حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

.....مندی جای امتحان دادن رفته بودی شمال....
    ...دوستانی که فباهنر خریدن ....رالی صعودی اخیر این سهم اینجا تموم میشه وسهم وارد یه فاز اصلاحی جزیی تا حوالی 275 خواهد شد.....
    ...توصیه اکید...اکید....به داشتن معادن شپنا و کگل در سبد سهامتون دارم....step معادن یه بالاتر امده و کف سهم رو 635 بسته شده....هدف اولیه سهم رو 720 میبینم....رشد شارپی سهم مهر ماه....
    ...احمد جون....داداش....سر به سر مندی نزار....هرکس تو این تاپیک به عنوان یاران تاپیک شناخته شده باشه هر جا باشه تحت حمایت مستقیم بنده است....داداشمون پسره....سیبیله....سیبیلشم کلفته....
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• خودشکوفا
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 1134

دکی حالا دختر نباشه که نباشه.. همه که همه کمالات رو ندارن.. از نظر احمد اینها مهم نیست...
      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
      (نيچه)

نظر

• ابشار
        عضو فعال
        • Apr 2013
        • 1426

دکتر مهربان از فایرا چه خبر

نظر

• kianoshparsa
          عضو فعال
          • Jan 2013
          • 1218

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
          ...دوستانی که فباهنر خریدن ....رالی صعودی اخیر این سهم اینجا تموم میشه وسهم وارد یه فاز اصلاحی جزیی تا حوالی 275 خواهد شد.....
          ...توصیه اکید...اکید....به داشتن معادن شپنا و کگل در سبد سهامتون دارم....step معادن یه بالاتر امده و کف سهم رو 635 بسته شده....هدف اولیه سهم رو 720 میبینم....رشد شارپی سهم مهر ماه....
          ...احمد جون....داداش....سر به سر مندی نزار....هرکس تو این تاپیک به عنوان یاران تاپیک شناخته شده باشه هر جا باشه تحت حمایت مستقیم بنده است....داداشمون پسره....سیبیله....سیبیلشم کلفته....
          جناب مهربان جون سلام وجناب خودشکوفا شما هم سلام اصلاهمگی سلام اما در مورد مندی من فقط یک پیشنهاد دادم گفتم ایشان که آقا هستند ماه هستند سیبیل کلفت هستند ( البته نظر شماست دیگه ) عکس این خانم جلف را از آواتار بردارند عکس خودشونو بزارند حواسم نبود این مهربون چقدر خشن هستش ، بابا اگر بادی گارد تاپیکی یکم مهمون نواز باش مهربون جون در ضمن ما که سربه سرش نزاشتیم درضمن نگفیم که طرف دختره ( اگر فکر کردید که من فکر کردم که مندی دختره فکر کنم اشتباه فکر کردید ) اگر دختر بود که از چهار فرسخیشم رد نمیشدم خاطرتون جمع باشه اونم مندی که این همه مکش مرگ من داره خوب تا بیشتر از این تحدید نشدم ومشکلی پیش نیومده بهتره از تاپیک شما کمی فاصله بگیرم فعلا بای آقای مندی شما هم بای بای
          مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
          kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• ALEN
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 746

سلام دکتر جان
            واقعا از فایرا چه خبر یه 6 ماهی هست بسته فکر کنم وایساده 9 ماهه برامون یه کوچولو بیاره

از عواقب بسته بودن طولانی سهم)

نظر

• مندی
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 522

در اصل توسط aahmad پست شده است View Post
              مندی سلام پیشنهاد
              مندی این عکسو بردار و عکس خودتو بزار فکر کنم خودت خیلی خوشگل تر باشی
              دوستان نظر بدن
              در اصل توسط aahmad پست شده است View Post
              عکس این خانم جلف را از آواتار بردارند
              سلام به جوان پیشنهاد دهنده ..چون ما تفکراتمون لیبرالی محض هست از پیشنهادات و نقد و فحش و لنگه کفش و پادری استقبال میکنیم:D

احمد جان ..یکی از زیبایی ها و دل نشین بودن های دنیای مجازی به ناشناخته بودن افراد هست ..این باعث میشه ما از کسانی که خوشمون میاد تو ذهن و خیالمون یه چهره و صدا و ... متصور بشیم و از اون لذت ببریم

رو این حساب از قبول این درخاست محترمانه منو معذور بداری ممنون میشم ...:*

حالا بریم سر آواتور ...راستش من زیاد رویای صادقانه میبینم که متاسفانه کمترشون یادم میمونه ... رو همین حساب معمولا وقتی چهره ای یا منظره ای میبینم که باهاش مانوس میشم احساس میکنم یه جایی اونو دیدم و رابطه ای باهاش داشتم ..این چهره ی آواتور منو آروم میکنه ..احساسم اینه این زنو من در زمان آینده دیدم که حالا ممکنه زن آینده ام باشه یا حوری بهشتیم یا شایدم کسی که منو خاهد کشت:D
              خلاصه از این آواتور هم نمیتونم بگذرم شرمنده ام طلا...البته آواتور زیاد دارم کم کم میزارم ...بزار از این خسته شم:D

اینم بگم معمولاً هم من تو رویای صادقانه هام خانم مانم زیاد میبینم ..نمیدونم چرا:"> ...یکی از دلیلاش شاید اینه که من همیشه سعی میکنم شاد باشم برا همین زیاد زیبایی ها رو تو خابام میبینمB-)

ولی خودمونیم احمد ...به این آواتور بگی جلف .. منو ببینی چی میگی=))
              اینجا کلبه مهربانی هاس .. کلبه ی شادی ها .. اگه غیر از این بود حداقلکم من اینجا نبودم ...اینجا همه باهم مهربون هستن ...هیچ کس خشن نیس ...همش شوخی هست ولاغیر:D|-)L-):-&
              دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• مندی
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 522

مهری جون ... دوباره متادون خوردی :D...حالت خوب نیستا ..من هفته ی پیش امتحانام تموم شد اونم با چه بدبختی:(( بزار دوتا خاطره بگم کف کنین ..حالا بعدن میگم:D ..مریض هم خودتی=))

میگم مهری جون یه سوال دارم ...من تو این تاپیک گور بگور شده ساتیر بنا به جبر و زور و فشار و تهدید به قتل میرم نمودار میزارم ..حالا موندم نمودارای تمام عیارمو اینجا بزارم بهتره یا اونجا بزارم :D ;)

بی شوخی ..موندم چی کار کنم .. آخه میخام اینجا هم جو بورسی نداشته باشه ..از طرفی میخام اون ساتیر هم پررو نشه :)) ...ساتیر یه نسکافه لب سوز لب دوز وردار بیار=))

عاقایون خانما یه نفر بگه من چه کرمی بزنم ...پوستم سوخته ...بیچاره شدم همش میخاره تنم:D :((

نظر

• وحید نصیری
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 594

دکی بیا این مندی رو بده احمد (شوهرش بده ) هر چه بادا باد .... دوتایی با هم یه تاپیک بزنن 6 دنگ احمد 6 دنگ هم مندی .... دست دور گردن هم بندازن عشق جیش بوس مسواک و لالا ....

میگم دکی باز سهمت یه روز مثبت شد تحلیلگر شدی ها ..... مرد حسابی یه نموداری یه کشکی یه پشمی لااقل یه خط تحلیل بزن ...... وحی منزل چنان اومدی که همه آب دستشونه ول کردند رفتند تو صف اونم 12 به بعد ....

سکه امروز آخرای وقت کشید بالا ..... احمدی نژاد رو میخواند بکشونند پای محاکمه ...... علی لاریجانی و بر و بچ پیگر ایند که یه حال اساسی ازش بگیرند ..... یحتمل مموتی یا مقاومت میکنه و همشون ان میکنه یا میریزه به هم و پرونده رو میکنه .... همینطوری سهم پیشنهاد میدی حواست باشه فردا یقه تو نگیرند .....

دیروز دیدم که پتایر خریدی ..... حواست باشه به سهم ممکنه زیاد بالایی نداشته باشه .... پستشو زدم ... همینطور گروه غذا .... غپینو حبابه حواست باشه .....

یه سهم کم ریسک ....... سرمایه گزاری خارزمی ...... معرکه است ..... کف قیمتی ..... عمده وپاسار و وبصادر .... پی به ای فعلی زیر 4 که سود سال بعد تا 50 میتونه بره ....... رو 140 تومن با سود 40 تومن امسال خوبه .... افت نداره و بازیگردانش همیشه حی و حاضره و میخره

این سهم فری ریسکه ...... اینو معرفی کنی بهتره ..... ایضا وتوسم ..... :* ..... سرمایه گزاری ها مثل اینکه بدک نیستند

بهترین تفریح خوابه!

نظر

• خودشکوفا
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 1134

علی جان خوبی؟؟خیلی مخلصم رفیق شفیق...

حاجیت که فعلا وسط های فیلم Eternal Sunshine of the Spotless Mind یا همون درخشش ابدی ذهن بی آلایش گیر کرده و حقیقتا مخم آتیش گرفتهB-)

مدتیه حس عجیبی دارم... وقتی این عاشقانه هایی رو می بینم که دو تا زوج از رابطه و در رابطه دارند درد می کشن حال خودم هم بد میشه... شاید اصلا نباید فیلم عاشقانه ببینم:-/

محبت اگه تحفه ای باشه هدیه ایه که در این لحظه به همه رفقا تحویل می دم... خصوصا اونی که تو اداف بهم گفت دروغگو و پستش پاک شد...
                    براش آرامش و آسایش آرزو می کنم0:-)

پ.ن.1
                    ساتیر عکست رو دوست ندارم... خشونت بده.. عکس خشنی بود و مفهوم خشنش بیننده رو خش خشی می کرد...:->
                    چقد خش خش کردم!! با خش خش مشکلی ندارم البته.. از بچه گی عاشق راه رفتن در پاییز روی برگهای خشک و شنیدن اون خش خش بودم:x

پ.ن.2
                    علی جان مشکل مندی با تف حل نمیشه... به نظر میاد رفیقمون مهربان گلوش پیشش گیر کرده.. غصه درگیری های آینده سر مندی رو از حالا می خورم#:-S
                    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                    (نيچه)

نظر

• مندی
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 522

امشب یه حس دیگه ای دارم ... واقعاً این مردا چقده مظلومن ..اینم سندش :((

نظر

• وحید نصیری
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 594

چه طوری ممد .... خوبی داداش .... قربونت.....

اومدم تاپیک دیدم دکی سهمش یکی دو روز مثبت خورده همچی خودشو باد کرده که نگو گفتم یه تلنگری بهش بدیم حواسش باشه .. :D

حکایت کار ما شده این جک .....

چند روز پیش با چند تا از دوستان لر بساط قلیون به پا کردیمو جک میگفتیم ...... یکیش یه جک لری گفت من اینجا نقل قول میکنم .

گفت یه لری گشنه بوده و از پشت شیشه رستوران داشته نگاه یه نفر میکرده که کباب میخورده ..... میزنه به شیشه طرف میاد جلو بهش میگه چی میگی؟ میگه هیچی پیازم همراش بخور

حالا حکایت پول نداری ما و دم رستوران بازار سرمایه بودن همینه ...... :(......فقط هر از گاهی یه سری میزنم تا دستمون گرم تحلیل بمونه الانم کلی تحلیل به درد بخور تو ذهنم دارم که حس بیان کردنش نیست .... یه سوال ازت میپرسم جواب بدی به نتایج خوبی میرسی و دیدت بازتر میکنه .....
                        عمو موسن یه الیوت کار زبردسته که تحلیلاش اثباتش کردند ولی به نظرت چرا قیمت سهما دارند از تارگتای مورد انتظارش فراتر میرند ؟ نمونش شپارس و پتایر ;;)

تاپیک سه شاخو چنگال :x ..... دلش پاکه دست خودش نیست به خاطر خواباش هست که جواب تورو موکول کرده به بعد از از ما بهترون ..... رویای صادقه است دیگه کاریش نمیشه کرد ..:D

ممد جهت تعدیل روحیه اسپارتاکوس چیز بدی نیست ..... :p
                        آخرین ویرایش توسط وحید نصیری؛ 2013/06/17, 22:40.
                        بهترین تفریح خوابه!

نظر

• satyr
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 1229

محمد جون این عکس مصداق بارز همون مسیله هست که میگه یه بار بجستی ........

اخه خشونت این ضد خشونت بود به نوعی گرفتی چی میگم اتفاقا خیلی هم من دلم خنک میشه این عکس رو دیدنی

نظر

• satyr
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 1229

علی جون تکنیکال حداقل تو سهمها ی کوچیک یه مورد کاملا مضخرفه البته تو سهمهای بزرگ هم همینطور

نظر

• وحید نصیری
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 594

ساتیر با این حرکت زدی کرک و پشم و یال 80 درصد تحلیلگرای سایت بورسی ریختی .....

من فکر میکنم تکنیکال و فاند دو روی یک سکه هستند ...... افراد طیادی هستند که با تحلیل تکنیکال دارند سود میکنند و نمیشه منکر روششون بشیم .....

البته من اوایل فکر میکردم این تکنیکالا همشون سفته بازند چون همشون دارند از قانون حمایت و مقاومت که تو سهما شکل میگیره استفاده میکنند .... یعنی سفته بازهایی که همدیگروه نمیبینند و نمیشناسند ..... ولی همزمان طبق این قانون پلتیک میزنند ......

تکنیکال در صورتی که ثبات اقتصادی باشه جواب میده و درصورتی که نباشه ناقص میمونه مثل فاندامنتال کارا .....

مثلا بستن سهم یا تصویب یه قانون تو مجلس موردی هست که عدم ثبات اقتصادی رو نشون میده به همین خاطر میشه گفت تکنیکال ناکارامد میشه همونطور که فاند هم نقیض میشه ......
                              بهترین تفریح خوابه!

نظر

• satyr
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 1229

شما یه تکنیکال کار روبه من نشون بده که واقعا به اون چیزی که میکشه ایمان داشته باشه .... از من بپرس هیچکدوم

الان چیزی که مد هست تکنیکال سازی هست

نظر

در حال کار...
                                X