در اصل توسط pani پست شده است
View Post
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postسلام عرض کردم خدمتتون
سایه جان من دیتای تعدیل شده مداران و ندارم ولی با چشم که تعدیلش می دم یه الگوی هارمونیک با هدف حدود 650 می بینم
شما اگر دیتای تعدیل شده داری بزاری ممنون می شم
ممنون از تحلیل تون..الگوی چی میبینی؟ شارک یا باترفلای؟ من با شارک حوالیه 550 دیدمش..درمرحله اول بعد یع پولبک به الگویه کاپش ویه صعود جانانه بلند مدت با توجه به الگویه سر و شانه کف تا حوالیه 1200 !!
اگه اشتباه میکنم ممنون میشم توضیح بدید.هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Postسلام زهره خانم اجازه :d
ممنون از تحلیل تون..الگوی چی میبینی؟ شارک یا باترفلای؟ من با شارک حوالیه 550 دیدمش..درمرحله اول بعد یع پولبک به الگویه کاپش ویه صعود جانانه بلند مدت با توجه به الگویه سر و شانه کف تا حوالیه 1200 !!
اگه اشتباه میکنم ممنون میشم توضیح بدید.
والا من دیتای تعدیل شده ندارم ولی چشمی باترفلای دیدم
اگر دیتای تعدیل شده دارید زحمتشو بکشید ببینیم دقیق الگوش چیه و کلا این سهم به نظر اهداف خیلی خوبی داره
نظر
-
در اصل توسط تیزبین پست شده است View Post
نمودار هفتگی
نمودار روزانه
شکست خورده یتیم است اما پیروز هزار پدر دارد
نظر
-
زهره خانم من با امی بروکر گپ هارو پوشوندم..
این تحلیله من بود از شارک بودن مداران که فکر کنم هفته پیش گذاشتم..قیمته 550 رو نشون میده:
تو نموداره تعدیل نشدش یه سروگردن بزرگ دیده میشه که الان رو گردن راستشه هدف قیمت 1200تومن:
تو نموداره تعدیل نشدش الگویه کاپ هم دیده میشه که تو تصویر مشخصه هنوز دستش درست نشده:
تو نموداری که گپ ها به هم نزدیک شده سهم هدفه سرو شانه رو 680 نشون میده ضمنا قیمت داره به الگوی کاپش پولبک میزنه که این نشون میده قیمت شاید تا حوالیه 350 بریزه بعدش یه صعود..
هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
فعلا شاخص کل درگیر واگراییها در مکدی و rsi شده و در حال اصلاح است ولی افت بیش از 25550 واحد برای کوتاه مدت اصلا جالب نیست.
کگل و کچاد رو قبلا گفته بودم نباید از بیش از 645 و 620 افت کنند که در صورت افت بیشتر زیاد وضعیت جالبی پیدا نخواهند کردند. کگل تقریبا با 4-6 درصد افت بیشتر به حمایت خوبی بروی ار اس ای نزدیک میشه که در کوتاه مدت حمایت خوبیه ولی این افت برای بلند مدت سهم اصلا جالب نیست چون برگشت سهم از این قیمتها در حکم پول بک خواهد بود.
با توجه به موج شماری احتمال افت بیش از 460 برای فملی خیلی کمه و این از اون حمایتهاست که شکسته شدنش در حکم فیل شدن موج شماری هست که اعتقاد به صعود سهم رو از بین میبره
و اما سایپا معتقدم سهم بین 160-165 خریدنیست و گین بسیار خوبی خواهد داد
فولاد مثلثی رو که بهش اعتقاد داشتیم از پایین شکست و شکست حمایت 292-290 در کوتاه مدت سهمو به طرف مهمترین حمایتش در محدوده 284- 278 هدایت خواهد کرد.
تجهیزات فعلا گروه پیشرو هستند .حفاری مادامیکه حمایت مهم 220 را از دست ندهد امید زیادی برای رشدش وجود دارد.صدرا ضلع بالای کنج را امروز با گپ شکست که خیلی عالی بود و مقاومت 177 اولین مقاومت بر سر راه رشد سهم است.
نظر
نظر