orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • haselipoor
    عضو عادی
    • Aug 2012
    • 109

سلام آقاسجاد

از مطالب شما بهره زیادی نصیب بنده شد
    با عرض خسته نباشید بابت زحماتی که تاکنون کشیدید
    آرزوی سعادت وبهروزی برای شما وخانواده محترم در سال جدید رو دارم وپیشاپیش عیدو به شما تبریک میم.
    ارادتمند حاصلی پور

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

زاگرس

دوتا هدف حداقلی داره یکی هدف مثلث 2360تومن،دیگری هدف الگوی پرچم 2800تومن.
        مقاومت 2230یا 2250تومن مقاومت مهمی هست.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• طيب
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 3072

نقل قول نوشته اصلی توسط طيب نمایش ارسال ها
          باسلام وعرض ادب وبا احترام وافر ........خدمت دوست بزرگوارم آقا سجاد عزیز

آقا سجاد دست مریزاد ...................همیشه از دانش شما دوست بزرگوار استفاده کرده ام ................. حق زیادی بر گردن سهامداران حقیقی دارید .

مطالعه این تاپیک شما برای بنده واجب است ........................همیشه سلامت و پر سود باشید ................مخلصیم ........................قصد عرض سلام وادب بود.
          سلام از ماست جناب طیب دوست عزیزم

خوبی داداش؟
          عجب سورپرایزیه بیای تایپک و ببینی جناب طیب پست زده اند،خوشحالم کردی عزیز.
          جناب طیب اینجا رو متعلق به خودت بدان و هر وقت دلت خواست د رمورد سهام برایمان چند خطی بنویس.از دیدن پست های زیبای شما با اون انشای منحصر بفرد جنابعالی اذت میبریم.
          پیشاپیش سال نو را خدمتون تبریک عرض میکنم .

باسلامی مجدد

خوب ..................خوبم ........................خداروشکر

انشاء الله سال پر برکتی خواهیم داشت .

آقا سجاد این اصلاح مپنا تموم شده ............................. تضاد صدرا در اوج (طبق اصول علمی دراوج تضادها = تغییر)

این فاذر ما رو کشت تا در موج اصلی قراربگیره ............................ فعلا با 305و 315 و........................شکسته خواهد شد تا ................ شاید 600 و.........

این ذوب فک کنم یه 30درصدی داشته باشه .................... همچنین کگل

این بیمه دانا هم افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها رو داره ..........................................فک کنم یه 200درصدی داشته باشه (توهم) :D

کساوه هم .........لنگر انداخته ................فک کنم نوبت کشیدن لنگرش رسیده باشه

خلاصه......................................آقا سجاد نوشتم فقط جهت اصلاح از جانب شما ............................ ارادت وافر

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

پارسان

پارسان با توجه به اینکه در نمودار تعدیل شده خط روند صعودی رو شکسته ،برای ورود بر مدار صعود مقاومت 730 و 775تومن رو پیش رو داره که برای سهم مقاومت مهمی محسوب میشه.
            تکنیکالش خوبه اگه جو گروه خوب باشه میتونه از پس مقاومتش بر بیاد .فعلا بالاتر از 875تومن (سقف قبلی)براش سخت میبینم

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

در اصل توسط طيب پست شده است View Post

باسلامی مجدد

خوب ..................خوبم ........................خداروشکر

انشاء الله سال پر برکتی خواهیم داشت .

آقا سجاد این اصلاح مپنا تموم شده ............................. تضاد صدرا در اوج (طبق اصول علمی دراوج تضادها = تغییر)

این فاذر ما رو کشت تا در موج اصلی قراربگیره ............................ فعلا با 305و 315 و........................شکسته خواهد شد تا ................ شاید 600 و.........

این ذوب فک کنم یه 30درصدی داشته باشه .................... همچنین کگل

این بیمه دانا هم افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها رو داره ..........................................فک کنم یه 200درصدی داشته باشه (توهم) :D

کساوه هم .........لنگر انداخته ................فک کنم نوبت کشیدن لنگرش رسیده باشه

خلاصه......................................آقا سجاد نوشتم فقط جهت اصلاح از جانب شما ............................ ارادت وافر
              درود بر شما دوست عزیزم جناب طیب
              خیلی خوشحال شدم این تایپک رو قابل دونستید و برایمان از سهم های مستعد صعود نوشتید.
              طیب عزیز گفتنیها رو شما تمام کمال خوب توضیح دادید چیزی نموند که من اضافه کنم.
              در مورد رمپنا و فاذر من فکر میکنم اینها هنوز در مدار صعود هستند منتها چون در کوتاه ترین زمان یه موج صعودی 70تا 80درصدی را تجربه کردند نیاز بود که کمی استراحت میکردند تا بعضی از دوستان شناسایی سود کنند ،در مجموع برای رمپنا با توجه به پیش بینی خوب برای جو گروه و البته برای بازار من پایینی نمیبینم الان روی خط روند صعودی چهارماهه خود هست من منتظر برگشت سهم هستم ، فاذر هم در این محدوده مقاومت های مهمی داره که بعد از اینجا محدوده 380تا 395تومن محدوده مقاومتی قویی برای سهم محسوب میشه.
              ذوب سهم خوبیه،گرچه زمان زیادی از ورودش به بورس نگذشته ولی نشون داده که میتونه یکی از لیدرهای بازار باشه.فعلا تکنیکال ذوب ضعف صعود رو نشون میده باید از پس مقاومتهاش بربیاد تا بشه بهش امیدوار بود ولی اگر جو بازار خوب باشه مطمئنا از صعود بی نصیب نخواهد موند.برای ذوب 360تومن و 380تومن مقاومت سد راه صعود هستند.

جو بازار بنظر من با توجه به عدم عرضه اولیه فارس و آزاد شدن نقدینگی محفوظی که سهامداران برای فارس در نظر گرفته بودند و همچنین سخنان رهبری در مورد مشارکت تمامی گروهها در انتخابات و احتمال کاندیدشدن اقای خاتمی برای ریاست جمهوری و همچنان نزدیکی به ارائه گزارش 12ماهه شرکتها که بیشترشون تعدیل مثبت دارند میتونه بازار رو مثبت کنه ،چنانچه الگوی شمعی اخرین روزکاری بعضی از سهم ها ،شمع های صعودی خوبی بودند.
              بنظر من بازار بعد از عید فعلا مشکل تقاضا نداره و تنها چیزی که میتونه بازار رو متوقف کنه عرضه هست الان توپ تو زمین عرضه کنندگان هست،گرچه قبل از عید بازار مشکل نقدینگی داشت.

بیمه دانا هم تکنیکال خوبی داره ولی حجم معامله پایین هست، یعنی هنوز سهامداران بهش اعتماد دارند.میتونه صعود کنه ولی نه به اون سقف قبلیش شاید 700تومن ،خیلی خیلی سخته که بخواد قیمت های قبلی رو ببینه.
              کساوه هم با اینp/e میخواد تا کجا اصلاح کنه،مشکل کساوه شکسته شدن خط روند صعودی هست بنظر من کساوه تا زمانیکه حمایت 360تومن رو نشکسته همچنان پتانسیل صعود داره.

قربانتم.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

تو پست بالایی در مورد بیمه دانا تصحیح میشه "اعتماد ندارند" درست می باشد.

نظر

• علیرضا1
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 853

اقا سجاد عزيز سلام،عرض ادب وارادت ،همچنين تبريك به مناسبت سال نو
                  موارد زيادي رو در سال ٩١ با توجه به توصيه هاي تكنيكالي شما اقدام به خريد يا فروش كردم،بدون تعارف با تحليلهاي شما ميشه توي بازار سرمايه بخوبي حركت كرد.
                  ايندفعه سوالي در كار نبيست ،غرض فقط عرض ادب و ارادته
                  پر توان و پر سود باشيد البته در صحت و سلامت كامل
                  "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                    اقا سجاد عزيز سلام،عرض ادب وارادت ،همچنين تبريك به مناسبت سال نو
                    موارد زيادي رو در سال ٩١ با توجه به توصيه هاي تكنيكالي شما اقدام به خريد يا فروش كردم،بدون تعارف با تحليلهاي شما ميشه توي بازار سرمايه بخوبي حركت كرد.
                    ايندفعه سوالي در كار نبيست ،غرض فقط عرض ادب و ارادته
                    پر توان و پر سود باشيد البته در صحت و سلامت كامل
                    =))
                    درود بر شما علیرضای عزیز
                    سال نو شما هم مبارک و مرسی از اظهار لطف شما به اینجانب
                    این تیکه سوال رو خوب اومدی کلی خندیدم.
                    انشالله امسال ،سال سود آوری بر شما و بقیه دوستان سایت بورسی باشه.

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

با سلام و احترام

سجاد عزیز من نیز برای شما آرزوی بهترینها را در سال جدید مینمایم .

از وقتی که برای پاسخ به سوالهای دوستان میگذارید بینهایت ممنونم .

سلامت و تندرست و پرسود و در پناه حق باشید.
                      @};-
                      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                        با سلام و احترام

سجاد عزیز من نیز برای شما آرزوی بهترینها را در سال جدید مینمایم .

از وقتی که برای پاسخ به سوالهای دوستان میگذارید بینهایت ممنونم .

سلامت و تندرست و پرسود و در پناه حق باشید.
                        @};-
                        مرسی بابک عزیز
                        سال نو شما هم مبارک.پاینده باشی

مارون

مارون فردا با مقاومت مهمی روبرو میشه،احتمال واکنش وجود داره.
                        اگر فردا بی اعتنا به مقاومت راه خودش رو ادامه بده بمفهوم قوی بودن روند خواهد بود.

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/03/24, 19:12.

نظر

• ehsanksh
                          عضو عادی
                          • Feb 2013
                          • 179

با سلام و تبریک سال نو خدمت شما
                          امیدوارم سال خوب و پرباری داشته باشید همراه با سلامتی و پیروزی
                          ممکنه نظرتون رو در مورد رکیش بفرمایید

با تشکر

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

در اصل توسط ehsanksh پست شده است View Post
                            با سلام و تبریک سال نو خدمت شما
                            امیدوارم سال خوب و پرباری داشته باشید همراه با سلامتی و پیروزی
                            ممکنه نظرتون رو در مورد رکیش بفرمایید

با تشکر
                            در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

درود بر شما
                            یادمه در مورد رکیش دفعه قبل هم سوال کرده بودین که گفتم کف 800تومن رو هم خواهد شکست که تا 750تومن هم اومد.همچنین در مورد قدرت خریدارها و فروشنده ها با هم حرف زدیم.

اما الان شرایط خریدارها نسبت به قبل خیلی بهتر شده .کمی خریدار براش اومده که این براش خوبه ولی سهم پیش رو چندین مقاومت خیلی مهم داره که من فکر نمیکنم با یه موج شارپ بتونه ازشون رد بشه.
                            مقاومت های محدوده 860تا 870تومن و مقاومت 935تومن و 980تومن خیلی مقاومت های قویی هستند از اون طرف هم من میبینم که شمع های روزانه از باند خیلی بیرون زده اند که ممکنه برگشتی به داخل باند داشته باشند یعنی یه منفی بخوره.
                            کمی هم امروز عرضه بوده ضمن اینکه فردا به مقاومت مهمی میرسه که انتظار واکنش ازش دارم محدوده 860تا870تومن.فکر نمیکنم به این سادگی از این مقاومت ها رد بشه.
                            اگه بدون توجه به این مقاومت ها ازش رد بشه واقعا منو غافلگیر خواهد کرد.
                            اما نکته ای که باید بهش توجه کرد باید دید که خریداران امروز سهم چه کسانی هستند اگر احیانا نوسانگیر باشند کار سهم تمومه.این سهم اصلا برای ورود نوسانگیرها خوب نیست.چون سهم کندی هست و حامی درست حسابی نداره .ممکنه ترس از بلوکه شدن سرمایه نوسانگیرها رو وادار به کشیدن رنج منفی و نهایتا صف فروش بشه.
                            فعلا این مقاومت ها رو پیش رو داره اگر تونست اینهارو رد بکنه صعود خوبی در انتظارشه که بنظرمن کار سختی براش محسوب میشه.هنوز راهی نرفته اندیکاتورهاش در مرحله اشباع خرید هستند.

درود بر شما

سال نو شما هم مبارک
                            در مورد رکیش ما با دوستان قبلا یه بحثی کردیم،رکیش از نظر بنیادی سهم خوبیه مشکل این سهم اینه که روی تابلو به امان خدا رها شده و حمایتی از سهم صورت نمیگیره یا بخوام خیلی روشن بگم بنظر میاد سهامدار عمده تمایلی به افزایش قیمت سهم نداره ،حالا دلیلش رو من نمیدونم.دیدید که سهم یه 30درصدی بالا اومد سریع یه شفاف سازی مبنی بر عدم تحقق پیش بینی داد.
                            برای اینجور سهم ها فقط باید تو صف خرید سوارش شد،یعنی هر وقت سهم صف خرید بود رفت تو صف خریدش .در غیر اینصورت زمان سهامدار رو ازش میگیره.
                            فعلا حمایت های 920تومن و 895تومن پیش رو هست که این 895تومن حمایت مهمی هست.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

بیش از نصف سهام بازار صف خرید هست.بازار خوبیه ولی کمی فراتر از پیش بینی سبزه.
                              فکر نمیکنم روزهای دیگه همین تعداد سهم تو صف خرید داشته باشیم فقط بعضی از سهم ها دارای روند صعودی هستند

نظر

• احسان147
                                عضو فعال
                                • Mar 2013
                                • 937

با سلام و عرض تبریک به مناسبت سال نو خدمت اروم بورس دوست داشتنی
                                شپمچا مقاومت رو رد کرد ؟

نظر

در حال کار...
                                X