تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • DJANGO
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1701

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
    (تصاویر) سیدمحمدخاتمی رای داد

http://fararu.com/fa/news/152968
    ای وای من یادش بخیر تنها دوره ای که خوش بودیم با همین سید بود.حداقل همه چی ارزون بود.
    تنها مشکل ایران اقتصاد همین.
    تا وقتی هم تحریم هستیم همینه که همنیه
    تا وقتی هم که با امریکا دشمنیم همینه که همینه
    ژاپن داره انرژی هستیه رو جمع میکنه ما تازه داریم با اینهمه مکافات راش میندازیم.
    میگن ژاپن و کره جنوبی یه جورایی تحت استعمار امریکا هستن.اره میبینم ما که تحت استعمار نیستیم و تحت تحریم هستیم وضعمون چطوره/
    خدایا برس به دادمون تا عمرمون تموم نشده یه خوشی ببینیم.مگه چی میخواییم
    عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5102

من الان از مدرسه ای که تو یک کوچه فرعی نزدیک خونه ام هست میام. به خیالم که اینجا فقط محلی ها میان و خلوته ولی کلی تو صف بودم!! پشت سرم هم یک صف طولانی تر!!!

نکته جالب اینکه از هر 3 نفر که میومدن داخل حتما یکنفر شال یا تی شرت یا پیراهن یا مانتوی بنفش پوشیده بود و کاملا مشخص بود که همه در سکوت ولی در حال کد دادن به همدیگه بودن !! :D
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• جعفری
        عضو عادی
        • Dec 2012
        • 193

من فکر میکنم
        نتایج ارای برخلاف تصور عمومی خواهد بود
        شهرستانها اکثرا روحانی رای خواهد اورد
        اما در استان تهران که مدعی روشن فکری هم هستند با توجه به عدم شرکت انها قالیباف بیشترین رای را خواهد اورد

نظر

• هامد
          ستاره دار(7)
          • Aug 2012
          • 2611

در اصل توسط راز نما پست شده است View Post
          به نظرتون روحانی قالیباف دور دوم بروند کی برنده میشه!
          نظره من مث بقیس، اگه بینه قالی روحانی باشه احتماله قالی به مراتب بیشتره و مشخصه چرا، روحانی یا باید دوره اول تموم کنه که واقعا بعیده یا رقیبش جلیلی باشه، اگه جلیلی باشه میتونم بگم بالای 80% روحانیه ...
          اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• sourena
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 1080

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
            امیدوارم اینطور باشه ولی بعید میدونم
            با ارا قالیباف موافقم ولی فکر نمیکنم جلیلی رایش کمتر از 20درصد باشه
            رضایی و ولایتی هم همچنین فکر نکنم هرکدوم زیر 10درصد باشن
            بنابراین با فرض حتی 25درصد رای قالیباف و 20درصد جلیلی و 20درصد مجموع رضایی+ولایتی+غرضی بازهم 35درصد برای روحانی میمونه
            که فاصله 15 درصدی هست و بنظرم رفتن به دور دوم به احتمال 99درصد قطعیست!
            تا حدود زیادی حق با شماست
            شاید باید به این صورت اصلاح کرد که در حالت خوشبینانه
            دکتر روحانی تنها با یک اکثریت ضعیف 50 تا 52 درصدی میتونه برنده مرحله اول بشه
            اما نسبت به موقعیت قالیباف مطمئنم
            و بازهم بعید میدونم جلیلی بیش از 12 درصد بیاره و احتمالاً زیر رضایی و ولایتی
            فکر میکنم تا حدود 14 ساعت دیگه معما حل میشه.امیدوارانه صبر میکنیم
            سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5102

در اصل توسط هامد پست شده است View Post
              بازم میگم زیادی خوش بینانس البته هرکی یه دیدی داره ها شاید من با توجه به اطرافیانم میگم خوش بینانس..
              یه چیزی میگم پیش قضاوت نکنید تورو خدا :-s ولی فامیلامون هرکیو میشناختم به قالیباف رای دادن به جز شوهر خاهرم که به روحانی داد و من که عارف بودم بعد رضایی رای دادم
              دوستامم حدود 60% قالیباف بودن 40% عارف که همه عارفا روحانی شدن به جز یکی مث خودم که رضایی شد ...
              تو حوزه ایم که رفتم (تهران - مرکز) اون تعدادی که دیدم، 70 قالیباف 30 روحانی بودن ...
              :-?
              چه فامیلهایی داری ؟!!!!
              لا اقل در دوستانت تجدید نظر کن حامد!

باید بگم واقعا برای من کارکتر خاص و عجیبی داری!!! انتخابت هم عجیبتر از خودت!

نظر

• alooche
                عضو عادی
                • May 2013
                • 52

من تونستم دونفر از دوستان رو متقاعد به راى دادن بكنم و با هم راى داديم با يك نفر ديگرشون هم هرچى صحبت كردم هرچى گفتم حاضر به راى دادن نشد كه نشد
                اون حوزه اى كه راى دادم منطقه مذهبيه و تقريبا اون دقايقى كه اونجا بودم به جز ما سه نفر همه به جليلى و قاليباف راى ميدادن

دوستانى كه راى نداديد امروز وقت تحريم نيست لحظه ها به سرعت ميگذره با راى ندادن شما هيچ چيز درست نميشود ولى در راى دادن اميد هست

نظر

• هامد
                  ستاره دار(7)
                  • Aug 2012
                  • 2611

من هم با شما موافقم
                  با اینکه حدود 60درصد دوستانم به روحانی رای میدند و 40درصد هم به رضایی و قالیباف و ولایتی
                  اما افراد زیادی رو هم میشناسم که قرار است به جلیلی رای دهند و به کسی دیگر اصلا فکر هم نمیکنند.

البته جوانان اکثرا رایشان روحانیست که در تبلیغات میدانی هم مشخص بود اما باید کل کشور و اقشار مختلف را در نظر داشت.
                  دقیقا :( ما بیشتر کارمون تو نته که اینجام بیشتر جوونان نباس انتظار داشته باشیم طرفدارای زیادی از جلیلی ببینیم ...

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                  من الان از مدرسه ای که تو یک کوچه فرعی نزدیک خونه ام هست میام. به خیالم که اینجا فقط محلی ها میان و خلوته ولی کلی تو صف بودم!! پشت سرم هم یک صف طولانی تر!!!

نکته جالب اینکه از هر 3 نفر که میومدن داخل حتما یکنفر شال یا تی شرت یا پیراهن یا مانتوی بنفش پوشیده بود و کاملا مشخص بود که هم در حال کد دادن به همدیگه بودن !! :D
                  اااِ پس رفتی رای دادی اخر کیووان :دی فک نمیکردم کوتا بیایا! اونم به خاطر روحانی!:)) اگه عاارف بود باز یه چیزی :P

:-?
                  چه فامیلهایی داری ؟!!!!
                  لا اقل در دوستانت تجدید نظر کن حامد!

باید بگم واقعا برای من کارکتر خاص و عجیبی داری!!! انتخابت هم عجیبتر از خودت!
                  دهن سرویسو نیگا کنا :)) خوبه گفتم پیش قضاوت نکنید :دی
                  در مورد روحانی ام دیشب گفتم چرا باش مخالفم ...
                  اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• ساسان
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 728

با سلام
                    من الان به همراه خانواده به ریس جناب روحانی بزرگ
                    در شعبه 1736 شرق تهران رای دادم
                    بانضام لیست 31 نفره اصلاح طلبان در شورای شهر
                    تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• مخبرالدوله
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 5228

بنظرتون تا چند ساعت دیگه اسم چه افرادی بر سر در زباله دان تاریخ حک خواهد شد؟؟؟

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• majid190cm
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 202

به علت عدم صدور کارت برای نمایندگان ستاد روحانی ناظران این نامزد تنها در ۲۵ درصد صندوقها حضور دارند

نماینده روحانی در ستاد نظارت بر انتخابات با بیان کرد در حال حاضر ناظران ما در ۲۵ درصد صندوقها حضور دارند.وی علت عدم حضور نمایندگان روحانی در برخی شعب را فقدان نیروی انسانی و عدم صدور کارت برای نمایندگان ما و همچنین برخی به دلیل ممانعت از ورود آنها به شعب بوده که این گزارشات را اعلام کردیم.

صادق تصریح کرد: یکی از مسائل وجود نام یک کاندیدای انصراف داده در فهرست نامزدها بود که با اطلاعرسانی ستاد اجرایی موضوع تا حدودی حل شد اما در برخی شعب به طور کامل انجام نشده و در حد کشیدن خط روی اسم نامبرده بوده است.

وی از ستاد انتخابات کشور نیز درخواست کرد: با توجه به ثبت نامهای گوناگون از روحانی در برگههای رای اسامی حسن فریدون و حسن فریدون روحانی را نیز برای حسن روحانی لحاظ کند.

نماینده روحانی در ستاد نظارت بر انتخابات کشور از پایبندی نامزد متبوعش به قانون سخن گفت و اظهار داشت: امیدواریم مردم به نامزد ما اعتماد کنند و این امید ناشی از اعتماد به نفس است اما فصل الخطاب قانون و شورای نگهبان است و ما به قانون پایبندیم.

صادق بر همین اساس ارسال هرگونه پیامک از سوی ستاد انتخاباتی روحانی برای برخی حرکتهای غیرقانونی را رد کرد و خواستار رسیدگی مراجع امنیتی و قضایی به پیامکهای جعلی در این خصوص شد.

وی تاکید کرد: آقای روحانی هیچ کاری را خارج از روال قانونی درخواست نکرده و همواره هواداران را به رعایت قانون توصیه کرده و حتما بعد از انتخابات نیز از قانون تمکین میکنیم.
                        شادترین مردم کسانی نیستند که لزوما بهترین چیزها را داشته باشند، بلکه افرادی هستند که قدر امکاناتی را که دارند می دانند

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5102

کسانی که به جلیلی رای می دهند را میتوان به راحتی شناخت و آنالیز کرد. ولی نمی توان افرادی که قالیباف! را کانیدی مطلوب خود میدانند درک کنم ؟!
                          درک این افراد از این شخص چیست؟! آیا مردم تهران صرفا به دلیل کارکرد این فرد در شهرداری تهران به او رای خواهند داد ؟!
                          آیا مواضع ضد غربی او ، اعترافات چماق بدستی او در سرکوب 88 ، قدرت طلبی بی انتهای او ، خوی نظامی گری او ،.... آیا هیچکدام این دلایل و مواضع را نمی بینند؟!!؟! واقعا نمی بینند یا نمی خواهند که ببینند؟!!!!

در اینصورت آیا شهرستانی ها روشنفکر تر از تهرانی ها نیستند ؟!! خلاف این است مرا توجیه کنید !!

نظر

• DJANGO
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 1701

به نظر من اگه به دور دوم بکشه اصولگراها برنده میشن چون رای تعدادشون بیشتره.منظورم کاندیداشون هستش و روی هم جمع میشن.
                            کسایی که هم نمیخواستن رای بدن و به زور رای دادن دیگه رای نخواهن داد.
                            پس دعا کنید همین دور اول بازی رو ببریم که نیمه دوم نیمه مربیا سخت میشه

نظر

• DJANGO
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 1701

کسانی که به جلیلی رای می دهند را میتوان به راحتی شناخت و آنالیز کرد. ولی نمی توان افرادی که قالیباف! را کانیدی مطلوب خود میدانند درک کنم ؟!
                              درک این افراد از این شخص چیست؟! آیا مردم تهران صرفا به دلیل کارکرد این فرد در شهرداری تهران به او رای خواهند داد ؟!
                              آیا مواضع ضد غربی او ، اعترافات چماق بدستی او در سرکوب 88 ، قدرت طلبی بی انتهای او ، خوی نظامی گری او ،.... آیا هیچکدام این دلایل و مواضع را نمی بینند؟!!؟! واقعا نمی بینند یا نمی خواهند که ببینند؟!!!!

در اینصورت آیا شهرستانی ها روشنفکر تر از تهرانی ها نیستند ؟!! خلاف این است مرا توجیه کنید !!
                              احمقی نژاد دوم

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

هرچند امیدوارم دکتر روحانی در دور اول رئیس جمهور بشه ولی هرجور حساب میکنم احتمال به دور دوم رفتن تقریبا قطعیست!

فرض کنیم جلیلی یک پنجم ارا رو بدست بیاره (20درصد)و ولایتی و رضایی و غرضی هم مجموعا 20درصد رای رو بدست بیارند.

این میشه 40درصد ارا

از 60درصد باقی مانده قالیباف و روحانی قالیباف در حالت بدبینانه یک چهارم ارا کل رو بدست بیاره(25درصد) میمونه 35درصد برای روحانی

حالا هرچقدر این اعداد بالارو جابجا کنیم بازهم میبینیم که احتمال اینکه در دور اول تکلیف معلوم بشه ضعیفه.
                                درود بر وحید عزیز؛

به نظرم آرای جلیلی رو زیاد حساب کردی. بسیاری از اصولگراهای تهران به ولایتی رای دادند و حتی در محله های جنوب شهر من پرس و جو می کردم اون قدر ها جلیلی رای نداشته
                                به نظرم باید بر اساس جامعه اماری تحلیل کرد. اگر مشارکت 60 درصدی باشه (حضور 30 میلیونی) قطعا دور دوم کشیده خواهد شد. در واقع آرای برادران ارزشی رو باید مثل هزینه ثابت در بهای تمام شده در نظر گرفت و رای تحریمی ها و روشنفکرها هم میزان تولید!! هرچه بیشتر تحریمی ها به میدان بیان تاثیر اون آرای ارزشی کمتر خواهد شد.
                                اگر مشارکت به 35 میلیون برسه از اون 5 تای اضافی نسبت به 30 میلیون احتمال زیاد حدود 4 میلیونش روحانی خواهد بود و احتمال پیروزی در دور اول کمی پررنگ میشه. میزان مشارکت فرای 35 میلیونی احتمال پیروزی روحانی رو بسیار افزایش خواهد داد
                                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

در حال کار...
                                X