اخبار گروه خودرو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • safa
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 61

پاسخ : اخبار گروه خودرو

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
    ازشما بعيد بود قلو كنيد من يه مقدار قلو ميكنم ولي شما چرا؟ 1800دستگاه در روز يعني ماهانه 540000دستگاه و سالانه 197ميليون دستگاه يعني سود اين خودروساز ميشه يك ميليون تومان به ازاي هرسهم و قيمتش از سهمي 20ميليون تومان خواهد گذشت.
    حالا ببينيد من مي گفتم 14000تومان همه اعتراض داشتيد

جل الخالق
    جوزف رو حداقل صدا میکردی یه مشورت میگرفتی فدات شم
    یه ماه رو 300 روز گرفتی یک سالو 365 ماه :.thumbsupsmileyanim

نظر

• کاظمی
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 331

ازشما بعيد بود قلو كنيد من يه مقدار قلو ميكنم ولي شما چرا؟ 1800دستگاه در روز يعني ماهانه 540000دستگاه و سالانه 197ميليون دستگاه يعني سود اين خودروساز ميشه يك ميليون تومان به ازاي هرسهم و قيمتش از سهمي 20ميليون تومان خواهد گذشت.

شکسته نفسی نفرمائید قربان.....کار شما از یه کم و یه حد و یه مقدار گذشته....:^o
      تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• afsh
        عضو فعال
        • Sep 2013
        • 319

شبندر جان روزی 1800 تا 30 روزه یا یکماهه 54000تا نه پانصدو چهل هزارتا و یکساله 648000تا اخوی ، راستی یک نکته حساب و کتاب معاملات خودت رو هم همینطوری داری؟
        قلو=غلو
        کار ساده و درست، بهتر از کار پیچیده و نادرست

نظر

• parham82
          ستاره دار(7)
          • Jun 2011
          • 509

شما که کلاً سرخوشی /.:biggrinsmiley.:/
          طاس اگر نيك نشيند همه كس نراد است
          @signal1357
          سیگنالهای خرید روزانه تلگرامی در پرهام سیگنال

نظر

• ائلچی
            ستاره دار (2)
            • Jul 2013
            • 1945

آخر جنجال آفرینی هستی /.:biggrinsmiley.:/
            أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• جعفرزاده
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 5833

شبندر جان درست مطالب را بخوان . نوشته یک گروه خودروسازی نگغته فقط سایپا یا زامیاد و..و..و. / خودمونیم خودت هم از اعداد و ارقامت خبر نداری همین جوری صفر اضافه میکنی./ نکنه کارشناسانت تبدیل دلار به تومان و تبدیل تومان به ریال را قاطی کردهاند و به تو هم سرایت کرده !!!!!!!!!!!!!!!!!1؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• sonami2616
                Banned
                • Jan 2014
                • 269

محصول جدید سایپا تا خرداد تحویل می‌شود
                قیمت محصول جدید سایپا معلوم نیست ولی تا خرداد ماه تحویل مشتریان می شود

به گزارش سايپا، معاون بازاریابی و فروش سایپا با اعلام این خبر که قیمت خودروی تیبا۲ این هفته نهایی خواهد شد، گفت: تا خرداد ماه این خودرو تحویل مشتریان خواهد شد.

محمد علی قادری با اشاره به اینکه هنوز قیمت خودروی تیبا 2 نهایی نشده است، اظهارداشت: با تجاری شدن تیبا2 این هفته قیمت نهایی آن مشخص خواهد شد و تا خرداد ماه تحویل مشتریان می‌شود.

او با بیان اینکه مشتریان خودروهای پیش خرید شده یک سود مشارکت دارند، گفت: در تحویل خودروهای تیبا2 مبلغ پیش خرید شده ضربدر سود مشارکت محاسبه خواهد شدو به اضافه سود تأخیر براساس قیمت نهایی مابقی مبلغ از مشتریان دریافت می شود.

قادری در پاسخ به این پرسش که برخی از نمایندگان وعده قیمت 18 میلیون تومانی تیبا2 را به مشتریان داده و آنان با پیش پرداخت 12 میلیونی توقع پرداخت 6 و نیم میلیون تومان برای تحویل این خودرو را داشتند نیز گفت: شرکت های خودروساز در قرار دادهای پیش فروش خود به هیچ عنوان قیمت تمام شده خودرو را ذکر نکرده و مابقی مبالغ را در زمان تحویل به قیمت روز دریافت می‌کنند.

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

قیمت خودرو با کاهش 20 درصدی واقعی می‌شود/ انحراف خودروسازان از تولید و کیفی سازی

عضو کمیسیون صنایع ومعادن مجلس با تاکید بر اینکه هیچ توجیهی برای افزایش قیمت خودروها وجود ندارد، گفت: براساس نتایج بدست آمده از تحقیق و تفحص از صنعت خودرو بیش از 20 درصد قیمت خودرو غیر واقعی است و باید باتدبیر و مدیریت صحیح نرخ ها را کاهش داد.

ابولقاسم جراره در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت با یادآوری آخرین اخبار و نتایج تحقیق و تفحص از صنعت خودرو ،گفت: براساس نتایج بدست آمده از تحقیق و تفحص از صنعت خودرو بیش از 20 درصد قیمت خودرو مازاد بوده که این مازاد حاصل انحراف خودروسازان از رسالت اصل خود یعنی تمرکز بر تولید و کیفی سازی خودروها و ورود به فعالیت هایی مثل بانکداری، بیمه و بورس است.

نماینده مردم بندرعباس، قشم، حاجی آباد، ابوموسی و خمیر در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه هیچ توجیهی برای افزایش قیمت خودرو نسبت به سال گذشته وجود ندارد، افزود: حاشیه های ایجاد شده درخودروسازی‌ها و اسراف بسیار زیاد در این صنعت علت اصلی گران شدن خودرو و قیمت غیرواقعی این محصول است.

این نماینده مردم در مجلس نهم با بیان اینکه ایجاد شرکت های اقماری متعدد، صرف درآمدها و منابع خودروسازی ها برای خرید سهام و ورود به بازارهای بورس، بیمه و بانکداری از حاشیه های بوجود آمده توسط خودروسازان است، تصریح کرد: خودروسازان باید نسبت به این موضوع تدبیر کرده و به این حاشیه ها پایان دهند تا قیمت خودرو با کاهش 20 درصدی واقعی شود.

وی با یادآوری اینکه مشکل اصلی صنعت خودروسازی ضعف مدیریتی است، گفت: مدیران و خودروسازان باید درصدد ارتقای کمی و کیفی صنعت خودروسازی و کاهش وابستگی به بیگانگان باشند در حالی که از رسالت اصلی خود دور شده اند.

بانکداری و بورس بازی کار خودروسازان نیست

جراره با تاکید بر اینکه تا حاشیه‌های صنعت خودرو مدیریت و رفع نشود، افزایش غیرواقعی قیمت ها قابل کنترل نیست، تصریح کرد: کار خودروسازان بانکداری و بورس بازی نیست، رسالت مدیران این صنعت تولید خودرو، کیفیت بخشی به تولیدات در نهایت و رسیدن به خودکفایی است.

عضوکمیسیون صنایع ومعادن مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه اختصاص ارز مبادله ای راهکاری برای جلوگیری از افزایش قیمت ها و متضرر شدن مردم است، افزود: در مقابل مبالغی که مردم می پردازند خودروسازان باید محصولاتی را ارائه کنند که از لحاظ کمی و کیفی ارتقا یافته باشد و به سمتی حرکت کنیم که برای تولید خودرو به واردات قطعه از خارج محتاج نباشیم.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• S.TRADER
                    عضو عادی
                    • Feb 2014
                    • 299

آقای شبندر 1800 دستگاه در روز مساوی است با 54000 خودرو در ماه که به عبارتی حدود 650000 دستگاه در سال می شود نه 197 میلیون سهم آن هم نه برای یک خودرو ساز بلکه برای یک گروه مانند گروه خودرو سازی سایپا یا گروه ایران خودرو.

با تشکر
                    آخرین ویرایش توسط S.TRADER؛ 2014/05/03, 12:23.

نظر

• farbod 77
                      عضو فعال
                      • Feb 2014
                      • 332

http://www.tasnimnews.com/Home/Single/35688

افزایش ۱۷۳درصدی تولید خودرو سواری ایران خودرو

نظر

• iligal
                        مدیر(ستاره دار 11)
                        • Sep 2012
                        • 4103

کلا شبندر آدم جالبیه از جنس دلیر مردای 8 سال پیشه خوب آمار میده خوب رد میکنه خوب سهم رو له میکنه میگه رانت خبری داره 200 تا کارشناس داره .والله اگه سرمایت این همه که میگی هست بیا تو کار واردات خودرو ضرر که نداره سرمایت رو چندین برابر میکنه واسه کارهای گمرکی هم مشکلی نداری درستش میکنیم.البته تمام این حرفایی که میزنه مثله باد تو بادکنک میمونه که یا آخرش میترکی یا روز به روز خالی تر میشی
                        بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• جعفرزاده
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 5833

دبیر انجمن خودروسازان‌: قیمت‌ خودرو كاهش می‌يابد

دبیر انجمن خودروسازان‌ ایران گفت: با آغاز شماره‌گذاری خودروهای داخلی با استاندارد آلایندگی یورو 2، قیمت این محصولات در بازار آزاد کاهش خواهد یافت.

احمد نعمت‌بخش در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: به دلیل تاخیر در ابلاغ مصوبه هیات دولت درباره تعیین زمان ارتقای استاندارد آلایندگی خودروها به یورو 4، پلیس از ابتدای امسال شماره‌گذاری خودروهای یورو 2 را متوقف کرده است.

وی با بیان این‌که با این حال با توجه به مصوبه دولت شماره‌گذاری خودروهای یورو 2 به زودی آغاز خواهد شد، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون حدود 35 هزار دستگاه خودروی سواری یورو 2 تولید و در انتظار شماره‌گذاری است که عرضه آن‌ها تاثیر مثبتی بر قیمت‌ها و کاهش آن‌ در بازار آزاد خواهد داشت.

دبیر انجمن خودروسازان‌ ایران ادامه داد:‌ به عنوان دبیر انجمن خودروسازان تعهد می‌کنم که اگر اجازه دهند قیمت خودروها در حاشیه بازار تعیین شود قیمت این محصولات در بازار آزاد کاهش می‌یابد.

وی افزود: هم‌اکنون به دلیل تفاوت قابل توجه قیمت کارخانه و بازار آزاد خودروها بیشتر تقاضای خرید خودرو از خودروسازان مربوط به دلالان و واسطه‌ها و نه مصرف‌کنندگان واقعی است.

نعمت‌بخش با بیان این‌که با تعیین قیمت خودرو در حاشیه بازار، رانت و فساد از بین رفته و پول‌های سرگردان از این حوزه خارج خواهد شد، تصریح کرد: ‌در آن صورت عرضه خودرو به خریداران واقعی افزایش یافته و از آن سو نیز تعداد خریداران کاهش خواهد یافت که نتیجه آن تعدیل قیمت خودروها در بازار آزاد است.

وی تصریح کرد: ‌در زمان وزیر پیشین صنعت، معدن و تجارت نیز قیمت‌گذاری خودروهای سواری بالای 40 میلیون تومان و تمام خودروهای سنگین در حاشیه بازار صورت گرفت که نتیجه آن کاهش قیمت این محصولات در بازار آزاد بود. (( یعنی اغاز فروش نقدی فوری و افزایش تیراز تولید و فروش ))

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

رئیس سازمان توسعه تجارت عنوان کرد
                            تعرفه واردات خودرو امسال تغییر نکرد/ تعرفه خودروهای هیبریدی و برقی صفر شد

رئیس سازمان توسعه تجارت گفت: برای ورود تکنولوژی جدید به کشور و کاهش آلودگی هوا امسال برای نخستین بار تعرفه واردات خودروهای هیبریدی و برقی صفر است و تعرفه واردات خودروهای خارجی هم افزایشی نداشته است.
                            خبرگزاری فارس: تعرفه واردات خودرو امسال تغییر نکرد/ تعرفه خودروهای هیبریدی و برقی صفر شد
                            Tweet
                            - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....kHrWNVa4.dpuf
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

تخصیص ارز مبادله ای به تنهایی هیچ تاثیری بر کاهش قیمت خودرو نخواهد داشت

به گزارش خبر خودرو ، عضو هیات مدیره انجمن قطعه سازان گفت : اختصاص ارز مبادله ای حرکت بسیار خوبی برای حمایت از تولید است اما انتظار می رود که دولت همزمان با این تصمیم ، در جهت رفع سایر مشکلات و محدودیت هایی که طی سالهای 91 و 92 برای تولید بوجود آمده ،اقدام نماید.

رضا رضایی در گفتگو با خبرنگار خبر خودرو افزود : هم اکنون بخشی از مشکلات صنعت خودرو و قطعه سازی تامین ارز است این در حالی که بخش مهمی از آن افزایش قیمت مواد اولیه ، افزایش مالیات بر ارزش افزوده و نرخ بهره های بانکی و نقدینگی است بنابراین اختصاص ارز مبادله ای تنها مشکل گشای مسائل صنعت خودرو و قطعه سازی کشور نخواهد بود.

این فعال صنعت قطعه سازی کشور تاکید کرد : تا زمانی که مشکل نقدینگی صنعت حل نشود اختصاص ارز مبادله ای مشکل قطعه سازان و خودروسازان را حل نخواهد کرد.

رضایی تصریح کرد : متاسفانه مسائلی چون قطع روابط بانکی ، مشکل انتقال پول ، افزایش نرخ دلار و افزایش بهره های بانکی از 15 به 30 درصد ، همگی و دهها عوامل دیگر به صورت عارضه و بیماری به بدنه تولید وصل شده و صنعت و تولید کشور را زمین گیر کرده است.

وی افزود : خوشبختانه با درایت و کفایت همه مدیران صنعت به خصوص در بخش خودروسازی و قطعه سازی تا امروز این مسائل به نحوی پشت سرگذاشته شده ، به طوری که هم اکنون شاهدیم که تولید افزایش یافته مسلما این روند صرفا ناشی از حمایت دولت نیست بلکه عمده آن حاصل تلاش خودروسازان است.

وی در ادامه با اشاره به عدم تاثیر ارز مبادله ای در قیمت خودرو یادآورشد : تخصیص ارز مبادله ای به تنهایی هیچ تاثیری بر کاهش قیمت خودرو نخواهد داشت این درحالی است که در روزهای اخیر شاهد افزایش قیمت ارز هستیم بنابراین ارز مبادله ای تنها زمانی باعث کاهش قیمت خودرو می شود که به صورت استراتژیک و همزمان در راستای رفع سایر مشکلات و موانع تولید اقدام شود.

وی گفت : متاسفانه در سال های اخیر بدنه قطعه سازی کشور به دلیل از دست دادن مدیران و مهندسان شایسته و مشکلات نقدینگی که خودروسازی را در این سال ها درگیر خود کرده بود، به شدت آسیب دید چنانچه سال 92 زیان بار ترین سال برای قطعه سازان بود و موجب ورشکستگی بسیاری از فعالان در این صنعت شد.

وی همچنین تعیین دستوری قیمت خودرو را عاملی بر افزایش زیان خودروسازان و قطعه سازان دانست و تصریح کرد : تعیین قیمت خودرو در بازار و بحث های طولانی در این ارتباط بوجود آمد همگی موجب زیان خودرو سازان و بالطبع قطعه سازان شده است. بنابراین در این شرایط نمی توان انتظار داشت که با تخصیص ارز مبادله ای زیان سالهای گذشته جبران شود و قیمت خودرو ثابت هم بماند درحالی است که قیمت خودرو طی چند سال ثابت مانده و رشد چندانی نکرده است.

وی گفت : نباید توقع داشت با اقدامی ناگهانی و بدون در نظرگرفتن سایرعوامل موثر و رفع موانع، قیمت خودرو کاهش یافته و یا ثابت بماند.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• S.TRADER
                                عضو عادی
                                • Feb 2014
                                • 299

شاخص خودرو :

ایران خودرو :

خساپا :

نظر