حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Amirhm
    عضو عادی
    • Nov 2012
    • 140

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
    .....از 2 حال خارج نیست....یا مجددا بنده با این سبد سهامم باید کمربندارو سفت کنم برای 31 روز در ماه کار طاقت فرسا....یا ....حالا یا بماند....

اینو بخون دکتر ببین چجوری پول درمیارن !

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

در اصل توسط فرید پست شده است View Post
      سلام بر دکتر سوکس شناس...
      قربان به تخصصهای علیه و عالیه حشره شناسی هم که اضافه شده/:.grlim:./ خیر است if god want...
      تو تاپیک دتولید دیدم خط و مط و سرشو بگیر تا ته برو و ووو اینا راه انداختین... یه کم بیشتر شفاف سازی می کنی؟
      بابا یه سهم شارپ هم شما بگو حالشو این سوکسا ببرن/:.yead.:/
      ارادت بی انتها ...
      ....سلام بر فرید عزیز....فکر نکنم قبلا اینجا زیاد تردد داشتی....بهر حال به جمع پراکنده ما /:.ohno-smiley.:/خوش امدی....
      ....اتفاقا الان برای حشرو نشرو زندگی در این جامعه بی سروصاحب نسبت به این مقوله باید دقت بیشتری داشته باشی....نوع گزشی....نوع تاولی...نوع عفونی...خواب اور....
      ...پروانه هاشم اغلب شکار اخوندکای از ما زرنگترن قسمت ما نمیشن.....
      ....ببین...تا مجمع نیگر دار اگر تا مجمع زیر 4000 تومن فروختی تا مجمع بعد نیگر میداری ایشالله فرجی شه.../.:biggrinsmiley.:/:D...نیگر دار از لامکان امده سخن....
      ...بخاطر روی گل تو وحضور سبز متمایل به نارنجیت برو تایرا بگیر ...قراره تا چیز بره بالا....
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

در اصل توسط اسمان پست شده است View Post
        درود
        دکتر مهربان عزیز خصوصی رو چک کن لطفا
        ....اطاعت امر شد....من تمام قد در خدمتم....

نظر

• ارزو
          عضو عادی
          • May 2012
          • 272

سلام بر دكتر مهربون
          نه به ايامي كه اصلا نيستي
          نه به الانت
          درسته توي اين تاپيك نبايد از سهم زياد صحبت كرد
          اما
          دكي
          اكنتور كمي خطرناك شده
          سفته بازي روش زياد
          ملتفتي كه
          اما دتوليد به قول موي عاقل عزيز ضعيف ترين توي دارويهاست
          مثل ما بيا توي صف دارو
          كارخانجات داروپخش
          بد مصب صبح به كارگزار ميگيم بيشين توي صف
          خدا بده بركت يك دونه هم عرضه نميشه
          دكي جان بزن به ث
          ثنوسا ثشاهد وساخت
          تا حالا كه براي ما خوب بوده
          ايميلت را برام اس ام اس كن
          براي ميل بزنم
          دوستان ثنوسا را تحليل كردن توپ
          ارزشش را توي دو حالت
          در اوردن
          يكي 4هزار و خرده اي
          و ديگري را هم 6 هزار و خرده ه اي
          فعلا "

نظر

• مهربان
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1675

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
            استغفرالله ربی وا توب الیه
            ...ععععلللییییی بااااااووووو مهددددییی کجاااییی داداششش....بچه ها میگفتن تو عملیات نفوذ به فاو جزو غواصا بودی خیلییی زیررر آبی زدییی گیر کردی کف رودخانه....
            ....کجایی مرد بیمعرفت....هی میگم یکی از گلای تاپیک کمه....یه دوتومن بفرست..../:.wubsmiley.:/

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

.....دوستان عزیز اگر من نمیتونم براتون تشکر بزنید به حساب خبث طینت ذاتی من نزارید...تا تشکر رو براتون میزنم منو میبره به صفحه ای که میگه عدم دسترسی بهسایت....

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

در اصل توسط مندی پست شده است View Post
                ای دل غافل ...ینی ما تا الانی داشتیم مار تو سینه میپروروندیم ... :D

حالا اون برادر پایینی منظورت هست یا وسطی ناقلا ...

بع بع ..مهدی چاخان دیگه خودت شروع کردی عربی روها ...الانی بپر جلو یه نماز جماعت با بروبچ بزنیم تو رگ تا بعدش بریم سراغ دعای جوشن کبیر و سبدسهامت ..../:.happysmiley:./

کم پیدا شدی مدی ...
                ....مندی....در رابطه با شخص شخیص تو به ذکر این مجمل بسنده میکنم....خونت که مباحه...هوچ....حکم تیرتم که دراومده بماند....ممنوع الخروج هم که هستی....هکذا....اون برادر هم به وضع ناجوری داره میاد پایین....امیدوارم که محل این رزمایش خیابان سعدی شهر من قزوین نبوده باشه....وگرنه از طناب به پایین رسیدن همان و اخرین رزمایش همون..../:.nono.://:.tonguesmiley:./:.thumbsupsmileyanim

نظر

• اسمان
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 760

....اطاعت امر شد....من تمام قد در خدمتم....
                  درود

متل همیشه بنده نوازی میکنید قربان ،،،سپاس دار لطف شما بزرگوار هستم

نظر

• ile
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 94

در اصل توسط مندی پست شده است View Post
                    ای دل غافل ...ینی ما تا الانی داشتیم مار تو سینه میپروروندیم ... :D
                    مندی ولی خوشم میاد من از اون مارهای ویژه م، بجای آستین ، منو تو سینه میپرورونی... :.thumbsupsmileyanim
                    [SIZE=2][COLOR=#000000]خرید وساپا:[/COLOR][COLOR=#ff0000] 90 تومان ،[/COLOR][COLOR=#000000]سود فعلی: [/COLOR][COLOR=#006400]100درصد[/COLOR][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000]،[/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000]سود هدف :[/COLOR][COLOR=#800080]600درصد[/COLOR][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000]،[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=#000000]تاریخ امضا :[/COLOR][COLOR=#b22222]11 دی[/COLOR][COLOR=#ff0000][SIZE=4][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000]
                    [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][SIZE=1][COLOR=#ff0000]
                    [/COLOR][/SIZE]

نظر

• فرید
                      عضو عادی
                      • Nov 2012
                      • 160

....سلام بر فرید عزیز....فکر نکنم قبلا اینجا زیاد تردد داشتی....بهر حال به جمع پراکنده ما /:.ohno-smiley.:/
                      ....
                      سلام
                      من فکر می کردم فقط خودم پیر شدم نگو این جوری نیس...
                      قربانت گردم شما البت فراموش کردی...
                      بودیم و خواهیم بود در محضر دوستان ...

نظر

• مندی
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 522

....مندی....در رابطه با شخص شخیص تو به ذکر این مجمل بسنده میکنم....خونت که مباحه...هوچ....حکم تیرتم که دراومده بماند....ممنوع الخروج هم که هستی....هکذا....اون برادر هم به وضع ناجوری داره میاد پایین....امیدوارم که محل این رزمایش خیابان سعدی شهر من قزوین نبوده باشه....وگرنه از طناب به پایین رسیدن همان و اخرین رزمایش همون....
                        زرررررشششششششششششششششششکککککککککککککک:D

داداششششششششش نمیدونستی بدون ......

از وقتی ما دنیا اومدیم تحت حمایت ایالت متحده آمریکا قرار گرفتیم کسی عمرن بتونه به ما خدشه ای وارد کنه ...دوتا محافظ داریم خداااااا... ما این طوریم الانه ....
                        بقول تامی خالی بند آمریکا دست راست خدا در روی زمینه ..../:.yead.:/

با دزدان دریایی کاراییپم یه قرار و مدارایی داریم ....دور ور ما پیدات بشه خشتکت پرچمه مهری .. :D

در ضمن اینم مد نظر داشته باشش داداششششششششششششششش
                        ..../:.happysmiley:./

وای مهری گفتی قزوین و کردی کبابم .... کلی خاطره من اونجا داشتم ... کم کم تعریف میکنم ...فقط میتونم بگم یکی از بهترین دوستامو اونجا پیدا کردم .../.:biggrinsmiley.:/

در اصل توسط ile پست شده است View Post
                        مندی ولی خوشم میاد من از اون مارهای ویژه م، بجای آستین ، منو تو سینه میپرورونی... :.thumbsupsmileyanim

ای بابا اختیار دارین ... جدا از اینکه جز برادران پلیس ویژه ماهواره هوا کن هستین، همین که باروی خوش از ما پذیرایی کردی کلی سپاس ...

همه ی عزیزانی که در این تاپیک و در تاپیک خارج عرف تشریف میارین برا ما گُلین و در سینه محفوظ صد البته بعضی ها بیشتر....
                        /:.Heart.:/

والا زمونه ای شده به طرف اظهار محبت سینه ای :D میکنی ایطوری پاسخ میشنوی ...

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• مندی
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 522

دانلود آهنگ

نظر

• صبا
                            عضو عادی
                            • Aug 2011
                            • 200

با تشکر از مندی به خاطر اهنگ قشنگ ای جونم سامی بیگی.... که عزیزترین موجود زندگی من این اهنگو خیلی دوس داره امیدوارم تو درس و تحصیلش و زندگیش موفق باشه
                            آخرین ویرایش توسط صبا؛ 2013/12/12, 21:32.

نظر

• مندی
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 522

در اصل توسط صبا پست شده است View Post
                              با تشکر از مندی به خاطر اهنگ قشنگ ای جونم سامی بیگی.... که عزیزترین موجود زندگی من این اهنگو خیلی دوس داره امیدوارم تو درس و تحصیلش و زندگیش موفق باشه
                              چقذه خوشحالم از این بابت .. ایشاله که عزیزتون در تمامی مراحل زندگی کامروا باشن و شاد @};-

ماشاله هزار ماشاله چقد کم پیدا شدین ...قبلنا بیشتر در خدمتتون بودیم که
                              ....

آخه عزیز شما که ماشاله ذوق طنزتون صد برابر ما هست بیشتر این تاپیک رو مستفیض کنین....

دوستان خوب دیگر ما هم تماشا کننده نباشن ...همت کنن ...این مراد چلمنگ کفتر باز مخفیانه میاد میخونه
                              ..گور بگور شی مراد یه کفتر طوقی تو شرط بهم باختی سریع مثل بچه ادم بیا تحویلش بده....

من چن هفته ای بدلیل گرفتاری امتحانات کمتر هستم ایشاله از شر این فوق هم راحت شیم ....التماس دلار و دعا با هم داریم
                              :D

در اصل توسط مهربان پست شده است
                              ....هیی....مهرداد....تو هم از دست رفتی....منو متهم نکن....من به ان میارزم...که به من تکییه کنیی...حالا باید دوره بیافتم دوستای قدیمو جمع کنم....برم تو تاپیک خودم....گوشه عزلت....
                              عی بابا مهری جون غم نخور شلغم بخور :D

تا منو داری غم نداری

قربان سر بریدت - مندی

یه عکس یادگاری پریروزا انداخیتم منو مهری ....چه حالی کردیم ما .. سواری داد به ما که نگو :D

نظر

• صبا
                                عضو عادی
                                • Aug 2011
                                • 200

سلام به همه... دیدم از برکت عدم مدیریت دکتر مهربان مندی هم بساط لهوو لعب و فسق وفجور همه جوره تو تاپیک محیا کرده و صد هزار ماشالله بساط طرب و رقص راه انداخته گفتیم شاید با کمی جملات خاص بشود قسمتی از تاپیک رو به راه راست منحرف کنیم

خدایا تو را عاشق دیدم و غریبانه عاشقت شدم
                                تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم
                                تو را وفادار دیدم و بی وفایی نمودم ولی هر کجا که رفتم سرشکسته بازگشتم
                                تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم

اما...

تو مرا چه دیدی که همچنان بخشنده و توبه پذیر و مشتاق بنده ات ماندی؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X