حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مندی
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 522

در اصل توسط علی کرمی پست شده است
    پشت حاجی مندی هم علی کرمی هست خلاصه ممد تا هفت پشتش محکم محکمه ......

میگم علی تو این هاگیر و واگیر چطور تونستی بپری پشت حاجی مندی ...:D

بابا من 33 ساله میخام بپرم پشت حاجی مندی نتونستم :D...خیلی حاجی اهل کلکه ..همش پشت منه :((....یه بار بهم گفت مندی الکی زور نزن بیای پشت من ..تنها کسی که میتونه بره پشت حاجی مندی ،مقام معظم لِه هست

ولی بگمونم هنوز حاجی نفهمیده که پشتشی ..شایدم پشت مراد چلمنگ بودی فکر کردی حاجیه:D

ولی خودمونیما ..خوب پشت ممد شکوفه رو محکم کردیما ...

من همینجا اعلام میکنم بخاطر علاقه ای که به مهری جون دارم میخام از امروز پشت ایشون هم باشم :">..خلاصه کسی هوس نکنه به دکی الکی ما بی احترامی کنهL-)

ممد وعلی ..شما دوتا هم بیان پشت دکی ...پشت دکی باهاس محکم باشه ..رفاقت بدرد اینطور مواقع میخوره دیگه ...:))
    دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• خودشکوفا
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 1134

شب همگی بخیر

امیر اچ ام عزیز...
      شما با توجه به این که تعداد پست هات متجاوز از 100 عدد شده و برعکس مندسن و مندی و حاج مندی که حتی یه دونه از پست هاشون به درد نخورده,:-< پست هات مفید بوده کافیه خیلی راحت از ادمین سایت درخواست کنی پیام خصوصیت رو فعال کنه...
      محل ثبت درخواست هم در تاپیک شما بگویید می باشد
      http://forums.boursy.com/showthread....044#post316044

"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
      (نيچه)

نظر

• Dr.boursi
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 1348

ممد جون شدی ایدی باز کن ها....
        بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1134

مهدی جان خبر نداری روزی چند نفر بهم مراجعه می کنن که فلانی آی دیم مسدوده بیا بازش کن...;)

یکیش همین نونی خودمون بود که آخرش فهمیدیم اصلا مسدود نبوده و همگی سرکاریم!!X-(

شعار جدید تاپیک بر مبنای اخراجی ها:
          حاج ممد چاه وا کن چاه جدیدو وا کن!!!<):)
          البته صحیحش آیدی بود...8-}

"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• Dr.boursi
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 1348

ممد فقط تو رو خدا به این شغلا عادت نکنه اه دل مظلوم توشه.... راستی نیای توی اداف چاه بکنی اداف ...الفش بیوفته بعد تاپیک به انحراف بره هااااااااااا
            فک کن اون وقت تاپیک چههههههههههههههههههههههه بشه... چه پروفایلی بزاریم...خخخخ
            بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1134

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
              ممد فقط تو رو خدا به این شغلا عادت نکنه اه دل مظلوم توشه.... راستی نیای توی اداف چاه بکنی اداف ...الفش بیوفته بعد تاپیک به انحراف بره هااااااااااا
              فک کن اون وقت تاپیک چههههههههههههههههههههههه بشه... چه پروفایلی بزاریم...خخخخ
              دکتر جان اداف که منحرف خدایی هست..
              یه مشت کپی کار دور هم جمع شدین چی می گین به هم؟؟!!;)
              از خدا شرم نمی کنید از اساتید شرم کنید... :p
              (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 1134

دوستان بنده همین جا از فرصت استفاده می کنم و اعلام می کنم در نمایشگاه بورس شرکت نخواهم کرد...[-(

دلیلش هم اعتراض به حرکت زشت پارسال اون نامردایی هست که به دکی ضدحال زدند...X-(

دکی جان من کنارت هستم... :D

مندسن و علی سخنرانی کردن رو یاد بگیرید... توجه کنید: کنااارش;;)
                (نيچه)

نظر

• مندی
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 522

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                  شب همگی بخیر

... برعکس مندسن و مندی و حاج مندی که حتی یه دونه از پست هاشون به درد نخورده,:-<
                  ممد ... خیلی دل وجرات داری با این حاجی مندی شوخی میکنیا ...مگه نمیدونی برادرای بسیج منبر و سپاه منبر حاجی رو مثل دوتا تخم چشاشون محافظت میکنن ...خلاصه رو حاجی غیرتی ان

حالا که اینطوری شد امشب از حاجی مندی محبوب و مسخر قلوب مومنات رونمایی بکنم بفهمید با کی طرفید:D ....ایشاله کم کم از منبر ها وبیانات حاجی مندی همه مستفیض میشن ... لذت میبرین ..خلاصه حاجی اهل دلی هس ..ما که چن باری پیچیدیم به پر وپاچه حاجی که جون حاجی دو سه تا از این موارد هدایتی رو به ما هم معرفی کنه ما رو فرستاد پیش برادرای بسیج منبر اونجا از ما چنان پذیرایی گرمی کردن که به شیرینی خوردن افتادیم ..کلاً حاجی رو موارد هدایتی حساسیت خاصی داره عمراً کسی رو به این سادگیا تو بیت را بده ..ولی من نامید نیستم جون داداش ...
                  ایشاله امثال ریس جمهور بشه مملکت گل وبلبلی درست کنه که نگو ... کاری بکنه همه جوونا تو یه دستشون یک مورد هدایتی باشه ..البته خوباشو حاجی قبلاً خودش سوا میکنه :D

.................................................. ............................
                  دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• خودشکوفا
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 1134

یا علیییییییییی!!!!!!!!!:O:O

آقا شرمنده... مندی بدبختمون کردی رفت که... ایشون قطعا رهبر اینده مملکته...>:D<

حاجی مندی خیلی مخلصیم:D
                    (نيچه)

نظر

• Hamid Broker
                      عضو فعال
                      • Mar 2013
                      • 460

سلام ممد جان من اومدم اینجا به سه دلیل:
                      1. پیگیری اون موضوع مهم ;)
                      2. به رخ کشیدن دل شیرم :D
                      3. و از همه مهمتر کشک بادمجان چند وقت پیش =))
                      در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• Hamid Broker
                        عضو فعال
                        • Mar 2013
                        • 460

شمارش معکوس تا رونمایی از آواتار جدید ممد:D
                        در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• Hamid Broker
                          عضو فعال
                          • Mar 2013
                          • 460

مبارکههههههههههههههههههههههههههه به به :D

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 1134

خب این هم از اواتار جدید

حیف که نمی تونه متنش رو بخونی...نوشته:

.........In space no one can hear you scream............

این پوستر شاهکار بزرگ سینمای وحشت و علمی- تخیلی فیلم بیگانه هست..

کارگردان: ریدلی اسکات
                            بازیگر: سیگورنی ویور
                            محصول: 1979

تا حالا فکر کنم 5 بار دیده امش... 5 بار برای من معادل 50 بار برای یه آدم غیر فیلم بازه.. لامسب دیوونه کننده ساخته شده... آخرت تعلیقه:x

خلاصه اشتب کردی پا شدی اومدی تاپیک!!! امشب تریپ کشت و کشتار بود... سرت کلاه رفت:D
                            (نيچه)

نظر

• Hamid Broker
                              عضو فعال
                              • Mar 2013
                              • 460

حالا که اینطور شد همین الان میرم سراغ لینک دانلودش:D

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 1134

برو تو کارش و هیجان رو تجربه کن...

تا الان 4 دنباله برای مجموعه ساخته شده

بیگانه 1 رو ریدلی اسکات ساخت.. خالق: گلادیاتور. بلید رانر. تلما و لوئیز
                                بیگانه 2 رو جیمز کامرون ساخت.. خالق: ترمیناتور. تایتانیک. آواتار
                                بیگانه 3 رو دیوید فینچر ساخت.. خالق: باشگاه مشت زنی. هفت. بنجامین باتن
                                بیگانه 4 رو هم ژان-پیر ژونه ساخت.. خالق: املی پولن

هر 4 نفر از بزرگان جهان سینما هستند... خصوصا سه نفر اول... و البته تو مجموعه دو تای اول قیامت هستند...
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X