{ تحلیل های جنب پل حافظ }

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جنب پل حافظ
    عضو فعال
    • Feb 2016
    • 516

پاسخ : { تحلیل های جنب پل حافظ }

این سهم و حقش بازی بسیار خوبی خواهند داشت:

شپارس که چند روزی است با بازگشایی حق تقدم سهم مثبت میخورد بازی بسیار خوبی خواهد داشت هم خودش و هم حقش زیر نظر داشته باشید

بعدا بیشتر صحبت خواهیم کرد
    به عقب نگاه کردم خدا را شکر کردم, به جلو نگاه کردم به او اعتماد کردم

نظر

• جنب پل حافظ
      عضو فعال
      • Feb 2016
      • 516

منتظر ریزش این سهم باشید:

قبلا دو بار پلوله رو سیگنال خرید دادیم که در مجموع 75 درصد بازدهی داشت

در حال حاضر سقف مثلث افزایش در بلند مدت شکسته شده اما باید قیمت در بالای این مثلث خودش را تثبیت کند
      همچنین اکثرا اسیلاتورها در محدوده اشباع خرید هستن
      و الگو های هارمونیک هم سیگنال ریزش رو داده
      و البته در چارت ماهانه کندل ها در حال خروج از باند بولینگر هستن
      مهمتر از این واگرایی منفی در اندیکاتور مگ دی رخ داده است

بنابراین انتظار اصلاح قیمتی تا سطح سقف مثلث افزایشی را داریم که عدد 380 ت می باشد و بعد از ان که سهم خودش را تثبیت کرد صعود اصلی اتفاق خواهد افتاد
      از نظر امواج الیوت هم سهم در آستانه استارت موج 2 اصلاحی می باشد.

نظر

• جنب پل حافظ
        عضو فعال
        • Feb 2016
        • 516

قنیشا درگیر اتمام ساخت این الگو:

تمام اندیکاتور ها و همچنین خصوصا میانگین متحرک ها سیگنال رشد خوبی را در این سهم میدهند اما چرا این سهم در این مدت متحمل رشد نشد را باید در چارت دید که درواقع سهم در حال ساخت یک مثلث افزایشی بوده که در حال حاضر در انتهای این مثلث در حال معامله شدن می باشد
        انتظار رشد خوب سهم بعد از شکست این مثلث متحمل بوده و رشد اصلی سهم احتمالا بعد از یک استراحت که بعد از این رشد شکست مثلث پیدار خواهد شد اتفاق می افتد
        دو احتمال قوی هم در باره استراحت بعد از رشد وجود دارد
        1- استراحت کوتاه مدت خواهد بود
        2- به دلیل تجمیع میانگین ها و ذخیره انرژی بسیار خوبی برای رشد احتمال عدم استراحت هم وجود دارد
        اما به هر حال رشد بین 186 تا 220 خواهد بود اما هدف اصلی سهم 420 ت هست

نظر

• جنب پل حافظ
          عضو فعال
          • Feb 2016
          • 516

گروه خودرو موج سه نزولی خودشون رو شروع کردن موجی که احتمالا 2 ماه ادامه داشته باشه

نظر

• جنب پل حافظ
            عضو فعال
            • Feb 2016
            • 516

اولین سطح حمایتی شاخص کل 79800 واحد هست که بعد شکست ان ریزش تا نزدیکی 78000 متحمل هست

از نظر زمانی ریزش بازار احتمالا 2 الی 3 ماه ادامه خواهد داشت تا گزارشات افتضاح 12 ماهه شرکت ها بیاد و بازار گزارشات ضعیف 3 ماهه رو پیش خور کنه و محرک مجامع احتمالا بتونه بازار رو برگردونه.

نظر

• جنب پل حافظ
              عضو فعال
              • Feb 2016
              • 516

هپکو:

قبلا زمانی که این سهم روی 75 ت در حال معامله بود از رشد تند سهم گفتیم و پیشنهاد خرید دادیم بعد از دو روز کاری وقتی به 110 ت رسید اصلاح سهم شروع شد و هم اکنون در داخل این اصلاح قرار داریم

اگر به شکل زیر نگاه کنید متوجه میشوید که کندل ماهانه در قیمت 110 ت حتی از leve2 باند بولینگر هم خارج شده که باید اصلاح قیمتی صورت میگرفت

بنابراین تا 12 اردبهشت ماه که کندل جدید ماهانه زده خواهد شد سهم در حال اصلاح خواهد بود و بعد از ان استارت رشد جدید سهم شروع خواهد شد سطوح حمایتی برای سهم 91 ت در قیمت پایانی و سطوح مقاومتی برای رشد 130 -170-و هدف سهم در 250 ت می باشد

به جد تاکید به خرید سهم در همین قیمت های 90 و زیر ان داریم

نظر

• جنب پل حافظ
                عضو فعال
                • Feb 2016
                • 516

غالبر:

سهمی که قبلا در نزدیکی 190 ت نوید ریزش حتی تند دادیم

ریزش تند نبود اما سطحی که نوید برگشت داده بودیم145 نزدیک شد 149 و برگشت داده شد

سوال اینجاست ایا قیمت 200 شکسته خواهد شد

در تصویر زیر مشاهد میکنید چه طور امروز سهم با برخورد با خط مقاومت قبلی نتوانست ان را بشکند
                اما
                احتمال دارد که در هفته پیش رو تا یک شنبه اینده سهم تا 208 ت هم رشد کند اما اگر هفته اینده بالای این عدد بسته شود تا حداقل 258 رشد ادامه خواهد داشت که احتمال این مورد کم است
                و اگر این اتفاق نیفتد دوباره ریزش تا 140 یا حتی 130 هم میتواند اتفاق بیفتد

به زودی تحلیل بنیادی بسیار مهم این سهم شگفتی افرین را درج خواهیم کرد سهمی که خیلی دور از قیمت 1200 نیست البته 1200 هدف سهم نیست اهداف بالاتر است

نظر

• جنب پل حافظ
                  عضو فعال
                  • Feb 2016
                  • 516

در اصل توسط جنب پل حافظ پست شده است View Post
                  قنیشا درگیر اتمام ساخت این الگو:

تمام اندیکاتور ها و همچنین خصوصا میانگین متحرک ها سیگنال رشد خوبی را در این سهم میدهند اما چرا این سهم در این مدت متحمل رشد نشد را باید در چارت دید که درواقع سهم در حال ساخت یک مثلث افزایشی بوده که در حال حاضر در انتهای این مثلث در حال معامله شدن می باشد
                  انتظار رشد خوب سهم بعد از شکست این مثلث متحمل بوده و رشد اصلی سهم احتمالا بعد از یک استراحت که بعد از این رشد شکست مثلث پیدار خواهد شد اتفاق می افتد
                  دو احتمال قوی هم در باره استراحت بعد از رشد وجود دارد
                  1- استراحت کوتاه مدت خواهد بود
                  2- به دلیل تجمیع میانگین ها و ذخیره انرژی بسیار خوبی برای رشد احتمال عدم استراحت هم وجود دارد
                  اما به هر حال رشد بین 186 تا 220 خواهد بود اما هدف اصلی سهم 420 ت هست

همونطور که شب گذشته گفتیم الگو مثلث شکسته شد و روند سهم شروع شد

فعلا هدف 180 دور از دست رس نیست

نظر

• جنب پل حافظ
                    عضو فعال
                    • Feb 2016
                    • 516

قجام:

دوستانی که قصد خرید این سهم از سبد رو دارن میتونن خریدهاشون رو روی 560 تا 570 انجام بدن که بعد از اون روندصعودی سهم به سمت هدف 1200 شکل خواهد گرفت

نظر

• جنب پل حافظ
                      عضو فعال
                      • Feb 2016
                      • 516

شاخص بانکی: ساده اما مهم

در شکل زیر خط مقاومت گروه رو میبینید که شکسته شده حال شاخص گروه در فاز اصلاح قرار گرفته که انتظار اصلاح تا همان خط حمایت زرد رنگ دور از انتظار نیست که هم خوان با ریزش شاخص کل هم هست

اما با برخورد با این سطح حمایتی حتما برگشت داده خواهد شد
                      در این گروه بانک ملت و تجارت از بنیاد خوبی برخوردار هستن اما پیشنهاد ما فقط وگردش در زمان بازگشایی هست این سهم به طور تندی بالا خواهد رفت حتی توان لیدری گروه را هم دارد و زمان بازگشایی دور نیست

نظر

• mehdi110
                        عضو عادی
                        • Nov 2013
                        • 24

یا سلام و شب بخیر به شما و سایر دوستانه اگه مقدوره یک تحلیل کوتاه مدت از زامیاد برام بزارید با تشگر و غرض ارادت فراوات

نظر

• جنب پل حافظ
                          عضو فعال
                          • Feb 2016
                          • 516

در اصل توسط mehdi110 پست شده است View Post
                          یا سلام و شب بخیر به شما و سایر دوستانه اگه مقدوره یک تحلیل کوتاه مدت از زامیاد برام بزارید با تشگر و غرض ارادت فراوات

در شکل زیر زمانی سهم در اوج بود سیگنال خروج رو دادیم و گفتیم که کندل ها در بازه زمانی ماهانه حتی از level2 باند هم خارج شدن که نیاز به اصلاح دارن
                          در حال حاضر کاملا مشخص هست که سهم به دنبال پر کردن گپ تشکیل شده در چارت هست همچنین با توجه به اشباع خرید بودن اندیکاتورها در ماهانه انتظار ریزش طولانی مدت دور از تصور نیست .
                          البته روند بلند مدت صعودی هست و این اصلاح قمیتی هست

فعلا اولین هدف 107 و دومین هدف که احتمالا دست پیدا خواهد کرد 96 تومان هست البته در میانه راه سطوح حمایتی چند باری سهم را برگشت موقت خواهد داد.

نظر

• جنب پل حافظ
                            عضو فعال
                            • Feb 2016
                            • 516

این سهم: مینو شرق(غمینو)

شرکتی با 8 میلیارد سرمایه و 37 میلیارد جمع حقوق صاحبان سهم و 100 ت سود انباشته

در بررسی چارت سهم اگر یک خط روند نزولی از زمان عرضه تا به العان رسم کنیم متوجه میشویم که هنوز کندل ها نتوانسته اند خط روند را بشکنند اما به دلیل فشرده شدن اندیکاتور ها و ایجاد کف دوقلو در rsi به احتمال فراوان مقاومت مهم فردا شکسته خواهد شد
                            در صورت شکسته شدن اولین مقاومت که مهم هم هست در 530 ت قرار دارد که به احتمال فراوان کندل ها واکنش نشان خواهند داد و نمیتوانند ان را بشکند و سهم با یک اصلاح قیمتی محدوده 480 تومان را لمس خواهد کرد
                            در واقع با لمس محدوده 480 ت موج 2 اصلاحی به اتمام رسیده و موج 3 صعودی اغاز خواهد شد که هدف ان 600 و 680 تومان خواهد بود
                            از نظر زمانی با توجه به انرژی بالای سهم در کف قیمتی انتظار حرکت سریع موج ها را داریم.

نظر

• جنب پل حافظ
                              عضو فعال
                              • Feb 2016
                              • 516

توجه:

دوستان دارن سیگنالهای فروش به بازار میدن یکی از مهم ترین این سیگنال ها قانون افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی هست

با ابلاغ آیین‌نامه اجرایی اصلاحی قانون مالیات‌ها توسط هیات وزیران و طبق ماده 10 آن ، افزایش سرمایه شرکتها از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها مشمول 25 درصد مالیات بوده که به دلیل به صرفه نبودن، این روش در عمل سخت و غیر ممکن شد.

علت صف فروش ذوب همین مسله هست

همه این داستان ها سیگنال ریزش شاخص هست

نظر

• جنب پل حافظ
                                عضو فعال
                                • Feb 2016
                                • 516

در خرید شرکت هایی که به خاطر افزایش سرمایه دارن میرن بالا احتیاط کنید

نظر

در حال کار...
                                X