کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فرق یه آماتور مثل من با یه حرفه ای مثل جعفر اینجا معلوم میشه ها من فکر میکردم فراور از فاسمین برتره ولی جعفر میگفت اول فلسمین، خوب این امروز کاملا مشهوده.....
خب افزایش سرمایه داشته ، پخش حق تقدم ! فک کن حق تقدم بری 100 تومن پول بدی قیمت سهم 55 باشه =)) قیمتو گذاشتن رو 87 بازش کردن ولی بازار با همون قیمت بسته شدن بازگشایی کرد !
قندیام همونجوری که پیش بینی میشد مثه دفه های قبل مثبت خوردنشون یکی دوروز بیشتر طول نکشید! میمونه تا سه شنبه تکلیف شکر ملوم شه ...
بچه ها حواستون به وتوشه باشه احتمالا صفه فروش میشه از فردا، این میتونه یه شدوص دیگه باشه، جم شدنش البته به گروهم برمیگرده فعلا تمحرکه ام باهاش اومده پایین جالبه ! تو این بین خدارو چه دیدی تایرا ایام جوگیر شدن عرضه کردن چی بشه اونوخ :))))
این مدت ازین نوسانای مثبت کم ندیدم ولی هیشکدوم چون نقد نبودم گیر خودم نیومده :(
روی بالاخره مقاومتارو شیکوند<:-p
حتوکام که از سه شنبه چارشنبه دارم میگم تو واچینگ داشته باشین، دیروز فرصت ورود خوبی بود امروز نشون داد مقاومت رد شده البته صفش نموند ببینم روزای بعد چیکا میکنه مثبت میمونه یا نه، اهداف سهم بالااااس ...
در مورد كشرق سهم زغالي سبدم .... كاملا سهام فروخته شده و كسي نيست....
حرف و حديثي نيست، و خريدهاي بهتري ميشود انجام دهد.
شنيده ايم كه معادن زغالسنگي مي خواهند خصوصي شود. سهام زغالسنگ طبس و زغالسنگ كرمان و زغالسنگ شاهرود...
دولت ارزان فروش به نظر شما به كمتر از فروش هر سهم 1000 تومان اين سهام قانع است....
بازي زغالسنگي ها قبل از سال 92 است، افزايش تنها 20 الي 30 درصدي قيمت زغالسنگ كه تا دو برابر جا دارد، مي تواند سود هر سهم كشرق رو به 150 تومان برساند....
حالا اين سهم دارد روي قيمتهاي 311 تومان معامله مي شود.
حقوقي زرنگ هم دارد، هفته اي 200.000 سهم جمع مي كند. حالا كدهاي شخصي چگونه اند؛ بماند...
پرسود باشيد
سلام دوست گرامی شما هنوز ازاین سهم خارج نشدید یادتون میاد23 آبان درمورداین سهم براتون پست گذاشتم.اخبار داخلی منفی این سهم هنوز پابرجاست دیدید که خودشرکت هم درموردقیمت سهم شفاف سازی کرد.شما تواین20 روز علاوه براینکه ضررکردید ازسودهای دیگه هم جاموندید.این شرکت درشرایط بحرانیست مگراینکه اون مطالبی که عنوان کردید با اما وشایدها برای سالهای بعد به داداین سهم برسه.قیمت واقعی این سهمبه نظرمن همون 180 پنج ماه پیش مناسب است.پرریسک گرامی هم من ندیدم تعریف وپیشنهادی برای ورود به این سهم داده باشن.
این فروشند ها خدایی از رو نمیرن ..میفرشن چی مخرن ..از زیر 700 همینطور دارن میفرون واین سهم هیمطنرو داره میاد بالا کفش..
مثل سکه هر هفته چند تومنی کفش میاد بالا هط دارن میگه افت می کنه افت می کنه ..تا هفته قبل زیر 1100 میشد خرید حالا خرید رو 1150 شده ارزو ...هفته بعد هم خدا داند ..خلاصه بعضی ها فقط دوست دارن بفروشن ..
فرق یه آماتور مثل من با یه حرفه ای مثل جعفر اینجا معلوم میشه ها من فکر میکردم فراور از فاسمین برتره ولی جعفر میگفت اول فلسمین، خوب این امروز کاملا مشهوده.....
شرمنده می کنید ما رو ..
فاسمین در رالی قبل از گروه روی کمی در رشد عقب افتاده بود به همین خاط هر سهمی از هر گروهی در رشد عقب بمونه اون میاد درصدر لیست خرید ..
گروه قند یادتون نرفته که لیست ما هر هفته لیدرهاش عوض میشد چون یکی سریع رشد می کرد یکی عقب میموند اونی که عقب موند بود می امد در صدر لیست خرید ..
تعداد فروش این سهم با شناوریش اصلا جور در نمیاد مگر اینکه یکی همش میخره و میفروشه که اینم البته تنها در صورتی که کارمزد نده ممکنه و شاید کار یه کارگزاری یا ....باشه
دارم متن یه شکایت تهیه میکنم برای ناظر تا رسیدگی کنن اصلا معاملاتش منطقی نیست و نیاز به بررسی داره این مشکل ممکنه گریبانگیر بازار بشه و رسم بشه و........
وغدیر ریسک نداره ولی شبندر ابهام زیاد داره با این همه حد ضرر شبندر در صورت شکست 340 بره رو 340 ..از هر دو نصف نصف هم میشه خروج کرد ولی گفتم غدیر خودش رو به بازار ثابت کرده ولی شبندر هنوز نه ..
ممنون از راهنمایی شما سید جان و سایر دوستان مخصوصا"کهنه سوار و برزیل من به توصیه شما عمل کردم اول وقت نصف غدیر رو 5200 و نصف شبندر رو 3469 فروختم دلت همیشه شاد این سایت بدون تاپیک شما صفا نداره:)
من خیلی بعید میدونم که فردا شدوص راحت گیر کسی بیاد چه برسه به اینکه بعضیا حرف از صف فروش میزنن و.... !!!
اگه با جو جمع شده و صف شده بود ساعت 9:35 صف خرید نمیشد و نزدیک 2 میل عرضه رو نمیبلعید بعدش با اینکه بازار شل کرد این تکون نخوره
به هرحال خوب یا بد یه عادتی تو تمام سایتهای بورسی ایرانی هست که اغلب افرادی که سهمی رو تو قیمت مد نظر موفق به خرید نمیشن شروع به آیه یاس خوندن میکنن برای دیگران که اون سهمو دارن
چقدر خوبه که از سود دیگران خوشحال و از ضررشون ناراحت بشیم ولو اینکه خودمون نداشته یاشیم اون سهم رو
جعفرجان صفحات قبل اشاره داشتی به کپشیر
با گزارش میاندوره ای دیروزش آیا هنوزم به سهم و اهدافش که فرموده بودی بنیادی هم هست معتقدی ؟
یا از لیستت خارج شده ؟
ممنون
نظر