کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اغراق نیست اگر بگوییم شبندر یکی از سهم های لیدر بازار در یکسال اخیر بوده هست،پارسال که در قیمت 130تومن عرضه اولیه صورت گرفت کسی فکرش رو نمیکرد که شبندر طی یکسال اینچنین بازدهی خیره کننده ای داشته باشه البته بغیر از عده ای خاص.
همیشه چند سوال در مورد شبندر تو ذهنم بوده که میخواستم تو فرصتی مناسب از مسئولین قیمت گذار عرضه اولیه شبندر سوال کنم.
یکی از سوالات توی ذهنم این بود که چطور سهمی با 130تومن عرضه اولیه صورت میگیره،در حالیکه در طول فقط یکسال میتونه سود اون بتنهایی به 245تومن یعنی نزدیک دوبرابر قیمت عرضه اولیه برسه؟
آیا قیمت گذاران عرضه اولیه نمیتوانستند برآوردی از سود شرکت در یکسال اخیر داشته باشند یا خودشان میدانستند و خود در این افتضاح بورسی نقش داشتند؟
آیا این یک کار مافیایی نیست که دارایی های بیت المال رو به قیمت نازل بفروش می رسانند؟ که البته در این قیمت ها هم بیشتر حقوقی ها و کسانیکه از پشت پرده خبر دارند بهره مند میشوند.
فکر میکنید اگر همین امروز شبندر برای اولین بار در بورس با چنین سودی ،عرضه اولیه صورت میگرفت آیا قیمتی کمتر از 1000تومن داشت؟
جا داره که نهادهای قضایی وارد این قضیه بشوند و پرونده قضایی تشکیل بدهند که این قیمت عرضه اولیه از روی نادانی صورت گرفته یا یه کار سازمان یافته بورسی بوده است؟
اخیرا اسامی مستعار زیادی رو شبندر گذاشته شده است مانند شاه بندر و شیر بندر وغیره ولی من اعتقاد دارم که مافیای بندر بیشتر برازنده این سهم باشه تا اسامی دیگر.
از این مسایل که بگذریم و به قیمت اکنون شبندر برسیم،فعلا سهم از نظر تکنیکالی در یک کانال بین 1280تا 1160تومن گیر کرده. اخیرا صعود هایی که میکنه با اون صلابت گذشته نیست،زیاد خوش بین نیستم که تو کوتاه مدت بتونه کار خاصی بکنه ولی قطعا در زمان وارد شدن شاخص به روند صعودی شبندر یکی از لیدرهای شاخص خواهد بود.
اگر شنبه شبندر نتونه از سقف این کانال خودش رو به بیرون بالا بکشه (که احتمال کم آودنش زیاده)اون وقت حرکت بسوی کف کانال رو شروع خواهد کرد.
اگر این سناریو صورت بگیره احتمال اینکه این دفعه کف کانال رو بشکنه وجود داره ولی زیاد افت نخواهد کرد. تکنیکالش یه هشداری میده که ممکنه قیمت پایانی تا 1000تومن هم بیاد ولی هنوز باید این کف کانال 1160تومن و حمایت 1100تومن رو بشکنه تا اون هشدار رو جدی بگیریم.
درود
شما که میگفتید شبندر تکنیکال بردار نیست:D
از نظر من امکان شکستنش بالاست.روند شبندر برابر با اون تحلیلی بالایی عمل میکنه.
حمایت اول 1100تومن و بعدی 1000تومن با قیمت پایانی
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نه سجاد جان !!!! من به نظر شما و دیگر دوستان تکنیکالیست احترام میذارم . ولی خوب آخه شبندر با این بنیادیش با این طرح توسعش چطور میتونه پی بر ای زیر 5 بگیره ؟ من از این منظر بهش نگاه میکنم . ضمنا نظر شما یکی از زوایای سهم هست . در کل خیلی مرددم !!!! با اینکه سهامدار کوتاه مدتی نیستم و البته چندین بار قبلا به قصد نوسان از شبندر با زیان دوباره وارد شدم !!! اینه که روند جدید سهم خیلی داره میره رو اعصابم !!!! هر روز یه جور معامله میشه . مثلا اون صف دیروز چطور یهو جمع شد ؟؟؟ کلا به نظرم داره سهامدارای خستشو پیاده میکنه ولی اگه تو جو خوب بازار هم همینطور معامله بشه با توجه به نظر حضرتعالی و تحلیل خودم به این نتیجه خواهم رسید که این شبندر اون شبندر نیست !!!!
نه سجاد جان !!!! من به نظر شما و دیگر دوستان تکنیکالیست احترام میذارم . ولی خوب آخه شبندر با این بنیادیش با این طرح توسعش چطور میتونه پی بر ای زیر 5 بگیره ؟ من از این منظر بهش نگاه میکنم . ضمنا نظر شما یکی از زوایای سهم هست . در کل خیلی مرددم !!!! با اینکه سهامدار کوتاه مدتی نیستم و البته چندین بار قبلا به قصد نوسان از شبندر با زیان دوباره وارد شدم !!! اینه که روند جدید سهم خیلی داره میره رو اعصابم !!!! هر روز یه جور معامله میشه . مثلا اون صف دیروز چطور یهو جمع شد ؟؟؟ کلا به نظرم داره سهامدارای خستشو پیاده میکنه ولی اگه تو جو خوب بازار هم همینطور معامله بشه با توجه به نظر حضرتعالی و تحلیل خودم به این نتیجه خواهم رسید که این شبندر اون شبندر نیست !!!!
نمیدونم ولله.شاید هم.
فعلا که فروشنده ها تو مثبت میفروشند فکر کنم فردا بشه بالاتر از این قیمت ها معامله بشه ولی برای نگه داشتن خودش باید بازار هم یاری کنه که خیلی کار سختیه.
البته واتی دیگه قیمت های پایین گذشته رو نخواهد دید
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
هر چقدر به پایان ساعت معاملاتی نزدیکتر میشیم فشار فروش بیشتر میشه.
احتمال اینکه سهم های شاخص ساز فردا بازگشایی در منفی 2و یا کمتر از اون رو داشته باشند از نظر من بالاست
آقا چیکار کنیم ؟! تی سی کلاینت که هنوز مشکل داره !! شماره 2 اونهم به سرور وصل نمیشه ! من شدم عین آدمهای عینکی که عینکشون رو گم کردند و نمی تونند درست ببینند!!!! /:.sadsmiley.:/
دوستان راه حلی چیزی به ذهنشون میرسه ؟!
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
آقا چیکار کنیم ؟! تی سی کلاینت که هنوز مشکل داره !! شماره 2 اونهم به سرور وصل نمیشه ! من شدم عین آدمهای عینکی که عینکشون رو گم کردند و نمی تونند درست ببینند!!!! /:.sadsmiley.:/
دوستان راه حلی چیزی به ذهنشون میرسه ؟!
امروز من کلی وقت گذاشتم تا این تی سی کلینت بتا رو ردیف کردم.اینم حالا دیتا نمیده.
یعنی شد تو ایران یه برنامه ای درست و بموقع کار بکنه؟
.
.
.
.
بازار فردا هم که امروز نشون داد میتونه قرمز باشه.
برای معاملات فردای واتی نگرانم.
یک راهنمایی میخواستم از شما ، نزدیک به 22% از سبدم من رو سهم توریل تشکیل میده و با تمام شده 3388 ریال تعویض اونها رو با ثشرق مناسب میبینید ؟!؟!
با تشکر
دوست عزیز تبدیل توریل به ثشرق فقط من اون زمان میپسندم که ثشرق دارای روند صعودی باشد .هر وقت روند صعودی بخودش گرفت بله میتونه باشه.گرچه صف خرید بود ولی هنوز مقاومت های خیلی مهم 250 و 260تومن رو نشکسته.
امروز من کلی وقت گذاشتم تا این تی سی کلینت بتا رو ردیف کردم.اینم حالا دیتا نمیده.
یعنی شد تو ایران یه برنامه ای درست و بموقع کار بکنه؟
.
.
.
.
بازار فردا هم که امروز نشون داد میتونه قرمز باشه.
برای معاملات فردای واتی نگرانم.
سلام سجاد خان
نگران یعنی اگه امکان ریزش داشته باشه تا کجا..میشه منظورتو از نگارنی بگی دوست من
به نظرم کلیت بازار مثبت بشه واتی باز صف خرید را به خودخواهد دید...
فقط بلدند شاخص رو مثبت نگه دارند،کاری به هیچ چیز دیگه ای ندارند.امروز هم بانک صادرات رو مسول مثبت نگه داشتن شاخص کردند
فکر کنم دو سه دقیقه دیگه شاخص هم منفی بشه فشار فروش تو اون سهم هایکه تو شناور مثبت معامله میشند زیاد میشه
والبر این اگهی عرضه اولیه دتولید بیاد روی تابلوی معاملات، میتونه صف خرید تشکیل بده
نظر