بورس نوشته های "شریعت"...

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • 63morteza63
    عضو عادی
    • تیر ۱۳۹۲
    • ۱۷۲

سلام سید
    چرا با اینکه پیشبینی ها بر این بود که امروز واین هفته کلا بازار تمامأ مثبتی داشته باشیم ولی اینطور نشد؟
    دوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.

نظر

• Spring2020
      عضو فعال
      • تیر ۱۳۹۲
      • ۴۵۰

در اصل توسط ۶۳morteza۶۳ پست شده است مشاهده پست
      سلام سید
      چرا با اینکه پیشبینی ها بر این بود که امروز واین هفته کلا بازار تمامأ مثبتی داشته باشیم ولی اینطور نشد؟
      به گمان من تا کابینه رای اعتماد نگیره بازار روی خوش نشون نمیده!
      آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban۴us.blogfa.com

نظر

• بابک خان
        عضو عادی
        • فروردین ۱۳۹۰
        • ۲۴۶

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پست
        درود بر دوستان عزیز؛

اون بزرگوارانی که راجع به کلاس بنیادی سوال داشتند محل تشکیل کلاس در تهران و زمان اون هم پنج شنبه ها خواهد بود. جزئیات کلاس رو هم هر زمان نهایی شد و در صورتی که از نظر جناب جمالی عزیز مشکل نداشته باشه همین جا به اطلاع دوستان خواهم رساند
        >:D<>:D<
        منتطریم
        من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• rezasedghi
          عضو عادی
          • بهمن ۱۳۹۱
          • ۸۰

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پست
          درود بر دوستان عزیز؛

اون بزرگوارانی که راجع به کلاس بنیادی سوال داشتند محل تشکیل کلاس در تهران و زمان اون هم پنج شنبه ها خواهد بود. جزئیات کلاس رو هم هر زمان نهایی شد و در صورتی که از نظر جناب جمالی عزیز مشکل نداشته باشه همین جا به اطلاع دوستان خواهم رساند
          درود و سپاس فراوان . آیا پیش نیازی مثل حسابداری هم احتیاجه که بدونیم؟
          [B][/B][COLOR="#۰۰۸۰۰۰"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]

نظر

• 63morteza63
            عضو عادی
            • تیر ۱۳۹۲
            • ۱۷۲

سلام ما که مشهد هستیم باید برای دوستان دعا کنیم که کلاس موفقیت آمیزی داشته باشند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            دوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • خرداد ۱۳۹۰
              • ۴۹۴۴

در اصل توسط آریو پست شده است مشاهده پست
              یاسر جان امروز وارد فملیح شدم تو مچینگ صبح ۲۲۵ تومان ... تحت هر شرایطی این سهم و بخصوص حق فملی ارزنده است ...

نظر شما در مورد وسپه چیه جناب یاسر عزیز ... خریدمان در ۲۱۴ تومان است ... گزارش ۶ ماهه مناسبی داده .. گزارش زیر مجموعه ها بسیار عالی بوده
              ممنون میشم نظر شما را هم بدانم ... با تشکر
              درود بر جواد عزیز؛
              شما خودت استادی قربان. قطعا خرید خوبیه وسپه. ورود بصورت پله ای می تونه کم ریسک و با بازده مناسب باشه. فقط نکته اینجاست که باید اون اختلاف فاز سرمایه گذاری ها رو مد نظر قرار بدیم. احتمالا بعد از رشد مناسب معدنی ها حدود ۱ ماه طول میکشه تا سرمایه گذاری هاشون رالی اصلی رو شروع کنند. به هر حال وسپه گاوهای شیرده مناسبی در اختیار داره و سود امسالش هم قطعا بالا خواهد بود.

در اصل توسط محمد حقانی پست شده است مشاهده پست
              سلام آقای شریعت عزیز
              امروز پله اول والبر را خریداری کردم .نظر شما راجع به این سهم مثبت است؟
              با سپاس
              به نظرم خوب جایی وارد شدید. در واقع با برگشت گروه، والبر هم مثبت شد و احتمالا رالی خوبی خواهد داشت.

در اصل توسط einstein پست شده است مشاهده پست
              جناب شریعت ،با عرض سلام وقبولی طاعات و عبادات
              از نوشته هاتون بر میاید که روی فباهنر کماکان مثبت هستید.من راستش درصد بالایی از سرمایه ام توی این سهم بلوک شده.میخواستم این سهم دارای چه پتانسیل مثبتی هست که بواسطه آن رشد مطلوبی از این سهم انتظار دارید.آیا اطلاعاتی در مورد تاثیر به بهره برداری رسیدن طرحهای جدید روی ای پی اس جایی وجود دارد؟از طرفی گزارشات مالی شرکت بینهایت محافظه کارانه است.
              ببینید در هر شرایطی باید اصول اولیه سرمایه گذاری رو رعایت کرد. یکی از اونها هم سقف سهم یک سهم در سبده که بسته به شرایط نباید از ۵۰ درصد بیشتر باشه. بنده وقتی اصطلاحا تبلیغ باهنر رو می کردم که قیمت ۱۱۰ تومان بود نه ۳۵۰ تومان. منتها در اون قیمت ها هم اگر سوالی میشد جواب میدادم و مشخصه که نوع نگاه من در این سهم همیشه بلندمدت بوده اگه نه در فرصت های بالای ۳۰۰ خارج میشدم تا دوباره وارد بشم. اما موندم با سهم

در مورد طرح های توسعه هم به کرات توضیح داده شده. طرح مطلس تاثیر خودش رو خواهد گذاشت روی سود امسال اما لوله مسی رو بعید می دونم به امسال قد بده! که اگر هر سالی راه اندازی بشه حداقل ۴۰-۵۰ تومان eps خواهد ساخت! تمام مشکل باهنر کارکردن با طرفیت پایین بوده در سال های گذشته که این مساله از اواسط سال ۹۱ برطرف شده بنابراین قطعا نگاهتون به سود پایان سال اگر باشه ضرر نخواهید کرد. حتی اون دوستانی که میانگینشون بالای ۳۰۰ تومانه ان شالله در انتهای سال سود خوبی خواهند کرد.
              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • خرداد ۱۳۹۰
                • ۴۹۴۴

فملی با پایانی ۳۴۹۰ حوالی ۳۴۰ داره معامله میشه بعد حقش ۲۲۶ رو هم دیده!!

آخه فملی باید ۳ روز منفی بخوره تا برسه به ۳۲۶ برادر من! بعد اون ۳۲۶ هم تازه مقاومتیه که شکسته شده! چرا انقدر هیجان زده معامله می کنیم؟!

نظر

• Spring2020
                  عضو فعال
                  • تیر ۱۳۹۲
                  • ۴۵۰

سلام آقای شریعت

اصطلاح بتا منفی که راجع به یکی از سهم ها یکی از دوستان ایراد فرمودند به چه معنیست؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

نظر

• NICOLE
                    عضو فعال
                    • فروردین ۱۳۹۱
                    • ۵۲۳

بتا منفي يعني اينكه در خلاف جهت بازار سهمي حركت كنه ميگن اين سهم بتا منفي داره
                    آخرین ویرایش توسط NICOLE؛ ۱۳۹۲/۰۵/۱۴، ۱۰:۵۳.
                    بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• Spring2020
                      عضو فعال
                      • تیر ۱۳۹۲
                      • ۴۵۰

در اصل توسط KITY پست شده است مشاهده پست
                      بتا منفي يعني اينكه در بخلاف جهت بازار سهم رشد كنه
                      ممنونم کیتی نازنین /:.grlim:./

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • خرداد ۱۳۹۰
                        • ۴۹۴۴

درود؛

هفته پیش عرض کرده بودم به دنبال خرید یک سهم کم ریسک و کم حاشیه هستم برای بخشی از سبد.
                        با خرید حق تقدم استفاده نشده پارس پامچال و اضاف نمودن به پامچال های زیر ۱۰۰۰ تومانی این امر امروز محقق شد و ۴۰ درصد سبد بنده رو به خود اختصاص داد.

ان شالله اگر عمری باقی باشه در روزهای آتی راجع به دلایل انتخاب این سهم خواهم نوشت....

نظر

• حميد ١٠٠٠
                          عضو عادی
                          • تیر ۱۳۹۲
                          • ۵۱

سلام استاد عزيز ضمن تبريك و تشكر از بازگشت مجدد شما سوال بنده اين است.
                          نظر شما بزرگوار را در خصوص نگهداري ولصنم- ونيكي - وصنعت - وصنا چيست؟ هر چهار سهم قيمت خريد و قيمت كنوني تقريبا بهم نزديك است ممنون ميشوم راهنمايي فرماييد.

نظر

• arak_bourse
                            کاربر فعال
                            • آبان ۱۳۸۹
                            • ۳۸۰۲

جناب شريعت نظر شما در مورد سهام وسپه - وپارس- ذوب و فولاد چيست؟
                            ممنونم
                            تحلیلگر بازار tahlilgar۰@

نظر

• بهرام خان
                              عضو عادی
                              • اردیبهشت ۱۳۹۲
                              • ۷۶

سلام ... جناب شريعت ميخواستم بدونم حداقل زماني كه مثلا براي عرضه اوليه سيدكو لازم هست چقدره ؟؟ يا بطور كلي روال عرضه اوليه به چه صورت ميباشد .... سپاس

نظر

• sadeghmousavi
                                عضو فعال
                                • مرداد ۱۳۹۲
                                • ۴۸۴

سلام جناب شریعت. نظرتون درمورد سبد سهام(کوتاه مدت) زیر چیه؟
                                وتوسم. وکار. ونیکی.فملی

نظر

در حال کار...