حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bahary
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 2510

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
    ..نه بابا....20 تومن کارت به کارت کن...اوضاع خرابه..../:)
    یعنی تو دکتر که لنگ 20تومن باشی من بدبخت که یه آپارتمان تو پونک را از دست دادم چی بگم عزیز دل برادر با شه اشکال نداره این هم روش خدا کریمه شاید یه جای دیگه جبران کرد.

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

در اصل توسط فری زبل پست شده است View Post
      للهی دکتر کاری ندارم بینی بین الله هر چی مصیبت داری میکشی سر این سهمات سر همون 50 دلار ماست و بس حق بچه یتیم خوردن نداره داداش
      وجدانی تا ظهر کارت به کارت کن اگه تا شنبه صدراهات بالای 240 باز نشد بیا هر چی دلت خواست به حمید بگو
      لپ تاپ؟ مرد مومن من یه سیستم الان جلومه با شصت پام فقط این در کیسشو گرفتم فنش نخوره به میز کنده شه
      سندیم گذاشتم یه پامم گیره دارم عذاب میکشم
      ...داداش من نمیدونم چطور حساب کردی من 50 دلار بدهکار شدم من الان که چرتکه میندازم دو ده بر یک این 3 هم بره قسمت دهگان الان 17 دلارو 60 سنت طلبکارم الان (babyیم) اونور منتظره وعده صدرا هم نده همون خبرا که تو خوندی منم خوندم با پیش بینی 91 هفت تومن 240 باز نمیشه....جیگر تو برم....
      .....فری با کف پات نگه دار اینطوری شصت پات روبروی فن قرار میگیره خنک میشه کمتر اذیت میشی...میخوامت فقط برا مرامت....
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
        یعنی تو دکتر که لنگ 20تومن باشی من بدبخت که یه آپارتمان تو پونک را از دست دادم چی بگم عزیز دل برادر با شه اشکال نداره این هم روش خدا کریمه شاید یه جای دیگه جبران کرد.
        ...شرمنده اتم احمد جان....گفتی کارتت مال کدوم بانکه شمارشو بزار دارم میرم بانک درخدمت باشم....کلامت چون مشت محکمی بر فرق سر خودخواهی و طمع من قرار گرفت...

نظر

• bahary
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 2510

...شرمنده اتم احمد جان....گفتی کارتت مال کدوم بانکه شمارشو بزار دارم میرم بانک درخدمت باشم....کلامت چون مشت محکمی بر فرق سر خودخواهی و طمع من قرار گرفت...
          مرامت تو حلقم دکتر جان باندازه دو تا آپارتمان بهم روحیه دادی دیگه کارت مارت لازم نیست. همین معرفت و همدردیت ما را بس.@};-@};-@};-

نظر

• Hamid-safapour
            عضو عادی
            • Jul 2011
            • 243

ببخشید دکتر من احمد هستم با یه آیدی دیگه اومدم اون آیدیم رو بستن

شماره کارتم اینه هر چی کرمته دیگه
            6219 8614 0746 4033

نظر

• bahary
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 2510

در اصل توسط Hamid-safapour پست شده است View Post

6219 8614 0746 4033
              ایول بابا اینجا هم از این کارای بدبد

دکتر جان نکنه گول بخوری و تو این وضعیت روحی آشفته کار دست خودت بدی و بری بانک .

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

مرامت تو حلقم دکتر جان باندازه دو تا آپارتمان بهم روحیه دادی دیگه کارت مارت لازم نیست. همین معرفت و همدردیت ما را بس.@};-@};-@};-
                ...میدونی چیه احمد....میبینم ادمایی که تنگ غروب یه روز تابستونی اروم و بیصدا از کنارم عبور میکنن و شاید به زور نگاهی از سر بی تفاوتی وتعجب به هم میکنن سایه غمهاایی رو بدوش میکشن که گاه بزرگی یکیشون برای ارمیدن و دراز کردن پای هممون افیه...خدا مشکلات تو و همه همنوعان و دوستانمون در این فروم و از جمله خودمو حل کنه....آمین...

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

در اصل توسط Hamid-safapour پست شده است View Post

6219 8614 0746 4033
                  ...بابا حمید جنبه داشته باش ادم نمیدونه با ای جوونا که میخوا ناز ماست کره بگیرن چیکار کنه مریض حالش بده من میگم مریض میخواد بستری شه تو میگی چرا تو عدس پلوی من سنگ افتاده اقا روپوش سفید بپوش بیا تو....این عددا چیه...سودوکو بازی کنیم؟؟؟...نمیشه مردمو پیچوند....

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

...احمد جان نمیتونم جلو خودمو بگیرم رفتم تو فاز انساندوستی دیگه سخته خارج شم حالم حال شهادته نصر من الله و فتح قریب....شماره کارت بزار داداش.....

نظر

• Hamid-safapour
                      عضو عادی
                      • Jul 2011
                      • 243

...بابا حمید جنبه داشته باش ادم نمیدونه با ای جوونا که میخوا ناز ماست کره بگیرن چیکار کنه مریض حالش بده من میگم مریض میخواد بستری شه تو میگی چرا تو عدس پلوی من سنگ افتاده اقا روپوش سفید بپوش بیا تو....این عددا چیه...سودوکو بازی کنیم؟؟؟...نمیشه مردمو پیچوند....
                      دکتر حالا خدایی یه پرادو میخوام بگیرم 10 تومن کم دارم کارت به کارت کن دیگه بابا خسیس

نظر

• Hamid-safapour
                        عضو عادی
                        • Jul 2011
                        • 243

...حمید جان نمیتونم جلو خودمو بگیرم رفتم تو فاز انساندوستی دیگه سخته خارج شم حالم حال شهادته نصر من الله و فتح قریب....شماره کارت بزار داداش.....
                        6219861407464044:d

نظر

• فری زبل
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 860

احمد عزیز واقعا واست متاسف شدم دکتر همین الان باهام هماهنگ کرد گفت به احمد بگو 3-4 تومن اگر میتونه بریزه به حساب فری بلکه بتونیم واست از صندوقی که داریم یه 15-16 تومنی وام 3 درصد بگیریم
                          واسه حمیدم قبلا انجام دادیم
                          اگه آمادگیشو داشتی بگو شماره کارت بدم
                          (تو این گرمای تابستون از بغل هر کی رد میشی بو گند عرقش خفت میکنه ) عزیزمییی
                          /:.ph34r-smiley.:/

نظر

• Hamid-safapour
                            عضو عادی
                            • Jul 2011
                            • 243

در اصل توسط فری زبل پست شده است View Post
                            احمد عزیز واقعا واست متاسف شدم دکتر همین الان باهام هماهنگ کرد گفت به احمد بگو 3-4 تومن اگر میتونه بریزه به حساب فری بلکه بتونیم واست از صندوقی که داریم یه 15-16 تومنی وام 3 درصد بگیریم
                            واسه حمیدم قبلا انجام دادیم
                            اگه آمادگیشو داشتی بگو شماره کارت بدم
                            (تو این گرمای تابستون از بغل هر کی رد میشی بو گند عرقش خفت میکنه ) عزیزمییی
                            آره احمد جون اگرم خواستی که تضمین شده باشه که یه وقت خدایی نکرده فری 4 تومنتو نپیچونه یه 2 تومن به حساب من کارت به کارت کن که تضمینی هم باشه

نظر

• bahary
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 2510

...احمد جان نمیتونم جلو خودمو بگیرم رفتم تو فاز انساندوستی دیگه سخته خارج شم حالم حال شهادته نصر من الله و فتح قریب....شماره کارت بزار داداش.....

دکتر می دونم چه حالی داری ، اون سوگند بقراط داره کار دستت میده =d>.....گفتی حال شهادت...... دوست نازنینی یه میل فرستاده بود که کنار ساحل الروشه بیروت نمایش مد لباس ز ی ر خا نو ما بود ....... اخرش نوشته بود بپا حال شهادت به سرت نزنه........ کلی با این جمله خندیدم ....... امروز هم با این حال تو ، منم حالت استشهادی بهم دست داد ..... اگه کسی جلوم را نگیره شماره کارت میاد جلو چشم همه دوستان و با حساب پر از پول ....... خدا قسمت کنه یه سفر با هم بریم لبنان و .... کمی هم به نیازمندان اونجا رسیدگی کنیم و برگردیم.

نظر

• satyr
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 1229

....به داش مهرداد گل اقا مخلصیم مشتاق دیدار عزم رفتن داشتی چی شد....مهرداد نمیتونم بیخیال باشم شب تا صبح رو ویبره ام الان دستام عرق کزده رگای پیشونیم زده بیرون نفسم بند اومده آب دهنمو نمیتونم قورت بدم بگو چیکار کنم خدایا دارمبه مرز سکته میرسم....:d;)
                                ما بیشتر . شما که افتخار نمیدی
                                نه بابا کجا بریم شایعه بوده فعلا که انتون نطلبیده
                                البته شما که خودتون استادید ولی با شرح حالی که دادین ظاهرا وضعیت خیلی وخیمه خلاصه قرص زیرزبونی چیزی همراه داشته باشید دیگه .......
                                از اینها گذشته من هم واقعا مشتاق دیدار شما و دوستان هستم
                                روزگاری وحید نامی بود بزرگواری میکرد یه برنامه هایی میچید الان ولی در حسرتیم

نظر

در حال کار...
                                X