چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سعید پور احمدی
    عضو فعال
    • Sep 2011
    • 1339

سلام جعفر جون وقت بخیر:

برای بلند مدت و با توجه به جمیع شرایط سرمایه گذاری در صنعت پتروشیمی و یا پالایشگاهی رو بهتر میبینی و یا صنایع معدنی؟افق آینده بلند مدتی کدوم گروه بهتره از نظر شما؟
    یکی هم اینکه حاشیه سود برای انتخاب سهم چقدر مزیته؟
    سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• arashsefid
      عضو عادی
      • Jan 2013
      • 205

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      بابا دم شما گرم ..

...
      دوستان بحث خاتمه بدید به بورس بچسبید ....

به اندازه کافی گفتنیها گفته شد حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند ..
      پرریسک خان،حالا که قرار شد بچسبیم به بورس، ممنون میشم غریب نوازی کنید و نظر دهید:-/
      امروز غبشهر را در (1067) و شاراک را در
      (879) خریدم. لطفا نظر خود درباره ی ورود در این قیمت را بیان کنید و ضمنا قیمت خروج از شاراک را لطفا اعلام کنید. ممنون میشم اگر یه توضیح درباره سهام ليزينگ رايان سايپا (ولساپا)و باما (کاما)،و وصندوق دهید و ایا ورود به این سهم ها خوب است یا نه؟ لطفا یه سهم دیگه برای خرید، که به قول شما هنوز پیشرفتش را نکرده باشه معرفی کنید. با تشکر ازمهمان نوازی شما.

نظر

• صداقت2
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 704

پر ریسک خان
        همیشه سکان این کشتی در بازار پر تلاطم بورس دست شما را می بوسد.

به نظرتان قیمت مناسب برای وارد شدن به شلعاب کجاست؟
        امروز پول بک زد یا همچنان رو به پایین است.
        غمارگ راهش را از غبشهر جدا کرده یا بازم درگیر سهامدار حقوقی آن است.
        ممنون
        صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• hamid-reza
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 367

سلام
          جناب پرريسك سكه و دلار را تا اخر سال چطور ميبينيد؟
          لطفا تحليلي لز مذاكرات و نتيجه احتمالي نيز داشته باشيد.
          در ضمن اگر اشتباه نكنم شما اخباري از شركت فلامي داشيتد لطفا اطلاع رساني در صورت اكان بفرماييد.
          ممنون بزرگوار

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
            سلام جعفر جون وقت بخیر:

برای بلند مدت و با توجه به جمیع شرایط سرمایه گذاری در صنعت پتروشیمی و یا پالایشگاهی رو بهتر میبینی و یا صنایع معدنی؟افق آینده بلند مدتی کدوم گروه بهتره از نظر شما؟
            یکی هم اینکه حاشیه سود برای انتخاب سهم چقدر مزیته؟
            سلام..

پتروها همچنان سرور بازار هستن وخواهند بود وبیشترین بازدهی از ان اینهاست..

در مورد حاشیه سود بتسگی به توزم حادی داره که درکشور حاکم شده شاید نشه سقف گذاشت ...

با این تورم حاد بازار پی برای 10 هم بگیره کم هست البته اگر این مسئولان بزارن وفرت فرت نبندن ..

نظر

• shimab
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 422

در ضمن دوستانی که این همه از عملکرد بورس راضی هستن ..

اگر امکان داره بازدهی خودشون از اول سال 90 تا الان که در پایان سال 91هستیم بیان کنند ..در کل سرمایه چند درصد سود کردن؟؟؟؟
              جعفر خان من بانظر شما 100% موافقم، به شخصه با وجود سرمایه کمی که داشتم و از سال 89 وارد بورس شدم در عرض این دو سال فقط تونستم سرمایم رو حفظ کنم، آخرماه کل سرمایم را از بورس خارج خواهم کرد و وارد بازار مسکن خواهم شد، 2 سال خوابیدن پول بدون سود و با این همه استرس یعنی 500% شاید هم بیشتر ضرر، حیف 2 سال استرسی که در این بازار کشیدم، صدرای 300 تومانی آذراب 330 تومانی سایپا 350 تومان ایران خودرو 400 تومان ...... به نظرم بورس ایران محلی است برای سرمایه گذاری جهت سودآوری شرکت ها و ضرر سهامداران جز.
              جعفر خان منتظر خروج از بازار هستم و بیشتر منتظر گزارش های 9 ماهه هستم تا شاید افت قیمتی چند روز اخیر جبران بشه ..

راستی جعفر خان سبدم را به فرمایش شما تغییر دادم .... فولاد غدیر پارسان و کالسیمین به نظر شما گزارش های 9 ماهه خوبی خواهند داد و احتمال رشد قیمتی این شرکت ها میره؟؟؟ قربونت :x

نظر

• آواچی
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 337

با اجازه از صاحب خونه، پرریسک عزیز وهمه دوستان عزیزم
                من از مشتربهای قدیمی این تاپیکم از آرادسرمایه تا اینجا
                ولی هیچ وقت مثل چند روز گذشته تاپیک رو اینقدر خسته کننده ندیده بودم
                دلیل بی انگیزگی دوست عزیزمان پرریسک مهربان برای همه روشن شد
                امیدوارم ایشان با قدرت تر از گذشته به کمک و راهنمایی دوستان ادامه بدن
                جعفر عزیز ثابت کرده در هر بازاری موفق و سربلند بوده
                یا علی مدد

نظر

• nirvana_00
                  عضو عادی
                  • Feb 2012
                  • 172

بزرگواران سعی دارم دو تحلیل میان مدت و کوتاه مدت غبشهر رو ارائه کنم اگر هم ایراد یا مشکلی بود ممنون می شم جناب پرریسک تصحیح بفرمایند. هرچند که جواب سوال بنده رو در مورد نمودار پکویر ندادند. اگرچه معتقدم پکویر در صورت تثبیت بالای 280 حداقل تا 400 رشد خواهد داشت.
                  بگذریم.....
                  طبق موج شماری بنده موج 3 صعودی سهم تمام شده و وارد موج 4 که اصلاحی است شده ایم که بنده دو سناریو برای این اصلاح متصورم

1. اصلاح ترکیبی WXY که در نمودار مشاهده می فرمایید و با توجه به فروشهای حقوقی و اجازه ندادن به رشد سهم و اشتیاق حقیقی برای خرید به شخصه آنرا محتمل تر می دانم البته ذکر این نکته بسیار مهم است که خط حمایت شماره یک از اعتبار بسیار بسیار زیادی در این تحلیل ایفا می کند و در صورت شکسته شدن آن( 1030 تومان) این سناریو باطل خواهد بود و با تشکیل سر و شانه سقف سناریو دوم شکل خواهد گرفت.

2.روند اصلاحی از نوع 5 موجی خواهیم داشت که باید منتظر پایان اصلاح حوالی 850-900 تومان ( 50% فیبوناتچی) و یا نهایتا در 750 تومان باشیم.

با توجه به موارد فوق به دوستانی که دید کوتاه مدت دارند توصیه می کنم که به خط حمایت اول پایبند باشند

همانطور که جعفر خان فرمودند سهم هنوز در روند نزولی است و در صورت شکست 1225 و تثبیت بالای آن سهم وارد روند صعودی خود یعنی همان موج 5 صعودی با هدف حداقلی 1700 تومان خواهد شد که با توجه به بنیادی سهم و نرخ ارز انتظار 2500 از سهم را دارم.

تحلیل فوق در صورت شکست 750 تومان فیل خواهد شد.

امیدوارم توانسته باشم تحلیل دقیقی از سهم خدمت دوستانم ارائه کرده باشم
                  آخرین ویرایش توسط nirvana_00؛ 2013/01/08, 23:51.

نظر

• R.P.S
                    عضو عادی
                    • Aug 2012
                    • 57

سازمانی که عرضه نداره از شرکتها گزارش بگیره درش باید گل گرفته بشه...

در ضمن این سازمان کور بود شبندر از 150 شده 400 تازه یادش میفته ببنده..نمی تونست رو 200 بنده رو 250 ببنده چرا رو 400 ..

ذوب رو کور بود رو 200 می بست چرا رو 340 بعد این رشد ...

چرا میاد سهام با پی بر ای زیر 6 رو می بنده ؟؟؟؟؟

چرا شبهرن رو نمی بنده..مگه مواد اولیه گران نشده؟؟؟؟

چرا این همه سهم با پی برای بالای 10 رو نمی بنده ؟؟؟؟میاد شیراز وکرمانشاه رو می بنده؟؟؟

این سازمان سر سوزنی ارزش دفاع نداره...
                    چند تا شارلاتان با مدرک دکترای قلابی و سهمیه ای گذاشتن مسولین بورس شدن با چند تا نوچه .حامی بازار شدن حیف که فحش های که الان نثار اینا میکنم و نمیتونم بنو یسم. واقعا از این پست ها باز خودشونن.

نظر

• mah1364
                      عضو عادی
                      • Dec 2012
                      • 72

سلام پر ریسک عزیز من بجای شهریه دانشگاههم چک دادم یه سهم معرفی تا 2 ماه آینده 20 درصد سود آوری داشته باشه . با تشکر
                      زندگی آنقدر کوتاه است که بعضی ها فقط میرسند کارهای ضروری خود راانجام دهند!!! . فرد هند فاین

نظر

• alizare1982
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 590

سلام دوستان. اولين بار بود اومدم ديدم اين تاپيك وسط هاي تاپيك هاي ديگه هستف آخه هميشه جزو اولين تاپيك ها بود! فكر كنم تاپيك هم مثل شاخص بورس بعد صعود پر قدرت به قله 1800 يكم داره سرعتش كند ميشه! نكنه نياز به اصلاح داره. ;) مواظب باشيد مسوولان بورس اينم نبندن! :))
                        پرسود باشيد.
                        پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• Javad Paye
                          ستاره‌دار(1)
                          • Sep 2012
                          • 174

بچه ها ديروز مگه بازار مثبت نبود الان سايت بورس كه شاخص ديروزو منفي نشون ميده. مثل اينكه جن زده شدم؟

نظر

• alizare1982
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 590

بابا اين سايت بورس چرا گيج ميزنه! وضعيت و قيمت خريد و فروش ها رو نشون نميده!!!
                            پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• hasan85
                              عضو عادی
                              • May 2012
                              • 157

در اصل توسط Javad Paye پست شده است View Post
                              بچه ها ديروز مگه بازار مثبت نبود الان سايت بورس كه شاخص ديروزو منفي نشون ميده. مثل اينكه جن زده شدم؟
                              سایت بور س الان شاخص دیروز را نشان نمی ده

نظر

• alizare1982
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 590

با اين وضعيت سايت، فكر كنم امروزم نيم ساعت يا يه ساعت معاملات بورس با تأخير باشه!!!! چقدر احمقا اين جماعت مسوولين بورس!

نظر

در حال کار...
                                X