صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • vahidpv
    عضو جدید
    • Dec 2012
    • 9

از حمله آمریکااینقدر بشار اسد نترسیده که سهامداران ترسیدن

نظر

• علیرضا123
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1605

در اصل توسط vahidpv پست شده است View Post
      از حمله آمریکااینقدر بشار اسد نترسیده که سهامداران ترسیدن
      بهر حال باید بپذیریم که جنگ تو منطقه رو بازار تاثیر داره....اما بقول شما دیگه نه تا این حدددددد.امروز روز خوبی برای خرید این سهم هستش.نه فقط این سهم بلکه لیدرها و سهم های خوبه گروههای دیگه را براحتی تو قیمتهای خوبی میشه شکار کرد.

نظر

• tvnews
        عضو عادی
        • Nov 2012
        • 100

آخش یکم راحت شدم چقدر هر روز اینجا بحث می کردن چرا می فروشی چرا نمی فروشی ؟
        از دیروز دیگه خبری از بروبچ نیست فکر کنم همه فروختن فلنگو بستن که دیگه مطلب نمی زنن
        این خوب دیگه الکی نباید جو بدید حالا منفیم که شده ،شده دیگه حالا می خواد بر تا 1000 تومان بذار بره :.thumbsupsmileyanim /:.grlim:./ /:.yead.:/ /.:blinksmiley.:/

نظر

• Arash007
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 541

بچه ها منم تو صف خرید دادم رفت 3 شنبه اما پایینشو می خرم جنگ هم بشه مواد غذایی بی ریسکه چون مردم می خرند و ذخیره می کنند دیگه منم جو گیر شدم فروختم شاید شنبه بخرم

نظر

• tvnews
            عضو عادی
            • Nov 2012
            • 100

همین شما هستی میرد تو صف و ضرر می کنید شما 3شنبه فروختی رفته حالا می خوای بیایی پایین تر بخرید کار یدفعه می شه یک موقع دیدی از سهم جا موندی بعدش حسرت می خورید حالا باید دید شنبه چه وضعیتی پیش خواهد آمد شاید تو 1000 تومان بتونی بخری تو می تونی

نظر

• Arash007
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 541

خب ببخشید اشتباه کردم

نظر

• بنان
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 840

بنظر من کسانیکه فروختند شنبه شاید اول وقت بر اساس استراتژی حقوقی که ممکنه ساعت 8/30 جو منفی به کل بازار بدن بعد سهامو جمع کنن بشه خرید البته ممکنه از همون اول وقت صف خریدها چیده بشه ضمن اینکه یکشنبه هم قرار جم بیاد که طبیعتا باید بازار مثبت باشه پس شنبه اول وقت اگه صف خرید نباشه نباید تردید کرد چون ممکنه در یک چشم بهم زدن مثل سه شنبه که صفهای خرید تبدیل به فروش شد حالا برعکس صف خرید بشه

نظر

• امیر303
                  عضو عادی
                  • Sep 2012
                  • 279

کاش قانونی تو بورس میومد که اگه سهمی را فروختی تا یک ماه نمیتونی دوباره بخری.اونوقت کسی شهامت داشت دست به غبشهر بزنه/:.nono.:/

نظر

• Arash007
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 541

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
                    بنظر من کسانیکه فروختند شنبه شاید اول وقت بر اساس استراتژی حقوقی که ممکنه ساعت 8/30 جو منفی به کل بازار بدن بعد سهامو جمع کنن بشه خرید البته ممکنه از همون اول وقت صف خریدها چیده بشه ضمن اینکه یکشنبه هم قرار جم بیاد که طبیعتا باید بازار مثبت باشه پس شنبه اول وقت اگه صف خرید نباشه نباید تردید کرد چون ممکنه در یک چشم بهم زدن مثل سه شنبه که صفهای خرید تبدیل به فروش شد حالا برعکس صف خرید بشه
                    اومدن جم به تعویق افتاد فعلا تو غیبت صغرا به سر میبره بعدا باز میشه بعد میبندنش میره غیبت کبرا حالا کی باز شه خدا میدونه

نظر

• tvnews
                      عضو عادی
                      • Nov 2012
                      • 100

دوستانی که سهامدار این شرکت هستند لطفا تو این تایپیک نظر بدن نه کسایی که ترسو هستند و سهمو آتیش میزنن و می فروشن میره X-(

نظر

• anisan
                        عضو عادی
                        • Jun 2013
                        • 141

من نمی دونم چرا این سهم رو دارند می فروشند من دو سه روزه میخوام تو تیکه زمین رو بفروشم بیام این سهم رو بخرم. آدمای باحالی تو بورس هستند سهام رو تو صف خرید و مثبت میخرن و تو منفی میفروشند.

نظر

• بنان
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 840

در اصل توسط Arash007 پست شده است View Post
                          اومدن جم به تعویق افتاد فعلا تو غیبت صغرا به سر میبره بعدا باز میشه بعد میبندنش میره غیبت کبرا حالا کی باز شه خدا میدونه
                          تو هر باز و بسته کردنشم حدود 100 درصد میده.... خوب این بده

نظر

• علیرضا123
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1605

فکر کنم اونهایی که چهارشنبه فروختند باید تو صف خرید فردا اگر عرضه شد بخرند......البته اگر بازی جدیدی بر روی سهم درست نکنند.افزایش سرمایه هم بسیار نزدیکه .به احتمال بسیار بالا همین هفته بیاد رو کدال.

نظر

• metitondar
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 443

ای جانم ..........
                              در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                              فکر کنم اونهایی که چهارشنبه فروختند باید تو صف خرید فردا اگر عرضه شد بخرند......البته اگر بازی جدیدی بر روی سهم درست نکنند.افزایش سرمایه هم بسیار نزدیکه .به احتمال بسیار بالا همین هفته بیاد رو کدال.

نظر

• tvnews
                                عضو عادی
                                • Nov 2012
                                • 100

این هفته منتظر گزارش افزایش سرمایه غبشهر باشد یا فردا پس فردا یا آخر هفته

نظر

در حال کار...
                                X