صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Alidadash
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 959

فرمول واردات روغن تغییری نکرده/آغاز توزیع روغن با نرخ های قبلی

معاون توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: 50 درصد از ذخایر استراتژیک روغن که پیش از این با ارز 1226 تومانی وارد شده بود، در حال توزیع است.حسن رادمرد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دربارهی چگونگی واردات گندم و اینکه این کالا با چه ارزی وارد میشود، اظهار کرد: همان فرمول قبلی 50 _ 50 برای واردات روغن اعمال میشود.وی ادامه داد: براین اساس روغنی که با ارز 1226 تومانی وارد شده با همان نرخ در بازار توزیع میشود.رادمرد با بیان اینکه 50 درصد از ذخایر استراتژیک روغن از محل ارز 1226 تومانی وارد شده است، بیان کرد: همچنین بخش خصوصی که روغن با ارز مبادلهای وارد کرده این کالا را با همان نرخ توزیع میکند.به گزارش ایسنا، وضعیت واردات کالاهای اساسی و اختصاص ارز به این کالاها به کشمکش بین وزارت صنعت، معدن و تجارت و بانک مرکزی تبدیل شده است.براین اساس موضع وزارت صنعت، معدن و تجارت واردات کالاهای اساسی با ارز 1226 تومانی و موضع بانک مرکزی واردات این کالا با ارز 2477 تومانی است. البته براساس تفاهمنامهای بین گمرک، بانک مرکزی و شرکت بازرگانی داخلی قرار شده که در ازای پرداخت مابهالتفاوت، کالاهای اساسی از گمرک ترخیص شوند. براین اساس از روز دوشنبه 50 درصد از کالاهای گمرک ترخیص و مابقی آنها نیز در انتظار تصمیمگیریهای جدید دولت یازدهم است.
    سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• bahary
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 2510

در اصل توسط Alidadash پست شده است View Post
      فرمول واردات روغن تغییری نکرده/آغاز توزیع روغن با نرخ های قبلی

معاون توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: 50 درصد از ذخایر استراتژیک روغن که پیش از این با ارز 1226 تومانی وارد شده بود، در حال توزیع است.حسن رادمرد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دربارهی چگونگی واردات گندم و اینکه این کالا با چه ارزی وارد میشود، اظهار کرد: همان فرمول قبلی 50 _ 50 برای واردات روغن اعمال میشود.وی ادامه داد: براین اساس روغنی که با ارز 1226 تومانی وارد شده با همان نرخ در بازار توزیع میشود.رادمرد با بیان اینکه 50 درصد از ذخایر استراتژیک روغن از محل ارز 1226 تومانی وارد شده است، بیان کرد: همچنین بخش خصوصی که روغن با ارز مبادلهای وارد کرده این کالا را با همان نرخ توزیع میکند.به گزارش ایسنا، وضعیت واردات کالاهای اساسی و اختصاص ارز به این کالاها به کشمکش بین وزارت صنعت، معدن و تجارت و بانک مرکزی تبدیل شده است.براین اساس موضع وزارت صنعت، معدن و تجارت واردات کالاهای اساسی با ارز 1226 تومانی و موضع بانک مرکزی واردات این کالا با ارز 2477 تومانی است. البته براساس تفاهمنامهای بین گمرک، بانک مرکزی و شرکت بازرگانی داخلی قرار شده که در ازای پرداخت مابهالتفاوت، کالاهای اساسی از گمرک ترخیص شوند. براین اساس از روز دوشنبه 50 درصد از کالاهای گمرک ترخیص و مابقی آنها نیز در انتظار تصمیمگیریهای جدید دولت یازدهم است.

اینکه گفته روغنی که با ارز 1226تومانی وارد شده با همان نرخ در بازار توزیع می شود حرف قشنگی است ولی کاملا چرند است و بهیچ وجه چنین اتفاقی نمی افتد و همه روغنها با همان نرخ بانک مرکزی یعنی 2477 تومان محاسبه می شود. بنابراین شرکتهای روغن از این گپ قیمتی تعدیل بالایی خواهند داشت. تاکنون سابقه نداشته که در ج.ا.ا.کالایی بعد از افزایش قیمت به قیمتهای قبلی برگردد. همین امروز یک شانه تخم مرغ خریدم 8500تومان در حالی که دیروز 6500تومان بود و فروشنده گفت از دیروز ساعت 11.30گران شده است تاریخ تولید روی تخم مرغها 92/4/19 حک شده بود؟!؟!؟!؟!؟!؟! حال این آقای مسئول برای شادی مردم حرفی زده است ، ولی ملاک عمل نرخ کف بازار است که بدست مصرف کننده می رسد.

نظر

• Alidadash
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 959

دقیقا همینطوره، افزایش قیمت روغن در این مدت و پس از افزایش نرخ ارز به دلیل عدم عرضه این محصول با نرخ مرجع هست و این روال ادامه پیدا میکنه، هدف اصلی در ابتدای شروع کار دولت جدید جلوگیری از افزایش قیمتهاست و نه کاهش قیمت ها.

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
          با سلام

خدمت دوستان كه پرسيدند از غبشهر خارج شدم يا نه ؟؟؟
          سبدم 45% غبشهر بود با 5% كاهش به 40% رسيده براي چي خروج ؟؟؟؟؟؟؟؟
          مگر مفت تر از غبشهر سهمي هم است؟؟؟؟؟؟

هنوز هم به سود 1200 توماني اميدوارم ولي خوب زمان مي بره پيش بيني شركت هم كاملا" دستكاري شده است.
          غبشهر داره روند طبيعي خودشو طي مي كنه بعد از رشد 200% سهم افت 10-20 درصدي طبيعي به نظر مي رسه
          هنوز براي حركت صعودي مجدد سهم خيلي زوده به نظر من يه يك ماهي در جا خواهد زد

اما يه سري آمار و ارقام در اختيارتون قرار بدم :
          1- حاشيه سود و درصد بهاي تمام شده :
          در 6 ماهه اول سال مالي ( واقعي )
          حاشيه سود : حدود 30 %
          نسبت بهاي تمام شده به فروش : حدود 70%
          اما در پيش بيني سود براي 6 ماهه دوم :
          حاشيه سود : 12%
          نسبت بهاي تمام شده به فروش : 88%
          تعديل يك :
          اگر ما حاشيه سود رو 25% و بهاي تمام شده رو 75% در نظر بگيريم سود هر سهم حدود 230 تومان افزايش مي يابد

2- مقدار فروش :
          مقدار فروش در 6 ماهه اول 230.671 تن بوده
          اما پيش بيني مقدار فروش در 6 ماهه دوم 155.803 تن مي باشد
          لذا مقدار فروش در شش ماهه دوم حدود 75.000 تن كمتر پيش بيني شده است

تعديل دو :
          اگر حداقل 50.000 تن مقدار فروش افزايش يابد با نرخ فروش هر كيلو 44.000 ريال حاشيه سود 25% و نرخ ماليات 22.5% سود هر سهم 150 تومان افزايش خواهد يافت .
          1500 ريال =330.000.000/(90% * 25% * 44.000 ريال * 50.000 تن)

3- نرخ فروش :
          نرخ فروش هر كيلو روغن آزاد در سه ماهه اول (زمستان ) 3500 تومان
          در سه ماهه دوم (بهار ) 4138 تومان
          و پيش بيني شركت براي 6 ماهه باقيمانده 4213 تومان است.
          دراوايل فصل بهار هنوز مجوز افزايش قيمت نگرفته بود لذا بخش از محصولات رو با نرخ سال قبل فروخته به نظر من نرخ فروش در 6 ماهه دوم نبايد كمتر از 4400 تومان باشه .

تعديل سه :
          تفاوت 44000 ريال با نرخ فروش شركت 41134 ريال موجب افزايش سود هر سهم به مبلغ 80 تومان خواهد شد.
          800 ريال = 330.000.000 /(( 90% * 156.000 تن * ( 42.134 - 44.000 ))

جمع تعديلات :
          4600 ريال = 800 ريال + 1500 ريال + 2300 ريال
          پيش بيني سود شركت = 7170 ريال
          سود تحليلي = 11.770 ريال

سود شركت مي تونه از محل هزينه هاي مالي كه خيلي زياد پيش بيني شده است تعديل بشه

با سلام :
          دوستان نون تو اين جور سهام ها خوابيده
          سهام هائي كه پيش بيني سود تو روز روشن دستكاري شده
          دستكاري بهاي تمام شده = زياد نشون دادن نرخ خريد مواد اوليه
          دستكاري در مقدار فروش = كم نشون دادن مقدار فروش---- 75.000 تن مقدار فروش نسبت به 6 ماهه اول كمتر شده
          دستكاري در بهاي فروش
          دستكاري در هزينه هاي مالي = هزينه هاي مالي بيش از اندازه پيش بيني شده است.
          نمونه ديگر از سهام هايي كه نون توشون خوابيده :
          شاراك :
          پيش بيني سود 280 تومان پيش بيني تحليلي 500تا 600 تومان
          آبسال :
          پيش بيني سود 55تومان پيش بيني تحليلي 140 تا 180 تومان
          اين آبسال قيمت هايي رو براي فروش محصولات پيش بيني كرده كه در هيچ جاي ايران به اين قيمت ها پيدا نمي شه
          نرخ فروش كولر آبي : هر دستگاه 4.897.000 ريال
          نرخ فروش بخاري : هر دستگاه 1.222.000ريال
          ماشين لباس شوئي : هر دستگاه 9.617.000 ريال
          شركت هايي كه بالاترين قيمت فروش محصولات و پايين ترين قيمت خريد مواد اوليه رو پيش بيني كرده اند چيزي براي اينده نخواهند داشت
          فزرين :
          پيش بيني نرخ فروش شمش روي 5.600 تومان نرخ واقعي 6.700 تومان
          و همچنين نرخ فروش كنستانتره سرب و روي
          نرخ خريد خاك رو هم خيلي بالا گرفته

فقط كمي صبر و حوصله لازم است گزارش هاي بعدي كه بيايد اين سهام بسته مي شوند و 50-60 % افزايش قيمت باز مي شوند و سهام هايي كه چيزي تو چنته ندارند مانند غپينوو... به جاي مثبت- منفي خواهند شد اينو در گزارش سه ماهه ديديم
          پس بجاي اينكه پول هاتون به غپينو - غسالم - و.... بدهيد غبشهر - شاراك - ابسال و... بخريد كه بد جوري نون توشون است

نظر

• bahary
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 2510

دقیقا همینطوره، افزایش قیمت روغن در این مدت و پس از افزایش نرخ ارز به دلیل عدم عرضه این محصول با نرخ مرجع هست و این روال ادامه پیدا میکنه، هدف اصلی در ابتدای شروع کار دولت جدید جلوگیری از افزایش قیمتهاست و نه کاهش قیمت ها.

علی داداش جان شما دستت عادت به لایک زدن نداره داداش؟؟؟؟؟

نظر

• Alidadash
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 959

در اصل توسط bahary پست شده است View Post

علی داداش جان شما دستت عادت به لایک زدن نداره داداش؟؟؟؟؟
              /.:biggrinsmiley.:/ حالا من یه بار یادم رفتا/.:blushsmiley:./

نظر

• Arash007
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 541

در مورد غبشهر و شاراک چون خودم تحلیل کردم با شفاف سازی موافقم.در مورد آبسال نظری ندارم.

نظر

• علیرضا123
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1605

این سهم با همین روال 1200 تومن سود ساخته برای امسال.........ولی در رابطه با افزایش نرخ باید عرض کنم که :
                  اگر قراره سر و سامانی به بازار و اقتصاد این کشور داده بشه اولین چیزی که باید در نظر گرفته بشه ارز تک نرخی هستش.این واقعا اولین اولویت تیم اقتصادی دولت هستش.و این به نفع شرکتهای روغنی و قندی هستش.فرض کنید که ارز رو 2600 تومن تک نرخ بشه.البته من حرف از سیاست خارجی و تحریم و .....که مولفه اصلی تعیین قیمت ارز هست نمیزنم.کلا میگم ارز دو نرخی و یا سه نرخی باید حذف بشه.
                  با ارز 2600 تومنی مصوب بانک مرکزی بهای روغن افزایش پیدا میکنه و با توجه به ثابت موندن حاشیه سود این شرکتها.سود خوبی میشه کسب کرد تو این جور سهمها.البته اگر حاشیه سود را هم پایین تر بگیریم باز هم سود قابل توجهی دارند.(تو محاسبات اقای شفاف سازی کاملا مشهوده)
                  باید سهامداری کرد و نتیجه اش را دید.من خودم با غبشهر از 1000 هستم.رو 1800 قبل از مجمع دستم رو اردر فروش بود.با چند نفر هم مشورت کردم.بیشتر نظرشون رو فروش بود.نفروختم.نتیجه اش را هم دیدم.
                  توصیه اکید دارم در افزایش سرمایه شرکت هم با سهم باشید.که ضرر نخواهید کرد.

نظر

• علیرضا123
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1605

سه تا سهم برتر گروه غذایی نسبت به قیمتشون:غچین غمارگ و غبشهر هستش.
                    بقیه سهمها زیاد عددی نیست در برابر اینها.........غچین فقط یک بدی داره و اینم شناوری کم و کوچیک بودن سهم هستش که این باعث میشه تو روند سهم اخلال ایجاد بشه.اگر بتونه خودش تولید را دست بگیره و کارمزدی کار نکنه عالیه برای بلند مدت
                    غمارگ ......ابهامات نهایتا بر طرف میشه برای این سهم و سود واقعی به سهامدار صبور میرسه.زمزمه های فروش بلوکی سهم هم هست.که اگر چنین بشه عالیه برای سهامدارهاش.......
                    غبشهر.....صحبتها زیاد شده در رابطه با این غول روغن ساز کشور.........با اینهمه طرح توسعه و افزایش نرخ فروش و افزایش سرمایه.... دو ماه سهامداری کردن و بی اعتنا بودن به نوسانات روزانه سهم،سود خوبی خواهد داد.

تو سهمهای بالا من فقط غبشهر دارم.

نظر

• داروساز
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 603

اقا كسي هست مثل من سود سهم هنوز نيومده براش؟؟؟.... چه بايد كنم من؟؟؟؟.....

نظر

• tvnews
                        عضو عادی
                        • Nov 2012
                        • 100

عید همه دوستان مبارک /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• space_mohamad
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 313

در اصل توسط داروساز پست شده است View Post
                          اقا كسي هست مثل من سود سهم هنوز نيومده براش؟؟؟.... چه بايد كنم من؟؟؟؟.....
                          من هم هنوز واریز نشده ....
                          "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• Soroosh
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 25

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                            سه تا سهم برتر گروه غذایی نسبت به قیمتشون:غچین غمارگ و غبشهر هستش.
                            بقیه سهمها زیاد عددی نیست در برابر اینها.........غچین فقط یک بدی داره و اینم شناوری کم و کوچیک بودن سهم هستش که این باعث میشه تو روند سهم اخلال ایجاد بشه.اگر بتونه خودش تولید را دست بگیره و کارمزدی کار نکنه عالیه برای بلند مدت
                            غمارگ ......ابهامات نهایتا بر طرف میشه برای این سهم و سود واقعی به سهامدار صبور میرسه.زمزمه های فروش بلوکی سهم هم هست.که اگر چنین بشه عالیه برای سهامدارهاش.......
                            غبشهر.....صحبتها زیاد شده در رابطه با این غول روغن ساز کشور.........با اینهمه طرح توسعه و افزایش نرخ فروش و افزایش سرمایه.... دو ماه سهامداری کردن و بی اعتنا بودن به نوسانات روزانه سهم،سود خوبی خواهد داد.

تو سهمهای بالا من فقط غبشهر دارم.

با سلام و تبریک عید سعید فطر و آرزوی قبولی نماز و روزه هاتون
                            سهم بدلیل بنیادی قوی ای که داره حمایت خوبی روی 4300 داره .من این سهم رو نداشتم ولی وقتی دیدم که شرکت داره سهامدارها رو بازی میده و گولشون میزننه روی 4300 خریدم چون میدونم توی این سهم چه خبره . حالا که بعضی ها دوست دارن سهامشون رو آتیش بزنن و دو دستی تقدیم حقوقی ها بکنن چرا ما حقیقی ها نخریم . با اجازتون 2000 تا خریدم و یکشنبه هم اضافه میکنم . چون میدون قراره چه اتفاقای خوبی توی سهم بیافته ولی واقعا خوش به حال کسایی که از قیمتهای پایینتر دارنش . ولی در عجبم از کسایی که میفروشن ولی بازهم خوش به حال خودم که خریدم :.thumbsupsmileyanim . اصلا بگذریم آقا این سهم افتضاحه , خیلی بده همه رو بفروشید روی 4000 تومن هم بفروشید بزارید من این سهم بدا رو ازتون بخرم . :D

نظر

• immortal44
                              عضو عادی
                              • Jan 2013
                              • 252

این نمودار غبشهر است با رسم gan fan with arce ، همان طور که مشاهده میکنین ،روند قیمتی وارد کمان سبز می شود و بی شک می توان گفت که شاهد پرتاب قیمتی می باشیم، چون به وسط گمان برخورد میکند و آماده برای رسیدن به هدف قیمتی می باشد. این هدف بازده 35% سهم را نشان می دهد. با این قیمت هدف سهم58741.

آنچه ما هر روز اینجا می گوییم این است که موفقیت ما کاملا بستگی به موفقیت اجتماع مان دارد. (abraham linzen )

نظر

• motenaweb
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 226

در اصل توسط immortal44 پست شده است View Post
                                این نمودار غبشهر است با رسم gan fan with arce ، همان طور که مشاهده میکنین ،روند قیمتی وارد کمان سبز می شود و بی شک می توان گفت که شاهد پرتاب قیمتی می باشیم، چون به وسط گمان برخورد میکند و آماده برای رسیدن به هدف قیمتی می باشد. این هدف بازده 35% سهم را نشان می دهد. با این قیمت هدف سهم58741.

با سلام
                                به نظر شما غبشهری که الان 4250 تومن هست ، ظرف چه مدتی میتونه 5800 رو ببینه؟ این سهم بسیار خوبی است. اما سهامی هم هست که هم قیمت کم تری دارد و هم احتمال رشد خیلی بالا. مثل پتروشیمی و خودروهایی که الان تو قیمت اسمی و کف هستند. به نظر شما غبشهر و شیران رو تا چه میزان از سبد سهام قرار بدیم بهتر است؟ پیش بینی شما از سود سالانه غبشهر چقدر است؟

باتشکر

نظر

در حال کار...
                                X