حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • قاتل بروسلی
    كاربر فعال
    • Feb 2012
    • 684

با سلام به دوستان گل این تاپیک
    من چند وقتی هست که به طور مرتب این تاپیک رو میخونم و واقعا لذت میبرم.فقط یخورده تو شناخت بعضی شخصیتها گیج میزنم.اگه یکی زحمت بکشه اسم مستعارها رو برام بگه کیا هستند و دلیل انتخاب این اسمها چیه ممنون میشم.لطفا جلوی اسمها توضیح بدید.
    1-مندی:
    2:مراد نامرد:
    3-مندسن گوجه:
    بقیه هم که مشخصه.
    کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
    ندایی آمد که :
    او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

• خودشکوفا
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 1134

بروس جان شما دیگه چرا؟؟

مندی همون مندسن گوجه هست دیگه.. اینم آیدیش: mhkz44X-(

مهری که مهربانه:x

شکوفه و شهلا هم مخلصت تشریف داره...:">

مراد نامرد هم طفل تاپیکه و همزاد مندسن: m.r_moradi
      :-&
      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
      (نيچه)

نظر

• مندی
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 522

در اصل توسط صبا پست شده است View Post
        گفتم ممکنه همتون فردا مشغول گرفتن هدایای نفیس خانوماتون(جوراب و...)باشین همین الان روز مرد و مهمتر از اون روز پدر وتولد نگین بی بدیل خلقت حضرت علی رو به همه پدرای دیروز وامروز وفردا تبریک بگم روزتون مبارک

اولاً ...مرصی ..@};-
        دوماً ...راستشو بگو صبا ...چی خریدی ؟...
        سوماً ...اینقده خسیس بازی درنیار ...برو یه دونه شتران بفروش پولشو وردار هم بچه هارو ببر یه پیتزا بده بهشون هم یه هدیه خوب بخر ....اینقده هم شکیم بچه ها رو با آهنگ مورچه ی من به سوپ نبند ..والا:D
        دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• قاتل بروسلی
          كاربر فعال
          • Feb 2012
          • 684

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
          بروس جان شما دیگه چرا؟؟

مندی همون مندسن گوجه هست دیگه.. اینم آیدیش: mhkz44X-(

مهری که مهربانه:x

شکوفه و شهلا هم مخلصت تشریف داره...:">

مراد نامرد هم طفل تاپیکه و همزاد مندسن: m.r_moradi
          :-&
          دمت گرم شکوفه جون. :*
          منو از این سردرگمی درآوردی.شبا خوابم نمیبرد.
          همش میگفتم خدایا این مندی کیه؟مندسن گوجه(حالا چرا گوجه؟) کیه؟مراد نامرد کیه؟من کیم؟این کیه؟این بچه رو............!!!:D

اگه دوستان اجازه بدید ما هم زین پس از محضر اساتید استفاده کنیم. ;;)
          آخرین ویرایش توسط قاتل بروسلی؛ 2013/05/23, 08:18.
          ندایی آمد که :

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 1134

توضیح گوجه اش سخته.. گوجه رو مهربان رو ایشون نام گذاری کرد.. مندسن و مندی رو بنده...;;)

مراد نامرد رو من لقب گذاری فرمودم.. مراد چلمنگ رو مندسن اعطا کرد... جریان انحرافی هم توسط مهربان به ممدرضا مرادی نسبت داده شد...>:D<

بروس جان واسه ات زوده.. حالا حالا کار داره تا علی دمبل و مخی و کاپی و سایر سروران رو بشناسی...:D
            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
            (نيچه)

نظر

• قاتل بروسلی
              كاربر فعال
              • Feb 2012
              • 684

توضیح گوجه اش سخته.. گوجه رو مهربان رو ایشون نام گذاری کرد.. مندسن و مندی رو بنده...;;)

مراد نامرد رو من لقب گذاری فرمودم.. مراد چلمنگ رو مندسن اعطا کرد... جریان انحرافی هم توسط مهربان به ممدرضا مرادی نسبت داده شد...>:D<

بروس جان واسه ات زوده.. حالا حالا کار داره تا علی دمبل و مخی و کاپی و سایر سروران رو بشناسی...:D
              شکوفه جون نوع گوجش چیه؟مندسن گوجه سبز یا مندسن گوجه فرنگی؟ :D
              تا حالا که سعادت رویت دل نوشته های علی دمبل و مخی و کاپی نصیب بنده نشده. :(
              گاماس گاماس اونا رو هم میشناسم.الان نگو که قاطی میکنم.
              ندایی آمد که :

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

مهربان جان, خوبی؟؟:)

خواب که نیستی؟؟:->

تو هم داری به همون چیزی فکر می کنی که من فکر می کنم؟؟/:)

می گم... اگه اجازه بدی سر این مندسن رو زیر آب کنیم... L-)

اصلا نمی خواد تو کاری بکنی...(:|

بیا و مردونگی کن بهم نه نگو... ببین آخرش منو می گیرن دیگه... منو می گیرن و اصلا کسی با تو کاری نداره.. منم بکشنم نمی گم کی همدستم بوده...:^o

ولی فکر کن بعدش چی می شه...فقط فکر کن به آرامشی که بعدش نصیبت می شه... هم انتقام اون 600 تومانت که رفت با مومنات کوفت کرد رو می گیریم هم اون سوزش خسارت 300 ملیون سرمایه گذاریت که با نظراتش به باد هوا رفت جبران میشه...<):)

تو دیگه به ارامش می رسی... بعدش هم کسی نیست که بیاد به سر کچل و چار تا چشای شهلات و سن دایناسوریت و خریدهای مسخره ات گیر بده!!!:D

اگه نظرت عوض شد سریع بهم اطلاع بده تا پی کار رو بگیرم:x
                ...
                ....سلام ممد....
                ...بعله....الان در حالی به این پستها دقت میکنم که دستم به زیر چونه قرار گرفته و چشمانم با نگرانی تحولات پیش امده رو در منطقه بررسی میکنه....افکار شهلام:Dدر مسافتی بعید از دنیای آدمیان در خیالی ترسناک و غمبار سیر میکنه و ضرباهنگ اتفاقات مارو به سمت برخوردی خونبار هدایت میکنه....
                ...ممد...براستی چه میبینیم...آیا این نوابغ محصولات این تاپیک هستند....چه عاملی مارو به سمت قتل و نفی بلد یکی از عزیزانمون در این تاپیک سوق میده....چطور میتونیم پسر بچه ای شیرین و نازنین که مثل گوجه ای قرمز و لهیده بر تارک این تاپیک خودنمایی میکنه رو به فرقون ببندیم و در دل آبهای نیلفام خلیج فارس رها کنیم...
                .....ممد عزیز....اس ام اس تو بشدت ذهن منو بخودش مشغول کرده....ما در سایکولوژی (اوسکولوژی)ترمی داریم بنام ambivalance....احساس متضاد و دوگانه ای که ملغمه ای هست از عشق زیاد و نگرانی و عصبانیتی زیاد....خیلی احساس خطرناکیه...در نهایت منجر به قتل عمد میشه...این احساس مشترک ما نسبت به مندسن هست....
                .....ما ناچاریم....این دردانه این تاپیک رو به پای نگرانیو دغدغه دوستان قربان کنیم....بزودی کارت دعوت و زمان حضور در جلسه به اسامی دوستان ارسال خواهد شد.....ممد.....به شور بشینیم....
                [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

در اصل توسط قاتل بروسلی پست شده است View Post
                  شکوفه جون نوع گوجش چیه؟مندسن گوجه سبز یا مندسن گوجه فرنگی؟ :D
                  تا حالا که سعادت رویت دل نوشته های علی دمبل و مخی و کاپی نصیب بنده نشده. :(
                  گاماس گاماس اونا رو هم میشناسم.الان نگو که قاطی میکنم.
                  ....ببین بروس جان.....
                  ...نوع گوجه اش کال سبز نرسیده لهیده که حتی بدرد رب هم نیمخوره.....اما....اما....یه روز که میام تو تاپیک و پستاشو نمیبینم نگران میشم....حس مادری رو دارم که کودکشو در یه خیابون یا بازار شلوغ گم کرده....

نظر

• داروساز
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 603

عزيزان، کسي که اين مطالب را نوشته است شايد خود نيز دچار اين مشکلات است. همه ما در رفتارمان مشکلاتي داريم. ولي بايد بپذيريم ايران ما ، همان سرزميني که هنگام قرائت سرود اي ايران اي مرز پر گهر ، موي گرده مان سيخ ميشود و دچار دل لرزه مطبوعي ميشويم ، در حال سقوط است. بپذيريم اگر شرايط کنوني ايران اينگونه است همه دليلش مديران و بالا سري هاي ما نيستند و نقش اصلي را خودمان در اين جايگاه ايفا مي کنيم. چرا مثلا اگر هر کدام از ما فقط براي يک ماه به خارج از کشور برويم (براي مثال به سوئد!!!) رفتارمان تغيير مي کند ؟ خوب مي شويم . به استخرهاي مختلط مي رويم! با جنبه مي شويم ! فکرو نگاهمان عوض مي شود و بدون رو در بايستي بگويم : آدم مي شويم!( هر چند براي 1 ماه!!!!)بپذيريم ايران مي تواند همچون گذشته بهترين باشد. ايران و ايراني لياقت اين بهترين بودن را دارد.بپذيريم براي اينکه ايران خوب شود بايد بهترين باشيم.

احمدي نژاد ، خاتمي ، رضا پهلوي ، هاشمي رفسنجاني هيچ فرقي ندارند وقتي من عوض نشوم خاتمي و هاشمي و احمدي نژاد و … چه فرقي دارند وقتي ما خودمان مردمان آگاه و درستي نيستيم؟
                    يک ملت دلال مسلکِ ناآگاه ، با آن حماقت آشکار در هنگام رانندگي يا توحش علني براي برداشتن يک شيريني از جعبه ي تعارفي
                    يا شهوت عجيب براي قرار گرفتن در مقابل دوربين ، با رتبهي نخست جستجوي سکس … چرا بايد در پي يک زمامدار رويايي باشد؟
                    اول : ايراني ها لطفا روزي يک بار(يا دست کم يک روز در ميان) حمام بروند.
                    دوم : ايراني ها قبل از پرتاب فحش به بيرون ، دهانشان را ببندند و تا بيست بشمرند.بخصوص وقتي توي خيابان و جلوي ديگران هستند.
                    سوم : هر خانوادهي ايراني هر روز يک روزنامه بگيرد ، اگر شده يالثارات!
                    چهارم : هر فرد ايراني تعهد کند که هر ماه يک کتاب تازه بخواند … حتي خلاصه مباني لوله کشي عمومي!
                    پنجم : رانندگان به جاي فاصله ي بين شلوار و جوراب دختري در آن طرف خيابان به داشبورد جلوي چشمشان نگاه کنند و سرعت از پنجاه کيلومتر در هيچ شرايطي تجاوز نکند.
                    ششم : همه به خودشان تلقين کنند که اين کسي که مي خواهيم کلاهش را برداريم تا شب براي عزيزمان هديه ببريم ، خودش عزيزِ يک نفرِ ديگر است.
                    هفتم : بفهميم كه زرنگي ضايع كردن حق ديگران نيست بلكه ، رعايت حقوق ديگران ، رسيدن به حقوق خودمان است؛ هر کس به اندازه ما حق دارد و وقتش با ارزش است
                    هشتم : بفهميم كه اگر صاحب يك بوتيك هستيم شغل ما بوتيك دار است يا اگر راننده تاكسي هستيم شغل ما راننده است . نه اينكه همه دزد و كلاهبردار باشيم و از شغلمان فقط براي راهي به رسيدن به كلاهبرداري استفاده كنيم . به شغلمان احتراما بگذاريم و بگذاريم دزدي فقط براي كسي باشد كه شغلش فقط دزدي است.
                    نهم : مردهاي ايراني يک بار براي هميشه قبول کنند که زنها ، جزو املاکشان نيستند و خودشان عقل دارند. عشق و رابطه و آشنايي هم بازي برد و باخت و فتح قلمرو ديگران نيست.
                    دهم : مردها تمرين کنند که رد عبور زني را با نگاه شخم نزنند و زنان تمرين کنند که جواب سلام مردان را با خونسردي و لبخند بدهند چون به معناي … نيست.
                    يازدهم : ورزشکاران ما بعد از باخت به رقيب تبريک بگويند (مثل ژاپنيها) و دهانشان را تا نيم ساعت بعد از هر باخت يا برد ببندند. خلاصه اين که ظرفيت برد ديگران و شکست خودمان را به دست بياوريم؛ سعي کنيم جدا از برد يا باخت، باارزش بشويم!
                    دوازدهم : ايرانيها به جاي تمسخر شکل ظاهري و نوع حرف زدن سياستمداران، فکر کنند که ايراد واقعي کار آن شخص در کجاست. همين!
                    سيزدهم: به نمايشگاه کتاب اگر مي روند براي (کتاب) بروند.به خيابان فرشته مي روند براي (عبور) از خيابان فرشته باشد.و در کل به هر قبرستاني مي روند براي خاطر (همان قبرستان) باشد.
                    چهاردهم: تمرين کنيم که ميانبري که ممکن است ذرهاي کسي را دلخور کند، مصداق بارز دزدي است؛ حتيالمقدور ميانبر نزنيم
                    پانزدهم: در هنگام رانندگي، بين خطوط حرکت کنيم و خطي را انتخاب کنيم که متناسب با سرعت ماست - در عين سادگي، از همه سخت تره!
                    شانزدهم: اين آخري از همه سختتر است و اينكه دروغ نگوييم . همانطور كه فكر مي كنيم عمل كنيم . فراموش نكنيم ريا كه اكنون عادت و عرف جامعه شده است درواقع يك بيماري اجتماعي و از آسيب شناسي بسيار جدي برخوردار است.

نظر

• مهربان
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1675

در اصل توسط صبا پست شده است View Post
                      گفتم ممکنه همتون فردا مشغول گرفتن هدایای نفیس خانوماتون(جوراب و...)باشین همین الان روز مرد و مهمتر از اون روز پدر وتولد نگین بی بدیل خلقت حضرت علی رو به همه پدرای دیروز وامروز وفردا تبریک بگم روزتون مبارک
                      ....مولا نگهدارت باشه جوونن....
                      ....بنظر نمیرسه که قرار باشه ما چیزی از کسی بگیریم....

نظر

• مهربان
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1675

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
                        بنی ...شیطون...:D

عزیزم ...این تیم مدیریتی پست منو بعد یه ساعت نشون داد من نتونستم درستش کنم ... من تو هنگام رقصیدن به این چیزا توجه نمیکنم ...

بنی.... از اون دخترای شوهر بیچاره کن هستیا ... از بس وسواس داری ...:p

چیکار به متنش داری خو ...با ریتمش حال کن ...بدنتو با ریتمش هماهنگ کن ببین چه حالی میده ...

اگه مدیریت منو مسدود نکرده بود به همتون آموزش مجازی رقص میدادم .....تو همین تاپیک ....

....بیخود...اموزش مجازی رقص؟؟؟....رخت چرک خونه نداری بیا مبشورم....مندسن گوجه میتترکونمتتااااا....X-(X-(

نظر

• ساسان
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 728

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                          ....مولا نگهدارت باشه جوونن....
                          ....بنظر نمیرسه که قرار باشه ما چیزی از کسی بگیریم..
                          ..

دکی سلام
                          یعنی شما هنوز زوده :D
                          دکی سنت که نباید کم باشه:p
                          هی
                          هر چند شنیدنیها من حاکی از اینه که فقط چند سالی از شاهکار خلقت جناب جنتی موجود جاودانه عصر حاضر کوچکتری :">
                          ولی هنوز تجرد :*
                          ما را باش
                          ممدی که هنوز عموه
                          بابا نشده <:-p
                          مندی و علی که هیج=P~
                          مراد نامرد هم که مشخص مشخصه ;;)
                          پس بابایها این تایپک کیا هستن:-?
                          اره
                          اولش خودم اعلام وجود کنم>:D<
                          منتظر مابقی سروران هم جبهه هم میمونیم
                          رخصت
                          تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

مراد نامرد چیش مشخصه عمو ساسان؟!:))

نمیدونستی من متاهلم؟!;)
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• ساسان
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 728

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                              مراد نامرد چیش مشخصه عمو ساسان؟!:))

نمیدونستی من متاهلم؟!;)
                              مراد جان ارادت:x
                              اول خودت بگو من زورت چیه;)
                              نگو که تو هم بابایی
                              که من یکی باور نمیشه
                              فعلا برای شماها شب بیداری و طی کردن عرض و طول اپارتمان حالا حالا باید مونده باشه
                              خوشم امد ار دکی جلوتر زدی

راستی
                              استقلال همیشه قهرمانه :O
                              تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

نه بابا!بابا که نشدم هنوز!!!:D

اما خب مرد که هستم...;)

پس روزم مبارک!:D:D:D:D:D:D:D

در ضمن ما بیشتر تر اردات!;)
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...