در اصل توسط behnam پست شده است
View Post
*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*
Collapse
X
-
نماد وبصادر
خرید حقیقی 21.895 M 56.7 خرید حقوقی 15.01 M 38.9 خرید گروهی 1.673 M 4.3 فروش حقیقی 34.152 M 88.5 فروش حقوقی 4.425 M 11.4 خریدار 1,075 فروشنده 401 حقیقی 1,049 395 حقوقی 7 6 گروهی 19
نظری نداری استاد؟ فکر کنم داخلش خیلی چیزا هست...آخرین ویرایش توسط meisam_em؛ 2013/10/07, 14:02.كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
-
در اصل توسط meisam_em پست شده است View Postنماد وبصادر
خرید حقیقی 21.895 M 56.7 خرید حقوقی 15.01 M 38.9 خرید گروهی 1.673 M 4.3 فروش حقیقی 34.152 M 88.5 فروش حقوقی 4.425 M 11.4 خریدار 1,075 فروشنده 401 حقیقی 1,049 395 حقوقی 7 6 گروهی 19
نظری نداری استاد؟
همیشه هم این مفت فروشی از طرف حقیقی های خرد صورت میگیره
بعد از افزایش سرمایه معلوم میشه این سهم چقدر ارزش داره
در میان مدت و بلند مدت این سهم یک رشد قیمت شارپ خواهد داشت
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
-
دوست گرامی
با احترام
پیرو مذاکرات واخذ نظرات قبلی شما لطفا سبد ذیل را ملاحظه نمایید وبا توجه به اخرین وضعیت نمادها ی بازار همچون فاذر و..... راهنمایی شما را نیاز دارم
وپترو 19%
وبصادر 15%
ونفت12%
دالبر 10%
دفارا 10%
شیران 10%
وبانک 7%
پارسان 5%
شپلی5%
پکرمان 5%
متفرقه 2%
متشکرم
سربلند وعزیز وسلامت باشید
نظر
-
در اصل توسط yadman پست شده است View Postدوست گرامی
با احترام
پیرو مذاکرات واخذ نظرات قبلی شما لطفا سبد ذیل را ملاحظه نمایید وبا توجه به اخرین وضعیت نمادها ی بازار همچون فاذر و..... راهنمایی شما را نیاز دارم
وپترو 19%
وبصادر 15%
ونفت12%
دالبر 10%
دفارا 10%
شیران 10%
وبانک 7%
پارسان 5%
شپلی5%
پکرمان 5%
متفرقه 2%
متشکرم
سربلند وعزیز وسلامت باشید
تنها یک پرسش و پاسخ ساده بود
برای شما توصیه جدیدی ندارم
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط yadman پست شده است View Postبا احترام
چندین نوبت در خلال چند ماهه گذشته سوال وجواب داشته ام که برای همه تشکر می کنم و استفاده از کلمه مذاکرات بدین منظور بود
امکان داشتن ایمیل ویا تلفن همراه شما هست؟
مجددا تشکر میکنم وامید بهروزی برای شما عزیز دارم
دوست گرامی
نوشتن ایمیل یا شماره تلفن در تاپیک عمومی ممنوعه
و البته من هم دلیلی برای این کار نمی بینم
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط motenaweb پست شده است View Postاقا بهنام عزیز
گزارش شش ماهه صدرا قرار هست در اینده نزدیک بیاید؟ آیا امکان داره با وجود روند نزولی قیمت سهم و این گزارش ، نماد به مدت چند ماه بسته بشه ؟
باتشکر
هیچ سهمی به خاطر نزولی بودن روند،متوقف نمیشه
ضمن اینکه این روند نزولی،ابدی نیست و بالاخره یه جایی افت فیمتش به پایان میرسه و دوباره وارد فاز صعودی میشهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
دیدم در مورد صدرا سوالات زیاد شده و ادامه هم داره....میشه تو دو خط بفرمایید که این صدرا چی داره چقدر می ارزه و قراره چی بشود و.... البته به زبان ساده..... اصلا به قیمت سهم هم کار ندارم ....
امیدوارم ناراحت نشده باشی../:.Heart.:/
ممنونكسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
-
در اصل توسط meisam_em پست شده است View Postسلام
در مورد فاذر چقدر مطمئنی که تعدیل شش ماهه هم بعد از افزایش سرمایه خواهد داد اگر تعدیل نداد چی؟ اضاف کنیم یا؟
خیلی ممنون
خب برای رسیدن به پاسخ،یه راه خیلی ساده وجود داره
من میخرم و شما صبر کن تا افزایش سرمایه اش رو بده و نمادش دوباره باز بشه
فکر میکنی چند باز میشه ؟افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر