orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • erfanslash
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 762

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10190

نمودارها رو که نگاه میکنم اولین احساسی که بهم دست میده اینه که به این زودی ها شاخص برنمیگرده (با نوسانات مثبت کاری ندارم) همچنین قیمت سهام ممکنه با روند فرسایشی خود به قیمت های برسه که الان کسی اون قمیت ها رو باور نکنه.
      تو تحلیل قبلی گفتم شاخص 54هزار تا رو میبینه،البته حداقلش این خواهد بود بنظر من شاخص به راحتی زیر اون هم خواهد رفت.
      فعلا که فکر نمیکنم تا 27مهرماه موج صعودی اصلی شروع بشه.
      نمیخوام کسی رو ناراحت کنم ولی من اینطور فکر میکنم.
      البته به هیچ کسی هم در این موقعیت توصیه بفروش یا خرید نمیکنم،چون برام مسئولیت میاره.
      ماشالله تمامی دوستان حرفه ای هستند و به روند بازار واقفند
      آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/09/04, 23:04.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10190

در اصل توسط erfanslash پست شده است View Post
        بالاخره من نفهمیدم این کاغذ پارس فروش رفت یا نه؟این که میگه تو شش ماهه دوم قصد واگذاری این شرکت رو داریم!
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10190

وغدیر هم نتونست از پس مقاومت 470تا 500تومن بر بیاد و لاجرم ریزش خواهد کرد.
          محدوده 360تا 370تومن محدوده حمایتی قویی هست ولی بنظر من این دفعه میشکنه ،چون قبل از اون خط روند صعودی رو خواهد شکست البته همه اینها با نوساناتی همراه خواهد بود و بعد از اینها احتمال اینکه وغدیر به قیمت 320تومن برسه وجود داره

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/09/05, 09:30.

نظر

• erfanslash
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 762

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
            بالاخره من نفهمیدم این کاغذ پارس فروش رفت یا نه؟این که میگه تو شش ماهه دوم قصد واگذاری این شرکت رو داریم!
            سجاد جان به نظر این مصاحبه اینطور میگه که برنامه شرکت واگذاری شرکت های نامبرده تا حداکثر شش ماه دیگر است
            من اینطور برداشت کردم

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10190

فولای هم بنظر من حداقلش اصلاح تا محدوده470تا 490تومن به صورت موج های نزولی و صعودی کوتاه که در مجموع شیب رو به پایین خواهند داشت،داره

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10190

شیران طی گزارش حسابرسی شده ای اعلام کرده که موفق شده در دوره شش ماهه منتهی به آخر خرداد ماه ،مبلغ 4019ریال سود بسازه که 58.5درصد نسبت به پیش بینی سود سالیانه محسوب میشه.
                پیش بینی سود سال 92 شرکت مبلغ 6867ریال می باشد
                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/09/05, 11:04.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10190

تو سایت ها که یه چرخی بزنی و پست های ارسالی رو بخونی،دو نوع نگرش متفاوت در ارسال خبر و دیدگاه از سوی فعالین بازار میتونی ببینی.
                  اونایی که بیشتر نقد هستند دنبال اخبار شروع جنگ و مشارکت سایر کشورها در جنگ هستند ولی اونهایی که سهامداراند دنبال اخبار منتفی شدن جنگ و بدنبالش ارسال پست های توجیهی که جنگ سوریه تاثیری تو بورس ایران نداره و از این حرف ها.
                  برای هر دو گروه عرض کنم که دوستان من ،بازار از عرضه و تقاضا تشکیل شده چه شما خوشتون بیاید و چه نیاید فعلا عرضه بر تقاضا غلبه کرده ،شما مطمئن باشید حتی قضیه جنگ هم منتفی بشه بازار باید از نظر زمانی خودش رو اصلاح کنه هنوز بازار انگیزه بالایی برای خریداران در کوتاه مدت نداره.
                  همین حالا غرب اعلام کنه که ما دیگر بفکر جنگ با سوریه نیستیم ،شما فکر میکنید بازار حالت صعودی خواهد گرفت؟
                  نه جانم.فوقش دو سه روز مثبت خواهد بود و دوباره بازار با کاهش فشار تقاضا مواجه خواهد شد،بدلیل اینکه بازار تو کوتاه مدت دنبال انگیزه های فشار تقاضا میگردد که وجود ندارد ،بسیاری از سهام علیرغم پی برایی نازل بدلیل فاصله زمانی تا تعدیل مثبت شرکتها در گزارش شش ماهه هنوز برای خریداران جذابیت خرید رو نداره،حالا اگر این فشار های ترس خریداران از جنگ و غیره رو به کناری بندازیم.
                  بهترین حالتی که میتونیم برای بازار متصور بشیم اینه که بازار در یک محدوده مشخص نوسان کنه تا زمان صعود برسه. یعنی مثلا یه چند روزی نوسان منفی و یه چند روزی نوسان مثبت داشته باشه،حالا این حالت خوشبینانه اش هست
                  آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/09/05, 14:10.

نظر

• Nikooravesh
                    عضو عادی
                    • Oct 2012
                    • 282

نقل قول نوشته اصلی توسط سنایی نمایش پست ها
                    اوباما: اعتراف ایران به استفاده سوریه از سلاح شیمیایی! + فیلم

آنچه که در سایتهای ایران زده میشود به مراتب متفاوت از اخبار خارجی و واقعیت است.
                    نمونه این موضوع روز چهارشنبه اتفاق افتاد و گفتند کنگره امریکا از حمله به سوریه دفاع کرده.... کدام کنگره؟ کنگره ای که در تعطیلات است؟
                    خواهشمندم آنچه را در اخباز داخلی میبینید سریع کپی - پیست نکنید. به آقایون در پایین آوردن قیمت سهام کمک نکنید. خواهشن.

نظر

• حمید89
                      عضو فعال
                      • Apr 2013
                      • 378

تو سایت ها که یه چرخی بزنی و پست های ارسالی رو بخونی،دو نوع نگرش متفاوت در ارسال خبر و دیدگاه از سوی فعالین بازار میتونی ببینی.
                      اونایی که بیشتر نقد هستند دنبال اخبار شروع جنگ و مشارکت سایر کشورها در جنگ هستند ولی اونهایی که سهامداراند دنبال اخبار منتفی شدن جنگ و بدنبالش ارسال پست های توجیهی که جنگ سوریه تاثیری تو بورس ایران نداره و از این حرف ها.
                      برای هر دو گروه عرض کنم که دوستان من ،بازار از عرضه و تقاضا تشکیل شده چه شما خوشتون بیاید و چه نیاید فعلا عرضه بر تقاضا غلبه کرده ،شما مطمئن باشید حتی قضیه جنگ هم منتفی بشه بازار باید از نظر زمانی خودش رو اصلاح کنه هنوز بازار انگیزه بالایی برای خریداران در کوتاه مدت نداره.
                      همین حالا غرب اعلام کنه که ما دیگر بفکر جنگ با سوریه نیستیم ،شما فکر میکنید بازار حالت صعودی خواهد گرفت؟
                      نه جانم.فوقش دو سه روز مثبت خواهد بود و دوباره بازار با کاهش فشار تقاضا مواجه خواهد شد،بدلیل اینکه بازار تو کوتاه مدت دنبال انگیزه های فشار تقاضا میگردد که وجود ندارد ،بسیاری از سهام علیرغم پی برایی نازل بدلیل فاصله زمانی تا تعدیل مثبت شرکتها در گزارش شش ماهه هنوز برای خریداران جذابیت خرید رو نداره،حالا اگر این فشار های ترس خریداران از جنگ و غیره رو به کناری بندازیم.
                      بهترین حالتی که میتونیم برای بازار متصور بشیم اینه که بازار در یک محدوده مشخص نوسان کنه تا زمان صعود برسه. یعنی مثلا یه چند روزی نوسان منفی و یه چند روزی نوسان مثبت،حالا این حالت خوشبینانه اش هست
                      با شما موافقم.
                      یکی از دلایل اصلی ریزش اخیر برمیگرده به رشد بالای شاخص در چند ماه اخیر که باعث شده علیرغم افت بازار هنوز عده زیادی در سود باشند و به قصد سیو سود و یا خرید در قیمتهای پائین تر به نوعی از هم سبقت بگیرند. البته هیجان موجود زیاده و باعث شده سهمهایی هم که در چند وقت اخیر از رشد شاخص بهره ای نبردند هم صف فروش باشند. البته ادامه این روند رو تا محدوده ای که شما پیش بینی کردید (غدیر 320 تومنی) بعید میدونم چون که با حرف شما میبایستی پی بر ای بازار در حدود مدت مشابه سال پیش افت کند که این موضوع با شرایط موجود مطابق نیست چون سال گذشته با شروع تحریمها و ایجاد تنش بر سر تنگه هرمز تولید در سیاری از شرکتها از جمله صنایع پتروشیمی به شدت کاهش یافت و بسیاری از شرکتها به دلیل پر شدن مخازن ظرفیت تولید خود را کاهش دادند ولی در حال حاضر تولید در حداکثر ظرفیت در حال انجامه و مخازن وانبارها مرتب خالی میشه و صادرات ادامه داره . البته خیلی از نمادها بدون داشتن افق روشن از آینده رشد بالایی داشتند که قطعا با تثبیت بازار افتشان ادامه دار خواهد بود ولی در حال حاضر نقد بودن و نقد شدن به یک افتخار و ارزش تبدیل شده که باعث ادامه دار شدن روند منفی بازار میشه ولی قطعا عده زیادی که به قصد خرید در قیمتهای پائین میفروشند جا خواهند ماند چون نقدینگی زیادی که در یک ماه گذشته از بازار خارج شده آماده برگشت به بازاره و با برگشت روند صفهای محکمی تشکیل خواهد داد.

نظر

• Diyako
                        عضو عادی
                        • Nov 2012
                        • 170

گفتم حیفه باید جلوی چشمون باشه

وغدیر هم نتونست از پس مقاومت 470تا 500تومن بر بیاد و لاجرم ریزش خواهد کرد.
                        محدوده 360تا 370تومن محدوده حمایتی قویی هست ولی بنظر من این دفعه میشکنه ،چون قبل از اون خط روند صعودی رو خواهد شکست البته همه اینها با نوساناتی همراه خواهد بود و بعد از اینها احتمال اینکه وغدیر به قیمت 320تومن برسه وجود داره

درود
                        تا اونجایی که من متوجه شدم ما احتمالا در ابتدای چهارمین موج از موج سه بزرگ هستیم.
                        از نظر من این موج میتونه خیلی پرنوسان و پیچیده باشه.هدف این موج بستگی به قوی و ضعیف بودن اون 54هزار حداقلش هست.
                        من فکر نمیکنم تا 27مهرماه موج بلند صعودی داشته باشیم.میتونیم موج های صعودی کوتاه داشته باشیم.
                        حمایت مهم روی خط روند صعودی یک ساله (خط قرمز رنگ)می باشد،احتمالا در برخورد به اون خط روند یه موج صعودی کوتاهی خوهیم داشت ولی من فکر میکنم در نهایت اون رو هم خواهد شکست.

والبر

نمودارش رو دیدم از نظر من روند اصلاحیش اونقدر ها هم قدرتمند نیست و نشانه های از تضعیف اصلاح دیده میشه .دو تا حمایت محدوده 380تا 373تومن و دیگری 350تومن حمایت های قویی هست.
                        از نظر من این سهم در هر حمایتی که برگرده صعود خوبی خواهد کرد براحتی سقف 500تومن رو خواهد شکست.
                        بهترین شیوه خرید شکست سقف کانال نزولی می باشد که امروز قیمت 425تومن میشه ولی هر چقدر جلوتر میرویم اون قیمت کاهش پیدا میکنه.

درود
                        وسپه با شکستن خط روند صعودی سه ماهه خود وارد اصلاح شده.
                        پیدا کردن دقیق نقطه برگشتی خیلی سخته ولی اولین حمایت قویی وسپه روی 190تومن و دومین محدوده قویی حمایتی روی 176تا 187تومن قرار داره.
                        احتمال اینکه تا حمایت دوم بیاد بنظرم من اندک نیست،ممکن حمایت اول نتونه در مقابل این جو منفی مقاومت کنه ولی حمایت دوم خیلی قویی هست چون اونجا به کف کانال صعودی یک ساله خودش میرسه که یه دوباری به اونجا عکس العمل نشون داده.

درود
                        وسپه تا اونجایکه من تونستم شناسایی کنم دو تا کانال صعودی مهم داره یکی کانال یک ساله سبز رنگ و دیگری کانال صعودی چهارساله زرد رنگ می باشد
                        بنظر هم میاد مقاومت 200تومن تاریخی خودش رو (در نمودار تعدیل شده افزایش سرمایه)شکسته.
                        در مورد نمودار شما چون مقیاس حسابی هست با نمودار من که لگاریتمی هست فرق داره.
                        در مورد واگرایی مخفی مثبت من این واگرایی رو بمنزله هشدار برای ادامه روند صعودی و شکست سقف قبلی در صورت شروع روند صعودی میدونم نه سیگنال برگشتی سهم از اصلاح .برای برگشت سهم بهتره دنبال واگرایی مثبت باشیم. خیلی از سهام هستند الان واگرایی مخفی مثبت میدهند ولی برگشتی نداشتند،هر وقت برگشت داشتند اون واگرایی مخفی مثبت بما خواهد گفت که سقف قبلی رو خواهد شکست ،به واتی نگاه کنید علیرغم واگرایی مخفی مثبت هنوز در اصلاحه.
                        امیدواریم بزودی از اصلاح خارج بشه و سقف قبلی رو بشکنه

الان سهام مثلا بریزند تا کجا میخواهند بریزند مثلا همین وسپه نهایت تا 176تومن خب مثلا بریزه عوضش از اونطرف صعود کنه صعود جانانه ای خواهد داشت اکثر سهام اینطوریه بالایی بلند دارند در مقابل اصلاح ناچیز.

درود
                        عرض کنم که این ثتران روی تابلو بسیار پرنوسان معامله میشه،چند ماه قبل یه دوستی در مورد ثتران سوال کرده بود گفتم پرنوسان تا 180تومن میره بالا که دقیقا همونطور شد.
                        الان به حمایت خوبی رسیده انتظار واکنش دارم مثلا یه موج صعودی خیلی کوچیک داشته باشه ولی من برای شروع روند صعودی فکر میکنم هنوز زوده.
                        اگر بدنبال سود کردن تو این سهم هستید بنظر من باید منتظر بازگشایی با تعدیل مثبت بود تا رشد قیمتی داشته باشه ،روی تابلو پدر آدم رو در میاره تا یه مثبتی بخوره.
                        من فکر میکنم حمایت 145تومن رو با نوساناتی ممکنه بشکنه ولی زیاد افت نخواهد کرد.

درود
                        شاخص سیمانیها رو دیدم از اون چیزی که فکر میکردم نمودار بدتری داشت،فکر کنم به این زودیها نباید انتظار موج صعودی بلندی از سیمانیها داشته باشیم.
                        فکر میکنم شاخص سیمانیها تا 600هم میتونه بیاد پایین.
                        برای کگاز هم علیرغم بنیادی خوب و پوشش خوب حد ضرر بذارید کمی تزلزل تو روند صعودیش دیدم.
                        قیمت پایانی که احتمالش زیاده بیاد روی 600تومن ولی زیر 580تومن بیاد،ممکنه تا 510تومن هم بیاد.
                        درود

نمودار فولاژ رو دیدم ،هنوز زیر فاکتور های صعودیه.من زیاد خوشم نیومد .اینجور نمودارها رو ترجیح میدم که مقاومت هاش رو بشکنه تا نظرم روش عوض بشه.
                        شکل معاملاتش رو نپسندیدم.یه جوری معامله میکنه انگار میخواد شکاف قبلی رو پر کنه.خط روند صعودی یک ساله اش رو هم که شکسته.

ولصنم هم به قیمت های خوبی رسیده،موج اصلاحیش زیاد جوندار نیست ولی هنوز سیگنال برگشتی قویی صادر نمیکنه ،بدنیال شمع های صعودی باید بود.
                        .محدوده 190تا 170 پر از حمایت هست
                        اگه بازار مثبت بود ممکنه بود از همینجا برگشتی صورت بده منتها بازار منفی خریداران رو به تردید وامیداره.
                        بهرحال بنظر من ولصنم تو این محدوده گیر خواهد کرد.
                        شاید پله ای ورود بد نباشه پله اول تو همین قیمتها 20درصد حجم مورد نظر
                        آخرین ویرایش توسط Diyako؛ 2013/09/06, 10:41.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10190

[COLOR="#008000"]

درود
                          عرض کنم که این ثتران روی تابلو بسیار پرنوسان معامله میشه،چند ماه قبل یه دوستی در مورد ثتران سوال کرده بود گفتم پرنوسان تا 180تومن میره بالا که دقیقا همونطور شد.
                          الان به حمایت خوبی رسیده انتظار واکنش دارم مثلا یه موج صعودی خیلی کوچیک داشته باشه ولی من برای شروع روند صعودی فکر میکنم هنوز زوده.
                          اگر بدنبال سود کردن تو این سهم هستید بنظر من باید منتظر بازگشایی با تعدیل مثبت بود تا رشد قیمتی داشته باشه ،روی تابلو پدر آدم رو در میاره تا یه مثبتی بخوره.
                          من فکر میکنم حمایت 145تومن رو با نوساناتی ممکنه بشکنه ولی زیاد افت نخواهد کرد.

درود

اونجا که نوشتم روی تحلیل ثتران که باید یه موج صعودی خیلی کوچیک داشته باشه منظورم این بود که به اون حمایت واکنش یکی دو شمع مثبت داشته باشه که حتی اون رو هم نتونست انجام بده و کف 145تومن رو شکست البته من انتظار داشتم که این کف رو بشکنه (که اون رو پایین نوشتم)ولی انتظار نداشتم با این قدرت بشکنه که دلیل عمده اش به جو خراب بازار برمیگرده.اگه بازار نرمال و عادی بود،احتمالا به اون حمایت 145تومن واکنش یکی دو شمع مثبت میداد سپس با نوساناتی میومد و اون رو میشکست.
                          الان باید دید که این موج نزولی تا کجا قیمت رو میاره پایین. فعلا که فردا با اون خط روند قرمز رنگ برخوردی خواهد داشت.اگه بازار نرمال بود با برخورد به این خط قرمز رنگ یه صعودی خیلی کوچیک به 145تومن میداشت و بعد ادامه اصلاح که احتمالا ممکنه تا محدوده 115تا 120تومن باشه، اونم زمانبر .
                          .
                          .
                          .
                          .
                          تو بسیاری از سهم های اصلاحی و یا نزولی نمیشه راحت نظر داد ،مجبورم با ایما و اشاره بگم.نسبت به واکنش سهامدارانش حساسیت دارم

نظر

• سکه شانس
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 1362

سجاد عزیز
                            درود بر شما..........آرزوی سلامتی و تداوم موفقیت ها و تشکر از همه راهنمایی های ارزشمند شما
                            یک راهنمایی از شما....به نظر در قسمت تکمیل یک فرم که از ما سیوال می شود عنوان شغلی شما جیست؟اگر که در حال حاضر فقط کار بورس انجام میدهیم ...بنویسیم ....سهامدار بورس اوراق بهادار....... عنوان مناسبی است یا از عنوان دیگر و کاملتری استفاده شود؟
                            با تشکر

نظر

• سکه شانس
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 1362

سجاد عزیز
                              درود بر شما..........آرزوی سلامتی و تداوم موفقیت ها و تشکر از همه راهنمایی های ارزشمند شما
                              همانگونه که اشاره فرمودید بازار تا 27 مهر ماه سال جاری .....به همین منوال و به قولی الگلنگی پیش میره.....فارغ از تحولات خارجی و با قبول ریسک های بازار .....خرید با نگاه میان مدت ....را در این زمان تا حدود تاریخ اشاره شده را به صلاح می دانید؟
                              با تشکر
                              آخرین ویرایش توسط سکه شانس؛ 2013/09/06, 13:31.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10190

این واتی رو توی واچینگ لیستتون داشته باشید،تکنیکالش بدک نیست مشروط بر اینکه شمع های صعودی در نمودار قیمت دیده بشه، فکر کنم بشه نوسان مثبتی ازش گرفت.
                                بهرحال فردا و روز های آینده سهم رو رصدش کنید و با تحرکات سهم بصورت پله ای خرید فکر نکنم بد باشه.البته انتظار موج بلندی که بتونه سقف 950تومن رو بشکنه در این مقطع از سهم ندارم ولی احتمال موج کوچیک هست.با اومدن فشار خرید میتونه اون رو شروع کنه
                                طبیعتا با حرکت واتی سهم های وابسته به اون هم حرکت خواهند کرد شیران و ولصنم و ...

نظر

در حال کار...
                                X