا 5 بدیم میشه 2000 تا 2500 تومن قیمت سهم ..باورش سخته ولی خواهد دیدد ...
سهمی که وقتی 900 بود بازار 50 تا80 درصد زیر قیمتهای امروز بود ..این سهم همچنان 900 وبازار بالیا 40-50 درصد رشد کرده ..حالا اونهایی که در صف فروش بودن میخواستن چه سهمی بخرن ندانیم..
خوب با اجازه استاد ما از اشکال شما بهره ببریم و جسارتی کرده باشیم:
شاراک باید امروز برمیگشت بدون نیاز به بازگشت گروه حتی اگه برنمیگشت چالش بود که شکل ها اینو نشون میدن و باید منتظر افت عمیق میبودیم ولی برعکس نگاه دقیقی به نمودار قیمت و rsiبکنید حالا استوکاستیک و باند بولینگرم بزارید کنارش میبینید که سهم شارپ رشد خواهدداشت اصلا دنبال دلیل بنیادی نیاز نیست باشیم من صبح دیدم پرریسک تاکیدداره ایمان داشتم بررسی عمیقی از قبل داشته و با وجود اینکه فکر میکردم نباید پترو ها رشد مجدد چندانی داشته باشن بخاطر تاکید جعفر تمام چارتارو گذاشتم روی پترو و عمیقا متوجه بازگشتی شارپ شدم ودرنگ نکردم برای خرید......جعفر جان بابت شاراک هم ممنون..........
توصیه می کنم تو خرید پتروشیمی های فردا (البته اگه صف اجازه بده) روی بیش از یک سهم خرید کنید چون هر آن ممکنه سازمان یه مشت دیگه از نمادها رو به طور فله ای توقیف کنه
دوست من گفتم سهم رو با حد ضرر 340 وارد بشید ..در ضمن گفتیم درصد رو رعایت کنید ..
دیروز شاراک بالای 4 میل صف فروش بود ..سحبت از قیمت 810 تومن براش می کردن هر چند ما در ته دل خندیدیم به این دوستان ..
غمارگ امروز هر چی در منفی عرضه شد بازار بلعید ..در این بازار شما سهام با پی برای 3 اونم دم مجمع اونم با این بنیادی قوی نشان بنده بده ..این سهم 800 رو هم رد خواهد کرد ...
سيد جان
به نظر شما چقدر زمان مي بره حدودا كه به اين قيمتا برسه ؟؟ مجمعش كي هست ؟؟ آخه من 2 ماه ديگه چك دارم و بايد تا اون موقع حتما غماركهامو بفروشم (به هم دليل نمي خوام تو مجمع شركت كنم ) ممنون يا حق
توصیه می کنم تو خرید پتروشیمی های فردا (البته اگه صف اجازه بده) روی بیش از یک سهم خرید کنید چون هر آن ممکنه سازمان یه مشت دیگه از نمادها رو به طور فله ای توقیف کنه
بستن تموم شد تو همین ها که بسته کلی اعتراض و بلوا به پا شد دستورهای توقف منتفی است...............
1. شرکت پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي 1390 را در تاريخ هاي 08
ارايه جزييات( اعلم نموده بود که بر اساس صورت هاي مالي حسابرسي نشده و صورت هاي مالي حسابرسي شده مبلغ 194 ر 1 ريال محقق شده است.
91 و همچنين اطلعيه اخير مبلغ 254 ر 1 ريال اعلم نموده است. /04/ 91 مبلغ 953 ريال و در تاريخ 20 /03/ 90 مبلغ 770 ريال، در تاريخ 07 /12/ 90 و 20 /11/ 2. شرکت پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي 1391 را در تاريخ هاي 30
3. در ارتباط با پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي 1391 )مبلغ 254 ر 1 ريال( علوه بر موارد فوق، ذکر موارد زير نيز حايز اهميت است ) با اتکا به توضيحات شرکت(؛
1-3 . شرکت جهت تسعير ارز حاصل از فروش هاي صادراتي 6 ماهه دوم سال مالي 1391 از نرخ هر دلر 500 ر 25 ريال استفاده مي نمايد.
2-3 . نرخ فروش محصولت براي 6 ماهه دوم سال، معادل نرخ واقعي فروش 6 ماهه ابتداي سال مي باشد. تحقق پيش بيني شرکت در مورد نرخ فروش محصولت منوط به برابري قيمت فروش محصولت داخلي و صادراتي در 6 ماهه دوم سال مالي
1391 نسبت به نرخ واقعي 6 ماهه ابتداي سال مي باشد.
3-3 . شرکت قيمت بخشي از خوراک دريافتي 6 ماهه دوم سال مالي 1391 )معادل 31 درصد( را به نرخ ارز مبادله اي )هر تن 930 دلر و هر دلر 500 ر 25 ريال( پيش بيني نموده است )به نسبت مقدار فروش صادراتي 6 ماهه دوم به کل فروش 6
ماهه دوم سال(.
اين در حالي است که قيمت خوراک 6 ماهه ابتداي سال با قيمت هر دلر 260 ر 12 ريال محاسبه شده است.
4. شرکت علوه بر پيش بيني درآمد هر سهم به مبلغ 254 ر 1 ريال، با اتکا به ساير مفرضات پيوست، پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي 1391 را بترتيب به مبلغ 499 ر 1 ريال و 950 ر 1 ريال اعلم نموده است. ساير صورت هاي سود و زيان پيش
بيني درآمد هر سهم و مفروضات مربوط به آن ها در فايل ضميمه افشا شده است.
1391 ( مبلغ 095 ر 1 ريال مي باشد. اختلف فوق /07/ 1391 در اطلعيه اخير مبلغ 092 ر 1 ريال و در اطلعيه "اطلعات و صورتهاي مالي مياندوره اي 6 ماهه 1391 " )انتشار يافته در تاريخ 30 /06/ 5. درآمد هر سهم دوره 6 ماهه منتهي به 31
ناشي از تغيير مبالغ سرفصل هاي "هزينه هاي عمومي، اداري و تشکيلتي" و "خالص درآمد )هزينه( هاي متفرقه" مي باشد.
6. بر اساس اطلعات ارسالي، هيئ تمديره در نظر دارد به ازاي هر سهم 70 درصد سود خالص را جهت تقسيم به مجمع عمومي عادي سال 1391 پيشنهاد نمايد.
نظر