چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • MOSTAFA
    عضو فعال
    • مرداد ۱۴۰۵
    • ۹۸۹

بچه ها خکاوه چجوری -۳۶ خورد؟!!!!

اینکه همون قیمت قبلیش بود !!!!!!!

http://old.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...۲۲۱۸۹۳۶۴۳۰۸۵۰۱

نظر

• aminian
      كاربر فعال
      • مهر ۱۳۹۱
      • ۶۶۴

این حقوقی کیه که کرماشا اضافه میکنه
      وگرنه صف شده بود رفته بود

نظر

• سعید پور احمدی
        عضو فعال
        • شهریور ۱۳۹۰
        • ۱۳۳۹

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است مشاهده پست
        بچه ها خکاوه چجوری -۳۶ خورد؟!!!!

اینکه همون قیمت قبلیش بود !!!!!!!

http://old.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...۲۲۱۸۹۳۶۴۳۰۸۵۰۱
        این ۸۷.۳ رو از کجا آوردن نمیدونم!!!!!!!!!!
        سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• mehdi2000
          عضو عادی
          • فروردین ۱۳۹۱
          • ۱۱۵

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است مشاهده پست
          فرق یه آماتور مثل من با یه حرفه ای مثل جعفر اینجا معلوم میشه ها من فکر میکردم فراور از فاسمین برتره ولی جعفر میگفت اول فلسمین، خوب این امروز کاملا مشهوده.....
          فراور امروز مقاومت سنگيني داشت.......اگه ۷۵۰رو رد كنه اينم مشكل نداره

نظر

• هامد
            ستاره دار(۷)
            • مرداد ۱۳۹۱
            • ۲۶۱۱

این ۸۷.۳ رو از کجا آوردن نمیدونم!!!!!!!!!!
            خب افزایش سرمایه داشته ، پخش حق تقدم ! فک کن حق تقدم بری ۱۰۰ تومن پول بدی قیمت سهم ۵۵ باشه =)) قیمتو گذاشتن رو ۸۷ بازش کردن ولی بازار با همون قیمت بسته شدن بازگشایی کرد !
            اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• هامد
              ستاره دار(۷)
              • مرداد ۱۳۹۱
              • ۲۶۱۱

قندیام همونجوری که پیش بینی میشد مثه دفه های قبل مثبت خوردنشون یکی دوروز بیشتر طول نکشید! میمونه تا سه شنبه تکلیف شکر ملوم شه ...
              بچه ها حواستون به وتوشه باشه احتمالا صفه فروش میشه از فردا، این میتونه یه شدوص دیگه باشه، جم شدنش البته به گروهم برمیگرده فعلا تمحرکه ام باهاش اومده پایین جالبه ! تو این بین خدارو چه دیدی تایرا ایام جوگیر شدن عرضه کردن چی بشه اونوخ :))))
              این مدت ازین نوسانای مثبت کم ندیدم ولی هیشکدوم چون نقد نبودم گیر خودم نیومده :(
              روی بالاخره مقاومتارو شیکوند<:-p
              حتوکام که از سه شنبه چارشنبه دارم میگم تو واچینگ داشته باشین، دیروز فرصت ورود خوبی بود امروز نشون داد مقاومت رد شده البته صفش نموند ببینم روزای بعد چیکا میکنه مثبت میمونه یا نه، اهداف سهم بالااااس ...
              آخرین ویرایش توسط هامد؛ ۱۳۹۱/۰۹/۱۲، ۱۳:۴۵.
              اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• kiana
                عضو عادی
                • آبان ۱۳۹۱
                • ۹۳

در اصل توسط ".احسان." پست شده است مشاهده پست
                در مورد كشرق سهم زغالي سبدم ....
                كاملا سهام فروخته شده و كسي نيست....
                حرف و حديثي نيست، و خريدهاي بهتري ميشود انجام دهد.
                شنيده ايم كه معادن زغالسنگي مي خواهند خصوصي شود. سهام زغالسنگ طبس و زغالسنگ كرمان و زغالسنگ شاهرود...

دولت ارزان فروش به نظر شما به كمتر از فروش هر سهم ۱۰۰۰ تومان اين سهام قانع است....
                بازي زغالسنگي ها قبل از سال ۹۲ است، افزايش تنها ۲۰ الي ۳۰ درصدي قيمت زغالسنگ كه تا دو برابر جا دارد، مي تواند سود هر سهم كشرق رو به ۱۵۰ تومان برساند....

حالا اين سهم دارد روي قيمتهاي ۳۱۱ تومان معامله مي شود.

حقوقي زرنگ هم دارد، هفته اي ۲۰۰.۰۰۰ سهم جمع مي كند. حالا كدهاي شخصي چگونه اند؛ بماند...

پرسود باشيد
                سلام دوست گرامی شما هنوز ازاین سهم خارج نشدید یادتون میاد۲۳ آبان درمورداین سهم براتون پست گذاشتم.اخبار داخلی منفی این سهم هنوز پابرجاست دیدید که خودشرکت هم درموردقیمت سهم شفاف سازی کرد.شما تواین۲۰ روز علاوه براینکه ضررکردید ازسودهای دیگه هم جاموندید.این شرکت درشرایط بحرانیست مگراینکه اون مطالبی که عنوان کردید با اما وشایدها برای سالهای بعد به داداین سهم برسه.قیمت واقعی این سهمبه نظرمن همون ۱۸۰ پنج ماه پیش مناسب است.پرریسک گرامی هم من ندیدم تعریف وپیشنهادی برای ورود به این سهم داده باشن.

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • بهمن ۱۳۹۰
                  • ۶۷۹۷

در اصل توسط محمدرضا ۸۷ پست شده است مشاهده پست
                  به نظرم شدوص تحت جوی که امروز روی بازار هست صف خرید شد یه مقدار خریدش با ریسک بالا همراه
                  برای رشد تا ۷۰۰ باید اصلاح بیشتری می کرد.

برا خرید بهترین گزینه ها فولاد و کرماشا نه تحت جو و نه چیزه دیگه، تکنیکالیو بنیادی دارن بالا میرن. آهسته اما پیوسته.
                  دوست من ما که گفتیم پله ای بخرید ..

در ضمن شدوص هم بنیادی خوبه امسال حدود ۱۰۰ وسال بعد بالای ۱۵۰ براش می بینم پی بریا ۴ بده شما ..خطرش کجا بود ..

هر کی امروز رو منفی ۴ خرید همین امروز ۶ درصد سود خالص کرد ..دیگه سود از این بیشتر ..

در ضمن گفتیم سبد تشکیل بدید وگرنه کرمانشاه طلای بورس هست ..فولاد هم تاج سر بازار کی جرات داره به اینها چپ نگاه کنه..

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • بهمن ۱۳۹۰
                    • ۶۷۹۷

در اصل توسط AAbas پست شده است مشاهده پست
                    جالبه كرماشا داره رو ۲- فردا معامله ميشه [-(
                    این فروشند ها خدایی از رو نمیرن ..میفرشن چی مخرن ..از زیر ۷۰۰ همینطور دارن میفرون واین سهم هیمطنرو داره میاد بالا کفش..

مثل سکه هر هفته چند تومنی کفش میاد بالا هط دارن میگه افت می کنه افت می کنه ..تا هفته قبل زیر ۱۱۰۰ میشد خرید حالا خرید رو ۱۱۵۰ شده ارزو ...هفته بعد هم خدا داند ..خلاصه بعضی ها فقط دوست دارن بفروشن ..

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • بهمن ۱۳۹۰
                      • ۶۷۹۷

فرق یه آماتور مثل من با یه حرفه ای مثل جعفر اینجا معلوم میشه ها من فکر میکردم فراور از فاسمین برتره ولی جعفر میگفت اول فلسمین، خوب این امروز کاملا مشهوده.....
                      شرمنده می کنید ما رو ..

فاسمین در رالی قبل از گروه روی کمی در رشد عقب افتاده بود به همین خاط هر سهمی از هر گروهی در رشد عقب بمونه اون میاد درصدر لیست خرید ..

گروه قند یادتون نرفته که لیست ما هر هفته لیدرهاش عوض میشد چون یکی سریع رشد می کرد یکی عقب میموند اونی که عقب موند بود می امد در صدر لیست خرید ..

نظر

• سعید پور احمدی
                        عضو فعال
                        • شهریور ۱۳۹۰
                        • ۱۳۳۹

در اصل توسط mehdi۲۰۰۰ پست شده است مشاهده پست
                        فراور امروز مقاومت سنگيني داشت.......اگه ۷۵۰رو رد كنه اينم مشكل نداره
                        تعداد فروش این سهم با شناوریش اصلا جور در نمیاد مگر اینکه یکی همش میخره و میفروشه که اینم البته تنها در صورتی که کارمزد نده ممکنه و شاید کار یه کارگزاری یا ....باشه

دارم متن یه شکایت تهیه میکنم برای ناظر تا رسیدگی کنن اصلا معاملاتش منطقی نیست و نیاز به بررسی داره این مشکل ممکنه گریبانگیر بازار بشه و رسم بشه و........
                        سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• بچه کف بازار
                          عضو فعال
                          • مرداد ۱۳۹۱
                          • ۴۶۱

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
                          هر کدام صلاح دیدیی

وغدیر ریسک نداره ولی شبندر ابهام زیاد داره با این همه حد ضرر شبندر در صورت شکست ۳۴۰ بره رو ۳۴۰ ..از هر دو نصف نصف هم میشه خروج کرد ولی گفتم غدیر خودش رو به بازار ثابت کرده ولی شبندر هنوز نه ..
                          ممنون از راهنمایی شما سید جان و سایر دوستان مخصوصا"کهنه سوار و برزیل من به توصیه شما عمل کردم اول وقت نصف غدیر رو ۵۲۰۰ و نصف شبندر رو ۳۴۶۹ فروختم دلت همیشه شاد این سایت بدون تاپیک شما صفا نداره:)

نظر

• saeedte
                            عضو فعال
                            • اردیبهشت ۱۳۹۱
                            • ۴۷۸

من خیلی بعید میدونم که فردا شدوص راحت گیر کسی بیاد چه برسه به اینکه بعضیا حرف از صف فروش میزنن و.... !!!
                            اگه با جو جمع شده و صف شده بود ساعت ۹:۳۵ صف خرید نمیشد و نزدیک ۲ میل عرضه رو نمیبلعید بعدش با اینکه بازار شل کرد این تکون نخوره
                            به هرحال خوب یا بد یه عادتی تو تمام سایتهای بورسی ایرانی هست که اغلب افرادی که سهمی رو تو قیمت مد نظر موفق به خرید نمیشن شروع به آیه یاس خوندن میکنن برای دیگران که اون سهمو دارن
                            چقدر خوبه که از سود دیگران خوشحال و از ضررشون ناراحت بشیم ولو اینکه خودمون نداشته یاشیم اون سهم رو

نظر

• saeedte
                              عضو فعال
                              • اردیبهشت ۱۳۹۱
                              • ۴۷۸

جعفرجان صفحات قبل اشاره داشتی به کپشیر
                              با گزارش میاندوره ای دیروزش آیا هنوزم به سهم و اهدافش که فرموده بودی بنیادی هم هست معتقدی ؟
                              یا از لیستت خارج شده ؟
                              ممنون

نظر

• زبل شیرازی
                                عضو عادی
                                • مهر ۱۳۹۱
                                • ۲۲

دوستای عزیز ارادت داریم گونی گونی
                                منم امروز زدم توی گوش شدوص.
                                ایشاا... فردا گیر همتون بیاد البته هرکی که به ارزش واقعی شدوص پی برده.
                                [SIZE=۴][COLOR="#۰۰۰۰CD"]هر آنچه به زندگی دیگران بفرستیم،به زندگی خودمان بر می گردد.*ادوین مارکهام*[/COLOR][/SIZE]

نظر

در حال کار...