orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    درود بر شما

کپشیر یک شمع بالاتر از مقاومت با الگوی شمعی داراویز عرضه شده. که همون مقاومت محسوب میشه بنظر من این سهم میتونه این مقاومت رو رد بکنه.اگر فردا منفی باشه ممکنه تو کوتاه مدت کمی درجا بزنه یا اندکی اصلاح کنه ولی برخواهد گشت و با شکست مقاومت ادامه روند صعودی رو ادامه خواهد داد. فردا ببینم چیکاره هست من فکر میکنم میتونه فردا هم مثبت بشه.
    در صورت ادامه روند صعودی 390تا 400تومن مقاومت مهم . حدضرر شکست 290تومن
    درود بر شما

از نظر من بموتو روند صعودی خوبی داره ،دو تا مقاومت سر راه صعود هست یکیش 450تومن و دیگری تقریبا 480تومن سقف کانال که مقاومت قویی هست.
    از نظر من به یکی از این مقاومت ها واکنش نشان خواهد داد ولی دوباره برخواهد گشت برای شکستن و فکر میکنم خواهد شکست.
    بنیادی خوبی دارد جدیدا موفق شده افزایش 20درصدی محصولاتش رو بگیره که اون رو تو پیش بینی سه ماهه لحاظ کرده.

این دو تا سهم هم برابر تحلیل عمل کردند
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

فباهنر

بنظر من این سهم از نظر تکنیکی پتانسیل صعود دارد . میتونه اهداف بالایی داشته باشه.
      گام اول شکستن 124تومن و سپس مواجه با مقاومت مهم 135تومن و پس از اون 152تومن.

فباهنر دارای روند قویی هست از نظر من فباهنر حداقلش 220تومن رو خواهد دید.
      فردا فباهنر به اولین هدف حداقلی خود خواهد رسید ،انتظار واکنش به محدوده 220تا 233تومن رو دارم ولی این پایان کار نخواهد بود .من احتمال میدم در برخورد به این محدوده عرضه ای روی سهم انجام بشه و نوسانی یا اندک اصلاحی صورت بگیره و سپس دوباره خیز برای شکستنش برداره اگر این سناریو که من براش متصورم عملی بشه هدف بعدی میتونه 270تومن باشه.
      فعلا منتظر واکنش به این محدوده هستم.

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/06/02, 20:48.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Diyako
        عضو عادی
        • Nov 2012
        • 170

سلام جناب سجاد

ممنون از تحلیلهاتون
        میخواستم در مورد شراز هم تحلیل بفرمایید
        صورتهای مالی 91 حسابرسی نشده هم روی کدال امده
        متشکرم

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

در اصل توسط Diyako پست شده است View Post
          سلام جناب سجاد

ممنون از تحلیلهاتون
          میخواستم در مورد شراز هم تحلیل بفرمایید
          صورتهای مالی 91 حسابرسی نشده هم روی کدال امده
          متشکرم

سلام
          خوبید؟

صورتهای مالی سود واقعی حسابرسی نشده 91 شراز رو دیدم ،اگر اشتباه نکنم بنظرم اومد یه تعدیل منفی 6درصدی تو واقعی حسابرسی نشده داده.
          آخرین پیش بینی سود سال 91 مبلغ 1009ریال بود که تو واقعی حسابرسی نشده مبلغ 948ریال پوشش داده شده که 61ریال کاهش نشون میده.
          شرکت قبلا اعلام کرده بود که 456ریال تو مجمع عادی سالیانه سود تقسیم خواهد کرد.

اگر اجازه بدین در مورد تکنیکالش بعد از گذشت سه چهار روز معاملاتی نظر بدم.
          البته بیشتر نظرم اینه که تا بابای اینها(شاه بندر با اسم مستعار شبندر) روی تابلو نیاد بعید میدونم جهت روند اینها مشخص بشه باید دید گزارشات اون چطور؟
          خود شبندر درست روی خط روند صعودی متوقف شده که قیمت بازگشایی خیلی برای روند این گروه مهم می باشد.

نظر

• ehsanksh
            عضو عادی
            • Feb 2013
            • 179

با سلام و ارادت
            ضمن تشکر از زحمات شما
            اگر لطف بفرمایید تحلیلی از وضعیت کهرام و پردیس انجام می دید

نظر

• reza ourom
              عضو عادی
              • Feb 2013
              • 165

با سلام خدمت شما میشه یه نگاهی به رانفور هم بکنین فکر کنم فردا فرصت خرید نده امرو آخرین روز اصلاحش بود
              [SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

شلعاب
                نمودارش رو نگاهی انداختم ،مقاومت سر سخت محدوده 460تا 480تومن رو پس از چندین بار ناکامی در طی چندین سال گذشته این بار بالاخره موفق شده اون رو بشکنه که حرکتی خوبی برای سهم محسوب میشه.
                من یه هدف 780تومنی برای سهم میبینم ولی بعید میدانم با موج شارپ باشه مقاومت 580تومن و 610تومن مقاومت های مهمی می باشند.
                حدضرر باید همان محدوده 480تومن باشد.

شلعاب هم تقریبا به هدف 780تومنی خودش رسید اونم با موج غیر شارپی که براش پیش بینی کرده بودم.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

در اصل توسط ehsanksh پست شده است View Post
                  با سلام و ارادت
                  ضمن تشکر از زحمات شما
                  اگر لطف بفرمایید تحلیلی از وضعیت کهرام و پردیس انجام می دید
                  سلام
                  احسان عزیز اولا دیتای سرمایه گذاری پردیس رو ندارم اما دیتای کهرام رو دارم ولی الان حس تحلیل ندارم اگه ناراحت نشین انشالله تو تعطیلات نظرم رو میگم.ببخشید

در اصل توسط reza ourom پست شده است View Post
                  با سلام خدمت شما میشه یه نگاهی به رانفور هم بکنین فکر کنم فردا فرصت خرید نده امرو آخرین روز اصلاحش بود
                  درود همشهری

امروز از صف فروش مقداری برداشته شد ولی یه مقدار از صف فروش موند.بنظر میاد خریدار یا اون قدرت لازم رو برای جمع کردن کل سهام نداشت و یا خودش نخواست همه صف رو برداره ،تا قیمت پایانی بیاد پایین تا پایینتر برداره.یه کف 1350تومنی داره .
                  بذار ببینیم با اون چیکار میکنه.

نظر

• ehsanksh
                    عضو عادی
                    • Feb 2013
                    • 179

سلام
                    خواهش میکنم من شرمنده لطف شما هستم

نظر

• reza ourom
                      عضو عادی
                      • Feb 2013
                      • 165

تشکر از آقا سجاد گل مشتاق دیدار اگه ببینمتون خوشحال میشم باز ممنون از لطفت
                      سلام
                      احسان عزیز اولا دیتای سرمایه گذاری پردیس رو ندارم اما دیتای کهرام رو دارم ولی الان حس تحلیل ندارم اگه ناراحت نشین انشالله تو تعطیلات نظرم رو میگم.ببخشید

درود همشهری

امروز از صف فروش مقداری برداشته شد ولی یه مقدار از صف فروش موند.بنظر میاد خریدار یا اون قدرت لازم رو برای جمع کردن کل سهام نداشت و یا خودش نخواست همه صف رو برداره ،تا قیمت پایانی بیاد پایین تا پایینتر برداره.یه کف 1350تومنی داره .
                      بذار ببینیم با اون چیکار میکنه.
                      [SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

صبح بر تمامی دوستان بخیر

شاید امروز با توجه به تعطیلی دو روز معاملاتی آخر هفته عرضه زیاد باشه اگر این کار صورت بگیره ممکنه بازار هفته اینده رو هم با توجه به نزدیکی انتخابات تحت شعاع قرار بده.
                        این یه تحلیل علمی نیست،صرفا یه تحلیل به زور معده خالیه :D

نظر

• mehdi020
                          عضو عادی
                          • May 2012
                          • 40

سلام آقا سجاد

میشه یه تحلیل از سیمان غرب بذارید

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

در اصل توسط mehdi020 پست شده است View Post
                            سلام آقا سجاد

میشه یه تحلیل از سیمان غرب بذارید
                            درود بر شما

لیدر گروه سیمانی از نظر من در شرایط فعلی سفارس می باشد که روی روند گروه خیلی تاثیر میذاره .همانطور که صبح عرض کردم امروز عرضه زیاد خواهد بود و روی سفارس عرضه انجام گرفت.
                            یرای سغرب 740تومن مقاومت محسوب میشه گرچه روی 758تومن صف خرید بست ولی باز هم متاثر از همان مقاومت روی سهم عرضه ای با حجم قابل توجه انجام شد بنظر میاد تا آخر معاملات امروز الگوی شمعی داراویز رو بزنه .
                            اگر چنانچه شنبه الگوی شمعی منفی بزنه اصلاح مدنظر خواهد بود.

نظر

• جان مورفی
                              عضو عادی
                              • Jul 2012
                              • 179

اروم عزیز
                              خسته نباشید دادا

نظرت درباره وبانک چیه؟

نظر

• احسان147
                                عضو فعال
                                • Mar 2013