اخبار گروه خودرو

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مسعود اب
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1502

    #1846
    پاسخ : اخبار گروه خودرو

    درخواست تشديد نظارت بر بازار خودرو
    رییس انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان خواستار تشدید نظارت بر عملکرد خودروسازان، واردکنندگان و نمایشگاه‌های عرضه اتومبیل در سال جدید شد.


    به گزارش انتخاب، محمد جعفری اظهار امیدواری کرد که در سال جدید سازمان‌های نظارتی نظارت بر بازار خودرو را تشدید کنند. وی با بیان اینکه متاسفانه چرخه تخلف در بازار خودرو از خودروسازان و واردکنندگان آغاز شده و تا نمایشگاه‌های عرضه اتومبیل ادامه دارد، حاطرنشان کرد: عدم تحویل خودرو در موعد مقرر و گران فروشی از مهمترین تخلفاتی است که در این حوزه انجام می‌شود. رییس انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان ادامه داد: خودروسازان و واردکنندگان خودرو را پیش فروش و وجه آن‌را از مصرف‌کنندگان دریافت می‌کنند اما معمولا در موعد مقرر به دلایل مختلف خودرو به خریداران تحویل داده نمی‌شود.


    وی افزود: از آن سو نیز بسیاری از نمایشگاه‌های عرضه اتومبیل در سطح شهر خودروها را گران‌تر از قیمت واقعی بازار عرضه کرده و تخلفات دیگری مانند عرضه خودروی کارکرده به جای صفر را نیز مرتکب می‌شوند. جعفری با بیان اینکه در این شرایط نظارتها بر عملکرد تمام عوامل دخیل در چرخه تولید، واردات و فروش خودرو باید تشدید شود، تصریح کرد: امیدواریم امسال با تشدید نظارتها شاهد کاهش نارضایتی شهروندان در این حوزه باشیم.
    بمنظور موفقیت
    تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

    نظر

    • کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

      #1847
      پاسخ : اخبار گروه خودرو

      تحريم روسيه از سوي امريکا و اروپا در بازار واردات خودرويي روسيه را بسوي ايران و...باز خواهد کرد.
      .................................................. .................................................. ...................................
      .................................................. .................................................. .................................
      بازار خود‌روی روسیه تا سال 2015 بزرگ‌ترین بازار خود‌روی اروپا خواهد بود و به همین خاطر شركت‌های خارجی گروه‌گروه به این كشور پا می‌گذارند


      مولف: مدیر سیستم / دسته: شماره 104 / رتبه دهید: 1.5
      بازار خود‌روی روسیه تا سال 2015 بزرگ‌ترین بازار خود‌روی اروپا خواهد بود و به همین خاطر شركت‌های خارجی گروه‌گروه به این كشور پا می‌گذارند
      دعوت به دژ تسخیر شده
      محسن رنجبر
      ترابران- خود‌رو‌سازی صنعتی مهم در روسیه است. بیش از یك میلیون نفر را به شكل مستقیم در استخدام خود دارد و این روز‌ها نزدیك به هفت در‌صد از خود‌رو‌های دنیا را تولید می‌كند. روسیه در سال 2010 كشور‌هایی همچون ایتالیا و لهستان را پشت سر گذاشت و به پانزدهمین خود‌رو‌ساز بزرگ دنیا بدل شد. بزرگ‌ترین شركت‌های فعال در بازار خود‌رو‌سازی روسیه، آفتو‌واز و گاز (GAZ) هستند كه خود‌رو‌های سبك تولید می‌كنند و «كاماز» تولید‌كننده اصلی خود‌رو‌های سنگین در این كشور محسوب می‌شود. یازده خود‌رو‌ساز خارجی در این كشور فعالیت تولیدی دارند یا در حال ساخت كار‌خانه در این كشور هستند. یكی از بازار‌های خود‌رو دنیا كه بیش از همه از بحران اخیر جهانی آسیب دید، بازار خود‌رو روسیه بود. این بخش از اقتصاد این كشور هنوز با مشكلات بر‌آمده از بحران اقتصادی دست‌وپنجه نرم می‌كند. با این همه كار‌شناسان به آینده این بازار خوشبین هستند.

      اتحاد جماهیر شوروی صنعت خود‌رو‌سازی بزرگی داشت. در ماه‌های پایانی سال 1987 این صنعت دو میلیون خود‌رو تولید می‌كرد و 45 در‌صد از تقاضای داخلی را برآورده می‌ساخت. اما كیفیت تولید چندان بالا نبود و بعد از فرو‌پاشی اتحاد شوروی، این صنعت به خاطر واردات رقابت‌پذیر خارجی، با بحران روبه‌رو شد. برند‌های ژاپنی، «لادا» را كنار زدند و فروش «ولگا» هم كاهش یافت و خود‌رو‌های آلمانی مرسدس و بی‌ام‌و جای آن را گرفتند. در سال 1993 كل تولید خود‌رو‌سازان این كشور در قیاس با سال 1990میلادی، 14 در‌صد كاهش یافته بود. با وجود همه این مشكلات، برند‌های روسی سهم بازار قابل توجهی را برای خود حفظ كردند.
      سال‌های پوتین
      در سال‌های آغازین دهه 2000، اقتصاد روسیه بهبود یافت. شاخص‌های اقتصاد كلان، روندی پر‌قدرت داشت و در‌آمد رو‌به‌رشد مردم این كشور به افزایش تقاضا انجامید. در سال 2005 نزدیك به 5/1 میلیون خود‌روی جدید، 832200 دستگاه از مدل‌های روسی و 614325 دستگاه از مدل‌های خارجی فروخته شد. شركت‌های خارجی سرمایه‌گذاری‌های گسترده‌ای را در روسیه آغاز كردند و تعداد خود‌رو‌های خارجی تولید ‌شده در این كشور از حدود 157 هزار خود‌رو در سال 2005 به بیش از 456 هزار خود‌رو در سال 2007 رسید. ارزش بازار خود‌روی روسیه به تندی افزایش یافت: 14 در‌صد در 2005، 36 در‌صد در 2006 و 67 در‌‌صد در 2007. به این ترتیب بازار خود‌روی این كشور در سال 2008 بیشترین سرعت رشد را در دنیا از آن خود كرد.
      دولت روسیه برای افزایش سهم بازار خود‌رو‌های تولید ‌شده در داخل این كشور، چندین برنامه حمایتی را به كار بست و اقداماتی را برای جذب تولید‌كنندگان خارجی به درون كشور آغاز كرد؛ تا آنجا كه در ماه‌های پایانی سال 2005، قوانینی را برای ایجاد مناطق ویژه اقتصادی با هدف تشویق سرمایه‌گذاری خود‌رو‌سازان خارجی به تصویب رساند. مزایای فعالیت در این مناطق ویژه اقتصادی عبارت بود از تخفیف‌های مالیاتی، حذف مالیات بر دارایی و زمین، و حمایت در برابر تغییر در نظام مالیاتی. برخی از این مناطق همچنین پشتیبانی‌های گسترده‌ای از سرمایه‌گذاری‌های بزرگ (بالای 100 میلیون دلار) انجام می‌دادند. مناطق كالوگا و كالینینگراد اوبلاست در جذب شركت‌های خارجی بسیار موفق بوده‌اند.
      از دهه 2000 به این سو، شركت‌های خارجی با نگاه به روسیه به مثابه یك كانون صادراتی، در پی ورود به بازار این كشور بوده‌اند. هزینه‌های نیروی كار، مواد خام و انرژی در روسیه، تنها یك ششم این هزینه‌ها در اروپا است. این كشور همچنین انبوهی از كار‌گران ماهر دارد و از یك نظام آموزشی بی‌نظیر بهره می‌گیرد.
      بحران مالی جهانی
      در حالی كه خود‌رو‌سازان روسیه در سال 2008 بیش از یك میلیون و چهار‌صد هزار خود‌روی سبك تولید كرده بودند، این تعداد در سال 2009 به خاطر بحران مالی دنیا، از نزدیك به یك میلیون و دویست هزار دستگاه در سال 2008، به كمتر از ششصد هزار دستگاه در سال 2009 كاهش یافت. تولید كامیون نیز در همین دوره از 256 هزار دستگاه، به 91 هزار دستگاه رسید. ضمن این كه در سال 2009، فروش خود‌رو‌های جدید با 49 در‌صد كاهش به 47/1 میلیون خود‌رو بالغ شد.
      برای درك اندازه آسیب‌های وارده به بازار خود‌رو روسیه، باید به خاطر سپرد كه این كشور در پاییز سال 2008 در آستانه آن بود كه جایگاه خود را به عنوان بزرگ‌ترین بازار خود‌روی اروپا تثبیت كند. بر پایه اطلاعات گرد‌آوری‌شده از سوی اداره آمار روسیه، تولید خود‌رو در این كشور در یازده ماه نخست سال 2009 در قیاس با همین دوره از سال پیش از آن، نزدیك به 4/60 در‌صد و تولید كامیون نیز 3/67 در‌صد كمتر شد.
      وام‌های كم‌بهره دولت این كشور به خود‌رو‌سازان، مشكلات پیش روی آنها را به گونه‌ای چشمگیر كاهش نداد. دولت همچنین تعرفه‌ای 30 در‌صدی را بر واردات خود‌رو‌های خارجی وضع كرد. هر چند این تلاش‌ها در كوتاه‌مدت موفقیتی نداشته‌اند، اما انتظار می‌رود كه نتایج مثبتی را در آینده به همراه آورند.
      در پایان سال 2008 دولت روسیه برنامه‌ای حمایتی به ارزش 5 میلیارد دلار را برای بهبود شرایط حاكم بر صنعت خود‌رو‌سازی به كار بست. این برنامه شامل دو میلیارد دلار كمك مالی به شركت‌های مشكل‌دار و سه میلیارد دلار اعتبار برای خریداران خود‌رو‌های روسی بود. ولادیمیر پوتین (نخست‌وزیر) این اقدام را برای نجات مشاغل این بخش از اقتصاد روسیه، حیاتی خواند. كمینه تعرفه واردات خود‌رو‌های سواری و باری خارجی، بسته به اندازه موتور خود‌رو به ترتیب به 50 و 100 در‌صد افزایش یافت، اما بالا رفتن تعرفه‌ها، اعتراض‌هایی را در برخی شهر‌های روسیه، به ویژه در ولادی‌وستوك كه واردات خود‌رو‌های ژاپنی، بخش مهمی از اقتصاد آن را شكل می‌دهد، پدید آورد. بنابراین پوتین برای جبران خسارات وارد‌ شده به بنگاه‌های این شهر، به شركت خود‌رو‌سازی «سالرز» دستور داد كه یكی از كار‌خانه‌هایش را از مسكو به آن جا منتقل كند. این انتقال در سال 2009 به پایان رسید و این كارخانه اكنون نزدیك به 700 كار‌گر محلی را در استخدام خود دارد.
      كار‌آمد‌ترین اقدام دولت روسیه در مقابله با آثار بحران، برنامه‌ای است كه در مارس 2010 آغاز شد و در آن خریداران خود‌رو‌های جدید می‌توانستند تا 600 هزار روبل (20 هزار دلار) یارانه دریافت كنند. در نتیجه این برنامه، فروش آفتوواز، بزرگ‌ترین خود‌رو‌ساز روسیه در سه‌ماهه دوم سال 2010 دو برابر شد و این شركت سود‌دهی خود را از سر گرفت.
      ساختار بازار
      شركت‌های فعال در صنعت خود‌رو‌سازی روسیه را می‌توان به چهار نوع تقسیم كرد: تولید‌كنندگان برند‌های محلی، قطعه‌سازان خارجی، سرمایه‌گذاری‌های مشترك و شركت‌های روسی تولید‌كننده برند‌های خارجی.
      بیش از 5400 شركت سازنده خود‌رو و قطعات مرتبط با آن در روسیه وجود دارد. چهار خود‌روی پر‌فروش در سال 2009 در روسیه همگی مدل‌های ساخت «آفتو‌واز» بودند. خود‌روی ارزان‌قیمت «لادا پریورا» با فروش نزدیك به 85 هزار دستگاه در رده نخست این فهرست، «لادا سامارا» با فروش بیش از 77 هزار دستگاه در مقام دوم و خود‌رو كلاسیك «لادا 2105» نیز با فروش نزدیك به 57 هزار دستگاه، در رده سوم ایستاد. انتظار می‌رفت كه بعد از پیاده‌سازی برنامه حمایتی كه در مارس 2010 آغاز شد، فروش لادا 2105 افزایش چشمگیری پیدا كند. «لادا كالینا» نیز با فروش بیش از 52 هزار واحد در سال 2009، در رده چهارمین خود‌روی پر‌فروش روسیه قرار گرفت.
      در بخش خود‌رو‌های تجاری سبك، ون گازل از شركت گاز ((GAZ بسیار محبوب بود و با فروش 42400 دستگاه، سهم بازار 49 در‌‌صدی را در سال 2009 از آن خود كرد.
      شركت‌های اصلی
      الف) خود‌رو‌های سواری
      بزرگ‌ترین شركت خود‌رو‌سازی روسیه، آفتو‌واز واقع در شهر تولیاتی است. این شركت اكنون بیش از 130 هزار كار‌گر در استخدام خود دارد و مدل‌های لادای آن بر بازار خود‌روی روسیه سایه انداخته‌اند. مدل‌های آفتو‌واز نزدیك به 50 در‌‌صد از كل تولید خود‌روی روسیه را از آن خود كرده‌اند.
      دومین تولید‌كننده بزرگ خود‌رو در روسیه، آفتو‌تور واقع در شهر كالینینگراد اوبلاست است. «آفتا‌تور» برند‌های خارجی همچون بی‌ام‌و، كیا و شورولت و كادیلاك جنرال‌موتورز را تولید می‌كند. در سال 2009 این شركت 60 هزار خود‌رو ساخت و 10 در‌صد از تولید خود‌روی روسیه را از آن خود كرد.
      آفتو‌فراموس، سومین خود‌رو‌ساز بزرگ روسیه، در سال 2009 نزدیك به پنجاه هزار خود‌رو تولید كرد. كار‌خانه این شركت در جنوب شرقی مسكو قرار دارد. آفتو‌فراموس پروژه‌ای مشترك میان رنو فرانسه و شهر‌داری مسكو است، اما بخش بزرگی از آن به رنو تعلق دارد. این شركت، مدل‌های لوگان و «ساندرو» رنو را تولید می‌كند. نسبت قطعات ساخت روسیه در تولیدات این شركت 54 در‌صد است كه انتظار می‌رود تا سال 2012 به 74 در‌صد برسد.
      چهارمین و پنجمین خود‌رو‌سازان بزرگ روسیه، به ترتیب فولكس‌واگن و فورد هستند. این پنج شركت، روی‌هم‌رفته 80 در‌صد از خود‌رو‌های سواری ساخت روسیه را تولید می‌كنند.
      ب) خود‌رو‌های سنگین
      بزرگترین شركت در بخش خود‌رو‌های سنگین، كاماز است. این شركت همچنین یكی از بزرگ‌ترین شركت‌ها در كل صنعت خود‌رو‌سازی روسیه به شمار می‌رود. كاماز در سال 2010 روی‌هم‌رفته بیش از 32 هزار كامیون (نزدیك به 28 هزار كامیون در روسیه و بیش از چهار هزار كامیون در كشور‌های دیگر) فروخت.
      یك شركت بسیار مهم دیگر در این میان، گاز (GAZ) است كه ون، كامیون و اتو‌بوس از جمله محصولاتش هستند. شناخته‌شده‌ترین محصول آن، ون گازل است كه سهم بازاری 49 در‌صدی در بازار خود‌رو‌های تجاری سبك دارد. این شركت همچنین 77 در‌صد از بازار اتوبوس را زیر سایه خود برده است.
      بزرگترین سازنده تراكتور در روسیه و یكی از بزرگترین شركت‌های تولید ماشین‌آلات در دنیا، كار‌خانجات تراكتور كانسرن است كه در چبكساری قرار دارد. نزدیك به 45 هزار كار‌گر در این شركت كار می‌كنند.
      پروژه‌های تازه
      در سالیان اخیر شركت‌های خود‌رو‌ساز روسیه چندین پروژه تازه را آغاز كرده‌اند كه برخی از آنها بسیار بلند‌پروازانه بوده‌اند. ماروسیا (Marussia) كه از سوی «ماروسیا‌‌ موتورز» تولید شده، به نخستین خود‌روی اسپرت مدرن روسیه بدل شده است. رئیس این شركت، نیكلای فومنكو، خواننده، بازیگر و اتومبیلرانی پر‌آوازه است.
      یك پروژه بلند‌پروازانه دیگر در خود‌رو‌سازی روسیه، یو‌موبایل، یك خود‌روی شهری نو‌آورانه با موتور گردنده است كه می‌تواند هم بنزین و هم گاز طبیعی بسوزاند و به یك جفت موتور الكتریكی متصل است. این خود‌رو محصول مشترك یاروویت، تولید‌كننده كامیون در سن‌پترز‌بورگ و گروه سرمایه‌گذاری اونكسیم به ریاست میخائیل پروخوروف، رئیس و سرمایه‌گذار این پروژه است. بیشتر قطعات این خود‌رو در روسیه یا در كشور‌های عضو بلوك شوروی سابق تولید می‌شوند. تولید انبوه یوموبایل در سال 2012 با هدف فروش 10 هزار دستگاه در سال نخست آغاز می‌شود و قیمت آغازین آن بین 10 هزار تا 14 هزار و پانصد دلار خواهد بود.
      اهمیت اقتصادی و سیاسی
      صنعت خود‌رو‌سازی روسیه به طور مستقیم بیش از یك میلیون نفر را در استخدام خود دارد و بین دو تا سه میلیون نفر را در صنایع مرتبط پشتیبانی می‌كند. این صنعت به لحاظ سیاسی، بخش بسیار مهمی از اقتصاد روسیه است؛ نخست به خاطر تعداد فراوان افراد شاغل در آن و دوم، به این خاطر كه شهروندان بی‌شماری به خدمات اجتماعی فراهم‌آمده از سوی شركت‌های خود‌رو‌ساز وا‌بسته‌اند. به عنوان مثال، سلامت غول خود‌رو‌سازی آفتو‌واز اهمیت بسیار زیادی برای شهر تولیاتی دارد، چرا كه اقتصاد این شهر به یك شركت وا‌بسته است و این كار‌خانه نزدیك به 100 هزار نفر از جمعیت 700 هزار نفری تولیاتی را به كار گماشته است.
      در سال 2009، دیمیتری مدودف، رئیس‌جمهور روسیه برنامه‌ای را با هدف متنوع‌‌سازی اقتصاد این كشور (كه زیر سایه انرژی و مواد خام قرار دارد) و تبدیل آن به اقتصادی مدرن و پیشرفته و استوار بر نو‌آوری آغاز كرد. بر این اساس، صنعت خود‌رو‌سازی این كشور به خاطر توان فراوان مدرن‌سازی در معرض توجه قرار گرفته است. ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور پیشین و نخست‌وزیر كنونی روسیه نیز توجهی ویژه به صنعت خود‌رو‌سازی داشته است. او در حركتی نمادین و در پشتیبانی از این صنعت، در آگوست 2010 بیش از دو هزار كیلو‌متر را در یك لادای كالینا رانندگی كرد. این خود‌رو را «عالی، حتی فرا‌تر از انتظار» خواند و آن را به عنوان خود‌رویی «راحت» و تقریبا «بی‌صدا» ستود. هدف از این كار پشتیبانی از آفتو‌واز بود كه داشت از بحران جدی اقتصادی اخیر سر بر‌می‌آورد.
      دگر‌گونی‌های اخیر
      در پایان سال 2010، تولید خود‌رو در اثر برنامه‌های دولت در مقابله با بحران، به سطوح پیش از بحران مالی جهانی باز‌گشته بود. در این سال از هر ده مدلی كه بیشترین فروش را در روسیه داشت، 9 مدل در خود این كشور تولید می‌شد و در صدر این فهرست، «لادا» متعلق به آفتوواز قرار داشت. در هفت ماه نخست سال 2010 فروش خود‌رو‌های لادا 60 در‌صد افزایش یافت و كیای كره نیز افزایش 101 در‌صدی و شورولت، افزایشی 15 در‌صدی را گزارش كردند.
      روسیه؛ بزرگ‌ترین بازار خود‌روی اروپا
      یك سلسله قرار‌داد‌های سرمایه‌گذاری در صنعت خود‌رو‌سازی روسیه كه در فوریه گذشته منعقد شد، به این معنا است كه بازار خود‌روی این كشور تا سال 2015، بزرگ‌ترین بازار خود‌روی اروپا خواهد بود. دولت كرملین اعلام كرده كه مالیات شركت‌هایی را كه متعهد نشوند تا سال 2020 تولید‌شان را به 300 هزار دستگاه در سال و نسبت مواد اولیه داخلی مورد استفاده‌ را به 60 در‌صد برسانند، افزایش خواهد داد. این امر خود‌رو‌سازان جهانی را وادار كرده كه تا پایان فوریه، قرار‌داد‌های تازه‌ای را برای سرمایه‌گذاری در صنعت خود‌رو این كشور امضا كنند تا به این شیوه از محدودیت‌هایی كه به تازگی بر واردات به این كشور وضع شده، معاف بمانند.
      این رقابت به خاطر دگر‌گونی‌های پدید‌آمده در قانون مالیاتی روسیه در مارس گذشته به راه افتاد. تحت این قوانین تازه، خود‌رو‌سازان می‌توانند در ازای عقد قرار‌داد‌های سرمایه‌گذاری برای ساخت سالانه دست‌كم 300 هزار خود‌رو در داخل این كشور، قطعات را با تعرفه‌ای صفر تا سه در‌صدی وارد كنند. پیش از این شركت‌های خودرو‌ساز می‌توانستند با تولید 25 هزار خود‌رو در روسیه، از پرداخت نرخ‌های مالیات كمر‌شكن بر واردات قطعات دوری كنند و از این رو برخی از آنها به ساخت خط مونتاژ در روسیه روی آورده بودند. این قرار‌داد‌های اخیر باعث شده كه برند‌های جهانی جهت افزایش میزان محصول، با تولید‌كنندگان داخلی همكاری كنند.
      سرانه سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی در روسیه، 1400 دلار است، در حالی كه برای كشور‌های اروپای مركزی، چهار تا هشت برابر این مقدار است. با این همه، راهبرد سرمایه‌گذاری دولت برای بخش خود‌رو‌سازی بسیار موفق از كار در‌آمده است. دولت در میانه دهه گذشته مذاكراتی بر سر معافیت‌های مالیاتی وارداتی با شركت‌های خارجی مایل به ساخت كار‌خانه در روسیه داشت و دست آخر، چندین گروه خود‌رو‌ساز كه بزرگ‌ترین‌شان در سن‌پترزبورگ و كالوگا قرار دارند، از این مذاكرات سر‌بر‌آورند.
      دولت روسیه به سرعت در پی انجام اصلاحات در این بخش از اقتصاد خود است. اگر این كشور امسال بعد از 16 سال انتظار به عضویت WTO در‌آید، مجبور خواهد بود كه تعرفه واردات خود‌رو را پایین آورد. الكساندر رحمانوف، مدیر بخش ماشین‌آلات وزارت صنعت و تجارت روسیه می‌گوید كه اكنون تولید خود‌رو‌های سواری در روسیه آن قدر پیشرفت كرده كه بتواند با تولید‌كنندگان بین‌المللی رقابت كند و به گفته او ورود به سازمان تجارت جهانی نیز در این میان تاثیر زیادی نخواهد داشت. در زمینه اتوبوس و كامیون، داستان فرق می‌كند، اما روسیه تدابیر گونا‌گونی را برای آماده‌سازی این بخش‌ها در دست بررسی دارد.
      این روز‌ها به نظر می‌رسد كه سیاست سرمایه‌گذاری در بخش خود‌رو‌سازی در حال بار‌دهی است. رحمانوف می‌گوید كه به ازای هر شغلی كه در صنعت خود‌رو‌سازی پدید می‌آوریم، 16 شغل دیگر نیز در بخش‌های وا‌بسته ایجاد می‌شود. او اعتقاد دارد كه بازار روسیه هنوز فاصله زیادی با اشباع دارد، اما توسعه یافته و برخی ویژگی‌های بازار‌های نو‌ظهور را دارد. سرمایه‌گذاری‌های جدید در صنعت خود‌رو‌سازی روسیه، تخصص و تكنولوژی مورد نیاز را كه به مدرنیزاسیون در این كشور كمك خواهد كرد، به همراه می‌آورند. در برابر، خود‌رو‌سازان خارجی نیز راحت‌تر به بازار رو‌به‌رشد روسیه دسترسی پیدا می‌كنند.
      میخائیل گانلین، تحلیلگر حمل‌و‌نقل در بانك سرمایه‌گذاری تروئیكا دیالوگ می‌گوید كه خود‌رو‌سازان بین‌المللی رشد چشمگیری را برای فروش خود‌رو در دهه پیش‌رو پیش‌بینی می‌كنند. به باور او انتظار این است كه فروش خود‌رو تا سال 2013 به سطوح پیش از بحران باز‌گردد.
      فورد و جنرال‌موتورز آمریكا، فولكس‌واگن آلمان و تویوتای ژاپن اعلام كرده‌اند كه سرمایه‌گذاری‌هایی را به ارزش بیش از یك میلیارد دلار برای افزایش تولید محلی انجام خواهند داد. شركت گاز نیز برای تولید سالانه 300 هزار دستگاه وی‌دبلیو و اسكودا، با فولكس‌واگن همكاری می‌كند. سالرز هم با تویوتا همكاری خواهد كرد و به این ترتیب تویوتا به اولین خود‌رو‌ساز ژاپنی بدل می‌شود كه خود‌رو‌هایی را در شرق دور روسیه خواهد ساخت.
      سالرز همچنین پروژه‌ای 4/1 میلیارد دلاری را برای سرمایه‌گذاری در ساخت یك خط مونتاژ تا سال 2020 با فورد امضا كرده است. این سرمایه‌گذاران انتظار دارند كه سهم فورد از بازار روسیه طی پنج سال، دو برابر شود. این قرار‌داد، مذاكرات سالرز را با فیات ایتالیا متوقف ساخته و این در حالی است كه این خود‌رو‌ساز ایتالیایی اعلام كرده بود قصد دارد به تولید رقم شگفت‌آور 300 هزار خود‌رو در روسیه دست یابد و اكنون سر‌گرم بر‌رسی این است كه این كار را به تنهایی انجام دهد یا با دیگران در این سرمایه‌گذاری شریك شود. دایملر نیز برای تولید اسپرینتر (ون بی‌اندازه موفق خود در روسیه در سال جاری) با كاماز، كامیون‌ساز روسی قرار‌داد بسته است.
      الكساندر كازبگی از بانك سرمایه‌گذاری Renaissance Capital می‌گوید كه روسیه بازاری بسیار بزرگ است و به همین خاطر شركت‌های خارجی گروه‌گروه به این كشور پا می‌گذارند. افزایش رقابت به معنای كاهش قیمت برای مصرف‌كنندگان روس و فروش بیشتر خود‌رو در بازار این كشور خواهد بود.

      نظر

      • hosyn
        عضو عادی
        • Oct 2013
        • 224

        #1848
        پاسخ : اخبار گروه خودرو

        تحلیل گروه خودرویی از دید استاد قاسی


        نظر

        • غفران
          عضو فعال
          • Sep 2013
          • 1123

          #1849
          پاسخ : اخبار گروه خودرو

          5-6 ماه پیش وقتی بعضی از عزیزان درتحلیل هایشان میگفتند که دوره خودروئی ها آغاز شده وگروه روزهای خوشی را در تولید وسود آوری در پیش رو دارد بعضی به اصطلاح تحلیل گر نماها میگفتند خودرو در کشور ما صنعتی ورشکسته است و دیگر باید این صنعت را تعطیل شده فرض کنیم

          همان عزیزان میگفتند که نباید انتظار رشد قیمتی از پالایشگاهی ها را داشته باشیم چه ها که نشنیدند
          اما بعداز گذشت 5-6 ماه حالا؟؟؟
          همان عزیزان همچون کیانوش - اکبری-مخبرالدوله-و....باز بر رشد خودروئی ها تاکید دارند
          بنده هم یکی دوبار حرفهای ..... شنیدم دیگر سکوت کردم

          ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض

          نظر

          • ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

            #1850
            پاسخ : اخبار گروه خودرو

            در اصل توسط غفران پست شده است View Post
            5-6 ماه پیش وقتی بعضی از عزیزان درتحلیل هایشان میگفتند که دوره خودروئی ها آغاز شده وگروه روزهای خوشی را در تولید وسود آوری در پیش رو دارد بعضی به اصطلاح تحلیل گر نماها میگفتند خودرو در کشور ما صنعتی ورشکسته است و دیگر باید این صنعت را تعطیل شده فرض کنیم

            همان عزیزان میگفتند که نباید انتظار رشد قیمتی از پالایشگاهی ها را داشته باشیم چه ها که نشنیدند
            اما بعداز گذشت 5-6 ماه حالا؟؟؟
            همان عزیزان همچون کیانوش - اکبری-مخبرالدوله-و....باز بر رشد خودروئی ها تاکید دارند
            بنده هم یکی دوبار حرفهای ..... شنیدم دیگر سکوت کردم


            با سلام دوستان و بنده فقط نظر خود را بیان کردیم و این گفته های هم می تواند اشتباه باشه یا درست که با گذشت زمان شفاف می باشد و ما هیچ موقع به دوستان نه پیشنهاد ورود به این صنعت و نه صنعت دیگر را ندادیم و فقط گفتیم که خودتان برسی کنید و خرید و فروش داشته باشید با تشکر
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

            نظر

            • شبندر
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 3598

              #1851
              پاسخ : اخبار گروه خودرو

              ختراك فرصت خريد
              دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

              نظر

              • کيانوش
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 6613

                #1852
                پاسخ : اخبار گروه خودرو

                امروز معاملات گروه خودرو را دستکاري کردند.
                از اول صبح با رنجهاي منفي گروه را به صف فروش کشاندند ولي بعلت تقاضاي خريد فعلا موفق نبودند .
                معاملات خپارس خيلي تابلو بود.
                دليلش را نمي دونم.
                رو گروه خودرو سرمايه گذاري و سهامداري گردد.

                نظر

                • شهرام
                  عضو عادی
                  • Jan 2011
                  • 113

                  #1853
                  پاسخ : اخبار گروه خودرو

                  حالا چه ضرورتی داره که حقوقی خپارس تو صف فروش سهامشوبده یکم دست نگه داره بالاتر هم می تونه رد کنه!
                  هیچ کدام از ما ,همه چیز را در اختیار نداریم پس به هم نیازمندیم.برای بر اوردن نیازهایمان, باید به ادب میدان دهیم.[ارد بزرگ]

                  نظر

                  • Aiming
                    ستاره دار(18)
                    • Jul 2012
                    • 2641

                    #1854
                    پاسخ : اخبار گروه خودرو

                    قیمت جدید محصولات ایران‌خودرو اعلام شد


                    شرکت‌های خودروسازی به دلیل افزایش دو درصدی میزان مالیات بر ارزش افزوده در سال جاری قیمت محصولات خود را دو درصد افزایش دادند.
                    به گزارش ایسنا، قیمت جدید محصولات ایران خودرو با احتساب رشد دو درصدی میزان مالیات بر ارزش افزوده در سال 1393، به شرح زیر است:


                    وانت باردو جدید بنزینی با ترمز ضد قفل و یورو 4 معادل 12 میلیون و 595 هزار تومان

                    وانت باردو جدید دوگانه‌سوز با ترمز ضد قفل معادل 14 میلیون و 546 هزار تومان

                    پژو 405 بنزینی (GLX) با ترمز ضد قفل و ایموبیلایزر و کیسه هوای راننده و سرنشین و تریم بژو و یورو 4 معادل 27 میلیون و 480 هزار تومان

                    پژو 405 دوگانه‌سوز (GLX) با ترمز ضد قفل و ایموبیلایزر و کیسه هوای راننده و سرنشین و تریم بژ و یورو 4 معادل 29 میلیون و 110 هزار تومان

                    پژو 405 بنزینی (SLX) با موتور 16 سوپاپ (TU5) و ترمز ضد قفل و ایموبیلایزر و کیسه هوای راننده و سرنشین و یورو 4 معادل 29 میلیون و 8200 تومان

                    پژو پارس سال با ترمز ضد قفل و ایموبیلایزر و کیسه هوای راننده و سرنشین و تریم بژ و یورو 4 معادل 32 میلیون و 554 هزار تومان

                    پژو پارس معمولی دوگانه‌سوز با ترمز ضد قفل و ایموبیلایزر و کیسه هوای راننده و سرنشین و یورو 4 معادل 34 میلیون و 81 هزار تومان

                    پژو پارس LX با موتور 16 سوپاپ (TU5) و ترمز ضد قفل و کیسه هوای راننده و سرنشین و غربیلک چرم و هندزفری و ایموبیلایزر و یورو 4 معادل 35 میلیون و 99 هزار تومان

                    پژو 206 تیپ 5 با کیسه هوای راننده و سرنشین و سنسور دنده عقب معادل 35 میلیون و 225 هزار تومان

                    پژو 206 صندوق‌دار (V8) با کیسه هوای راننده و سرنشین و سنسور دنده عقب معادل 35 میلیون و 739 هزار تومان

                    سمند ال ایکس سال بنزینی با کیسه هوای راننده و سرنشین و رینگ فولادی و یورو 4 معادل 27 میلیون و 127 هزار تومان

                    سمند ال ایکس EF7 پایه گازسوز با کیسه هوای راننده و سرنشین و رینگ فولادی و یورو 4 معادل 29 میلیون و 865 هزار تومان

                    سمند ال ایکس EF7 بنزینی با کیسه هوای راننده و سرنشین و رینگ فولادی و یورو 4 معادل 28 میلیون و 430 هزار تومان

                    تندر 90 E2 با کیسه هوای راننده و سرنشین و یورو 4 معادل 36 میلیون و 152 هزار تومان

                    تندر 90 E2 اتوماتیک با کیسه هوای راننده و سرنشین و یورو 4 معادل 46 میلیون و 474 هزار تومان

                    رانا LX با تریم مشکی و یورو 4 معادل 30 میلیون و 756 هزار تومان

                    سوزوکی گرند ویتارا اتوماتیک 2400 سی‌سی معادل 133 میلیون و 739 هزار تومان

                    سوزوکی گرند ویتارا دستی 2400 سی‌سی معادل 127 میلیون و 572 هزار تومان

                    علاوه بر این شرکت‌ها دیگر خودروسازان داخلی و شرکت‌های واردکننده خودرو نیز قیمت محصولات خود را به دلیل رشد مالیات بر ارزش افزوده به میزان دو درصد افزایش داده‌اند.
                    وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

                    نظر

                    • amirabbas2011
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 651

                      #1855
                      پاسخ : اخبار گروه خودرو

                      قیمت رسمی خودروهای داخلی و وارداتی به میزان دو درصد افزایش یافت.

                      به گزارش ایسنا، شرکت‌های خودروسازی به دلیل افزایش دو درصدی میزان مالیات بر ارزش افزوده در سال جاری قیمت محصولات خود را دو درصد افزایش دادند.

                      عبدالله بابایی، معاون فروش و بازاریابی گروه صنعتی ایران خودرو با تایید این افزایش قیمت به ایسنا گفت: با توجه به افزایش مالیات بر ارزش افزوده از شش به هشت درصد در سال 93، قیمت خودروها نیز معادل دو درصد افزایش یافت.

                      وی با بیان اینکه این افزایش قیمت مربوط به هزینه‌های دولتی بوده و مربوط به خودروساز نیست، خاطرنشان کرد: خودروسازان مالیات بر ارزش افزوده را از خریداران دریافت و به حساب دولت واریز می‌کنند.

                      به گفته بابایی از ابتدای امسال قیمت تمام محصولات گروه صنعتی ایران خودرو دو درصد نسبت به قیمت‌های قبلی افزایش یافته است.

                      نظر

                      • zafar3000
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 1243

                        #1856
                        پاسخ : اخبار گروه خودرو

                        این تحلیل من است بر اساس آن خرید و فروش نکنید
                        فرض کنید
                        1.شما می خواهید پول مردم را تشویق کنید در بورس بیاید

                        2. هدف شما از این موضوع جلوگیری از هجوم نقدینگی به سایر بازار ها است
                        3. مشکلی اینجا پیش می آید چون این پول در صورتی که 1 واحد وارد شود و 2 واحد خارج قطعا شما نمی توانید در بلند مدت جلوی تورم را بگیرید بلکه پول را پر قدرت تر برگردانده اید به بازار
                        4. از طرفی می خواهید بازار بورس را جذاب نشان دهید و پول را در تولید از طریق بورس وارد کنید به سمت مثبت هدایت کنید
                        چه می کنید و چه راههایی وجود دارد
                        1. افزایش سرمایه شرکتها از آورده یکی از راه های حفظ پول در بورس است پس این را در برنامه خود قرار می دهید
                        2. عرضه های اولیه جدید :پول در بازار خواهد ماند و وارد تولید می شود
                        3. از بین صنایع ،صنعتی را که زیر ارزش جایگزینی است و به حدی قابل کنترل است که حتی با دو برابر شدن ارزش بازار صنعت پول پر قدرت چندانی ایجاد نخواهد شد انتخاب می کنید
                        یعنی :فرض کنید صنعتی 100 هزار میلیارد تومان است 10 درصد رشد این ارزش بازار از طریق افزایش قیمتها یعنی ایجاد 10 هزار میلیارد تومان پول پرقدرت در حالیکه برای بورس هم جذابیتی ایجاد نمی کند پس در این صنعت بهتر است عرضه اولیه سهام بزرگ داشته باشید تا بیشتر پول پرقدرت در تله بلند مدت بورس بیافتد و صرف رشد تولید شود
                        اما صنعتی دیگر 10 هزار میلیارد تومانی است و شدید زیر ارزش جایگزینی است خوب اگر حتی این صنعت ارزش بازارش صد درصد رشد کند می شود 10 هزار میلیارد تومان(معادل 10 درصد صنعت 100 هزار میلیارد تومانی ) ، اما جو روانی مثبت ناشی از آن باعث جذب بیشتر نقدینگی به بازار بورس و جذاب نشان داده شدن سرمایه گذاری در بورس می شود
                        حالا این صنعت از نظر من گروه خودرو است
                        فارق از سایر پتانسیل های بنیادی گروه خودرو به همین دلیل است که توصیه به سهامداری در این گروه دارم
                        شاد باشید

                        نظر

                        • zafar3000
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 1243

                          #1857
                          پاسخ : اخبار گروه خودرو

                          لطفا نظرزیر را مبنا خرید و فروش قرار ندهید
                          خوب حالا فرض دیگر
                          پول های سرگردان برای اینکه ایجاد تورم نکنند را بگذاریم در بانک !!!!!!
                          خوب پس باید سود بانکها جذاب شود مثلا 2 ساله 55 درصد
                          یا کوتاه مدت 22 درصد سود که الان شده است
                          حالا سوال کدام بازار کشش این حجم نقدینگی جمع شده در بانکها را دارد که سودش بیشتر از 22 درصد برای بانکها در کوتاه مدت و یا 27.5 درصد برای هر سال در مدل 2 ساله باشد ؟
                          وامهای بانکی :با توجه به نوع کوتاه مدتی بودن پول نمی شود زیاد رویش حساب کرد
                          طلا کمی بعید است مگر جهانی بالای 2000 دلار برود
                          دلار توسط دولت کنترل می شود
                          مسکن سنگین است و تقاضا و قدرت خرید مردم پایین
                          کالا احتکار است
                          پس بانک پولش را کجا ببرد که این سود را کوتاه مدت داشته باشد ؟؟؟؟
                          بورس :قطعا کوتاه مدت گنجایش سود آوری های بالای30 درصد را دارد
                          حالا کدام گروه
                          به نظرتان با دی پی اس های دریافتی و سهامداری در سهام با پی به ای 4 یا 5 امکانش هست ؟
                          من فکر می کنم خیر
                          بهترین نقطه سود آور سریع ورود به سهام با اختلاف فاحش بین ارزش بازار کم حال و ارزش جایگزینی بالای حال است که در حال تحول سود آوری هم هستند ؟؟
                          کدام گروه به نظرتان ؟؟؟؟؟؟؟
                          باز می رسیم از نظر من به به گروه خودرو و تک سهم هایی از سایر گروه ها
                          شاد باشید

                          نظر

                          • غفران
                            عضو فعال
                            • Sep 2013
                            • 1123

                            #1858
                            پاسخ : اخبار گروه خودرو

                            امروز گروه خودرو بیشترین حجم معاملات را در میان گروههای مختلف بورسی بخود اختصاص داد

                            تامل در این مسئله خیلی از مسائل را روشن میکند.:-?
                            ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض

                            نظر

                            • غفران
                              عضو فعال
                              • Sep 2013
                              • 1123

                              #1859
                              پاسخ : اخبار گروه خودرو

                              وساپا امروز از خریداران خساپا بود
                              ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض

                              نظر

                              • zafar3000
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 1243

                                #1860
                                پاسخ : اخبار گروه خودرو

                                فرض آخر
                                من می خواهم نقدینگی را کنترل کنم
                                سود بانکی را نوع کوتاه مدتی را بالا می برم ؟خوب ببینیم چه اتفاقی می افتد
                                نقدینگی جذب شده در کوتاه مدت با گرفتن سود 22 تا 27.5 درصد بسیار پرقدرت تر وارد بازار خواهد شد و پدر اقتصاد را در خواهد آورد
                                خوب چکار کنم؟
                                آهان مالیات ؟چرا از پولهای گذاشته شده در بانک مالیات نگیرم مثلا 10 تا 15 درصد
                                عالیست تازه پولدارها را هم شناسایی می کنم و بعد باز مالیات ..........................
                                اینم روشی برای کنترل پول سرگردان و شناسایی پولدارها و سفته بازان

                                نظر

                                در حال کار...
                                X