حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خودشکوفا
    عضو فعال
    • Aug 2025
    • 1134

انگار کسی این کاره نبود;)

آفرین و مدح سود آید همی............... گر به گنج اندر زیان آید همی

اولا عرض شود که در لغت نامه دهخدا بیت به صورت زیر عرضه شده و به اعتقاد خودم این درسته:

آفرین و مدح سود آید تو را .............. گر به گنج اندر زیان آید همی .

اگه بخواهیم شعر رو معنی کنیم شاید بد نباشه کمی واژگان رو پس و پیش کنیم.

حالا معنی کردنش خیلی راحته.. دوستان نظر بدند...
    ;;)
    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
    (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 1134

در اصل توسط Amirhm پست شده است View Post
      علی جان شعرای درباری بخاطر شعری که میگفتند و مدحی که میکردند انتظار پاداش داشتند و فکرکنم معنیش این میشه که مدح و ثنا اگرچه برای من سودآوره ولی برای خزانه پادشاه موجب زیانه !:D
      امیر تا الان نصف راه رو رفتی و مصرع دوم رو درست معنی کرده ای... ادامه بده...مصرع اول فقط مونده...=D>
      آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/05/23, 23:18.
      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
      (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 594

تقریبا 4 سال پیش بود که یه بنده خدایی بهم گفت که ایران قراردادی با چین امضا کرده که از ترکمنچای بدتره ....... ازش پرسیدم چه طور ...... گفت ایران نفتشو میده به چین اونوقت چین این نفتو میفروشه بابت این یک هزینه ای از ایران میگیره و پولی که از بابت فروش نفت باید به ایران بده نمیده و اینو تو بانکاش ذخیره کرده و از بابت محافظت از پول ایران یه پولی باز از ایران میگیره ..... بازم گفته که ایران این پول رو نمیتونه برداشت کنه و باید در قبال این پول جنس از ما بگیره ..... چین هم جنسای خرابش میفرسته به ایران ...... الان همین حرفا داره از زبون هاشمی بیرون میاد ..... فک کنم این متنو یه جایی تو همین تاپیک نوشته بودم ولی نمی دونم کجا ......

اخیرا با دوستان تو یه جمع صمیمی بودیم که به نتایج جالبی رسیدیم ..... یکی اینکه ایران مستعمره به تمام معناست طوری که مواد خامش رو چین میبره و رهبراش انگلیسی هستند تقریبا هر اتفاقی برا برو بچه های لیدرای این کشور افتاده همه سر از انگلیس در آوردند .... بچه های رفسنجانی .... بچه ی محسن رضایی بعد از دزدیش ..... مجتبی خامنه ای برای اینکه بچه از خودش پس بندازه کلی پول از بانک مرکزی برده انگلیس و اونجا بچه دارش کردند ...... شاید خبر نداشته باشید ولی توی اعتراضات سال 88 بچه های اکثر سران توی سفارت انگلیس قایم شده بودند ......

ایران سنگ آهنش رو با قیمتی خیلی مفت داره میفروشه طوری که داره سنگ آهن کگل با عیار بالای 70 کمتر از سنگ آهن چین با عیار 27 هست فکر کنم تنی 10 دلار کمتره ......

این کشور دست چهار نفره یکیش مجتبی خامنه ای دومیش سردار سلیمانی فرمانده سپاه قدس که شما هیچ پایگاهی از سپاه قدس نمیبینید سومیش سردار نقدی کسی که زمان اعطای حکم ریاست جمهوری از طرف رهبر به ریس جمهور اونطرفش نشسته ..... تقریبا شما این افراد رو یا ندیدید یا اگرم دیده باشید نهایتا در حد یکی دوبار در تلوزیون باشه نفر چهارمیش رو هنوز پیدا نکردم ...... ولی گویا حداد عادله ....

پ.ن:
        در این بین که ایران داره نفتشو مفتی میده و بالاترین قیمت فروشش به پالایشگاه های ایرانی است ببین این مجلسیا چقدر خنگ یا بهتره بگیم این باهنر چقدر جاکشه ........ نفتو دارند مفت میفروشند و پولی هم گیرشون نمیاد اونوقت میاند و جلو این گاو شیر ده کشور سنگ اندازی می کنند .....

این صحبتای هاشمی راجع به نفت برای پالایشی ها خیلی خوب شد گرچه برایند کلی صحبتاش اشک تو چشم آدم جمع میکنه .......

در مورد کاسب جماعت باید بگم که امسال نتونستند سودی کسب کنند ....... خود ما وقتی جنسمون تموم میشد و میخواستیم بریم دوباره همون جنس رو بیاریم باید یه چیزی میزاشتیم روش ..... یادش بخیر زنداییم اومده بود تو مغازه و 15 تا پودر رختشویی نسیه برده بود به قیمت 600 که هرچی مادرم بهش گفت گرون شده گفت خبر ندارم مام به خاطر اینکه ضایع نشه و احترامش سر جاش باشه چیزی بهش نگفتیم ..... همون روز قیمتش جایی دیگه سوال کردیم 900 تومن شده بود ..... از این قبیل رودست ها مغازه دارا زیاد خوردند و این باعث شده که قید یکسری محصولات رو بزنند مثل روغن و برنج و قند .....
        بهترین تفریح خوابه!

نظر

• وحید نصیری
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 594

سه چراغ سبز برای دو یار دلنشین .... امیر و ممد ..... کاملا درسته ...... چیز قابل داری برای هدیه ندارم ولی امروز به جای شما رفتم کله کثیف و این معده رو از عزا در آوردیم ...... یاد کله کثیف استخر به خیر .....

این شعر رو معلم ادبیات سوم دبیرستان برامون خوند و سر معنی کردن این بیت 2 نمره تشویقی گذاشت کسی نتونست جواب بده ..... چون همه به فکر دو نمره بودند و هیچکس فکر نمیکرد و هی زارت و پورت می کردند .... شرط میبندم اگه اون دو نمره رو نمیزاشت اکثرا این بیت رو معنی می کردند .....
          بهترین تفریح خوابه!

نظر

• ساسان
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 728

در اصل توسط Brother پست شده است View Post
            سن بالا یا رای بالا... مسئله این است!
            دوست عزیز
            اولا میزان رای آغا است:D
            اونهم که تنها یک رای داره و اصلا و ابدا کسی ازش خبر نداره:-?
            دوما
            پرسیدن روباره تخم میکنه گفتن از این فلان فلان شده هر کاری بر میاد;)
            نگران نباش به هزاران راه پای صندوق میکشن این ملت همیشه در صحنه روX-(
            تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• MohammadReza212
              عضو عادی
              • Mar 2013
              • 24

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
              دوست عزیز
              اولا میزان رای آغا است:D
              اونهم که تنها یک رای داره و اصلا و ابدا کسی ازش خبر نداره:-?
              دوما
              پرسیدن روباره تخم میکنه گفتن از این فلان فلان شده هر کاری بر میاد;)
              نگران نباش به هزاران راه پای صندوق میکشن این ملت همیشه در صحنه روX-(

درود

ما به این چیزا کاری نداریم .

نمی گم هاشمی میومد مملکت گل و بلبل می شد ولی وقتی اون با این بازی مسخره رد صلاحیت شد(از اول اومد که رد بشه که رد مشایی ، احمدی نژاد رو وحشی نکنه)

دیگه الان کسی نیست .

پس من رای نمی دم به هیچ صورت .

نظر

• مندی
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 522

ای بابا ...حالا که حاجی مندی کاندید شده هیچ کدومتون نمیخاید رای بدین :(...باشه مهم نیس ..ما خودمون رای حاجی رو از صندوق در میاریم ...اونوق بعدش توقع نکنین پست وزارتی واین حرفا ..گفته باشم ...
                .................................................. .....پیرو معرفی وزرای دولت حاجی مندی ...
                میرسیم به وزیر صدا ....واویلا لیلی ...

و وزیر سیما ..دیدیم این دو تانهاد کارشون تخصصی هس از ادغام درشون آوردیم .. در ضمن راجب وزیر هم بگیم که ایشون به عنوان زیباترین زن در سال 2013 انتخاب شدن بدون آرایش..:-B

اینم عزیز دل ما رییس بانک مرکزی هستن ...البته فکر نکنین ما که اومدیم همچین دلار تقسیم میکنیم عشق و حال...نخیر جانم ..در گاوصندوقو 1800 تا قفل از این خرکیا زدیم عمراً خودمون هم نتونیم وازش کنیم ...همون بهترم که نمیتونیم وازش کنیم چون چیزی تهش نمونده :((..حالا ورندارین جار بزنین همه جاآبروی حاجی رو ببرین ...:D

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• Amirhm
                  عضو عادی
                  • Nov 2012
                  • 140

آیدی جدید مبارک مندی عزیز .:D

نظر

• beny_63
                    عضو عادی
                    • Oct 2012
                    • 49

در اصل توسط مندی پست شده است View Post
                    این اولین پست من بعد از رهایی است ....قدر آزادیتونو بدونین ....به آزادی همدیگه احترام بذارین ....این نعمتی است که خدا به بندگانش عطا فرموده ...پس بهتره ما بندگان هم رعایت کنیم .... :x

مرصی بنی جان ....فقط شما منو شناختی :*...همه میگن تو اشکال داری ..یکیش این دکی خودمون ..یکی دیگش ممد شهلا ...ولی ما خودمون میگیم اشکال نداریم مشکل داریم ...مثل علی ... :D
                    چرا ای کاش ..حتماً ...شما تعداد پست هاتو به صدتا برسون تا خصوصیت فعال شه ... بعد بیا تو خصوصی معلم ادبیاتم شو بهم یاد بده :-B... بابت حق الزحمه پول که نداریم ولی سهم داریم ... قجار بهت میدم ...خوبه:D
                    شوهر بیچاره کردن هم خودش کلی هنره دختر ....بهتر از طلاق که هس ...:))

بیشتر اینجا حضور داشته باش ... مطلب هم بزار...خیلی بهت خوش میگذره ...@};-
                    این تاپیک و خانندگانش ومطلب نویساش جزء بهترینها هستن ...(بجز من البته :D)
                    تو این هفته چندتا امتحان خیلی سنگین دارم ممکنه کمتر بیام اینجا ...با اینکه استادا سوالاشو هم دادن ولی حس خوندنش نیس ...آخرشم گوش شیطون کر این واحدا رو دوباره باید ترم بعد برداریم ...مغز نیس که فسیله ...:D

هه هه...
                    بچه جون شما که این وضع عمومیته ، بنده پیام خصوصی ازت دریافت کنم باز نکرده پاکش می کنم :))
                    جدا از شوخی مندی خیلی بامزه ای !! فقط همونی که گفتم......
                    راستی من باب آن کلمه قرمز خیلی مطمئن نیستم.......... الکی نوشتی تو پروفایلت 1984 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ @-)

راستی من تا دو روز پیش ظرفیت فقط 2 پیام خصوصی رو داشتم که الحمدالله اونم ازم گرفتن؟ دلیلشم نمی دونم!

نظر

• beny_63
                      عضو عادی
                      • Oct 2012
                      • 49

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                      نه بابا کجاش قهاره؟؟!!8-}
                      مرد حسابی تو نماشگاه امسال 600 هزار تومن به مهربان ضرر زده...:))
                      یه هفته قبل نماشگاه با من تماس گرفت و گفت تو چون راهت دوره که نمیشه بیای تهران... مهربان هم به دلیل کچلی جرات نداره پا تو مجامع عمومی بذاره.. پس شما بیایید من رو ساپورت کنید عوضش من بشم چشم و گوش شما و هر چی اخبار و تحلیل مشتیه براتون میارم.. فقط خرج شام و ناهارم با شما!!=P~
                      من که دستم تنگ بود و رو زدم به مهربان... دکی هم درجا و جیلینگی ورداشته 1 ملیون داده به آقا... فکر کن بعد یه هفته که دنبالش بودیم فقط 400 تومن پس آورده!!#:-S
                      خودم زنگ زدم به رستورانی که آدرس داده و فاکتور آورده... تایید کردن نکبت رو به همراه 3 نفر از مومنات...
                      می گم اینا کی بودن؟؟ میگه جاسوسام تو شیران و درازک و خزامیا...B-)

حالا بگو نتیجه چی بوده؟؟

طبق اطلاعات آقا شیران و درازک رشدشون پیشخور شده بود و خزامیا در ابتدای راه... :^o

چشمت روز بد نبینه که تا اینجا مهربان تو 300 ملیون ضرره.. شیران و درازک هاش رو داد رفت و سنگین خزامیا خرید...
                      مطمئنم که می کشدش=))

ای باااااااابا :-|
                      میشه خواهش کنم یه ذره شفاف سازی کنین و مرز بین شوخی و جدی رو تو این پست واضح تر بگید؟! 0:-)

نظر

• وحید نصیری
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 594

خوب حالا مندی این آواتارت کیه ؟ یه خورده آستینشو بده بالا که منکرات از راه میرسند و مجبور میشی برقه و چادر و ابا و عمامه سرش بزاری !

اینم جاش تو کابینه است یا جاش تو دل حاجی مندیه ؟ ....

یه جا هم برا من تو کابینه رزرو کن .... عشق خدمت به مردم داره از درون داغونم میکنه
                        بهترین تفریح خوابه!

نظر

• MohammadReza212
                          عضو عادی
                          • Mar 2013
                          • 24

در اصل توسط beny_63 پست شده است View Post
                          میشه خواهش کنم یه ذره شفاف سازی کنین و مرز بین شوخی و جدی رو تو این پست واضح تر بگید؟! 0:-)
                          استاد شفاف سازی منتظریم بیاید و شفاف سازی کنیدا . مثل اینکه داره جدی میشه .

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Aug 2025
                            • 1134

بنی گرامی.... ;;)
                            دیر اومدین و زود می خواین برید ها...:->
                            این جور چیزا که در این تاپیک نیاز به شفاف سازی نداره... [-(
                            مدتی در بازار سرمایه با مهربان ویراژ که دادین متوجه می شید اینجا کی شوخی می شه و کی جدی...:-B
                            (نيچه)

نظر

• دومان
                              عضو جدید
                              • Dec 2012
                              • 11

شكوفا ;بني راس ميگه ديگه !! بايد مدتي بگذره تا چشم بصيرت پيدا كنيم تا شوخي و جدي بودنو بشه فهميد:D= لطفا مسعولان رسيدگي كنن :D خودشکوفا;325731]
                              بنی گرامی.... ;;)
                              دیر اومدین و زود می خواین برید ها...:->
                              این جور چیزا که در این تاپیک نیاز به شفاف سازی نداره... [-(
                              مدتی در بازار سرمایه با مهربان ویراژ که دادین متوجه می شید اینجا کی شوخی می شه و کی جدی...:-B
                              [/QUOTE]

نظر

• مندی
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 522

هه هه...
                                بچه جون شما که این وضع عمومیته ، بنده پیام خصوصی ازت دریافت کنم باز نکرده پاکش می کنم :))
                                جدا از شوخی مندی خیلی بامزه ای !! فقط همونی که گفتم......
                                راستی من باب آن کلمه قرمز خیلی مطمئن نیستم.......... الکی نوشتی تو پروفایلت 1984 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ @-)

راستی من تا دو روز پیش ظرفیت فقط 2 پیام خصوصی رو داشتم که الحمدالله اونم ازم گرفتن؟ دلیلشم نمی دونم!
                                بنی بزار ببینم .... به صفرش ده بر یک که بگیریم اینم بزاریم اونجا اونم اینجا میشه 32 تا ارسال دیگه ...آهان هنو 32 تا دیگه باید ارسال داشته باشی که بشه 100 تا ارسال بعدش که خصوصیت فعال شد اونوق خدا بزرگه ....جوجه رو آخر پاییز میشمرن بنی ...:D ...به قول شاعر شیرین سخن ناهید جون میگه : دلمو به هر کی هدیه دادم ای داد ... هدیه رو وانکرده پس فرستاد=))
                                من باب اون کلمه قرمزه هم اولاً قرمزته دوماً من چطوری میتونم کلماتمو رنگشو عوض کنم سوماً ما الکی نیستیم ...مگه الکیه ...:p
                                بابت پیام خصوصیات هم واست بگم اوضاع از این قراره که پاسوز من شدی خواهرB-)..آره پاسوز ..مدیریت از روزی که منو آزاد کرد تمام پیام خصوصیای مومنات رو بسته خدای نکرده چیز نشه .:D .جیز:))

بنی بزار این هفته سه تا امتحانمو بدم بعد میام مفصل باهم صحبت میکنیم ...همینجا مطلب بزار ..ببین چن بار گفتم زبونم مو درآورد ...

پ.ن: بنی اگه بدونی این پیامو با چه جراتی واست فرستادم تحسینم میکنی ...ممد شکوفه گفته اگه تا بعد امتحانات پاتو بزاری اینجا قلم پاتو آره ....خلاصه برو پا درمیونی کن واسه این یکی مورد:-SS

ممد ..غلط کردم:-SS
                                دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

در حال کار...
                                X