orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hector
    عضو فعال
    • Jan 2013
    • 1764

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    داداش من،سجاد عزیز
    یه لطفی بکن از اولین صفحه این تایپک رو باز کن و کمی وقت بذار شاید یک ساعت و شروع کن به خوندن پست های من ،ببین چه سهم هایی در چه قیمت هایی پیشنهاد داده شده.
    در دو ماه از شروع فعالیت این تایپک سهم های زیادی پیشنهاد شده و یا تحلیل شده که صعودیه.
    یه وقتی بذار توی کاغذ یادداشت کن اون وقت اونها رو بشمار ببین برای دو ماه کافی بوده یا نه؟
    مستقیم یا غیر مستقیم نداریم.من وقتی روی سهمی نظر مثبتی دارم دیگه اون رو هر روز اعلم نمیکنم. که اینو بخرید.یه بار گفتیم تموم شد رفت.
    ببین تو این دو ماه شفن _فباهنر_ سفارس _رمپنا _حفاری _فاذر _غمهرا _وبیمه _بموتو_ شلعاب _کمرجان _خبهمن _بکاب _کهمدا _ومعادن_ کگل_ شمواد _وتوشه _وپترو _فلوله _مداران _واتی _فسرب _کروی _فملی _فولاد_ شپنا_کسعدی _کچینی_ لسرما و.......تو چه قیمت هایی تحلیل های صعودی براشون زده شده؟
    دیگه بیشتر از این من کاری از دستم برنمیاد.شرمنده
    ممنون
    خوب الان شما 30 تا سهم معرفی کردید!!قطعا از این 30 تا میشه 5 تا برتر رو انتخاب کرد،خوب شما تحلیل تون رو بگید که کدوما از نظر شما برترند
    این صرفا یک پیشنهاد است،وگرنه این تایپیک متعلق به شماست و ما مهمانیم

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

در اصل توسط hector پست شده است View Post
      ممنون
      خوب الان شما 30 تا سهم معرفی کردید!!قطعا از این 30 تا میشه 5 تا برتر رو انتخاب کرد،خوب شما تحلیل تون رو بگید که کدوما از نظر شما برترند
      این صرفا یک پیشنهاد است،وگرنه این تایپیک متعلق به شماست و ما مهمانیم
      بیشترشون هنوز دارای روند صعودی می باشند و فقط اصلاح میخورند و وارد روند نزولی نشده اند.
      ولی در بین اینها بعضی ها در ابتدای یه موج تازه هستند فولاد .کسعدی .کهمدا . وبیمه.فملی.مداران.

در اصل توسط ehsanksh پست شده است View Post
      اقا دست شما درد نکنه
      ما که تو سبدمون چند تا از سهم ها معرفی شده شما و اداف داربم و کلی هم خدا رو شکر سود کردیم
      حیف که هنوز در حدی نیستم که بتونم به شما و دوستان دیگه کمک کنم فقط دعاتون میکنیم اونم از صمیم قلب
      ارزوی ما شادی سلامتی و سربلندی و موفقیت شماست برادر
      مرسی برادر
      آرزوی سودآوری تو معاملات بورس براتون دارم.
      .
      .
      .
      .
      .
      این پست رو ما زمانی که کنور زیر 3000تومن بود تو سایت همسایه زدیم.
      کنور

کنور در صدد عبور از مقاومت خود و شروع یه موج صعودی تازه.
      با عبور از مقاومت 3100تومن چالش بعدی سهم قیمت 3400تومن و 3975تومن.

[]
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• علیرضا1
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 853

سلام اقا سجاد گل
        صبحت به خير،ممنون بابت راهنمايي پريروز در مورد شراز،اقا سجاد فولاي به نظر شما براي خريد مناسبه؟روند حركتي سهم ؟اتارگت كوتاه مدت و ميان مدت سهم رو ارزيابي ميفرمايين؟ممنون
        "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• paiezan
          عضو فعال
          • May 2012
          • 317

سلام خدمت شما جناب سجاد
          دلیل منفی شد ن شدید بازار رو امروز چی میدونین؟
          سپاس

نظر

• احسان147
            عضو فعال
            • Mar 2013
            • 937

سلام بر سجاد عزیز
            اگه ممکنه نظرتون رو در مورد قشرین بفرمایید؟ نقاط حمایت و مقاومت سهم کجاست ؟

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
              سلام اقا سجاد گل
              صبحت به خير،ممنون بابت راهنمايي پريروز در مورد شراز،اقا سجاد فولاي به نظر شما براي خريد مناسبه؟روند حركتي سهم ؟اتارگت كوتاه مدت و ميان مدت سهم رو ارزيابي ميفرمايين؟ممنون
              درود بر شما اقای علیرضا

مرسی برادر
              فولای بنیادی خوبی داره فکر میکنم با توجه به سود واقعی حسابرسی نشده سال 91 به مبلغ 683ریال و پیش بینی سود امسال 541ریال قیمت تابلویی مناسبی داشته باشه.
              ضمن اینکه من یه نگاهی به صورتهای مالیش کردم بنظرم اومد بهای تمام شده کالای فروش رفته نسبت به فروش کل در پیش بینی سود امسال 3درصد بالا گرفته شده(92%) که این باعث کاهش حاشیه سود ناخالص شده (8%)حال انکه تو سود واقعی حسابرسی نشده سال 91 این بهای تمام شده کالای فروش رفته نسبت به فروش روی 89%می باشد و حاشیه سود ناخالص 10.3% میباشد.
              من فکر میکنم فولای با توجه به سودش ریسک بالایی برای خرید نداشته باشه ولی باید توجه داشت که فولای روی تابلو حامی درست و حسابی نداره و خیلی پرنوسان حرکت میکنه و مثل آسانسور یه خونه دو طبقه میمونه.
              من برای این سهم میتونم رشدی ببینم ولی روی تابلو هم زمانبر و هم سخت ممکنه باشه ولی با بازگشایی تعدیل مثبت (اگر چنانچه بخواهد برای پیش بنیی سود سال 92 انجام بده)ممکنه بازگشایی خوبی انجام بده.
              برای این سهم محدوده 270تا 290تومن محدوده حمایتی قویی می باشد.اگر این محدوده رو بشکنه زیاد افت نخواهد کرد ولی ممکنه مدتها اون حوالی نوسان کنه و زمان سهامدارانش رو ازشون بگیره.
              بهترین شکل خرید برای این سهم یک یا دوپله در قیمت های پایین و یه پله باقی مانده در شروع روند می باشد. کلا روی تابلو مشکل حامی داره اگر یه حامی خوب داشت ممکن بود صد تومن بالاتر از این معامله میشد.

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
              سلام خدمت شما جناب سجاد
              دلیل منفی شد ن شدید بازار رو امروز چی میدونین؟
              سپاس
              بنظر من الان شاخص دیگه واسه کل بازار نیست یعنی دمایی از کل بازار محسوب نمیشه در واقع شاخص کل الان بیشتر در دست دو سه تا سهم محصور شده و گردانندگان بازار میتونند براحتی باهاش یویو بازی کنند.
              شاید روزی برسه که بیشتر سهام ایران منفی باشند ولی شاخص کل با فارس مثبت باشه.یعنی منظورم اینه که این شاخص مجموع تمامی سهام ایران هست ولی نمایی از وضعیت اونها نیست بلکه تحت تاثیر سهم بزرگی مثل فارس قرار خواهد داشت.پس در چنین شرایطی میتوان هر رقمی رو برای شاخص متصور بود ولی برای فعالین بازار صرفا یه رقم خواهد بود نه عنصری که برای اونها نشانه سودآوری باشه.
              بگذریم من در مورد شاخص کل نظر مثبت دارم ولی ترجیح میدم با عبور پرقدرت از 44هزار تا 46هزار تا انجام بدم.مقاومت اینجا خیلی سنگین هست شاید به این زودی نتونیم از این مقاومت عبور کنیم.
              میتونم شاخصی که شما مدنظر تون رو تصور کنم ولی با دولت بعدی میانه رو و اصلاح طلب.

درود بر شما

ممکنه یکی از دلایلش بخاطر ثبت نام نامزدهای ریاست جمهوری باشه. ولی فارغ از این مسله خود شاخص به مقاومت مهمی برخورد کرده که اصلاحی در پی خواهد داشت.
              برای خرید بنظر من تا مطمئن نشدن از خاتمه اصلاح دست نگه دارید، ممکنه چند صباحی میهمان این اصلاح باشیم. فشار فروش حالا از جانب هر نیرویی هم که باشه تو بازار امروز کاملا مشهود بود.

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
              سلام بر سجاد عزیز
              اگه ممکنه نظرتون رو در مورد قشرین بفرمایید؟ نقاط حمایت و مقاومت سهم کجاست ؟
              درود بر احسان عزیز

اقا احسان من در مورد این سهم اطلاعات زیادی ندارم فکر نمیکنم بتونم کمک زیادی براتون بکنم.
              ضمن اینکه بنظرم اومد زیر خط روند صعودی معامله میشه باز هم خودتون یه نگاهی بهش بندازید.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• جواد مهرابی
                عضو فعال
                • May 2012
                • 543

با درود خدمت اروم عزيز
                نظرتون درباره فباهنرچيه؟؟؟؟
                قبلا 220مد نظرتون بود..... با اين منفي ها بازم نظرتون رو همون 220 هست؟
                با تشكر
                بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• علیرضا1
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 853

اقا سجاد سلام ،ممنون بابت تحليل بدون نقصتون در مورد فولاي،خريد پله اي در مورد فولاي رو متوجه شدم ولي فرمودين در شروع روند خريد رو تكميل كنم ،ميتونين يه خورده بيشتر توضيح بدين، به نظر شما فولاي در چه نقطه اي روند صعودي ميگيره؟ممنون
                  "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• احسان147
                    عضو فعال
                    • Mar 2013
                    • 937

درود بر شما اقای علیرضا

مرسی برادر
                    فولای بنیادی خوبی داره فکر میکنم با توجه به سود واقعی حسابرسی نشده سال 91 به مبلغ 683ریال و پیش بینی سود امسال 541ریال قیمت تابلویی مناسبی داشته باشه.
                    ضمن اینکه من یه نگاهی به صورتهای مالیش کردم بنظرم اومد بهای تمام شده کالای فروش رفته نسبت به فروش کل در پیش بینی سود امسال 3درصد بالا گرفته شده(92%) که این باعث کاهش حاشیه سود ناخالص شده (8%)حال انکه تو سود واقعی حسابرسی نشده سال 91 این بهای تمام شده کالای فروش رفته نسبت به فروش روی 89%می باشد و حاشیه سود ناخالص 10.3% میباشد.
                    من فکر میکنم فولای با توجه به سودش ریسک بالایی برای خرید نداشته باشه ولی باید توجه داشت که فولای روی تابلو حامی درست و حسابی نداره و خیلی پرنوسان حرکت میکنه و مثل آسانسور یه خونه دو طبقه میمونه.
                    من برای این سهم میتونم رشدی ببینم ولی روی تابلو هم زمانبر و هم سخت ممکنه باشه ولی با بازگشایی تعدیل مثبت (اگر چنانچه بخواهد برای پیش بنیی سود سال 92 انجام بده)ممکنه بازگشایی خوبی انجام بده.
                    برای این سهم محدوده 270تا 290تومن محدوده حمایتی قویی می باشد.اگر این محدوده رو بشکنه زیاد افت نخواهد کرد ولی ممکنه مدتها اون حوالی نوسان کنه و زمان سهامدارانش رو ازشون بگیره.
                    بهترین شکل خرید برای این سهم یک یا دوپله در قیمت های پایین و یه پله باقی مانده در شروع روند می باشد. کلا روی تابلو مشکل حامی داره اگر یه حامی خوب داشت ممکن بود صد تومن بالاتر از این معامله میشد.

درود بر شما

ممکنه یکی از دلایلش بخاطر ثبت نام نامزدهای ریاست جمهوری باشه. ولی فارغ از این مسله خود شاخص به مقاومت مهمی برخورد کرده که اصلاحی در پی خواهد داشت.
                    برای خرید بنظر من تا مطمئن نشدن از خاتمه اصلاح دست نگه دارید، ممکنه چند صباحی میهمان این اصلاح باشیم. فشار فروش حالا از جانب هر نیرویی هم که باشه تو بازار امروز کاملا مشهود بود.

درود بر احسان عزیز

اقا احسان من در مورد این سهم اطلاعات زیادی ندارم فکر نمیکنم بتونم کمک زیادی براتون بکنم.
                    ضمن اینکه بنظرم اومد زیر خط روند صعودی معامله میشه باز هم خودتون یه نگاهی بهش بندازید.
                    سجاد عزیز من از تکنیکال چیری نمیدونم اگه زحمتی نیست ممکنه بگید حمایتش رو چنده ؟ممنونم ازتون

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

در اصل توسط javad پست شده است View Post
                      با درود خدمت اروم عزيز
                      نظرتون درباره فباهنرچيه؟؟؟؟
                      قبلا 220مد نظرتون بود..... با اين منفي ها بازم نظرتون رو همون 220 هست؟
                      با تشكر
                      درود بر شما آقا جواد
                      بله هنوز هم اعتقاد دارم.
                      انتظار دارم از فردا کمی از فشار فروش کاسته باشه. این سهم دیگه قیمت های نازل گذشته رو نخواهد دید.
                      هنوز حد ضرر تو این سهم فعال نشده.برای من حدضرر این سهم شکست 150تومن با الگوی شمعی نزولی پرحجم می باشد

نظر

• احسان147
                        عضو فعال
                        • Mar 2013
                        • 937

سجاد عزیز من از تکنیکال چیری نمیدونم اگه زحمتی نیست ممکنه بگید حمایتش رو چنده ؟ممنونم ازتون
                        لطفا........

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                          اقا سجاد سلام ،ممنون بابت تحليل بدون نقصتون در مورد فولاي،خريد پله اي در مورد فولاي رو متوجه شدم ولي فرمودين در شروع روند خريد رو تكميل كنم ،ميتونين يه خورده بيشتر توضيح بدين، به نظر شما فولاي در چه نقطه اي روند صعودي ميگيره؟ممنون
                          بیشتر منظورم جو مثبت گروه بود.
                          اگر بخواهیم علمی و از سیستم 1-2-3 بگیم اون وقت باید با شکست 350تومن وارد روند صعودی کوتاه مدت دوباره میشه،که با توجه به فاصله زیاد با قیمت فعلی همون جو گروه مناسبتر از این قیمت خواهد بود.اون ممکنه قیمت پایینی رو برای ورود اعلام کنه تا این.

فعلا قشرین تو هر سه تایم روزانه و هفتگی و ماهانه زیر باند معامله میشه .شکست 475تومن میتونه ادامه روند نزولی رو گوشزد کنه.بعد از اون هم حمایت های 450تومن و 420تومن هست.
                          چون این سهم کوچیکه بهتره اخبار بنیادی رو تعقیب کنی اندکی فشار خرید میتونه سهم رو از این حالت خارج کنه ولی الان تکنکیالش منو راضی نمیکنه.

نظر

• احسان147
                            عضو فعال
                            • Mar 2013
                            • 937

ممنونم از بابت وقتی که گذاشتید برای تحلیل سهم

نظر

• محمد یزدی
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 948

با سلام و خسته نباشید

در مورد سایپا از شما سوال داشتم

ایا محاسبه زیر درست هست؟؟؟؟

طبق پیش بینی 12 91

فروش حدود 284898 دستگاه پراید با نرخ متوسط 91میلیون ریال

فروش حدود 21348 دستگاه تیبا با نرخ متوسط 124میلیون ریال

این تا اینجا

حالا قیمت روز محصولات

پراید حدود 155 میلیون ریال

تیبا حدود 183 میلیون ریال

اگه اختلاف این دو قیمت ها رو حساب کنیم برا هر پراید 64میلیون ریال و برا تیبا حدود 59 میلیون ریال به سود ناخالص شرکت اضافه میشه

حالا فرض بگیریم شرکت فقط سه ماه محصولاتش رو با این نرخ به فروش برسونه یعنی فقط سه ماهه پایانی سال جاری

که با اختلاف میزان تولید 9 ماهه و پیش بینی سال 91 به تعداد 71977 دستگاه پراید وبرا تیبا هم 8195 دستگاه در 3 ماهه پایان سال میرسیم

که با یه محاسبه به سود 50ناخالص تومانی براامسال میرسیم

نظر شما در این مورد چی هست

ممنون از وقتی که میزارید
                              آخرین ویرایش توسط محمد یزدی؛ 2013/05/07, 22:28.
                              بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Post
                                با سلام و خسته نباشید

در مورد سایپا از شما سوال داشتم

ایا محاسبه زیر درست هست؟؟؟؟

طبق پیش بینی 12 91

فروش حدود 284898 دستگاه پراید با نرخ متوسط 91میلیون ریال

فروش حدود 21348 دستگاه تیبا با نرخ متوسط 124میلیون ریال

این تا اینجا

حالا قیمت روز محصولات

پراید حدود 155 میلیون ریال

تیبا حدود 183 میلیون ریال

اگه اختلاف این دو قیمت ها رو حساب کنیم برا هر پراید 64میلیون ریال و برا تیبا حدود 59 میلیون ریال به سود ناخالص شرکت اضافه میشه

حالا فرض بگیریم شرکت فقط سه ماه محصولاتش رو با این نرخ به فروش برسونه یعنی فقط سه ماهه پایانی سال جاری

که با اختلاف میزان تولید 9 ماهه و پیش بینی سال 91 به تعداد 71977 دستگاه پراید وبرا تیبا هم 8195 دستگاه در 3 ماهه پایان سال میرسیم

که با یه محاسبه به سود 50ناخالص تومانی براامسال میرسیم

نظر شما در این مورد چی هست

ممنون از وقتی که میزارید
                                درود
                                محاسبه جالبی هست.
                                بنظر من هم دلیل عدم ارائه گزارش سود واقعی 91 میتونه عدم توافق قیمت قطعی خودرو باشه.
                                یکی از دوستان بنیادی کار به پوشش خوب سود تو 12 ماهه گروه خودرو اعتقاد داشت،حالا این محاسبه شما هم منطقی بنظر میرسه. ولی مقدارش رو فکر نمیکنم این مقدار شما باشه.

نظر

در حال کار...
                                X