orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hector
    عضو فعال
    • Jan 2013
    • 1764

با سلام و عرض ادب خدمت دوست هم نامم آقا سجاد
    یه پوزش به خاطر این که سر کلاس بودم و نتونستم سریعتر پاسختونو بدم،به علت سرعت پایین سایت نتونستم به نقل قولتون جواب بدم
    ممنون از نقطه نظراتتون،من منظورم این نبود که اصلا از تحلیل استفاده نمیکنم،شاید ادبیات درستی به کار نبردم.بنده هم از نظرات و پیشنهادات دوستان تحلیلگر من جمله شما استفاده میکنم.اما قبول کنید که یک چیزهایی تو بورس ایران منطقی نیست که ما بخواهیم تحلیلش کنیم.مثلا یه مثال ملموس میزنم که تاریخ گذشتم نیست،همین صف خرید شدن دیروز قندی ها و صف فروش شدن امروزشون،این چه تحلیلی داره جناب؟؟یا مثلا صحبت های مسئولین که با یک حرف بورس سبز میشه و با یک حرف سرخ،آیا شما میتونید صحبت های اونا رو پیش بینی کنید؟یا تصمیم های ناکهانی دولت که میتونه یک صنعت رو ببره بالا یا با سر بکوبونه زمین،آیا قابل پیش بینی است؟پس یک چیزهایی تو این سرزمین اتفاق میوفته که کاملا غیر قابل پیش بینی و خارج از محدوده علم و دانش منو شماست!
    با تشکر

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

در اصل توسط hector پست شده است View Post
      با سلام و عرض ادب خدمت دوست هم نامم آقا سجاد
      یه پوزش به خاطر این که سر کلاس بودم و نتونستم سریعتر پاسختونو بدم،به علت سرعت پایین سایت نتونستم به نقل قولتون جواب بدم
      ممنون از نقطه نظراتتون،من منظورم این نبود که اصلا از تحلیل استفاده نمیکنم،شاید ادبیات درستی به کار نبردم.بنده هم از نظرات و پیشنهادات دوستان تحلیلگر من جمله شما استفاده میکنم.اما قبول کنید که یک چیزهایی تو بورس ایران منطقی نیست که ما بخواهیم تحلیلش کنیم.مثلا یه مثال ملموس میزنم که تاریخ گذشتم نیست،همین صف خرید شدن دیروز قندی ها و صف فروش شدن امروزشون،این چه تحلیلی داره جناب؟؟یا مثلا صحبت های مسئولین که با یک حرف بورس سبز میشه و با یک حرف سرخ،آیا شما میتونید صحبت های اونا رو پیش بینی کنید؟یا تصمیم های ناکهانی دولت که میتونه یک صنعت رو ببره بالا یا با سر بکوبونه زمین،آیا قابل پیش بینی است؟پس یک چیزهایی تو این سرزمین اتفاق میوفته که کاملا غیر قابل پیش بینی و خارج از محدوده علم و دانش منو شماست!
      با تشکر
      درود بر شما جناب سجاد عزیز

اینهایی که شما فرمودید کاملا درسته ولی قبول کنیم اینها فقط مختص بورس ایران نیست بلکه تو تمامی بورس های دنیا هم هست ولی ممکنه اینجا خیلی زیاد اتفاق میفته.
      شما یه مثالی زدین من عرض کنم که خود این حرکت هم بنوعی نشان دادن قدرت خریدارها و فروشنده هست و چه بسا این حرکات،ما را در شناسایی روند میان مدت و کوتاه مدت کمک کنه.
      ببینید من منظورم اینه که چه تحلیل بنیادی و چه تحلیل تکنیکال بنظر من در اکثر موارد روند های میان مدت و بلند مدت رو میتونند درست پیش بینی کنند شاید تو تو کوتاه مدت پیش بینی ها خطای زیادی داشته باشه ولی اگر من با استفاده از تحلیل تکنیکال روند میان مدت و بلند مدتی رو پیش بینی میکنم و اون اشتباه در میاید این مشکل نه از بورس ایران هست نه از تحلیل تکنیکال بلکه مشکل از من هست،بدلیل اینکه تمامی مولفه های تکنیکال نمی توانند آدرس غلط بدهند بلکه این تحلیلگر هست که برداشت درستی از وضعیت نداشته .
      من علم تکنیکال رو خیلی جامع تر و کاملتر می دانم ولی برداشت های اشتباه از نمودار و اندیکاتور های تکنیکال باعث بدنام شدن تکنیکال میشه.
      مرسی دوست عزیز
      آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/03/10, 13:32.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• hector
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 1764

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        درود بر شما

اینهایی که شما فرمودید کاملا درسته وبی قبول کنیم اینها فقط مختص بورس ایران نیست بلکه تو تمامی بورس های دنیا هم هست ولی ممکنه اینجا خیلی زیاد اتفاق میفته.
        شما یه مثالی زدین من عرض کنم که خود این حرکت هم بنوعی نشان دادن قدرت خریدارها و فروشنده هست و چه بسا این حرکات،ما را در شناسایی روند میان مدت و کوتاه مدت کمک کنه.
        ببینید من منظورم اینه که چه تحلیل بنیادی و چه تحلیل تکنیکال بنظر من در اکثر موارد روند های میان مدت و بلند مدت رو میتونند درست پیش بینی کنند شاید تو تو کوتاه مدت پیش بینی ها خطای زیادی داشته باشه ولی اگر من با استفاده از تحلیل تکنیکال روند میان مدت و بلند مدتی رو پیش بینی میکنم و اون اشتباه در میاید این مشکل نه از بورس ایران هست نه از تحلیل تکنیکال بلکه مشکل از من هست،بدلیل اینکه تمامی مولفه های تکنیکال نمی توانند آدرس غلط بدهند بلکه این تحلیلگر هست که برداشت درستی از وضعیت نداشته .
        من علم تکنیکال رو خیلی جامع تر و کاملتر می دانم ولی برداشت های اشتباه از نمودار و اندیکاتور های تکنیکال باعث بدنام شدن تکنیکال میشه.
        مرسی دوست عزیز
        ممنون عزیز
        من با این فرض عقیده خودمو گفتم که اکثر کاربران سایت با دید کوتاه مدت و جهت نوسان گیری از سایت استفاده میکنن وگرنه برای میان مدت کاملا حق با شماست.به نظرم برای نوسان گیری باید دید که امروز فکره فعالان بازار چیه،آن هم نه فقط فعالان خاص،بلکه به نظرم افرادی مثله من که شاید شناخت زیادیم از بورس ندارن خیلی تاثیر گذاران و باید دید اونام به چه سهمایی فکر میکنن.و این که سریع با روند همراه شد،اطلاع به موقع از اخبار روز هم بسیار مهمه.یادمه یکی از دوستان نوی همین سایت مدتها پیش این بلایی که بر سر معدنی ها اومد و قانونه جدیدو پیش بینی کرده بود و این طوریه که آدم ضرر نمیکنه و یا در موارد دیگه سود میکنه.
        تشکر که وقت گذاشتید
        بازم تشکر

نظر

• کریم مهدوی
          عضو فعال
          • May 2012
          • 813

عرض ادب بر اروم عزیز

اروم جان وضعیت بنیادی بورس را بعد از عید چطور می بینی ؟

همچنین با توجه به بازیهای ادامه دار برای جذب نقدینگی مردم(تغییر قیمت دلار و سکه)،این روند تا کی ادامه داره و آیا می تونه بر بازار تاثیری داشته باشه؟
          تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

نظر

• 13661366
            عضو عادی
            • Sep 2011
            • 243

با سلام.
            جناب اروم بورس نظرتون رو در مورد شدوص میخواستم بدونم؟ ممنون

نظر

• هادی129
              عضو عادی
              • Apr 2012
              • 296

جناب اروم بورس لطفا پیام خصوصی

نظر

• alirezasa
                عضو فعال
                • Jun 2012
                • 508

سلام بر سجاد گرامی و دوست قدیمی
                خوبین قربان؟
                بنظر شما وفارس رو چه قیمتی وارد بورس میشه؟
                احتمالا تا چند درصد یکله بالا بره؟

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

در اصل توسط سردارسپه پست شده است View Post
                  عرض ادب بر اروم عزیز

اروم جان وضعیت بنیادی بورس را بعد از عید چطور می بینی ؟

همچنین با توجه به بازیهای ادامه دار برای جذب نقدینگی مردم(تغییر قیمت دلار و سکه)،این روند تا کی ادامه داره و آیا می تونه بر بازار تاثیری داشته باشه؟
                  درود بر شما جناب سردار سپه

حال میکنم با این نام کاربریت،ابهت خاصی داره.

سردار جان منظورت از بنیادی بورس چیه؟من دقیق متوجه نشدم.
                  اگر منظورتون سود سهام در سال اینده هست باید عرض کنم که سهام شاخص ساز بورس ایران با تاثیر پذیری از افزایش دلار امسال تونستند شاخص رو بالا بیارند،با توجه به وضعیت روند کاهش درامدهای نفتی دولت و عدم وجود دلار برای کنترل قیمت دلار بنظر میاد دلار همچنان صعودی باشه ولی نه با این شیب امسال ،خیلی شیب ملایم یا روند خنثی حوالی 3000تومن تا 3500تومن نوسانی داشته باشه بالای اون میتونم تصور کنم ولی زیر اون کمی سخته بیاد.
                  و باتوجه به اینکه اکثر شرکتها دلار رو با نرخ اتاق مبادلاتی گرفته اند پس حاشیه امنیت سود آوری دارند ولی چیزی که منو نگران کرده اینه که وقتی درامدهای نفتی دولت از 60-70میلیارد دلار به 31میلیارد
                  دلار میرسه مطمئنا دولت فخیمه برای جبران کسری این بودجه به تمامی شرکت های بورسی چشم طمع به سود اونها خواهد داشت و با بخشنامه و دستورالعمل همانند بهره مالکانه سعی در اخذ پول خواهد کرد یا عناوین مختلف.
                  وگرنه سهامی که صادرات دارند اگر از سوی غرب مورد تحریم صادراتی قرار نگیرند سود سال آینده نیز مثل امسال افزایشی خواهد بود منتها نه با 80درصد اختلاف با پیش بینی اول .چون پارسال اینها یا دلار رو با نرخ کم تسعیر ارز اعلام کرده بودند و یا مواد اولیه رو با قیمت پایین خریده بودند و بهای تمام شده کالا برای اینها ارزانتر تمام شد ولی امسال از این خبرها نیست ولی همچنان سود بالایی خواهند داشت،چون پیش بینی سود سال 92 رو محافظه کارانه داده اند.
                  اما چیزی که باید توجه شود اینه که اینروزها تو بازار پول زیادی دیده نمیشه.از اونطرف هم من به هر سهم شاخص ساز نگاه میکنم قدرت زیادی برای بالا اومدن رو در اون نمیبینم.
                  من فکر میکنم فعلا پپش رو تنها محرک شاخص کل همان پوشش سود واقعی 12ماهه شرکت ها می باشد که از 15-20فروردین اعلام میشه ،اگر ایندفعه هم شرکت ها برای تعدیل مثبت ببندند و با قیمت های خوب باز نکنند شما مطمئن باشید دیگه انگیزه ای برای نگهداری سهام نمیمونه و نتیجتا فشار فروش خواهد بود،امیدورام دیگه سازمان دخالتی نکنه.

در اصل توسط 13661366 پست شده است View Post
                  با سلام.
                  جناب اروم بورس نظرتون رو در مورد شدوص میخواستم بدونم؟ ممنون
                  این پست پایین رو من تو 14 دی ماه تو سایت همسایه نوشته ام.
                  این سومین باره که تو گزارش نه ماهه تعدیل مثبت میده ابتدا 68تومن سپس 110تومن و حالا هم 130تومن و جالب اینکه تو هر سه این گزارش ها پوشش نه ماهه همان 47تومن می باشد.
                  من نمودارش رو خوب دیدم به احتمال زیاد باز هم بالا باز خواهد کرد ولی اگر بالا باز شد و پرحجم شد شاید ایندفعه روز تخلیه باشه. مقاومت های پیش رو 1050تومن 1250تومن و 1600تومن

روند شدوص صعودی هست و به احتمال بالا در موج 5 یه موج جنبشی صعودی هست.نزدیکترین مقاومت پیش رو 569تومن خواهد بود و بعد از اون 600تومن و 648تومن خواهد بود ،بنظر من اگر دارید نگه دارید تا ببینیم تعدیلش تا چه مقدار خواهد بود و گزارشات شرکت از چه قراره،نمودارش که خوبه.
                  سهم موفق شده روند نزولی پنچ ساله خودش رو بشکنه .
                  شدوص اون زمان که تو اوج سودآوری بود و سود 215تومنی می ساخت قیمت های 3300تومن رو دیده بود البته بعد از اون قیمت ها یه افزایش سرمایه 100درصدی داده که قیمت سقفش با این افزایش سرمایه، 1600تومن میشه.
                  البته من نمیگم الان هدفش 1600تومن هست میگم اگر روند سوداوریش صعودی باشه در اون مسیر سقف قیمتی حرکت خواهد کرد در پروسه زمانی بالای 2سال.
                  فعلا همون مقاومت هاش رو در نظر بگیرید و همین اینکه منتظر مقدار تعدیل و گزارشات شرکت باشید .
                  کلا سهمی هست که بخواد روند بخودش بگیره، خیلی خوب حرکت میکنه.
                  تو سابقه حرکتیش در 8 سال پیش یه حرکتی داره که تو عرض 4ماه از قیمت 1200تومن تا 3300تومن صعود کرده،البته بورس اون زمان هم جو خوبی بود و اینقدر گیربازار نبود.
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط هادی129 پست شده است View Post
                    جناب اروم بورس لطفا پیام خصوصی
                    چشم جواب میدم

در اصل توسط alirezasa پست شده است View Post
                    سلام بر سجاد گرامی و دوست قدیمی
                    خوبین قربان؟
                    بنظر شما وفارس رو چه قیمتی وارد بورس میشه؟
                    احتمالا تا چند درصد یکله بالا بره؟
                    درود بر شما علیرضای عزیز

با سود 70تومنی بنظر من 300تا350تومن باشه بعید میدونم زیر 300تومن عرضه کنند .
                    البته بعضی از دوستان صحبت از عرضه 500تومنی میکردند که خیلی بالاست بنظر من 300تومن قیمت خوبیه.
                    باید دید با چه قیمتی عرضه خواهد شد بعد نظر داد که چند درصدی سود میده.
                    هرچقدر قیمت عرضه کمتر باشه ، اونقدر درصد گین بالاتر خواهد رفت.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

برای فردا انتظار دارم تجهیزاتیها مثبت باشند اگر این چنین باشند و صف خرید شوند باید مقاومت های خودشون رو بشکنند.
                      رمپنا باید مقاومت 270تومن اما قبل اون 260تومن و حفاری 370تومن اما قبل اون مقاومت 360تومن و فاذر بالاتر از سقف 290تومن عبور کنند.اگر نتوانند مقاومت هایشان را بشکنند پتانسیل صعود رو از دست خواهند داد.
                      آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/03/10, 22:35.

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

درود
                        با اجازه صاحب تاپیک میخوام چند خطی در مورد نظر سنجی این تاپیک بنویسم
                        به نظر بنده استفاده از یک نوع تحلیل به تنهایی جالب نیست
                        یعنی بهتره از زوایای مختلف به یه سهم نگاه کنیم
                        البته بنده به سه نوع تحلیل اعتقاد دارم
                        1 - بنیادی
                        2 - تکنیکال
                        3 - روانشناسی بازار
                        مورد آخر به نظرم اهمیت فوق العاده ای داره
                        اینکه یک تحلیلگر باید موجهای صعودی و نزولی و رفتار فعالان بازار رو درست حدس بزنه و مهمتر اینکه باید تصمیم درست بگیره
                        چه بسا بعضی وقتها لازمه و واجبه که بر خلاف تفکر غالب بر بازار عمل کرد
                        البته نه همیشه
                        و بررسی این موارد بسیار سودمند و حایز اهمیته
                        در مورد تحلیل بنیادی باید بگم که اگر درست انجام بشه و به نکات مهم توجه بشه،امکان خطای بسیار پایینی
                        این رو میگم چون خودم بنیادی کار میکنم و به خیلی از نکاتش آشنایی کامل دارم
                        در تحلیل بنیادی ممکنه رسیدن به اهداف قیمتی مورد نظر زمان ببره ولی در بلند مدت احتمال موفقیت بسیار بالاست
                        به نظر بنده ضعف عمده تحلیل تکنیکال در بررسی سهام کوچیک و کم حجمه
                        چرا که حجم مبنای پایینی دارند و با نهایت 30-20 تومن میتونن مثبت کامل یا منفی کامل رو بخورن
                        گو اینکه در این نوع تحلیل چیزی به نام حجم مبنا،صف خرید و صف فروش وجود نداره و همین مشکل ساز میشه
                        البته سهام کوچیک ضعفهای زیادی در تحلیل اصولی و علمی دارند که بنده از اونها میگذرم
                        در کل هر چی سهام بزرگتر باشه،احتمال موفقیت تحلیل تکنیکال به مراتب بیشتره
                        ولی به دلیل تفاوتهای اساسی که بین بورس ما با بورسهای جهانی وجود داره
                        نمیشه تنها به تحلیل تکنیکال اکتفا کرد
                        در پایان باید بگم با اینکه خودم بنیادی کار میکنم
                        ولی بیشترین امتیاز تحلیلی رو به روانشناسی بازار و بازار خونی میدم
                        میشه گفت کفه این مورد سنگین تره و باید بیشتر بهش توجه بشه
                        مخصوصا برای کسی که سرمایه سنگینی داره و میخواد پولشو درست سرمایه گذاری کنه
                        چون با هر مبلغی نمیشه وارد هر سهمی شد و این بسیار مهمه و باید بهش توجه بشه
                        ببخشید که یه مقدار طولانی شد
                        شاد باشید
                        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

برای وآتی مقاومت 276تومن مقاومت مهمی هست چندین بار از این قیمت برگشت خورده،ایندفعه احتمال عبور بالاست.
                          برای ثشرق ثشرق مقاومت 182تومن و 187تومن مقاومت های قویی هستند امکان عبور در اولین بار کمی بعید هست.
                          برای فولاد قیمت 447تومن و 460تومن مقاومت های مهمی هست.
                          برای شاخص 37420و 37820واحد مقاومت سر راه صعود محسوب میشه.

این شبندر بالای مقاومت هاش باز شده ولی دیروز من فشار فروش را احساس کردم،باید رفتار امروزش رو ببینیم .ولی ریسکش در این قیمت بالاست.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                            برای فردا انتظار دارم تجهیزاتیها مثبت باشند اگر این چنین باشند و صف خرید شوند باید مقاومت های خودشون رو بشکنند.
                            رمپنا باید مقاومت 270تومن اما قبل اون 260تومن و حفاری 370تومن اما قبل اون مقاومت 360تومن و فاذر بالاتر از سقف 290تومن عبور کنند.اگر نتوانند مقاومت هایشان را بشکنند پتانسیل صعود رو از دست خواهند داد.
                            تا این لحظه فشار خرید تو گروه تجهیزاتیها ضعیف هست ،با این فشار خرید ره به جایی نخواهند برد.تا آخر وقت معاملات ببینیم چیکاره اند؟

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

این واتی مالک 34.5 درصدی شیران می باشد که در جدیدترین گزارش پرتفویش تعداد شیران 85.5میلیون اعلام کرده در پیش بینی سود سال 92 خود درامد نقدی هر سهم شیران رو 5102ریال اعلام کرده که هرچقدر امروز در مجمع شیران تقسیم سود بالایی داشته باشه باعث افزایش سود واتی خواهد شد،هر 115ریال افزایش تقسیم سود بالای 5102ریال یه تومن به سود واتی اضافه میشه.
                              ما که این اعداد رو بدست آوردیم

نظر

• رضا1990
                                عضو عادی
                                • Apr 2012
                                • 33

سلام و خسته نباشید خدمت آقا سجاد عزیز
                                آقا سجاد به نظر شما وپترو میتونه فردا پایان اصلاحش باشه؟
                                ممنون

نظر

در حال کار...
                                X