نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
    1-پترول
    2-وصنعت
    3-وبوعلی
    4-وسکاب
    ================
    به ترتیب کمترین پی برای ها رودارن
    اینا غیر عملیاتی هست سودشون
    وای چقدر ترافیک عصرها زیاد شده

نظر

• sundaaay
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 742

آمارهای عجیب از حقوق کارمندان دولت

حقوق ماهیانه هر کارمند دولت ماهیانه 15.5 تومان پای هر ایرانی آب میخورد!

کارکنان دولت در دهک‌های بالای درآمدی: مرکز پژوهش‌های مجلس در آمار‌هایی قابل تامل اعلام کرده است که بر اساس داده‌های طرح محاسبه هزینه- درآمد خانوار در سال ۹۸، حدود ۸۰ درصد از کارمندان دولت در پنج دهک بالای درآمدی جامعه قرار داشته اند. یعنی وضع معیشتی آنان از متوسط جامعه بهتر بوده است. از این میان، ۶۰ درصد کارکنان دولت در سه دهک بالای درآمدی جامعه قرار داشته اند!

متوسط حقوق کارمندان دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۰ چقدر است؟

طبق اطلاعات ارائه شده در بالا و با اضافه کردن استخدام حدود ۴۰ هزار نفر نیروی جدید در بخش درمان به آخرین آمار رسمی تعداد کارکنان دولت در سال ۹۷ که دو میلیون و ۱۶۵ هزار نفر بوده است، تعداد کارکنان دولت را برای سال آینده می‌توان ۲.۲ میلیون نفر برآورد کرد. از سوی دیگر سرجمع ۴۰۸ هزار میلیارد تومانی اعتبار حقوق کارکنان دولت در لایحه بودجه سال آینده، ۴۰۸ هزار میلیارد تومان برآورد شده است. با وجود این و با فرض ثبات تعداد کارکنان دولت می‌توان محاسبه کرد که سرانه اعتبار حقوق ماهیانه هر کارمند دولت در لایحه بودجه سال آینده حدود ۱۵.۵ میلیون تومان خواهد بود!

مرکز پژوهش‌ها با تاکید بر این که سیاست افزایش ۲۵ درصدی حقوق کارکنان دولت نیازمند بازنگری و اصلاح است، می‌افزاید: اگر هدف از افزایش حقوق کارکنان دولت، حمایت از آن‌ها در مقابل گرانی‌های اخیر است، باید توجه کرد که منابعی که در اختیار دولت است، منابع عمومی بیت المال و متعلق به همه ملت بوده و احتمالاً قشر‌های بسیار ضعیف تری در جامعه وجود دارند که لازم است مورد توجه قرار گیرند؛ بنابراین یکی از تصمیمات مهم بودجه ۱۴۰۰، انتخاب بین گزینه‌هایی نظیر «افزایش زیاد حقوق کارکنان به قیمت ایجاد تورم» یا «افزایش منطقی حقوق به میزان منابع در دسترس و تحمیل نکردن تورم به جامعه» خواهد بود.

آخرین ویرایش توسط sundaaay؛ 2020/12/27, 18:02.

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

کارمندهای بخش خصولتی و دولتی که من خودم می بینم طرف میره شرکت فقط صبحانه اینترنت و بگو بخند و نهار و نماز و بیست دقیقه هم کار الکی میکنه ماهی هم ۱۰ یا ۱۵ میلیون حقوق و بیمه و مزایاشه بعد از همه چی هم ناراضی هستن. سیستم بیماره
        ولی چیزی که خیلی بده اینه که تو این سیستم اگه یک نفر هم کار بکنه میگن طرف احمقه داره سش کلاه میره و کسی که کار نمیکنه خودش رو زرنگ میدونه. حقوقی این ها هم از طریق ایجاد انحصار و چاپ پول و نفت و گار تامین میشه ولی نظام اینارو یک پشتوانه برای خودش میدونه
        آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/12/27, 21:54.

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

نمودار نوری هست. به نظرم توی خرید عجله نکنید . سهم در نقطه حساسی هست. چون سایر هم گروهی ها با گزارشات خوبشون تو منفی بوذن اینم یحتمل فردا ولش کنن.

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

وقتی دلار بالایی نداره و سود بانکی سالی 20 درصده و این سهم های پی به ای فضایی داره معامله میشه و سقوط نمیکنه بخاطر اینه که یک عده دارن نوسانگیری میکنن و پول داره تو بازار میچرخه. کدوم شرکت بورسی اندازه 20 درصد قیمت سهمش سود تقسیمی داره ؟
            الباقی بازارها هم فعلا تو رکود سنگین رفتن.
            سهم منم که نمیزارن بالا بره چیزی که من شنیدم اینه که به نظر سهامدار عمده سهم به اندازه کافی رشد کرده.
            بانکها داشتن ورشکست میشدن با بالا بردن دلار و املاک جلوش رو گرفتن.
            فعلا دلار تا یکسال دیگه تو همین رنج هست بعدش باید ببینیم برجام چی میشه
            سهم ها ده درصد بالا میرن ول میشن انتظار زیادی نباید داشت
            ارزش بازار باما داره به 30 هزار میلیارد تومن میرسه. چه خبرتونه. بخاطر اینه که امیر رو میخان بیارن تو بورس. اینا همه ماله آراسته معدن هستن
            بازار کاملا تحت کنترل سازمان و حقوقی های بزرگ هست. دوباره حقیقی ها رو بردن به حاشیه
            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/12/28, 12:32.

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

فولاد کاوه 227 میسازه که میشه پی به ای 10
              کچاد نادرعلی دیروز دیدم نوشته 245 مسازه پی به ایش میشه 8.8
              پترول بورسیش 16000 میلیارد می ارزه و غیربورسیش 500 میلیارد می ارزه بجز ایلام که ارزش روز پترو ایلام که پترول 58 درصد مالکیت داره و ارزش کلش 790 میلیون یورو و 800 میلیارد تومن یک چیزی حدود 31 هزار میلیارد حدودا میشه که با ارزش بازار شرکت روی تابلو برابر هست و ارزندگی خاصی در سهم دیده نمیشه.

نظر

• سرمایه گذار
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1925

در اصل توسط Shervan360 پست شده است View Post
                آمارهای عجیب از حقوق کارمندان دولت

حقوق ماهیانه هر کارمند دولت ماهیانه 15.5 تومان پای هر ایرانی آب میخورد!

کارکنان دولت در دهک‌های بالای درآمدی: مرکز پژوهش‌های مجلس در آمار‌هایی قابل تامل اعلام کرده است که بر اساس داده‌های طرح محاسبه هزینه- درآمد خانوار در سال ۹۸، حدود ۸۰ درصد از کارمندان دولت در پنج دهک بالای درآمدی جامعه قرار داشته اند. یعنی وضع معیشتی آنان از متوسط جامعه بهتر بوده است. از این میان، ۶۰ درصد کارکنان دولت در سه دهک بالای درآمدی جامعه قرار داشته اند!

متوسط حقوق کارمندان دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۰ چقدر است؟

طبق اطلاعات ارائه شده در بالا و با اضافه کردن استخدام حدود ۴۰ هزار نفر نیروی جدید در بخش درمان به آخرین آمار رسمی تعداد کارکنان دولت در سال ۹۷ که دو میلیون و ۱۶۵ هزار نفر بوده است، تعداد کارکنان دولت را برای سال آینده می‌توان ۲.۲ میلیون نفر برآورد کرد. از سوی دیگر سرجمع ۴۰۸ هزار میلیارد تومانی اعتبار حقوق کارکنان دولت در لایحه بودجه سال آینده، ۴۰۸ هزار میلیارد تومان برآورد شده است. با وجود این و با فرض ثبات تعداد کارکنان دولت می‌توان محاسبه کرد که سرانه اعتبار حقوق ماهیانه هر کارمند دولت در لایحه بودجه سال آینده حدود ۱۵.۵ میلیون تومان خواهد بود!

مرکز پژوهش‌ها با تاکید بر این که سیاست افزایش ۲۵ درصدی حقوق کارکنان دولت نیازمند بازنگری و اصلاح است، می‌افزاید: اگر هدف از افزایش حقوق کارکنان دولت، حمایت از آن‌ها در مقابل گرانی‌های اخیر است، باید توجه کرد که منابعی که در اختیار دولت است، منابع عمومی بیت المال و متعلق به همه ملت بوده و احتمالاً قشر‌های بسیار ضعیف تری در جامعه وجود دارند که لازم است مورد توجه قرار گیرند؛ بنابراین یکی از تصمیمات مهم بودجه ۱۴۰۰، انتخاب بین گزینه‌هایی نظیر «افزایش زیاد حقوق کارکنان به قیمت ایجاد تورم» یا «افزایش منطقی حقوق به میزان منابع در دسترس و تحمیل نکردن تورم به جامعه» خواهد بود.

استاد دانشگاه شاید این حقوق بگیره بقیه ش الکیه من کارمند دولتم با مدرک دکتری با کسورات 6 تومان می گیرم( مالیات+بازنشستگی) 25 درصد اضافه کنند باز سال بعد من 6700 هم دریافتی ندارم
                آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                  استاد دانشگاه شاید این حقوق بگیره بقیه ش الکیه من کارمند دولتم با مدرک دکتری با کسورات 6 تومان می گیرم( مالیات+بازنشستگی) 25 درصد اضافه کنند باز سال بعد من 6700 هم دریافتی ندارم
                  خب شما بیمه 23 درصدی سهم کارفرما و مزایای غیر نقدی و سنوات و هزینه هایی مثل غذا سرویس آب و برق و گاز و... غیره رو در نظر بگیری با توجه به اینکه حقوق رده های بالایی مدیران خیلی زیاده . میانگین فکر کنم به همون حدود 15 تومن میرسه. چون الان خط فقط 10 میلیونه
                  استاد دانشگاه که ول معطله . دوست من دنبال حقوق چند سال قبلش هست تازه هیئت علمیه. اون ساعتی ها که برن دستفروشی کنن بیشتر در میارن /:.yead.:/

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

فرمانده کل سپاه : به فرمولی برای کنترل کرونا رسیدیم =))
                    افزایش قیمت شوینده نان چای موز و..
                    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/12/29, 08:44.

نظر

• کاوه آهنگر
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 422

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                      خب شما بیمه 23 درصدی سهم کارفرما و مزایای غیر نقدی و سنوات و هزینه هایی مثل غذا سرویس آب و برق و گاز و... غیره رو در نظر بگیری با توجه به اینکه حقوق رده های بالایی مدیران خیلی زیاده . میانگین فکر کنم به همون حدود 15 تومن میرسه. چون الان خط فقط 10 میلیونه
                      استاد دانشگاه که ول معطله . دوست من دنبال حقوق چند سال قبلش هست تازه هیئت علمیه. اون ساعتی ها که برن دستفروشی کنن بیشتر در میارن /:.yead.:/
                      درسته واقعا.اضافه براون امسال وسط سال یکبار دیگر 30% حقوق کارمند ها اضافه کردن .برای نمونه صداو سیما 30% که رسانه ای شد و همه خبردار شدن.حتی بازنشسته های دولتی ازجمله پدر بنده اضافه شد ولی برای تامین اجتماعی ها اضافه نشد
                      بیچاره کارگر ها سالی یکبار با منت اونم کمتراز تورم حقوقشون بالا میاد.
                      همین چندوقت پیش ثبت شرکت ها رفتم برای کاری.150 تومن بابت تمبر ازم گرفتن بعد گفتن برو زیرزمین!!!! رفتم 70 هزار تومن پول پوشه و فرم هاش ازم گرفتن! که دکه مال تعاونی خود کارمند های اونجا بود!!!حالا این غیر رسمی ها رو هم به حقوقشون اضافه کنید!!!

نظر

• جواد277
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 4931

/:.yead.://:.yead.://:.yead.:/

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

نوری از جایی که گفتم برگشت خورد. دیروزم کندل خالی کردنش سیاه رو زد. پرویز خ چپوند به ملت

نظر

• sundaaay
                            عضو فعال
                            • Dec 2020
                            • 742

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                            بیمه + مزایا + اضافه کاری + ماموریت
                            هزینه درمان خودت و بچه هات و خانومت با وام های درصد پائین ، ماهی همین حدودا درمیاد

نظر

• sundaaay
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 742

جسارتا، اون دوست هیئت علمی شما احتمالا بهتون دروغ گفته؛ حق التدریسی ها چیزی نمیگیرن اما هیئت علمی ها هفته 2-3 روز موظفی دارن که اونم صبح تا ظهر بیشتر نیست. پروژه و پایان نامه و کارآموزی و ... میگیرن، دریافتی های خیلی خوبی دارن

نظر

• sundaaay
                                عضو فعال
                                • Dec 2020
                                • 742

حالا جالب اینجاست پدر و مادر هنگامی که بچه شون هنوز بدنیا نیومده، هی مراقبن چی بخورن و چی نخورن که برای بچه ضرر نداشته باشه، هی میرن سونوگرافی و ازمایش خون و ...
                                بعد که بچه بدنیا میاد، شب تا صبح بالای سرش بیدار میمونن که مثلا تبش بالا نره... چی بهش بدن بخوره. چی ندن. چه دارویی مصرف کنه.. کدام مدرسه بره بهتره و ...
                                دست آخر واکسن ستاد اجرایی امام رو بزنی بهش و نابودیش رو تماشا کنی... /.:biggrinsmiley.:/laughingsmileylaughingsmileylaughingsmiley

نظر

در حال کار...
                                X