چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
    سید خوب شد اومدی فردا برای معاملات دلگرم تر شدیم.......
    این ناظر بازار سید ما رو بدجور ناراحت کرده و خدایش حق داره بدترین کار بود که میتونستن بکنن ولی سید تو انقدر قویی هستی که تو این شرایط بازدهیت تغییری نکنه....

سید جان بمون و به ما امید بده وقتی تو ناامید میشی پایه های ما خیلی سست میشه.......
    بنده ناامید نیستم ...

از اینکه دوستان نقد کردن وخارج شدن خوشحال هم هستم..

ملک خریدن 31 امروز 35 رو رد کرد یک هفته بالای 15 درصد سود ..حالا مالمیر بره سهم ببنده ..تا عید 50 رو هم رد می کنه ..

اگر این بازی ادامه پیدا کنه همچنان این خروج سرمایه ادامه خواهد داشت ..
    البته اینم بگم رالی اصلی بازار از نظر من طی شده .

بازار در چند سهم جا برای رشد داره واز این به بعد بمیره رو سهام کوچیک ونوسان های اعصاب خورد کن ..باید دید چی میشه ...

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
      ستاره دار (2)
      • Jul 2012
      • 1281

بعضی از سایتا می خوان غبشهر رو تا 1011 تومن پایین بیارن. اینم یه نمونه ش:

کف قیمتی در این مدت اخیر 1011 تومان بوده است. شکسته شدن 1011 تومان می تواند باعث ریزش بیشتر قیمت شود

میانگین 100 روزه این سهم در محدوده 1040 تومان می باشد لذا محدوده های فعلی قیمت خصوصاً 1011 تومان محدوده مهمی برای قیمت می باشد که اگر شکسته شود باید منتظر کاهش بیشتر قیمت تا میانگین 200روزه یعنی 830 الی 840 تومان باشیم

اگر قیمت از محدوده 1011 پایین تر نیاید اولین هدف سهم محدوده 1226 تومان می باشد که انتظار داریم قیمت در صورت برگشت احتمالی به این محدوده برسد.

منبع: بتا سهم
      در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

سید نظرت راجع به زمگسا و شپارس چیه؟؟؟
        بنده هیچ کدام رو برا خرید پیشنها نمی دم ونمری خرم ..

شدوص وشفارس وشلعاب از گروه شیمایی ..

غمارگ وغبشهر از گروه قند وغذایی..

نظر

• cyrus
          عضو عادی
          • May 2012
          • 34

سلام سید بزرگوار
          نظرتون در مورد مپنا لطف کنید ممنون میشم

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
            ستاره دار (2)
            • Jul 2012
            • 1281

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            بنده هیچ کدام رو برا خرید پیشنها نمی دم ونمری خرم ..

شدوص وشفارس وشلعاب از گروه شیمایی ..

غمارگ وغبشهر از گروه قند وغذایی..
            سید جان سلام، حتی با افزایش قیمت مواد شوینده و استارت خوردن برنامه خودکفایی صنعت گوشت هم شپارس و زمگسا رو تایید نمی کنین؟
            در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
              سید جان سلام، حتی با افزایش قیمت مواد شوینده و استارت خوردن برنامه خودکفایی صنعت گوشت هم شپارس و زمگسا رو تایید نمی کنین؟
              سلام..
              بنده نظرم رو گفتم در لیست خرید بنده نیستن ..

خودکفا بشینن..ما که حرفی نداریم ..در خیلی صناع قراره خود کفا بشیم

نظر

• سیدامیر
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 1668

با سلام...
                سید جان برای اولین مطلبم دراین سایت خواستم صمیمانه به خاطر مطالبی که من ازاونها استفاده کردم و سود خوبی هم برام داشت ازت تشکر کنم ...
                البته دوست داشتم برات تلافی کنم ولی فعلا تشکر مرا بپذیر ....
                و سوالم اینکه نظرت درمورد 1 - سیمانیها و 2- فایرا چیه
                سلامت و پیروز باشی.....

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط cyrus پست شده است View Post
                  سلام سید بزرگوار
                  نظرتون در مورد مپنا لطف کنید ممنون میشم
                  سلام.

بالای 244 برگکشت بزنه بمونه کوتاه مدت روند صعود حفظ میشه وگرنه در صورت شکست میره تو فاز میان مدت ..تا وقتی بالای 220 هست روند میان مدت صعودی هست با شکست 220 میره تو فاز نزولی ..

بنده در این شریاط گروه تجهیزات رو برا خرید وسهامداری مناسب نیم بینم فقط فقط نوسان گیری..

مپنا در 163 با هدف اول 200 معرفی شد ..در این قیمتها نظری ندارم..

نظر

• سعید پور احمدی
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1339

بنده ناامید نیستم ...

از اینکه دوستان نقد کردن وخارج شدن خوشحال هم هستم..

ملک خریدن 31 امروز 35 رو رد کرد یک هفته بالای 15 درصد سود ..حالا مالمیر بره سهم ببنده ..تا عید 50 رو هم رد می کنه ..

اگر این بازی ادامه پیدا کنه همچنان این خروج سرمایه ادامه خواهد داشت ..
                    البته اینم بگم رالی اصلی بازار از نظر من طی شده .

بازار در چند سهم جا برای رشد داره واز این به بعد بمیره رو سهام کوچیک ونوسان های اعصاب خورد کن ..باید دید چی میشه ...
                    ممنون سید جان شما تحلیلگریت برای همه اثبات شده و ما عددی نیستیم بخوایم نظری بدیم......
                    ولی مثلا من میگم خوب این تورم و رشد فرصت های زیادی رو حتی برای شرکت هایی که بخوان بهینه بشن ایجاد میکنه مثلا امروز میدیدم تو محلمون که شاید باورتون نشه حدودا 7 شعبه بزرگ و چند میلیاردی بانک صادرات در اقدامی احتمالا مدیریتی داره فروخته میشه و با جایگزینی با سیستم های نوین بانکداری حاشیه سود افزایش پیدا میکنه خوب این افزایش قیمت و این شرکت احتمالا داره به فرصت تبدیل میکنه و از افزایش قیمت ملک بهره سازی میکنه.......
                    دوستان این بانک صادرات و خودم میگم احتمالا داره این کار و میکنه چون 3 شعبه بزرگ و فروخته و شایدم بازسازی باشه ها نرید بخرید مثال زدم..........
                    سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط سیدامیر پست شده است View Post
                      با سلام...
                      سید جان برای اولین مطلبم دراین سایت خواستم صمیمانه به خاطر مطالبی که من ازاونها استفاده کردم و سود خوبی هم برام داشت ازت تشکر کنم ...
                      البته دوست داشتم برات تلافی کنم ولی فعلا تشکر مرا بپذیر ....
                      و سوالم اینکه نظرت درمورد 1 - سیمانیها و 2- فایرا چیه
                      سلامت و پیروز باشی.....
                      با سلام..

سیمانیها گفتم میتونید نوسان بگیرید ولی مراقب باشید چون هم نرخ دلبر وبدهی ارزی رو یمخوان مبادلاتی حساب کنن هم بودجه سال بعد قیمت سوخت خیلی مهمه وبه احتمال خیلی بالا قیمت ها رشد خواهد کرد ..

فایرا حمایت 670 بشکنه 630 حمایت بعدی ..

بالای 810 با دیتای امروز تثبیت بشه میتونه روند صعود بگیره ..

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

ممنون سید جان شما تحلیلگریت برای همه اثبات شده و ما عددی نیستیم بخوایم نظری بدیم......
                        ولی مثلا من میگم خوب این تورم و رشد فرصت های زیادی رو حتی برای شرکت هایی که بخوان بهینه بشن ایجاد میکنه مثلا امروز میدیدم تو محلمون که شاید باورتون نشه حدودا 7 شعبه بزرگ و چند میلیاردی بانک صادرات در اقدامی احتمالا مدیریتی داره فروخته میشه و با جایگزینی با سیستم های نوین بانکداری حاشیه سود افزایش پیدا میکنه خوب این افزایش قیمت و این شرکت احتمالا داره به فرصت تبدیل میکنه و از افزایش قیمت ملک بهره سازی میکنه.......
                        دوستان این بانک صادرات و خودم میگم احتمالا داره این کار و میکنه چون 3 شعبه بزرگ و فروخته و شایدم بازسازی باشه ها نرید بخرید مثال زدم..........
                        هر وقت سود اومد در صورت های مالی اووقت باورمون میشه ..

شایدم از نظر ناچاری چوب حراج زدن خدا رو چه دیدی..؟؟؟

نظر

• آذرآبادگان
                          کاربر فعال
                          • Dec 2012
                          • 1140

با سلام جناب پرریسک
                          اگر ممکنه نظرتون را در مورد کشرق بگید ممنون میشم
                          فعلا سبدم سوای شیراز و ذوب که متوقف شدند خیلی فلزی و معدنیه
                          در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• mokhlas
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 301

نظرتون را در مورد فسرب وکروی بفرمایید
                            ممنون
                            هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)

نظر

• سپه
                              كاربر فعال
                              • Dec 2010
                              • 790

سلام..
                              بنده نظرم رو گفتم در لیست خرید بنده نیستن ..

خودکفا بشینن..ما که حرفی نداریم ..در خیلی صناع قراره خود کفا بشیم

سید جان این خودکفایی هم اگه مثل خودکفایی صنایع مان باشه که خوب واویلاس
                              هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• saeedr88
                                عضو عادی
                                • Jun 2011
                                • 61

نرخ زمین در تهران ۳ برابر برلین!
                                آمارها حکایت از آن دارند که میانگین نرخ هرمتر زمین مسکونی در شهر تهران به ۲ میلیون و ۶۲۹ هزار تومان رسیده، اما در منطقه ۳ تهران حدود ۴ میلیون تومان است.

به گزارش تعامل به نقل از مرکز آمار ایران، تابستان امسال میانگین نرخ زمین در تهران نسبت به سال قبل 6 / 33 درصد افزایش یافت و به 2 میلیون و 629 هزار تومان در هر متر مربع رسید. این نزدیک به 3 برابر نرخ زمین در پایتخت آلمان است.

به گزارش افکارنیوز، تازهترین گزارش مرکز آمار ایران نشانمیدهد تابستان امسال میانگین نرخ زمینهای مسکونی تهران در مقایسه با بهار امسال 1 / 17 درصد و نسبت به تابستان سال پیش 6 / 33 درصد افزایش یافته است.
                                آمارها حکایت از آن دارند که میانگین نرخ هرمتر زمین مسکونی در شهر تهران به 2 میلیون و 629 هزار تومان رسیده است.
                                این نرخها به تابستان تعلق دارند. صاحبان بنگاههای معاملات ملکی و دستاندرکاران زمین و مسکن اما میگویند که در پائیز و زمستان امسال قیمتها باز هم افزایش یافته است. اگر میانگین نرخ یورو را در سال جاری خورشیدی 4 هزار تومان در نظر بگیریم، میانگین نرخ زمین در تهران به 657 یورو رسیده است.

تهران گرانتر از برلین
                                مقایسه جداول آماری میان تهران و برلین نشان میدهد که نرخ زمین در تهران نزدیک به سه برابر برلین است. میانگین نرخ هرمتر مربع زمین مسکونی در برلین تابستان سال 2012 میلادی حدود 240 یورو بود. این رقم، اگر میانگین ارزش یورو را در طول سال 1391 خورشیدی 4 هزار تومان در نظر بگیریم، با 960 هزار تومان برابر میشود. این حتی از نرخ زمین در پستترین مناطق تهران هم کمتر است.
                                افزایش قیمت زمین با افزایش شدید قیمت خانه و آپارتمان و اجاره آننیز همراه بوده است. برپایه دادههای مرکز آمار ایران، میانگین قیمت هرمتر آپارتمان در مناطق 22 گانه تهران تابستان امسال به 2 میلیون و 757 هزار و 600 تومان رسید که نسبت به بهار امسال 9 درصد و در مقایسه با تابستان سال قبل 3 / 32 درصد افزایش داشت.
                                قیمت ساختمانهای مسکونی در مناطق مختلف تهران بسیارمتفاوت است. تابستان امسال میانگین نرخ هر متر مربع آپارتمان در منطقه یک تهران به حدود 5 میلیون تومان رسید، اما در منطقه 18 نزدیک به یک میلیون و 400 هزار تومان بود.

افزایش اجارهها
                                نوسانات شدید قیمت زمین و ساختمان، در نهایت بیشترین فشار را بر اجارهنشینان وارد میکند.
                                تابستان امسال میانگین اجاره مسکن برای هر متر مربع آپارتمان مسکونی در تهران به 15 هزار تومان رسید که نسبت به بهار 2 / 11 درصد و در مقایسه با فصل مشابه سال پیش 5 / 36 درصد افزایش داشت. در منطقه یک تهران این رقم به حدود 22 هزار تومان رسیده است.
                                پرداخت چنین اجارههایی تنها در صورتی امکانپذیر است که مستاجر 3 درصد ارزش تقریبی ساختمان را نیز بهعنوان ودیعه بپردازد.

نظر

در حال کار...
                                X