orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arinoos
    عضو عادی
    • Feb 2013
    • 47

جناب سجاد درود برشما
    ورود به بسویچ در منفی4 برای شنبه چگونه میبینید؟
    البته من دارم و میخواستم اضافه کنم ...

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

در اصل توسط mane1659 پست شده است View Post
      سجاد لطف می کنی یه نکاه به نمودار غشان بندازی وضعیتش چطوره ؟ ممنون میشم

درود
      این موج اصلاحی فعلی که غشان در اون بسر میبره من خیلی کم جون برای پایین کشیدن قیمت دیدم.زیاد پرقدرت نیست.
      دو تا حمایت مهم پیش رو داره که یکیش خیلی حمایت مهمی هست 570تومن انتظاز واکنش دارم. دیگری هم 530تومن.
      در کل زیاد قوی ندیدم موج اصلاحیش رو.
      اطلاعات زیادی از بنیادی سهم ندارم.
      دوستانی که میخواهند داخل روند صعودی سوار سهم شوند با شکست 710تومن این مهم مهیا میشه.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

[QUOTE=alieslamian;376704]
        با سلام
        میدونم سبدم شلوغ هست اما ممنون میشم نظری بدید

وسپه-واتی-فایرا-فولای-وبصادر - وبملت-فباهنر-شکربن-سشرق-ثشرق-حتاید-حفاری-غمارگ
        /:.happysmiley:./[RIGHT]

درود

البته این سبد سهام نیست بیشتر شبیه پرتفوی یه هلدینگه!
        سبدت از نظر بنیادی چیده شده و من برای میان مدت خیلی خوب میبینم .اگر قیمت های خریدت به قیمت های فعلی نزدیک باشه سبد خوبی هست.
        من سبدت رو پسندیدم ولی اگر تکنیکالی بخواهی نظر بدم باید از بین اینها یکی رو انتخاب کنی تا نظرم رو بگم همه رو نمیتونم نگاه کنم ولی اینده میان مدت خوبی برای این سبد متصورم.برای سه ماه آینده

در اصل توسط arinoos پست شده است View Post
        جناب سجاد درود برشما
        ورود به بسویچ در منفی4 برای شنبه چگونه میبینید؟
        البته من دارم و میخواستم اضافه کنم ...

درود

قیمت روز چهارشنبه هم روی حمایت بود که واکنش مثبتی نشون نداد و روز شنبه هم روی حمایت هست.
        ممکنه ایده خوبی نباشه ، یه ضعف هایی تو روند صعودیش دیده میشه تا مطمئن نشدی اضافه نکن.
        من کامل مطمئن نیستم که با 4درصد منفی فردا سریع برگرده به روند صعودی.ممکنه یه واکنش نشون بده ولی برگشت به روند صعودی رو بطور قاطع نمیتونم بگم هنوز ار فاکتورهای صعودی کمی دوره.
        بهرحال هر کاری میکنی با درایت یه تریدر و بدور از تعصب و بصورت خرید پله ای انجام بده
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

در اصل توسط فرزان پست شده است View Post
          [COLOR=#008000]

سلام سجاد جان
          تقریبا تو محدوده مقاومت 59250 قرار داریم فکر می کنید شاخص از این محدوده عبور میکنه ؟با توجه به خرید و فروش امروز لطفا تحلیل کنید. متشکرم .

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

مقاومت های سر راه صعود شاخص کل در این دو سه روزه پیش رو
          اولین مقاومتی که فردا با اون روبرو هستیم محدوده 58370تا 58500واحد می باشد.
          پس از اون مقاومت بسیار مهم 59250 و دیگری 60580 واحد سد راه صعود قبل از رسیدن به سقف قبلی می باشند...

درود

البته که انتظار واکنش به این محدوده رو داشتم و همچنان دارم ،چون محدوده قویی برای شاخص در کوتاه مدت محسوب میشه.
          همونطوری که قبلا گفتم موج فعلی شاخص بسیار پیچیده و نوسانی خواهد بود ولی میشه نزدیکهای حمایت ها و مقاومت ها اونها رو شناسایی کرد.
          با توجه به عرضه های روز چهارشنبه و رفتار خریداران و فروشنگان احتمال اینکه بازار روز شنبه رو با مثبت شروع کینم و رفته رفته میل به منفی پیش برویم، هست.
          من فکر میکنم روز شنبه ما مثل روز چهارشنبه فشار خرید قویی نداشته باشیم در مورد فشار فروش هم ممکنه فقط از ناحیه نوسانگیرانی باشه که (در صورت درست بودن حدس ما)چون فکر خواهند کرد که خرید اشتباهی کرده اند دست به فروش خواهند زد. ولی هرچقدر به پایان ماه نزدیک خواهیم شد فشار فروش اعتباریها رو شاهد خواهیم بود.

نظر

• ehsanksh
            عضو عادی
            • Feb 2013
            • 179

با سلام و ارادت
            لطفا خصوصی رو چک می فرمایید.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

در اصل توسط کاران پست شده است View Post
              درود به سجاد عزیز
              اول که حیف شد وبلاگتو تعطیل کردی
              دوم اینکه این یه واقعیته که هر کس به تکنیکال اعتقاد نداشته باشه در حقیقت خودشو از کارکرد درست و سود بهتر محروم کرده.یکی از آروزوهای من تسلط به تحلیل چارتها و الگوهاست
              خوب خدا رو شکر که دو روز تعطیلیه و میتونیم مزاحمت بشیم
              میخواستم تحلیلتو رو ستران بدونم.به نظرت اولین مقاومتش کجاست و به نظرت تو این یکی دو روز فرصت ورود میده(تجربه ای)
              آقا تخصصت ارزشمنده و به حرفای متفرقه توجه نکن
              سربلند و تندرست باشی
              درود

مرسی از اظهار لطف شما .
              در مورد ستران محدوده 460تا 480تومن محدوده مقاومتی خیلی قویی محسوب میشه.توصیه میکنم اگر در این محدوده عرضه پرحجم بشه ،تا آخر ساعت معاملات تعلل کن و با ارزیابی قدرت خریداران و فروشندگان عمل کن،با توحه به اینکه یه چیزی شبیه الگوی سر و شانه سقف تو نمودارش دیده میشه و این ممکنه فقط یه پولبک به خط گردن باشه،گرچه سهم صف خرید هست ولی وارد روند صعودی نشده.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

در اصل توسط ehsanksh پست شده است View Post
                با سلام و ارادت
                لطفا خصوصی رو چک می فرمایید.
                درود
                جواب خواهم داد
                .
                .
                .
                .
                خسته شدیم

نظر

• ehsanksh
                  عضو عادی
                  • Feb 2013
                  • 179

ممنون خسته نباشید

نظر

• koroosh
                    عضو عادی
                    • Jun 2013
                    • 57

خسته نباشید سجاد جان
                    سجاد جان نظرت در مورد غمهرا و حفاری چیه ؟

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

در اصل توسط koroosh پست شده است View Post
                      خسته نباشید سجاد جان
                      سجاد جان نظرت در مورد غمهرا و حفاری چیه ؟
                      درود

یادمه غمهرا رو یکی از دوستان تو وبلاگ سوال کرد اون موقع تو اصلاح بود گفتم اگه نتونه مقاومت پیش رو بشکنه تا 610تومن میریزه که تا 613تومن اصلاح کرد.
                      غمهرا روز چهارشنبه روی مقاومت عرضه شده ،اگه شنبه براش خریدار قویی نیاد اصلاح تا 700تومن براش مشکلی نداره .
                      من فکر میکنم این سهم با وجود سود کم و پی بر ایی بالا توانایی شکستن سقف 1140تومن و پر کردن شکاف 1000تومنی رو داره.
                      زیر 700تومن بیاد زیاد افت نخواهد کرد ولی ممکنه کمی اذیت کنه.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

دتماد بیاد بالای 1650تومن قرار بگیره و کمی هم از نظر حجم معامله خودش رو تقویت کنه،میتونه وارد روند صعودی بشه.الان روی خط روند صعودی هست

نظر

• aminaran
                          عضو عادی
                          • Feb 2011
                          • 254

سلام

اروم جان اگر ممکنه تحلیلی از وپخش (هلدینگ داروپخش) بفرمائید .......تشکر

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

در اصل توسط aminaran پست شده است View Post
                            سلام

اروم جان اگر ممکنه تحلیلی از وپخش (هلدینگ داروپخش) بفرمائید .......تشکر

درود

داروپخش که چند روز یه برای تعدیل متوقف شده،دقیق تو جریان جنس تعدیلش نیستم ولی با توجه به وضع دارویها احتمالا از نوع مثبتش هست.
                            تکنیکالش قبل از متوقف شدن خوب بود ،میتونه بالاتر باز کنه.
                            مقاومت های سر راه صعود اولیش قوی هم هست محدوده 1670تا 1695تومن و دیگری 2040تومن.

نظر

• کامل
                              عضو فعال
                              • Apr 2013
                              • 558

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                              درود و صبح بخیر

فعلا تا این لحظه پیش بینی روز شنبه رو میتونه اینطور حدس بزنم که احتمال اینکه سهام شاخص ساز حوالی 2درصد مثبت بازگشایی بشوند زیادتر از 4درصد مثبت می باشد.
                              البته هر چقدر به جلوتر که برویم میتونیم برآورد دقیق تری از پیش بینی روز شنبه داشته باشیم، فعلا در حال رصد زور فروشنده ها هستیم که از نظر من تا این لحظه تو 4درصد مثبت در برخی سهام خودنمایی میکنند.
                              سجاد جان با سلام
                              در صورت امکان برآورد دقیق تری از پیش بینی روز شنبه بیان فرمایید .با تشکر فراوان

/

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

در اصل توسط کامل پست شده است View Post
                                سجاد جان با سلام
                                در صورت امکان برآورد دقیق تری از پیش بینی روز شنبه بیان فرمایید .با تشکر فراوان

/

درود

بیشتر سهم های شاخص ساز روز چهارشنبه روی مقاومت با الگوی شمعی دارآویز معاملات پرحجمی رو سپری کردند گرچه برخی ها دوباره صف خرید شدند علی الخصوص فلزات.
                                من بیشتر نظرم اینه روز شنبه در دقایق اولیه بازار قدرت خریدارها مشخص خواهد شد با توجه به اینکه نزدیک مقاومت مهم شاخص هم هستیم من احتمال میدم خریداران با تمام قدرت وارد میدان نشوند ،اگر این طور باشه با گذشت زمان فروشنده های بیشتری خواهند اومد.
                                بیشتر نظرم اینه که بازار با مثبت شروع میشه ولی رفته رفته قرمزها بیشتر میشه ولی نه در حد صف فروش،بیشتر نوسانی که میل به منفی داره.
                                فعلا اینطور پیش بینی میکنم،نمیدونم دیگه چقدر درست در میاد؟اینم باید در نظر داشت که پیش بینی روزانه خودش خیلی سخته

نظر

در حال کار...
                                X