پرریسک جان حمایت سغرب بعد از ۲۶۰ میره ۲۴۰ ؟؟؟امکان داره ۲۶۰بشکنه ؟
چی .......چرا؟؟؟؟
جمع کردن
X
-
با سلام : من قشهد زیر ۱۵۰۰ تومنی داشتم ۸۰ درصد + ۱۰ درصد هم روی ۱۹۰۰ خریدم ..........اخرش هم این شد که همه رو ۱۵۰۰ دادم رفت ....یعنی ضرر همون ۱۰ درصد در صورتی که همون موقع اکثرا اومد گفتن بد بخت بیچاره شدیم و تو اون وضع عسفناک من فقط تونستم بگم حد ضرر رو رعایت کنید نیومدم بزنم تو سر سهم بگم قراره بریزه......توی قشهد هم خودمون توی صف فروش گیر کردیم ولی هیچی ضرر نکردیم چون با ینیادی خریدیم :در اصل توسط vdtjn پست شده است مشاهده پستمیثم جان شما دیگه چرا
شما که بیشتر سبدت قشهد بود اونم در قیمت ۱۹۰۰ تومن دیگه چرا
شما مگه در اون قیمتها از قندیها دفاع نمیکردی
قیمت شکر از همه چی الان کمتره
پ به ای انتظار سهامدار رو از سهم میرسونه
کرماشا رو من دارم و نمیفروشم
ولی این دلیل نداره با قندی مقایسش کنم .در صعود قندیها شک ندارم
اکه همه عرضه قپیرای امروز کار وتوصا باشه ۳۸ درصد سهمش رو ریخته وسط نتونست عطش بازار به قپیرا رو فرو بقنشونه
قشیر و قصفها و قنقش شکر رو در صورتهای مالیشون ۱۳۴۵ تومخن دیدن و لی قپیرا ۱۱۷۰ تومن
جذب چغندر سال قبل قپیرا کگه یادتونه
در منطقه بسیار خوبی از لحاظ جذب قرار داره
اگه دلار تک نرخی بیاد روی ۱۵۰۰ تومن برا پتروشیمی فرقی نمیکنه ولی قندی میترکونه
کل خرید های قندی من این بوده : قشکر خرید ۱۷۰ فروش ۳۳۰ -- قصفها ۱۷۰۰........فروش ۲۴۰۰.......قپیرا ۹۵۰ .......۱۳۵۰ ..........قلرست ۱۷۰۰ ...فروش ۲۸۰۰-۲۹۰۰........بیشترید درصد رو قلرست داد بهم .......
قشهد رو هم که گفتم .........یه چند تا نوسان هم از قنیشا ........البته همه اینا تو یه سبد نبود ........هر کدوم بازدهی میداد میرفیتیم روی بعدی .....حالا بازدهیش رو حساب کنید ......;)
و این یه ماه پیش هم خرید و فروش قصفها و قشیر که روی قشیر چند درصد ضرر هم دادم رفتم روی پالایشگاه ها ........
حالا امروز دوباره قشهد خریدم .........چرا چون خبر تک نرخی شدن ارز رودیدم البته در حد همون خبر .......از ظرفی قندی ها هم وسوسه کننده ........گفتم یه قندی هم داشته باشیم تو سبد ......البته دلیل خرید قشهد هست تو تاپیکش ........
من یه دونه سهم غیر بنیادی نخریدم پارسال .............الان هم روشم عوض نشده ...........یه ماه پیش هم گفتم قشیر و قصفها ارزنده هستن با دید میان مدت و بلند مدت ..........توی تاپیک قصفها-قپیرا -قشهد-قشیر-قلرست..همه تحلیل های پارسال و امسال هست ........توی همه شون هم گفتیم تعدیل مثبت دارن ...........قلرست رو کسی ۱۷۰۰ نگاه نمیکرد گفتیم گل سر سبد قندی ..قپیرا رو ۱۱۵۰ صف فروش ساختگی میزدن براش گفتیم بخرید ....قپیرا امسال رکورد میزنه و دیدیم که زد ........قصفها هم تو تاپیکش روی ۱۷۰۰ گفتیم بخرید بچه های پانیذ پارس هم نخرن بقیه بازار داره میخره این سهمو دیدیم که بالای ۳۰۰۰ تومن هم رفت .......
حالا اینا رو گفتم که چی ؟ برسیم به این که من فقط سهمی میخرم که در اینده تعدیل بده .........اگه نداد با سودش بریم مجمع ..........من الان هم میگم قندی ها فعلا هیچ خبری نیست وپول اومده پشت این گروه بعضی ها ارزنده بودن الکی افت کردن حالا باید جبران کنن ولی بقیه نه .... ...........تا جذب چغندر اینا نیاد توی گزارششون و تا پایان جذب چغندر ...........هر گونه تحلیل یعنی کشک و خرید بر اساس پیش بینی فعلیه و امکانش هست که به واقعیت نرسه ........دیدم که قثابت پارسال نتونست جذب چغندر رو که پیش بینی کرده بود رو تامین کنه و پوشش بده ...........یکی هم مثل قپیرا رکورد جذب رو زد ........
امسال هم معلوم نیست بتونن جذب کنن یا نه .............الان غرب کشور سیل اومده ........اصفهان هم مشکل کمبود اب داره؟؟ از کجا معلوم بتونن چغندر جذب کنن..........چرا اول ماه رمضون رشد قندی ها شروع شد .مگه خبری شده بود؟؟ اون هم رشد دسته جمعی ؟؟ قثابت چرا باید بیاد بالا؟؟ کسی تحلیل داره ازش؟
من گفتم قندی میگم قندی .........ولی نه هر قندی ............الان هم تو سقف قیمت این یکی دو ماه پیشنهاد ورودی ندارم .........اونی حال کرد که دو هفته پیش خرید نه الان .......فعلا خبر تک نرخی شدن ارز برای این گروه یه خبر خوبه ........ اونم هم باز نه برای همه ;) ما کی گفتیم قندی بده؟؟آخرین ویرایش توسط meysam_sh_۲۰۲۰؛ ۱۳۹۱/۰۵/۱۱، ۱۲:۵۶.///
نظر
-
مقاله ای از جناب شروین شهریاری در دنیای اقتصاد در خصوص قپیرا:(بیشتر از ۷۰ تومان میتونه رو سودش بزاره)
آخرین ویرایش توسط ققنوس۱۴؛ ۱۳۹۱/۰۵/۱۱، ۱۴:۴۹.آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
نظر
-
سیمان غرب با نفوذ به بالای ۲۶۲ تومن روند صعود گرفته ..بیاد زیر ۲۶۲ البته نفوذ کنه مشکلی نیست ولی باقی بمونه کمی سخت میشه کوتاه مدت ..ولی سهمی با پوشش ۵۰ درصد ونرخ ارز ۱۲۲۶ تومن ترس نداره ..در اصل توسط هادی۱۲۹ پست شده است مشاهده پستپرریسک جان حمایت سغرب بعد از ۲۶۰ میره ۲۴۰ ؟؟؟امکان داره ۲۶۰بشکنه ؟
دلار بشه ۱۶۰۰ تومن نزخ مرجع بیشترین نفع رو گروه سیمان میبرن ...باز هم می گم ...ببینم چی میشه ایا سیمانیها میشن لیدر بازار..البته نرخ ارز بیاد بالا ..نیادم سغرب همینجوری ارزشمند هست ..
نظر
-
لینک باز نمیشه..در اصل توسط ققنوس۱۴ پست شده است مشاهده پستمقاله ای از جناب شروین شهریاری در دنیای اقتصاد در خصوص قپیرا:(بیشتر از ۷۰ تومان میتونه رو سودش بزاره)
http://www.donya-e-eqtesad.com/Defau...w.asp?@=۳۰۴۱۸۰
نظر
-
پرریسک جاندر اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستلینک باز نمیشه..
این شکلکهایی که تو نوشته های من میاد ، من نمیزارم هرکاری هم که تو ویرایش میکنم پاک نمیشه.
از اینکه لینک باز نمیشه تعجب می کنم.لینکش رو عوض کردم.درست شد.آخرین ویرایش توسط ققنوس۱۴؛ ۱۳۹۱/۰۵/۱۱، ۱۴:۵۰.آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
نظر
-
با سلام جعفر اقای گل حجمو اگه نمیدادیم کدوم قندی گره رفته که قزوین میرفت اگه تلاش دوست مشترکمون در ...نبود که بعد از مجمع رو ۲۲۰ باخته بودیم رفته بود از شما انتظار رعایت انصاف میشه بله من دو بار صف قزوینو در ۳۱۸.۰ریال و۳۱۲.۷ جمع کردم و تو سودم منتی هم نیست التماس دعا
نظر
-
با سلام..در اصل توسط parsa پست شده است مشاهده پستبا سلام جعفر اقای گل حجمو اگه نمیدادیم کدوم قندی گره رفته که قزوین میرفت اگه تلاش دوست مشترکمون در ...نبود که بعد از مجمع رو ۲۲۰ باخته بودیم رفته بود از شما انتظار رعایت انصاف میشه بله من دو بار صف قزوینو در ۳۱۸.۰ریال و۳۱۲.۷ جمع کردم و تو سودم منتی هم نیست التماس دعا
دوست عزیز چرا ناراحت میشی..
یک پست زدیم دو بار از شما تشکر کردیم ..
بحث ما بحث حجم مبنا نبود برادر....چیز دیگری بود ..در مورد زمان معرفی قزوین بود ..تمام پست ها ما موجوده ..تا دوهفته ما داشتیم رو این سهم گیج می زدیم وهمه می گفتن حامی نداره که درست قبل بستن برا مجمع شما محبت کرده از سهم حمایت کردید.وهمین جا هم گفتیم شخص حقیقی حامی سهم شده...همین ...امیدوارم به دل نگیرید...
بحث ما هم رعایت انصاف بود ..
..در اخز محتاجیم به دعا..
نظر
-
درست نشد ..در اصل توسط ققنوس۱۴ پست شده است مشاهده پستپرریسک جان
این شکلکهایی که تو نوشته های من میاد ، من نمیزارم هرکاری هم که تو ویرایش میکنم پاک نمیشه.
از اینکه لینک باز نمیشه تعجب می کنم.لینکش رو عوض کردم.درست شد.
ولی خوب مهم نیست طبق محاسابت خودم قپیرا با حاشیه سود ۳۰۰ تومن برا فروش شکر با فرض تولید همون مقدرا شکر سال قبل که بهترین سال تولید قپیرا بود وبا این سرمایه می تونه ۱۷۰ تومن سود بسازه وحالا ۳۰ تومن از بحث فروش کلر بقیه موارد میشه سود سهم ۲۰۰ تومن با پی بریا ۴ قیمت در میاد ۸۰۰ تومن ...
قزوین با فرض تولید سال قبل با حاشیه سود ۳۰۰ تومن با همین سرمایه میتونه ۱۶۰ سود بسازه با ۲۰ تومن هم که سه ماهه ساخته میشه ۱۸۰ تومن با پی بریا ۴ قیمت سهم میشه ۷۲۰ تومن ...خالا به نظرم دوستان دلیل عدم عرضه شدن قزوین رو بهتر متوجه میشن..
شکر ۱۰۰ تومن بره بالا یعنی حاشیه سود شکر بشه ۴۰۰ تومن قپیرا تا ۲۵۰ سود میسازه وجالبه قزوین هم تا حدود ۲۵۰ سود میسازه ...قپیرا با پی بریا ۴ میشه هزار تومن وقزوین هم میشه ۱۰۰۰ تومن ..با این فرق که قزوین الان ۴۲۰ تومن هست....
نظر
-
سکه یکبار در پی فروش گفتیم دوستان بخرن ..در اصل توسط mehgol پست شده است مشاهده پستپرریسک جان نظرت در مورد خرید سکه چیه؟
از یک طرف دلار آزاد ۲۰۰۰ رو رد کرده
از طرف دیگه احتمال ریزش اونس هست
بار دوم در قیمت ۶۰۰۶۲۰ گفتیم بخرن...
با سوم در ۶۵۰....گفته شد دوستان بخرن...
بار اخر هم گفته شد حوالی ۶۷۰ وزیر ۷۰۰ ....
در این قیمتها امروز نظری ندارم ...وقتی افت کرد باید خرید کرد ...
نظر
-
اما در مورد قندیها دوستانی که واقعا قصد خرید سهام از این گروه رو دارن ...
قند قزوین زیر ۵۰۰ فرصت خرید داد شک نکنید در خرید ..
قند اصفهان هم فرصت خرید داد در زیر ۱۸۰۰-۱۹۰۰ در خرید انم شک نکیند ...قشیر هم عالیه که بارها اشاره به خرید شده...
اولویت با اینها وهر سه فکر کنم باز هم فرصت خرید بدن در زیر این قیمتها ...
اینها نشد قلر قشکر قشهد فنقش....
نظر
-
طبق آخرین گزارشات اعلام شده به بورس(کدال)قند پیرانشهر پیش بینی تولید شکر رو ۴۶۱۸۶ تن دیده و قزوین ۲۴۰۰۰تن .همچنین جذب چغندر قپیرا ۳۲۰۰۰۰تن بوده و قزوین ۲۰۰۰۰۰تن.اینکه فرمودید قزوین ۱۶۰ میسازه و قپیرا ۱۷۰ رو یک کم بیشتر توضیح بدهید ممنون میشم.در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستدرست نشد ..
ولی خوب مهم نیست طبق محاسابت خودم قپیرا با حاشیه سود ۳۰۰ تومن برا فروش شکر با فرض تولید همون مقدرا شکر سال قبل که بهترین سال تولید قپیرا بود وبا این سرمایه می تونه ۱۷۰ تومن سود بسازه وحالا ۳۰ تومن از بحث فروش کلر بقیه موارد میشه سود سهم ۲۰۰ تومن با پی بریا ۴ قیمت در میاد ۸۰۰ تومن ...
قزوین با فرض تولید سال قبل با حاشیه سود ۳۰۰ تومن با همین سرمایه میتونه ۱۶۰ سود بسازه با ۲۰ تومن هم که سه ماهه ساخته میشه ۱۸۰ تومن با پی بریا ۴ قیمت سهم میشه ۷۲۰ تومن ...خالا به نظرم دوستان دلیل عدم عرضه شدن قزوین رو بهتر متوجه میشن..
شکر ۱۰۰ تومن بره بالا یعنی حاشیه سود شکر بشه ۴۰۰ تومن قپیرا تا ۲۵۰ سود میسازه وجالبه قزوین هم تا حدود ۲۵۰ سود میسازه ...قپیرا با پی بریا ۴ میشه هزار تومن وقزوین هم میشه ۱۰۰۰ تومن ..با این فرق که قزوین الان ۴۲۰ تومن هست....آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
نظر
-
این پیش بین با ختیاط صورت گرفته ..در اصل توسط ققنوس۱۴ پست شده است مشاهده پستطبق آخرین گزارشات اعلام شده به بورس(کدال)قند پیرانشهر پیش بینی تولید شکر رو ۴۶۱۸۶ تن دیده و قزوین ۲۴۰۰۰تن .همچنین جذب چغندر قپیرا ۳۲۰۰۰۰تن بوده و قزوین ۲۰۰۰۰۰تن.اینکه فرمودید قزوین ۱۶۰ میسازه و قپیرا ۱۷۰ رو یک کم بیشتر توضیح بدهید ممنون میشم.
ما میزاریم قپیرا مثل سال قبل همون ۵۶ هزرا تن شکر تولید کنه وقزوین ۳۳ هزرا تن تولید کنه ...حالا اینها با حاشیه سود ۳۰۰ تومن در هر کیلو تقسیم بر تعدا سهام میشه سود هر سهم ..البته اینم بگم قزوین در بخش هزینه مالی مقدار زیادی از سودش میره برا هزینه مالی که اگر بتونه این هزنه مالی رو کاهش بده اونوقت یک جهش عجیب در سوداوری رخ میده ...
در ضمن تعدا دسهام قزوین ۶۲ میلیون سهم وقپیرا ۱۰۰ میلیون سهم هست ..
نظر

نظر