حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tom cruise
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 4756

در اصل توسط مندی پست شده است View Post
    =))=))
    مجبورم برای کل تو استثنائا برش گردانم
    در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
    ...با سلام....
    ...تامی خوشحالم از دیدنت و اینکه اینجا دور هم هستیم....
    ...اما....این تاپیک جایی برای بحثهای سنگین آنچنانی و بیان مشکلات و مفاهیمی که نه حللش از عهده منوتو بر میاد و نه چندان لزومی برای حل کردنش از طرف کاربران این تاپیک احساس میشه نیست.....
    ....بهیچوجه مسایل پیچیده و بزرگ سیاسی وامنیتی و نقد اس واساس این نظام از اهداف این تاپیک نیست ونخواهد بود....
    ...این امریکای تو همون بود که کره شمالی تو جنگلای شمال کره با گوشت سربازاست غذای محلی درست میکردن ....تو ویتنام هنوز صحنه فرارشون با هلیکوپتر از بالای بام سفارت امریکا رو میشه تو گوگل و اینترنت ابداع همون عمو سام جونت پیدا کرد....و دهها مورد مشابه دیگر....
    ...مالی نیست و عددی نیست و قطعا هر مکتبی نقد داره ....اقای رضا جیگر بابا خودت اون پستی که عکس امام و نقد و اظهار نظر بود حذف کن اینجا فضای پر التهاب و چالشی در باب این مسایل نداریم....تاپیکهای خبری و سیاسی در سطح فروم زیاد هستند....
    .....تامی جواب پستاتو دراولین فرصت میدم ولی اینجا آشو شور نکنه اینجا تاپیک سیاسی نیست....خلاصه یه مختصری هم از اخلاق من دستته زیاد روش پاتیناز نره....بوس.....
    مال کافر حلال است خلاصه تاپیکت را می توان مصادره کرد چون تو کافری نسبت به من...قانون خودتان است:D
    این یکی را میزنم اخریش..باقیش میرود تاپیک سیاسی..هرچند دیانت سیاست اقتصاد ...ما باید یکی باشد و مشکلی نباید داشته باشدباهم:D
    باقیش میرود تاپیک سیاسی:x
    در ضمن مملکت مشکلی ندارد ..مشکل شخص تویی...100سال است نظام عوض میکنید دو انقلاب و4شاه تبعید یک مشت ریس جمهوردر بدر شده و..سه بار تغییر نظام...قجر پهلوی وفعلی
    لذا هیچ تغییری نیافته چون مردم که شخص تو باشی تغییری نکردند:Dلذا فرض اولت که نقد نظام باشد اصلا چنین نکردم و من همیشه مردم نقد کردم ...
    واقعا تحمل کردن این مردم خرافی حتی برای نظام فعلی سخت است .همین فرم نویسهای رفیقت در بورکس بودند وقتی گفتند هرمز می بندیم هورا میکشیدندیا میگفتند نفت تحریم نمی شود.....ملت شانس اوردند رهبری فعلی بر اوضاع مسلط است و جلوی دیوانه بازیها را گرفت...و حالا همان فرم نویسها که مدعی روشنفکری بودند میگویند چرا اوضاع چنین شد ..یکبار هم نوشتم اگر نظام مرگ بر امرکیا نگوید این مردم نظام را عوض و نظامی می اورند شب روز مرگ بر..بگوید...کما اینکه قبلا چنین کردند ..لذا ان عکس2500سال تاریخ ایران یونان نشان میدهد هرچند مسلمان شدند ولی در این2500سال تغییر نکردند
    علمای یهود میگویند هیچ شاهی شاه نمی شود الا اینکه مردمی ازادی خود به بردگی او فروختند.....
    البته از نظر شما علمای یهود کمثل الحمارند....کار ینداریم :D

در اصل توسط Reza001 پست شده است View Post
    درود برشما =D>

من شما رو نمیشناسم آقای تام ولی به این دید عمیق شما تبریک میگم . هر کسی این دید رو نداره .

امیدوارم موفق باشید و پاینده .
    اینهم برای شما...
    اتش پرستان قبل ازاسلام که نور اتش را تقدیس میکردند و خود تحت تاثیر خورشید پرستان قبل زا خود بودند عامل اصلی در اعتقاد مردم به هاله نور هستند اینها این اعتقاد را بعد از اسلام وارد دین کردند
    آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2013/06/07, 09:56.
    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
    tom cruise in face book

نظر

• مندی
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 522

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
      اشتبب اومد
      =))=))

امان از دست تو تامی:D:*
      آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/06/07, 10:00.
      دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• AMIR BOURSE
        عضو عادی
        • May 2013
        • 67

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
        مثالش اشتباه بود
        مثل این است یکی بیاید از بشاگرد بلوچستان بیاید بگوید مثلا زندگی در سعادت اباد به ردد نمی خورد باید رفت الهیه....
        حال این شخص بزور شاید شاه عبدالعظیم راهش دهند...
        فرق اقتصاد و سیاست فرهنگ جهان سوم نسبت به اروپا امریکا این است
        چه اشتباهی مگه خیلی از بالایی ها از کجا اومدن از روستاهای پشت کوه حالا به مقامات بالا رسیدن منتهی راه و روش ترقی کردن را پیدا کردن کسی از این پیشنهادات نمیکنه این مثال برا این بود که نشان بده افراد گرایش ذاتی به زندگی در بالای شهر دارند کسی اون پیشنهاد بهش بشه نمیاد خونه تو شمال تهران را رها کنه بره میدون شوش زندگی کنه شمال تهران هم بخاطر فرهنگ غربی حاکم بر انجاست که ارزش پیدا کرده همانطور هم که می بینید کسی تا پولی بدست بیاره میره انجا زندگی میکنه

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Aug 2025
          • 1134

راستش امیر جان خیلی نباید مسایل رو با دید قطعیت نگاه کرد.. به قول یکی از جامعه شناسان, تنها چیز قطعی جهان همین عدم قطعیته.. همون طور که عرض شد بنده ممکنه به دلایل گوناگونی قید زندگی در بالا شهر رو بزنم و برم شرق یا غرب.. اما جنوب دیگه سخته ها.. ولی باز اون هم ممکنه.. مهم یافتن جایی هست که خوب و خوش و آرام باشیم.. این امر ممکنه در همسایگی آقا یا خانوم تام صورت بگیره... هر چند تامی خیلی قضایا رو سیاسی می بینه و حوصله آدم رو سر می بره.. فکر کن تامی رو سر کوچه ببینی و بگی هوا چطوره؟؟ تا یه ساعت بات بحث نکنه که هوای امریکا از هوای ایران خیلی هواتره و تو و همه مذهبیان و ایرانیان, غیر دوستان و همفکران خودم, هیچ چی نمی فهمید ول کن آدم نیست..
          تامی جان پسرم یه کم از خودت بگو.. این جور که معلومه سابقه داری...
          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• فرید
            عضو عادی
            • Nov 2012
            • 160

[QUOTE=
            پ.ن.
            از دوست خوبم فرید تشکر ویژه می کنم.. امروز بعد از ظهر وقت ارزشمندش رو در اختیار من و همسرم گذاشت و ساعات خوشی رو در کنارش گذروندیم...[/QUOTE]

نفرمایید قربان
            دوستون داریم

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 1134

وقت همگی بخیر

مندسن کجایی؟؟
              یادته چند روز پیش بهت گفتم شعور مردم در 400 سال پیش ,400برابر بیشتر از توست؟؟:D
              حالا اینو داشته باش:
              شعور تو 400برابر شعور جلیلی, حداد و غرضی سر هم هست....
              ;)
              "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
              (نيچه)

نظر

• مندی
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 522

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                وقت همگی بخیر

مندسن کجایی؟؟
                یادته چند روز پیش بهت گفتم شعور مردم در 400 سال پیش ,400برابر بیشتر از توست؟؟:D
                حالا اینو داشته باش:
                شعور تو 400برابر شعور جلیلی, حداد و غرضی سر هم هست....
                ;)
                باور کن ممد اگه زودتر بهم این مطلب مهمو گفته بودی میرفتم کاندید میشدم ...0:-)

حالا میدونی چی شد ...من دیشب فکر میکردم امروز باید بریم رای بدیم حالا ببین این که شعور من باشه دیگه شعور و درک اونا چقده :D....خلاصه داشتم این شناسناممو میگشتم مگه پیدا میشد ...آخه میدونی این ننمون ورداشته شناسناممو قایم کرده گفته میری تو کار این ازدواج موقت واین حرفا چش و گوشت وا میشه ...حالا هی به خودم دلداری میدادم میگفتم مندی کجات از افغانی کمتره برو بدون شناسنامه هم ازت رای میگرن :D ...اسم افغانی بردم برم این آهنگ از اون بالا کفتر میایه رو گوش کنم ببینم میشه باهاش یه قر داد یا نه ...ولی ممد این افغانیا هم عجب پیشرفتی کردن ..بعضی خوننده هاشونو که آدم میبینه حوس میکنه بره زن افغانی ورداره:">
                اینا ها این یکیشونه ..:x

بگذریم خاهر :) دیگه خدا خیرش بده یکی از بچه های تالار با احترام بهم گفت نفهم بفهم هفته ی دیگه باید بری رای بدی =((

میگم ممد حالا باید به کی بدیم منظورم رای ها:p ...من که تا حالا نتونستم این برنامه های مناقشه است منظره هست نمیدونم چی هست ببینم :(( خلاصه خیلی دلشوره دارم:-& ..منم حساس:-B
                واسه پوستم خوب نیست این دلشوره ها باعث میشه پوستم چروک ورداره :-s

میگم تو امروز بعد از ظهری میخاستی بری جایی ...رفتی یا نرفتی؟
                آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/06/07, 20:26.

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 1134

شماره بده بهت مسیج بدم اسمش رو!!!
                  (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 594

آقا ایول عجب شور و نشاطی ......

مندی اون کلیپ افغانی شبنم رو بزار .....

شهر خالی ...... کوچه خالی .....خانه خالی ..... ساغر و پیمانه خالی .... گوچ کردند دسته دسته .آشنایان عندلیبان .....
                    آب از آبی نجویید . خفته در خوابی نجویید ......شهر خالی ...... کوچه خالی .....خانه خالی ..... ساغر و پیمانه خالی
                    وای از دنیا که یار از یار میترسه .... غنچه های تشنه از گلزار میترسه . عاشق از آوازه ی دیدار میترسه ..... این طبیب از دیدن دیدار میترسه ..... شهسوار از جاده ی هموار میترسه .....

باز آ تا کاروانی رفته باز آید ..... باز آ تا دلبرانی ناز ناز آید .....باز آ تا مطربو آهنگ و ساز آید ...با گلفشانم نگار دلنواز آید ..... باز آ تا بردلی ها قصه اندازند .... گل بیفشانند و می در ساغر اندازند

پ.ن : یاد گرفتم بیشتر از پول تو جیبیم فکر نکنم .....;;)
                    بنابراین تا وقتی که فکر اقتصادی من جوابی نداده دنبال یه تفکر جدید تو حوزه ی دیگه بالخص فراماسونی و ..... نمیرم
                    اگه اقتصادم تقویت شد تفکرم رو به اون مرزها باز میکنم و اگه اونقدر از لحاظ اقتصادی قوی شدم این تفکر رو ایجاد و گسترش میدم ....
                    البته اگه شخصیت کاریزمایی باشم که نیستم وضعیت فرق میکنه ......
                    ولی به نظر من بیشتر از پول تو جیب فکر کردن راه به جایی نمیبره (خلاصه این ره به ترکستان است )....... پس فعلا فقط پول تو جیب :->

پ.ن 2 : ممد برا منم بفرست بگو اون هفتا کاندیدی که با کاندید مورد نظرت اعتلاف کردند و به نفعش کنار رفتند کیه >:)
                    بهترین تفریح خوابه!

نظر

• مندی
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 522

خوش اومدی علی ...ایشاله جیب همه بچه های ایرونی پرپول باشه برن عشق وحال

کلیپ که سهله علی جون ایشاله این سه تا امتحانو هم بدم میام واسه همتون بندری میرقصم :D

پ .ن :
                      بنی جان کم پیدایی ...هنوز گیر سهم کچینی هستی ...غمت نباشه ایشاله اونم درست میشه ...3 تا پیام واست فرستادم دریغ از یک جواب ..نگران بودم ...خوش باشی
                      پ.ن:
                      مهرداد ساتیر برو حیا کن:D

نظر

• وحید نصیری
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 594

چاکریم مندی جان گوجه ...... :x........

راستش دوشنبه ای همه سهما رو فروش زدم به شتران که رسید دیدم دارند رنج میزنند قیمت رو یه خورده بردیم بالاتر گزاشتیم رو 75 تومن .... رفتیم و برگشتیم هر چی نگاه کردم دیدم تکون نمیخوره نگو این نامردا بستنش ....|-)

اصول اولیه فاند رو که بهت آموزش دادم جدی بگیر و نحوه استفادشو با تمرین و ممارست حتما یاد بگیر میتونی به جاهای والایی برسی B-)، با زندگیت عشق کن :xو حواست به جیبت باشه :->...

پ.ن:
                        درو جو تموم شد و با کمباین کوبیدیم و کلی جو گیرمون اومد .... در این حین چهارتا مار مویزک هم کشتم ( به طول 40 سانت و کله سیاهی داره ولی زهرش خیلی زیاده کلا علی رغم قیافش زهر بدی داره )B-)

پ.ن:
                        بنی کم پیداست ولی پیام خصوصیش فعال نشده . تو چه طور پیام دادی /:) اولش که اومد ما گفتیم حتما یه حال اساسی ازت میگیره ... اینم نیومده رفت =((

پ.ن:
                        واقعا ساتیر باید حیا کنه .... بانک صادرات رو چاق کرده انداخته به ملت حالا هم رو اخابر داره کار میکنه .... تو دسته فوق ستگینه :p..... سفته بازی یاد بگیر مندی:D .... آخه قچار و فسرب سمگا هم شدند سهم سفه بازی :-/ آبرو هر چی سفته بازه بردی L-)

پ.ن:
                        تو روستامون عروسیه و ساز و نقاره آوردند و چوب بازیه<:-p ... دیشب 4 بار دعوا شد:x ... امشب بریم ببینیم چی میشه .... امشبم شب دوم و شب آخر و بعد از اون به وجود اومدن کلی سوال تو ذهن من :((

پ.ن:
                        یاد یکی از دستورهای زبان فارسی دبیرستان افتادم که یه قانون بود ولی 9 تا تبصره داشت ...... ما هم یه متن زدیم و n تا پی نوشت
                        آخرین ویرایش توسط وحید نصیری؛ 2013/06/07, 23:48.
                        بهترین تفریح خوابه!

نظر

• ساسان
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 728

دکی
                          ممد
                          سایر دوستان
                          کلا
                          کم پیداید;)

چرا علم را بر دوش نمی گیرید و توی این برهه تاریخی سکوت کرده اید؟:p

اخه
                          خیلیها منتظر نظر شماها اساتید هستن:*
                          هنوز دود سفید از دودکشها بیرون نیامده
                          اصلا" بدن یا ندن ;;)
                          فکر بد نکنید
                          منظور رایی>:D<
                          کاندیدا اصلح شما کیه:x
                          چرا؟L-)
                          تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Aug 2025
                            • 1134

درود بر ساسی

من که به اصول گرایان رای نمی دم..هنوز جای حکومت درخشانشان در ۸ سال گذشته درد می کنه..
                            قضیه اینها و جد بزرگشون مموتی خواهد شد داستان اون کفن دزدی که در آستانه مردن به پسرش ابراز کرد از بی آبرویی بعد مردن می ترسم.. خلاصه پسرش خیالشو راحت کرد که چنان بلایی سر مردم بیارم که روزی صد تا فاتحه دشت کنی.. دردسرت ندم که ششماه بعد مردم گریه می کردن و رحمت به کفن دزد قبلی می فرستادند که اون فقط کفن مرده هامون رو می برد.. این جدیده یه بلایی هم سر جنازه ی امواتمون میاره!!
                            خیلی راحت بهت بگم اصلا اعتقاد به تقلب در این انتخابات ندارم و رای خواهم داد.. برای رای نیاوردن اصول گرایان حاضرم حتی سر مهربان و مندسن رو فدا کنم...
                            این تامی هم نیست یه ذره بیاد در باب توحشمون نکاتی چند بیان کنه .. حیف...
                            (نيچه)

نظر

• مندی
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 522

از اونجایی دوستان عزیزی جدیداً این تاپیکو دنبال میکنن دوست داشتم یکی از اهنگای زیبامو که قبلاً گذاشته بودم رو دوباره بزارم ..عکس مهربان و ممد شکوفه در دوران پیری و آهنگ مورچه مندی =))

http://www.mediafire.com/?im8im9mhse5a6mm

نظر

• سنایی
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 364

بخونید خندیدید لایک کنید

http://uploadtak.com/images/v2374_550x458x11128329.jpg

نظر

در حال کار...
                                X