کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فعلا تا این لحظه کاهش قدرت خریداران تو برخی نمادها دیده میشه ولی فروشنده های قویی من ندیدم.
اون چیزی که تو این بازار بیشتر جلب نظر میکنه عدم قدرت خریداران هست تا قدرت بالای فروشندگان.
فعلا فروشنده قویی تو بازار دیده نمیشه و یا اگر هست ممکنه تو 4درصد و سه درصد مثبت باشند ولی اگر خریداران قویی به بازار نیایند فروشندگان و علی الخصوص نوسانگیرانی که روز های سه شنبه و چهارشنبه و حتی قبل اون خرید داشتند برای فروش ترغیب خواهند شد.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
اونجا که نوشتم روی تحلیل ثتران که باید یه موج صعودی خیلی کوچیک داشته باشه منظورم این بود که به اون حمایت واکنش یکی دو شمع مثبت داشته باشه که حتی اون رو هم نتونست انجام بده و کف 145تومن رو شکست البته من انتظار داشتم که این کف رو بشکنه (که اون رو پایین نوشتم)ولی انتظار نداشتم با این قدرت بشکنه که دلیل عمده اش به جو خراب بازار برمیگرده.اگه بازار نرمال و عادی بود،احتمالا به اون حمایت 145تومن واکنش یکی دو شمع مثبت میداد سپس با نوساناتی میومد و اون رو میشکست.
الان باید دید که این موج نزولی تا کجا قیمت رو میاره پایین. فعلا که فردا با اون خط روند قرمز رنگ برخوردی خواهد داشت.اگه بازار نرمال بود با برخورد به این خط قرمز رنگ یه صعودی خیلی کوچیک به 145تومن میداشت و بعد ادامه اصلاح که احتمالا ممکنه تا محدوده 115تا 120تومن باشه، اونم زمانبر .
فکر کنم این دو سه تا شمع مثبت توی ثتران همون پولبک به 145تومن بود .فعلا که تا این لحظه اینجوری نشون میده
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
واتی برای دومین بار در طول این موج صعودی اخیر روی تابلوی معاملات حمایت شد اونم تو رزوی که شدیدا نیاز به حمایت بود.
از اونطرف والبر هم همینطور.فعلا از سهام پشنهادی ما ولصنم کم اورده اون دو تا همچنان صف خریدند.
واتی فردا به مقاومت خیلی مهمی میرسه.با این جو بازار بهتره زیاد روی تابلو نمونه و اگر تعدیلی داره زودتر برای تعدیلش ببنده .این جو بازار خریدار هر سهمی رو به تعلل وامیده
میخواستم اگر لطف کنید و نظرتون رو در مورد سپاها و فباهنر اعلام کنید .
با تشکر
درود
با فباهنر موافقم فکر میکنم فباهنر توانایی شکستن سقف 385تومن که مقاومت بسیار قویی تو روند صعودی می باشد رو داره ،اما در وضعیت فعلی فباهنر هنوز در اصلاحه و وارد روند صعودی نشده من دو تا حمایت 230تومن و محدوده 200تا 190تومن رو محدوده قویی حمایتی میدونم .
ممکنه بخوام تو تارگت اصلاحی برخی از سهم ها از جمله وغدیر تغییراتی بدم ،بنظرم زیاد اغراق شده و یا حتی وسپه ولی برای تصمیم گیری قطعی در این مورد تا آخر این هفته صبر میکنم و قدرت فروشندگان و خریداران رو میبینم بعد تغییرات رو اعمال میکنم .البته همونطور که میدونید شناسایی اخرین نقطه موج اصلاحی بسیار سخته علی الخصوص که جو جنگ بر بازار سایه افکنده باشه،اون وقت تارگت ها میتونه خیلی هیجانی برآورد بشه
دتماد بیاد بالای 1650تومن قرار بگیره و کمی هم از نظر حجم معامله خودش رو تقویت کنه،میتونه وارد روند صعودی بشه.الان روی خط روند صعودی هست
دتماد الان صف خرید اندکی رو تجربه میکنه باید دید که خودش رو میتونه بالای 1650تومن بکشونه یا نه؟ هنوز حجم معاملات از نظر من خیلی پایینه. این میتونه خوب باشه از این لحاظ که فرشنده قویی نداره و میتونه بد هم باشه که چرا با وجود نبود فروشنده قوی برایش خریدار نمیاد
شبندر 8میلیون صف فروش رو تجربه میکنه،همونطور که دیروز تو یکی از پست ها گفتم که به این مقاومت 1280تومن واکنش نشون خواهد داد و ممکنه کف 1160تومن رو بشکنه که با این صف فروش امکان شکستن اون کف کانال 1160تومن بالاست.
در اون صورت دو تا حمایت 1100تومن و یکی هم همون حمایت با قیمت پایانی 1000تومن مدنظر قرار میگیره
سجاد عزیز
درود بر شما.....ارزوی بهترین ها از خداوند برای شما و همه دوستان....و تشکر از برای همه راهنمایی های ارزشمند.....
خدا را شکر فضای ارامی توام با گفتگو در کشور و هم در تاپیک فراهم شده .....از حضرت احدیت تداوم ان را ارزومندم..............
در صورت امکان.....روند وسینا.....را چگونه ارزیابی می می کنید؟
با تشکر
سجاد عزیز
درود بر شما.....ارزوی بهترین ها از خداوند برای شما و همه دوستان....و تشکر از برای همه راهنمایی های ارزشمند.....
خدا را شکر فضای ارامی توام با گفتگو در کشور و هم در تاپیک فراهم شده .....از حضرت احدیت تداوم ان را ارزومندم..............
در صورت امکان.....روند وسینا.....را چگونه ارزیابی می می کنید؟
با تشکر
درود و مرسی از اظهار لطف شما.
برای وسینا مقاومت 230تومن یه مقاومت تاریخی بود انتظار داشتم از اونجا یه واکنش از سوی اون مقاومت ببینه.
از نظر من این مقاومت شکسته خواهد شد ولی پس از اصلاح .الان قویترین حمایتی که پیش رو در این اصلاح داریم محدوده 162تا 158تومن هست این حمایت حتما واکنشی از سوی تابلوی معاملات بدنبال خواهد داشت
نظر