در اصل توسط خودشکوفا پست شده است
View Post
حرکت در بازار سرمایه با مهربان
Collapse
X
-
داداش ما که حرف اطفال رو جدی نمی گیریم.. تازه الاغ خیلی هم لطیف و دوست داشتنیه .. من ترجیح میدم هرچیزی باشم تا مندی نباشم...:D
دکتر اماده باش که امشب قراره یه افتابه رو از ماتحت مندی با جراحی خارج کنی=))"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Postداداش ما که حرف اطفال رو جدی نمی گیریم.. تازه الاغ خیلی هم لطیف و دوست داشتنیه .. من ترجیح میدم هرچیزی باشم تا مندی نباشم...:D
دکتر اماده باش که امشب قراره یه افتابه رو از ماتحت مندی با جراحی خارج کنی=))
علی الحساب اون آفتابه رو که گذاشتم تو تاپیک خودم برو پر کن بیار.. کارم تموم که شد تکلیفشو با ساتیر معین میکنیم=))
فعلاً نظرم رو تو مثبته ...:Dدنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
نظر
-
در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post:))
پس مهربانش کو... خوب خودتو لو دادی خائن>:)
...اوهوکیی...حالا که بحث الاغ شد منم باید باشم....اگه حوری بهشتی share میکردید یادی از من میکردید....گربه؟؟؟...این دیگه فوله....مندی باید قبلی روبزاری....
....دیشب...یه میخچه از پای یه بابایی کشیدم بیرون سفیدو زرد شد ....یه لات بیسروپایی مست کرده بود با موتور خورده بود زمین سینه اش که هیچ حالا ....دهنش از لب تا توی دهنشو دندونش گرفته بود پاره کرده بود....کثافتو رفتم بالا سرش بو گند اون گهی که خورده بود میخورد تو صورتم....دوستاش اومده بودن یکیشون هی میگفت....دکتر...اینجا رو دوتا بزن....اینجا رو 3 تا بزن...گفتم شما دکترید؟؟؟...گفت دارم کمکت میکنم دکتر....گفتم نظر شمارو نخواستم برو بیرون واستا تا اخر کارم پاتو نمیزاری تو...در همین اثنا دیدم یه مشتی خورد تو سینه ام...اصلا حیرون شدم...دیدم یهو یه دست سمت من دراز شد...طرف گفت درست صحبت کنااا...رفیق منه...دیدم خود اون موتوریه است که پاره شده....همینطور مات مونده بودم...رفقاش رفتن بیرون....دیدن هوا پسه....به سلام علیکی که باه م داریم قسم مو جلو سرشو گرفتم فشارش دادم رو نخت گفتم زربزنی زنگ میزنم 115 همتونوبکنه تو گونی ببره....خفه میشی...مست و پاتیل بود....18 ساله...نخو گرفتم...بی حس که نمیشد....دهنشو باز کردم یه کوکی میزدم (بجان مادرم دلم نیومد تر بزنم تو کار)...دیدم جووونه هی میگه صورتم نابود شد....صورتم رفت....ولی ..نش پاره شد...یه 200 تومنم ازش گرفتم تا بچسبه اونجایی که باید بچسبه...از من موقع پول دادن پرسیدن گفتن چقد...گفتم 300...پسره گفت یوووخخخ باباااا...گفتم 350....تا اومد حرف بزنه گفتم نفست به من بخوره 400....اخرشم 200 گرفتم....چی بگم....
...بع داز اون یکی دیگه اومد....کف پاش ترکیده بود....دیدم همراش یه ادم سیه چرده موهای دوطرف سرشو المانی زده بود اومد تو گفت این با موتور خورده به پشت ماشین من....کپ کردم یارو رو دیدم...خود پسره تازه فهمیدم جزو تیم موی تای شهریاره جیک نمیزد جلو این....دیدم نه دیگه این غول بیابونی شوخی بر نمیداره...خوابوندیم پسره یه ننریم بود یه قرو قمیشی رو تخت میاومد گفتم بابا چرا رقص کمر میای...میگفت دکتر درد داره....گفتم خوب میخوای ماچش کنم...البته راستم میگفت کف پا چون پوست کلفتی داره بخوبی بی حس نمیشه....کله اتو بدوزم بیل گیتس....مگه کسی از همراهای پسر زخمی جرات میکرد به این پسر سیاهه چیزی بگه....رو سرو صورتش یه جای سالم نبود....درهمون اثنا دیدم یه دختری سراسیمه اومد تو تا ااومد تو اتاق رو رکرد به پسر سیاهه بدون ترس و ملاحظه گفت...کور بودی زدی....نفسمون بند اومد گفتیم الان میخوابونه زیر گوش دختره....پسر سیاهه اروم برگشت گفت آبجی حق با شماست ببخشید....تو دلم گفتم عجب شیر دختریه...نامزد پسره بود....اینهمه دمبلو هالتر و آیروبیکو پیلاتس میریم تا طرفو دیدیم زاییدیم....
...در ادامه کاشف بعمل امد که بله این پسر زخمی لر کوهدشت و مشخصا چغابل جایی ه که من 15 ماه کشیک بودم اونجا.....اقا کلی آشنا بازی...داداشش که اومد گفت دکتر ...تو برای من آشنایی ...یدفه یادته خواهرم سم خورده بود ساعت 2 شب اومدیم پیشت...تو دلم گفتم بزنم زیر گوشش چون یاد میاد از خستگی کار صبح مثل مرده میافتادم روتخت و اینا نباید میاومدن ولی من هر کی می اومد میدیدم ....گفتم بعله ....واقعا هم مشعوف شدم...البته یادم نمیاومد ولی میدونستم که از اون شبایی بوده که تا صبح دهنم سرویس شده....القصه...کجا بودیم...اهان....مندی وممد دهنتون سرویسه.....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط satyr پست شده است View Postمندی احترام به مهربان و شکوفا از واجبات هست حتی اگه جریان اون افتابه رم هندل کنن
مندی وقت کردی یه نمودار از صادرات بگذار ببینیم چجوریاست یه کاری کن یه کله تا 200 بره>:)
...مهرداد این چیزا حالیش نیست این پسر....حال که داریمیزاری یه زحمتبکش مندی یه نمودار از معادن یکی هم از ملت یکی هم از شدوص بزار....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Postداداش ما که حرف اطفال رو جدی نمی گیریم.. تازه الاغ خیلی هم لطیف و دوست داشتنیه .. من ترجیح میدم هرچیزی باشم تا مندی نباشم...:D
دکتر اماده باش که امشب قراره یه افتابه رو از ماتحت مندی با جراحی خارج کنی=))[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط مندی پست شده است View Postدوباره پررو نشو ممد شهلا :* هنو امکان ویرایش اون پستو دارما :D ..بزار لاقلکم مهلت ویرایش تموم بشه بعدش هوچی بازی درار;)
علی الحساب اون آفتابه رو که گذاشتم تو تاپیک خودم برو پر کن بیار.. کارم تموم که شد تکلیفشو با ساتیر معین میکنیم=))
فعلاً نظرم رو تو مثبته ...:D
...عزیزان لطفا اتاق جراحی اماده شه....به فرموده ممد....فعلا دوتا نخ سیلک 1-0...دوتا کرومیک 5-0 چون دوختو دوز از تو هم داریم....بقیه چیزهار و هم در حین عمل....:O[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
....بیا ..شام هم الان رسید... کشک بادمجون....اخه اهل البیت من با این جونی که میکنم وفعالیتهای فوق برنامه اخه این کشک بادمجون چه خاصیتی داره....کسی نیست پول یه بندر دونونه رو به من بده....خواهش میکنم....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
نظر