اروم عزیز فکر میکنم کچینی در موقعیت حساس اما خوبی برای خرید نظر شما چیست؟
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط bari پست شده است View Postاروم عزیز فکر میکنم کچینی در موقعیت حساس اما خوبی برای خرید نظر شما چیست؟
کچینی جزوء سهم هایی بودم که من انتظار افزایش قیمت رو ازش تو هفته قبل رو داشتم و تو مسابقه هفتگی بهمراه کهمدا شرکت داده بودم(کلا یه هفته من جلو هستم:D)
نمودارش خوبه.
من یه الگوی نادر ادامه دهنده سر و شانه (الان چارتیست ها میریزند سرم میگند این سر و شانه ادامه دهنده از کجا دراومد؟ ولی الگوی سرو شانه ادامه دهنده هم داریم )تونمودارش می بینم با هدف 370یا 375تومن (اون حوالی).
در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postسلام اقا سجاد عزيز،نظرتون در مورد شبهرن چيه؟به نظر شما خريد در اين محدوده قبمتي توجيه تكنيكال داره؟روند حركتي سهم صعوديه يا نزولي؟ممنون و متشكرج
در مورد شبهرن فکر کنم تو همین تایپک یه دوستی سوال کرده بودم گفتم که این خط روند صعودی رو خواهد شکست که الان شکسته.
از نظر من شبهرن یه پنج موجی جنیشی ر زده و الان تو موج های abcاصلاحی بسر میبره.هنوز زمان اصلاح سپری نشده حداقل یک ماه مونده.
من فکر میکنم شبهرن موج aنزولی رو زده و الان تو موج bصعودی بسر میبره .علم تکنیکال هیچوقت معامله تو موج b رو پیشنهاد نمیکنه بدلیل در دام افتادن در موج c نزولی
(عینا همین جمله رو برای قشهد در ابتدای و کف موج b صعودی نوشتم و در سقف موج B سهم برای تعدیل بسته شد و با گپ نزولی باز شد البته تو اون بالا هم نوشتم که میخواد موج c نزولی شروع بشه ولی کمتر کسی تونست بفروشه)
از نظر من این موج bصعودی میتونه یا تا قیمت 1490تومن یا 1650تومن سقف حرکت کنه بستگی به نوع اصلاحش داره و بعد از اون موج cنزولی با هدف شکستن کف 1300تومن شروع خواهد شد.
من نظرم اینه چقدر درست درمیاید خدا داند."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط احسان147 پست شده است View Postسلام بر سجاد عزیز
لطف میکنید چند خطی در مورد تکنیکال غشان بنویسید ؟روندش صعودی شده ؟ممنونم
باور بفرمایید نمودارش رو ندارم ببخشید"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
سایپا واقعا در قیمتی نازلی قرار داره،ولی من این ور ،اونور نمودار رو نیگاه کردم که ببینم فردا میتونه یه کاری بکنه ،سیگنال قوی صعودی ندیدم.
سابقه برگشتی از 88یا 87تومن داره.
الگوی شمعی امروز بدک نیست ولی من فکر نمیکنم فردا مثبت باشه بنظرم باید منتظر باشیم ببینم با 87یا 88تومن چیکار میکنه؟
.
.
.
.
.
تو بسیاری از سهم هایی که امروز صف خریدشون داد شد الگوی شمعی دارآویز میبینم فردا اگر شمع صعودی نزنند اصلاح کوتاه مدت خواهند داشت .این شامل زاگرس و مارون هم میشه.
مارون که اون روز نمودارش رو زدم، زاگرس هم فردا مشخص میشه روندش قویی هست یا نه ،نیاز به تجدید قوا داره.
کلا فردا با توجه به آخرین روزکاری هفته و تعطیلی های هفته بعد ممکنه روز متفاوتی باشه."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postدرود بر شما
کچینی جزوء سهم هایی بودم که من انتظار افزایش قیمت رو ازش تو هفته قبل رو داشتم و تو مسابقه هفتگی بهمراه کهمدا شرکت داده بودم(کلا یه هفته من جلو هستم:D)
نمودارش خوبه.
من یه الگوی نادر ادامه دهنده سر و شانه (الان چارتیست ها میریزند سرم میگند این سر و شانه ادامه دهنده از کجا دراومد؟ ولی الگوی سرو شانه ادامه دهنده هم داریم )تونمودارش می بینم با هدف 370یا 375تومن (اون حوالی).
نظر
-
در اصل توسط bari پست شده است View Postمن فکر میکنم با عبور از محدوده 360 وارد فاز صعودی قدرتمندی بشه و کل گروه رو با خودش تکون بده
.
.
.
.
حس خوبی نسبت به بازار فردا ندارم."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
بنظرم فاذر اگر شمع صعودی امروز نزند تو کوتاه مدت کمی اصلاح خواهد خورد"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postبنظرم فاذر اگر شمع صعودی امروز نزند تو کوتاه مدت کمی اصلاح خواهد خورد
سلام آقا سجاد صبحتون بخیر
سال نو رو هم بهتون تبریک میگم امیدوارم سال خوبی رو در پیش داشته باشید
حق با شماست یه واگرایی منفی هم تو RSI تو کوتاه مدت داره. من دیروز موقتا خارج شدم فکر کنم دوباره بشه رو 270 تا 280 وارد شد
نظر
-
در اصل توسط رضا1990 پست شده است View Post
سلام آقا سجاد صبحتون بخیر
سال نو رو هم بهتون تبریک میگم امیدوارم سال خوبی رو در پیش داشته باشید
حق با شماست یه واگرایی منفی هم تو RSI تو کوتاه مدت داره. من دیروز موقتا خارج شدم فکر کنم دوباره بشه رو 270 تا 280 وارد شد
سال نو شما هم مبارک
انشالله که سود خوبی داده باشه،بله موردی که شما میفرمایید کاملا درسته البته این تنها به فاذر ختم نمیشه بلکه سهم های زیادی هستند،که تو کوتاه مدت اندکی اصلاح نیاز دارند.
البته من اینطور فکر میکنم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط ebi1352 پست شده است View Postﺳﺠﺎﺩ ﻋﺰﻳﺰ ﺳﻼﻡ.ﺑﻨﻈﺮﺕ ﺭﻭﻧﺪ ﺣﻖ ﭘﺎﺭﺳﺎﻥ و ﺩﯼ ﻫﻨﻮﺯ ﺻﻌﻮﺩﻳﻪ.ﺣﺪ ﺿﺮﺭ ﺩﯼ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺍﮔﻪ ﺑﮕﯽ ﻣﻤﻨﻮﻧﺖ ﻣﻴﺸﻢ
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
دی
نمودار بانک دی رو یه نگاهی انداختم کانال افقی 110تومن تا 155تومن مسیر حرکتی بانک دی از زمان عرضه بورس تا الان بوده که بارها در این کانال بالا پایین شده.
در مقطع فعلی قیمت 135تومن برای حرکت به سقف کانال مقاومت محسوب میشه.سهم الان داخل اون کانال بزرگ در محدوده115تا 135تومن روند خنثی داره.
بهترین شکل معامله یا خرید با شکست 135تومن برای هدف سقف کانال یا منتظر رسیدن به کف کانال و در صورت مشاهده سیگنال های برگشت، خرید برای هدف مقاومت 135تومن.
ولی این سهم با شکست 155تومن یا 160تومن صعود سریع خود رو شروع خواهد کرد که این اتفاق توی کوتاه مدت برای این سهم سخت خواهد بود."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر