**** افسانه تامکت ****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Captain Nemo
    مدیر
    • Dec 2010
    • 2934

پاسخ : **** افسانه تامکت ****

جناب بهرامی
    شما در نیروی هوایی شاغل هستید ؟!
    متوجه نشدم چون هم از جنگنده ها گفتید و هم مسافربری !!
    یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
    دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
    مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• revolution
      ستاره دار (1)
      • Jul 2013
      • 208

شاه فقید :دی
      فقید بودن رو من شاید معنیشو درست نمیدونم...کتابی چیزی نوشته ایشون یا نخبه ای بوده؟!

البته لازم نیست اینو ج بدین مربوط به بحث تایپک نیست

در مورد جوابتون ممنون از پیگیری

ولی شما که قبلا مدیر بودی ....میخواستم بگم پیام خصوصیمو باز کنی برام ...مردم :))

نظر

• امیر بهرامی
        Banned
        • Jul 2013
        • 2201

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
        جناب بهرامی
        شما در نیروی هوایی شاغل هستید ؟!
        متوجه نشدم چون هم از جنگنده ها گفتید و هم مسافربری !!

من از بچگی شبیه ساز پرواز کار کردم و کتاباشو خوندم

قبل سربازی ی 1 2 سالی آموزش دیدم

ی 30 ساعتی هم پرواز داشتم و کلاس های زمینی برای ppl و رسیدن به خلبانی مسافربری که به دلیل پارتی بازی ها شدید و باند بازی های عجیب و غریب و نبود شغل به اندازه کافی برای دوره دیده های خلبانی ادامه ندادم

صنعت بسیار خوب و جذابیه اما خرابش کردند و در ایران داغونه

نظر

• revolution
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 208

متشو حوصله نداشتم بخونم اما این عکسش جالب بود...

یه دم اضافی برای اف 5

نظر خلبانهای عزیز چیه؟

بالایی صاعقه دو اسمشه

پایینی اف 5

نظر

• امیر بهرامی
            Banned
            • Jul 2013
            • 2201

در اصل توسط revolution پست شده است View Post
            متشو حوصله نداشتم بخونم اما این عکسش جالب بود...

یه دم اضافی برای اف 5

نظر خلبانهای عزیز چیه؟

بالایی صاعقه دو اسمشه

پایینی اف 5

این هواپیما به نظرم شبیه به یک جک جدی است...

یک بار اجزاش رو مطالعه کردم همش خارجی بود و نمیدونم چطور میگن ایرانی

یک اف 5 با یک دم بیشتر

ادعا می کنند قدرت مانور و پیچشش بالا رفته و همین طور دم دستگاه های الکترونیکی اش...

در دنیایی که عربستان f16 داره و آمریکا f22 رو پر خرج می نامد صاعقه چیه دوست عزیزم؟

f 16

اگر قدرت مانور و رهگیری هوایی این هواپیما رو با مثلا اف 4 یا اف 5 مقایسه کنید خندتون می گیره

نظر

• امیر بهرامی
              Banned
              • Jul 2013
              • 2201

عکسش جا افتاد

نظر

• Captain Nemo
                مدیر
                • Dec 2010
                • 2934

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                این هواپیما به نظرم شبیه به یک جک جدی است...

یک بار اجزاش رو مطالعه کردم همش خارجی بود و نمیدونم چطور میگن ایرانی

یک اف 5 با یک دم بیشتر

ادعا می کنند قدرت مانور و پیچشش بالا رفته و همین طور دم دستگاه های الکترونیکی اش...

در دنیایی که عربستان f16 داره و آمریکا f22 رو پر خرج می نامد صاعقه چیه دوست عزیزم؟

f 16

اگر قدرت مانور و رهگیری هوایی این هواپیما رو با مثلا اف 4 یا اف 5 مقایسه کنید خندتون می گیره
                واقعا افسوس از این وضعی که نیروی هوایی پیدا کرده ...
                الان فانتوم توی اسراییل هنوز عملیاتی هست ... چند وقت پیش هم یه عملیاتی توی مصر انجام داده بود .

جالبه کشوری که الان پیشرفته ترین هوایپماهای جنگی را داره از فانتوم استفاده میکنه .
                خب علتش مشخصه ... چون سازه و طراحی هواپیما یک زمانی شاهکار بوده و هنوز هم قابل رقابته ...

اومدن موتور جدید روش نصب کردن و آویونیکش را هم به روز کردن ...
                تو اسراییل فانتوم در کنار بهترین جنگنده ها عملیاتی هست و ما غیر از فانتوم چیز دیگری نداریم .

خب البته منطقی هم هست ... فقط چند تا کشور خاص توانایی تولید جنگنده را دارند .
                قصد مقایسه ایران و اسراییل را ندارم . سال 1355 نیروی هوایی ایران پیشرفته ترین جنگنده ها و پایگاه های هوایی را داشت و ما

پنجمین نیروی هوایی قدرتمند دنیا بودیم . به هر حال همین که هنوز این نیرو سرپا هست و جنگنده ها پرواز میکنند باید به بچه های
                نیروی هوایی تبریک گفت . توجه داشته باشید که نیروی هوایی سال 1357 تحریم شد و با وجود چنین جنگ فرسایشی و طولانی هنوز

اف-14 داره پرواز میکنه ... البته من طرفدار اسراییل نیستم یک وقت خیال بد نکنید ولی بسیاری از قطعات جنگنده ها و موشک ها قاچاقی وارد میشه
                پیشنهاد میدهم ماجرای مک فارلین را بخوانید ... بسیاری از قطعات حیاتی اف-14 و موشک فینیکس را آمریکا توسط دلالهای اسراییل به ایران فروخت .

این دم اضافه کردن ها هم به اف-5 هم سیاستی هست که ما ازش بیخبریم و شاید هم چاره ایی جز این نیست .
                هر سال در نمایش های هوایی بین المللی قابلیت های جدید جنگنده ها عملا آزمایش میشوند ولی ما حتی از اولین صاعقه هم هنوز

یک فیلم که یک موشک شلیک کنه ندیدیم و معلوم نیست چه تسلیحاتی روی جنگنده نصب میشه ...
                یکی از مشکلات این جنگنده های نسل 2 و 3 سطح مقطع بالای رادراریشون هست ... که باعث میشه سریع تو ارتفاع بالا شناسایی بشن .

اف- 15 همزمان با اف-14 تولید شد و الان اف -15 بعد از سی و اندی سال از تولدش ستون فقرات نیروی هوایی آمریکا است .
                چون به جدید ترین موتور و اویونیک مجهز هست . حالا اف-22 و اف-35 شاهکارهای امروز طراحی جنگنده ها میباشند ولی هنوز عملیاتی نیستند .

هنوز اف-15 و اف-16 دارند توی نیروی هوایی آمریکا آقایی میکنند ... اف-18 هم که بحثش جداست ... مخصوص نیروی دریایی است .
                امیدوارم که هر چه سریع تر بساط این تحریم های ناجوانمردانه برچیده بشه و نیروی هوایی به جایگاه واقعی خودش برسه ...

با امید آنروز ...

نظر

• revolution
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2013
                  • 208

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
                  واقعا افسوس از این وضعی که نیروی هوایی پیدا کرده ...
                  الان فانتوم توی اسراییل هنوز عملیاتی هست ... چند وقت پیش هم یه عملیاتی توی مصر انجام داده بود .

جالبه کشوری که الان پیشرفته ترین هوایپماهای جنگی را داره از فانتوم استفاده میکنه .
                  خب علتش مشخصه ... چون سازه و طراحی هواپیما یک زمانی شاهکار بوده و هنوز هم قابل رقابته ...

اومدن موتور جدید روش نصب کردن و آویونیکش را هم به روز کردن ...
                  تو اسراییل فانتوم در کنار بهترین جنگنده ها عملیاتی هست و ما غیر از فانتوم چیز دیگری نداریم .

خب البته منطقی هم هست ... فقط چند تا کشور خاص توانایی تولید جنگنده را دارند .
                  قصد مقایسه ایران و اسراییل را ندارم . سال 1355 نیروی هوایی ایران پیشرفته ترین جنگنده ها و پایگاه های هوایی را داشت و ما

پنجمین نیروی هوایی قدرتمند دنیا بودیم . به هر حال همین که هنوز این نیرو سرپا هست و جنگنده ها پرواز میکنند باید به بچه های
                  نیروی هوایی تبریک گفت . توجه داشته باشید که نیروی هوایی سال 1357 تحریم شد و با وجود چنین جنگ فرسایشی و طولانی هنوز

اف-14 داره پرواز میکنه ... البته من طرفدار اسراییل نیستم یک وقت خیال بد نکنید ولی بسیاری از قطعات جنگنده ها و موشک ها قاچاقی وارد میشه
                  پیشنهاد میدهم ماجرای مک فارلین را بخوانید ... بسیاری از قطعات حیاتی اف-14 و موشک فینیکس را آمریکا توسط دلالهای اسراییل به ایران فروخت .

این دم اضافه کردن ها هم به اف-5 هم سیاستی هست که ما ازش بیخبریم و شاید هم چاره ایی جز این نیست .
                  هر سال در نمایش های هوایی بین المللی قابلیت های جدید جنگنده ها عملا آزمایش میشوند ولی ما حتی از اولین صاعقه هم هنوز

یک فیلم که یک موشک شلیک کنه ندیدیم و معلوم نیست چه تسلیحاتی روی جنگنده نصب میشه ...
                  یکی از مشکلات این جنگنده های نسل 2 و 3 سطح مقطع بالای رادراریشون هست ... که باعث میشه سریع تو ارتفاع بالا شناسایی بشن .

اف- 15 همزمان با اف-14 تولید شد و الان اف -15 بعد از سی و اندی سال از تولدش ستون فقرات نیروی هوایی آمریکا است .
                  چون به جدید ترین موتور و اویونیک مجهز هست . حالا اف-22 و اف-35 شاهکارهای امروز طراحی جنگنده ها میباشند ولی هنوز عملیاتی نیستند .

هنوز اف-15 و اف-16 دارند توی نیروی هوایی آمریکا آقایی میکنند ... اف-18 هم که بحثش جداست ... مخصوص نیروی دریایی است .
                  امیدوارم که هر چه سریع تر بساط این تحریم های ناجوانمردانه برچیده بشه و نیروی هوایی به جایگاه واقعی خودش برسه ...

با امید آنروز ...
                  متن جالبی بود کلا عشقت به نیروی هوایی کاملا مشخصه
                  اگه من فرمانده نیروی هوایی بودم حتما جذبت میکردم

البته همشو قبول نداشتم و قرار هم نیست همه مث هم فک کنن

مثلا من شنیدم که فرمانده کل قوا گفت اسراییل اگر انگشتشو تو اقیانوس بزنه نجس میشه!! یعنی اعتقادی به خرید سلاح ازش ندارم..

در مورد تجهیزات نیروی هوایی هم سعی میکنم قسمت پر لیوان رو ببینم...خب وقتی ما داریم اف5 رو کپی میکنیم و اف14 رو اورهال یعنی در آینده میشه تامکت رو هم کپی زد:D کپی رایت هم که نداریم تو مملکت

در مورد تحریمها هم بنظرم خیلی خوشبینی میخواد که بهمون چیزی بدن حتی در صورت برداشته شدن کامل تحریمها
                  مثلا الان قراره به مصر رافائل بدن اما حتما قبلش نسل پیشرفته ترش رو به اسراییل میدن و موشکهای پدافندی طوری که هیچ تهدیدی برای اسراییل به حساب نیاد اینطور فکر نمیکنی؟

پس بجای آرزوی رافائل آرزو دارم این زودتر بپره

نظر

• Captain Nemo
                    مدیر
                    • Dec 2010
                    • 2934

در اصل توسط revolution پست شده است View Post
                    متن جالبی بود کلا عشقت به نیروی هوایی کاملا مشخصه
                    اگه من فرمانده نیروی هوایی بودم حتما جذبت میکردم

البته همشو قبول نداشتم و قرار هم نیست همه مث هم فک کنن

مثلا من شنیدم که فرمانده کل قوا گفت اسراییل اگر انگشتشو تو اقیانوس بزنه نجس میشه!! یعنی اعتقادی به خرید سلاح ازش ندارم..

در مورد تجهیزات نیروی هوایی هم سعی میکنم قسمت پر لیوان رو ببینم...خب وقتی ما داریم اف5 رو کپی میکنیم و اف14 رو اورهال یعنی در آینده میشه تامکت رو هم کپی زد:D کپی رایت هم که نداریم تو مملکت

در مورد تحریمها هم بنظرم خیلی خوشبینی میخواد که بهمون چیزی بدن حتی در صورت برداشته شدن کامل تحریمها
                    مثلا الان قراره به مصر رافائل بدن اما حتما قبلش نسل پیشرفته ترش رو به اسراییل میدن و موشکهای پدافندی طوری که هیچ تهدیدی برای اسراییل به حساب نیاد اینطور فکر نمیکنی؟

پس بجای آرزوی رافائل آرزو دارم این زودتر بپره

جناب revolution عزیز

طبیعی هست که همه مثل هم فکر نکنند و هر کسی پیرو مکتب و ایدئولوژی و اصول خاصی هست ...
                    در مورد تجهیزان نیروی هوایی خب من داخل نیرو نیستم ولی اینقدر خلبان شاغل و بازنشسته میشناسم که حالا کم و بیش از وضعیت داخلی اخباری به گوشم
                    میرسد و اینجا به اشتراک میگذارم ... من سالهاست توی فرومهای نظامی و تخصصی نیروی هوایی عضوم و نظرات خلبانهای بازنشسته را مطالعه میکنم .
                    این که اف -5 را کپی میکنیم خیلی خوب است ... ولی خب واقعیت متاسفانه این چیزی نیست که در رسانه ها و تلویزیون میبینیم .

اگر واقعا توانایی ساخت جنگنده را داریم پس لااقل باید قطعات آنها را هم تا حالا ساخته باشیم و بتوانیم اف-14 ها و اف-4 های زمین گیر را عملیاتی کنیم و
                    اینقدر هم جنگنده هامون سقوط نکنن پشت سر هم ... سال 91 و 93 بدترین سالها برای نیروی هوایی بود ... چند تا از بهترین جنگنده ها را از دست دادیم .
                    از دست رفتن جنگنده ایی که فعلا جایگزین کردنش امری محال است ضربه ایی جبران ناپذیر است و از اون بدتر از دست دادن خلبان های این هاست که

جزو گنجینه های نیروی هوایی هستند و اینها چندین سال طول میکشه تا جایگزین بشوند ... ببینید نسل امروز خلبانان اف-14 زیر دست استاد خلبانانی
                    تربیت شدند که خود اینها همگی در نیروی هوایی آمریکا با درجه a فارغ التحصیل شدند و به گفته خود استاد خلبانان آمریکایی جزو بهترین خلبانان تربیت شده
                    بودند ... پس میبینید که از دست دادن این عزیزان چه ضربه سختی هست ... متاسفانه اینها در سکوت کامل خبری در این دو سال تشییع جنازه شدند و فقط
                    یکی دو موردش در روزنامه ها نوشته شد و حتی در تلویزیون هم اعلام نشد . پارسال در جریان سفر مقام معظم رهبری به مشهد یک فروند جنگنده ... سقوط کرد که

هیچ کس نفهمید و فقط در چند تا سایت و فروم نظامی خبرش درج شد . گفتنی زیاد هست و در چند جمله نمیتوان در این موارد بحث کرد .
                    من هم تعصب و عرق ملی به کشور و وطنم دارم ولی خب من در پست قبلی نیمه پر لیوان را دیده بودم که خسته نباشید به نیروی هوایی گفتم :D
                    همین که اف-14 پرواز میکنه خودش شاهکاره ... چون دیگه نه اف-14 ایی در آمریکا هست و نه قطعاتی در انبارهای آمریکا ...
                    همگی در سال 2006 بازنشسته و قطعات سری و مهم آن هم نابود شد به دستور کنگره تا مبادا توسط دلالان به ایران برسد ...

در مورد رفع تحریم ها هم دقیقا من هم مثل شما فکر میکنم ولی زیادی خوشبینی به خرج دادم ... خیلی آمریکا هنر کنه بعد از توافق 4 تا قطعه هواپیماهای
                    مسافربری و بوئینگ را بدهد تا اینقدر شاید سوانح هوایی نباشیم ... طبیعی است که در مورد فروش ادوات نظامی اگر روزی اوباما پاش به ایران باز شد و
                    خدمت مقام رهبری رسید در این صورت میتوان امیدوار بود و در غیر این صورت فعلا موضوع خیلی رویایی هست .

نظر

• Senator1989
                      عضو فعال
                      • Feb 2015
                      • 2577

پارسال در جریان سفر مقام معظم رهبری به مشهد یک فروند جنگنده ... سقوط کرد که

هیچ کس نفهمید و فقط در چند تا سایت و فروم نظامی خبرش درج شد . گفتنی زیاد هست و در چند جمله نمیتوان در این موارد بحث کرد .

این قضیه رو باز میکنی من که هیچی نفهمیده بودم !!!!!!

نظر

• Senator1989
                        عضو فعال
                        • Feb 2015
                        • 2577

مشهد که فقط میراژ داره .........نکنه میراژ بوده باشه.........تو کدام فروم برم میشه امار در بیارم از این قضیه .......چون یک سال هست هر روز مطالب میلیتاری . ای ار رو مطالعه میکنم

نظر

• Captain Nemo
                          مدیر
                          • Dec 2010
                          • 2934

جناب Senator1989 گرامی

پارسال این سقوط در فروم سنترال کلاب درج شد . بعد هم کلا اخبار مربوط به این حادثه از سایت پاک شد .
                          متاسفانه صحت ماجرا هم بعدا تایید شد . بیشتر از این مجاز به نوشتن نیستم .
                          سوال بیشتری داشتید در پی ام در خدمتم
                          موفق باشید .

نظر

• Captain Nemo
                            مدیر
                            • Dec 2010
                            • 2934

آخرین پرنده ایی که نتوانست به ایران برسد ...

عکس زیر آخرین اف-14 ایی بود که جزو 80 فروند جنگنده های خریداری شده بود که به خاطر انقلاب 57 هیچ گاه به ایران نرسید و در همان زادگاهش ماندگار شد .

نظر

• Captain Nemo
                              مدیر
                              • Dec 2010
                              • 2934

یادآوری گذشته ...

http://forums.boursy.com/showthread....ll=1#post86928

نظر

• Captain Nemo
                                مدیر
                                • Dec 2010
                                • 2934

GOLEN CROWN
                                تصاویری از بازگشت خلبانان تیم آکروجت تاج طلایی از آمریکا
                                در این عکس ها تیسمار جهانبانی و تیمسار خاتم در جوانی دیده میشوند .

تیم آکروجت تاج طلایی یکی از پرافتخارترین تیم های آکروباتیک هوایی دنیا محسوب میشد .
                                این خلبانان در سالهای بعد فرماندهان ارشد نیروی هوایی ایران شدند و خلبانان بسیاری را آموزش
                                دادند که بعدها علی رغم اعدام و اخراجهای بسیار از این نیرو در زمان انقلاب توانستند با قدرت سرنوشت جنگ ایران و عراق را دگرگون کنند .

منبع :
                                آخرین ویرایش توسط Captain Nemo؛ 2015/02/24, 23:43.

نظر

در حال کار...
                                X