حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • satyr
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 1229

راستی مندی من دارم میرم استرالیا دنبال یه پایه هستم طلبه بودی بیا باهم بریم

از همونجا هم ترید میکنیم انتون >:)هم هست خودش میگه چه سهمی بگیریم

نظر

• خودشکوفا
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 1134

من ریشه رو در اسلام یا مسیحی و غیره نمی بینم.. ذات تفکرات بسته و ایدئولوژیک مشکل سازه...
      یه کم بزن به ریشه... الان هر کشوری که با اسم یه ایدئولوژی داره اداره می شه اوضاعش کمابیش همینه... ناراضی پرور و در عین حال صدا خفه کن!!!

استرالیا میری که اقامت کنی یا واسه تفریح؟؟
      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
      (نيچه)

نظر

• مندی
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 522

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
        حضرتعالی لطف دارین به بنده
        سپاسگزارم...
        جون کاپیتان اینطوری منو صدا میکنی خجالت میکشم ..مثل ممد شکوفه بگو مندی گوجه ..البته معنی گوجه رو اگه بدونی خیلی میخندی ..=)) ..

شما عزیز و سرورید ...میگم قبلنا شما رو یه بار بیمارستانی کرده بودیم از ما که راضی شدی ...حلالمون کردی ایشاله دیگه ...ایشاله یه سر اومدم ابادان یه رقص بندری واست میام از دلت در میارم;)
        دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• satyr
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 1229

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
          من ریشه رو در اسلام یا مسیحی و غیره نمی بینم.. ذات تفکرات بسته و ایدئولوژیک مشکل سازه...
          یه کم بزن به ریشه... الان هر کشوری که با یه ایدئولوژی داره اداره می شه اوضاعش کمابیش همینه... ناراضی پرور و در عین حال صدا خفه کن!!!

استرالیا میری که اقامت کنی یا واسه تفریح؟؟
          من به هیچ دینی اعتقاد ندارم ول ولی اینها هم درجه دارن فقط متوجه شدم چرند ترینش همین اسلام هست چون که پیروانش تو دنیا بدبخترین انسانها هستن

- - - Updated - - -

میرم اقامت

نظر

• satyr
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 1229

کلا همه ادیان به وجود اومده برای در بند کشیدن انسانها

نظر

• satyr
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 1229

mk میگن عجیب مومنات بلوندی هم داره کرت کار خودته نه نگووووو

نظر

• satyr
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 1229

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                مندسن خودمونیم با همه اباطیلی که سر هم می بافی همین که موفق شدی بعد دو سال ونیم کاپی رو به حرف بیاری هنرمندی...
                هر چند متاسفانه هنرهات اکثرا منفی هستند:-<
                مندسن یه دانشمنده
                مندسن بابا یه دفعه ساکت شدی بیا وسط شوخی کردیم بابا نمیبریمت زیرزمین میبریمت پشت بوم خوبهههه

نظر

• مندی
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 522

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
                  راستی مندی من دارم میرم استرالیا دنبال یه پایه هستم طلبه بودی بیا باهم بریم

از همونجا هم ترید میکنیم انتون >:)هم هست خودش میگه چه سهمی بگیریم
                  عشق من آدلاید استرالیاس .... تف تو روح من کنن که تنبلی کردم نرفتم زبان انگلیسیمو تقویت کنم ..الان چقده دارم زجر میکشم ..راسستی یه راهکار بهم یاد بدین زودتر بتونم زبانم و تقویت کنم ..در حد هِلو ملو هستم فعلاً ...
                  جون مهرداد پایم.. لنگ این زبونه هستم ... این انتون کیه حالا ... مونثه دیگه :D
                  آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/05/07, 00:34.

نظر

• satyr
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 1229

com on maaaaannnnn its your time

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 1134

با این که آدم اهل شریعتی نیستی همین که به خود افراد مذهبی احترام می ذاری و به آزادی عقیده باورمندی, جای تقدیر داره...متاسفانه کسانی که قرائت رسمی از دین کردند همین احترام رو به عقیده دیگران نذاشتند... امروز خبری اومده بود بالا که 4 نوکیش مسیحی دستگیر شده اند!!!:p

ادیان آمدند و در زمانی که تمدن پیشرفت نکرده بود یه جاهایی پل ساختند و به خیلی مسائل رسیدند که بماند...;)

این رو هم واسه خداحافظی قبل لالا به تو و مندی و کاپی هدیه می دم:

سهراب سپهری:
                      مذهب شوخی سنگینی بود که محیط با من کرد. و من سال ها مذهبی ماندم، بی آن که خدایی داشته باشم!

مهاجرت امر پسندیده ای هست.. هر تمدن مهم در تاریخ با مهاجرت پایه ریزی شد... برو که من و مندی هم از پشت سر داریم میاییم...
                      فقط مهرداد جان بیزحمت قبل رفتن درا رو هم پیش کن که سوز نیاد!!
                      همه تون رو دوست دارم و برام عزیزید... مهمترین موضوع اینه که ما انسانیم:x
                      شب بخیر فرزندانم...

پ.ن.
                      پست های مندسن با تاخیر میان بالا.. اگه حوصله داری بشین منتظر.. اما پیشنهاد می کنم با مندسن بحث های بورسی کنین تهش یه پولی هم گیر ما فقرا بیاد!!!
                      آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/05/07, 00:29.
                      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                      (نيچه)

نظر

• مندی
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 522

مندسن یه دانشمنده
                        مندسن بابا یه دفعه ساکت شدی بیا وسط شوخی کردیم بابا نمیبریمت زیرزمین میبریمت پشت بوم خوبهههه
                        زیر زمین و رو زمین واسه مندی فرقی نداره مرداد ...ما کلهم وقتی میخایم بخابیم رو شیکم نمیخابیم بلکه رو کمر میخابیم که شیکممون رو هوا باشه غذایی که خوردیم هضم بشه ...:D

نظر

• satyr
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 1229

بیا مندی نیومدی همه رفتن ما هم دیگه میریم گود نایت

شب همگی خوش خوابهای خوب ببینید

نظر

• satyr
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 1229

mk بیا یه ایدی بهت بدم با اون دیگه با تاخیر نمیایی بعدش برو بگو اسمشو عوض کنن هرچی دلت خواست بکن هاها>:)
                            by

نظر

• satyr
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 1229

اقای جمالی بابا این mk رو وا کنید دیگه تا کی میخوایید بسته نگهش دارید

نظر

• مندی
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 522

اقای جمالی بابا این mk رو وا کنید دیگه تا کی میخوایید بسته نگهش دارید
                                بعد عمری یه نفر اومد بطور رسمی از ما دفا کرد....:*

هییییی روزگار ..کاشکی مشکلات دنیا فقط بسته بودن ما بود ... ما راضی داشتیم خدایی ...
                                آخرین ویرایش توسط Captain Nemo؛ 2013/05/07, 00:45.

نظر

در حال کار...
                                X