اخبار گروه خودرو

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

    #1156
    در پی سبک شدن تحریم خودرویی و مذاکرات ژنو روی داد
    رنو در تدارک ارسال قطعات به ایران
    رئیس بخش آسیا اقیانوسیه رنو گفت: این شرکت درحالی که در انتظار دستورات امکان صادرات قطعات به ایران است، برای ارسال قطعات به ایران آماده می‌شود.

    Tweet
    به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از بلومبرگ، گیلز نورمند رئیس بخش آسیا اقیانوسیه رنو گفت: این شرکت در حال آماده شدن برای از سرگرفتن صادرات قطعات به ایران طی مدت روشن شدن جزئیات کاهش تحریم‌های تجاری علیه ایران است.

    وی افزود: درحالی‌که در انتظار دستورات امکان صادرات قطعات به ایران هستیم، می‌توانیم کارهای مقدماتی را با عرضه‌کنندگان آغاز کنیم؛ چنین اقدامی نیازمند گشایش کانال‌های مبادلات مالی با ایران است.

    بر اساس توافق اولیه ایران و غرب در هفته گذشته در ژنو، برخی تحریم‌ها علیه صنعت خودروسازی ایران برداشته می‌شود.

    نورمند در حاشیه همایش بین‌المللی صنعت خودرو تصریح کرد: اجرایی شدن این اقدامات زمان بر است.

    وی اضافه کرد: از زمانی‌که توافق صورت گرفته کارهایی است که باید انجام شود و انتظار می‌رود که جزئیات قوانین کاهش تحریم‌ها حوالی ژانویه 2014 مشخص شود.

    نورمند خاطرنشان کرد: ما از یک سیاست به شدت عملگرایانه پیروی می‌کنیم و به قوانین بین‌المللی احترام می گذاریم.

    این مقام شرکت رنو گفت: این شرکت در سال 2012 بیش از 100 هزار دستگاه خودرو در ایران به فروش رسانده است که 10 درصد بازار این کشور را تشکیل می‌دهد.

    نورمند ابراز امیدواری کرد که این توافق 6 ماهه به عنوان گام نخست توافق نهایی به ایجاد راه‌های جدیدی به سوی بازار ایران که نیمی از خودروهای آن بیش از 25 سال عمر دارند، منجر شود.

    وی تاکید کرد: بازار خودروی ایران پتانسیل رشد بسیار زیادی دارد
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

    نظر

    • ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

      #1157
      در بیانیه پایانی همایش بین‌المللی خودرو تهران مطرح شد
      درخواست خودروسازان خارجی برای تسهیل سرمایه‌گذاری در ایران
      در بیانیه پایانی همایش بین‌المللی صنعت خودرو ایران، بر لزوم به ‌کارگیری فناوری نوین در صنعت خودروسازی و تأسیس مراکز تحقیق و توسعه جدید با همکاری شرکت‌های خارجی تأکید شد.

      Tweet
      به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در بیانیه پایانی که در 6 بند تنظیم شده، آمده است:

      1- سخنرانان این کنفرانس به نقش کلیدی صنعت خودروی ایران اشاره داشتند. سهم 3.6 درصدی از تولید ناخالص داخلی و سهم 20 درصدی از ارزش افزوده بخش صنعت و گردش مالی حدود 10 میلیارد دلاری جایگاه ویژه‌ای به صنعت خودرو در اقتصاد ایران بخشیده است.

      بازار خودروی ایران به عنوان ششمین بازار رشد یابنده جهان، تمایل بسیاری از شرکت‌های معتبر خودروساز و قطعه ساز جهانی را جهت فعالیت در این بازار به خود جلب کرده و تقاضای بالقوه 1.5 میلیونی، ضرورت ارتقاء کمی، کیفی و تنوع محصول در بازار ایران را اجتناب ناپذیر کرده است.

      2- مسئولان دولتی که به عنوان سخنران کلیدی در این کنفرانس شرکت داشتند بر وظایف خود مبنی بر بهبود و توسعه فضای کسب و کار ایران تاکید داشته، از صنعت خودرو به عنوان لوکوموتیو توسعه سایر بخش های کلیدی مانند صنعت فولاد، آلومینیوم، شیشه، مس، تایر سازی، پتروشیمی و غیره یاد کردند و بر توسعه هر چه بیشتر صنعت خودروی ایران به عنوان یکی از اهداف مهم دولت جدید ایران تأکید کردند.

      3- شرکت کنندگان در این همایش که عمدتاً از بخش خصوصی صنعت خودرو هستند، از دولت جدید ایران خواستار ایجاد شرایط مناسب سرمایه گذاری خارجی شدند، چرا که تسهیل قوانین و مقررات سرمایه گذاری در ایران مهمترین عوامل توسعه صنایع خودروسازی و قطعه سازی به شمار می آید.

      همچنین مسئولان دولتی و پارلمانی ایران از سرمایه گذاری در بخش صنعت خودرو و صنایع وابسته حمایت کردند.

      4- با توجه به اینکه ارتقاء تکنیکی خودروهای ایرانی، خواست تصریح شده مشتریان ایرانی و کشورهای بازار هدف صادرات است، لذا خودروسازان و قطعه‌سازان ایرانی جذب فناوری نوین در این صنعت را از اهداف مهم و فوری خود دانسته، از این رهگذر از تمام شرکت های صاحب تکنولوژی جهت انجام پروژه های انتقال دانش فنی دعوت به عمل می آورند.

      5- با توجه به رقابتی بودن بازار خودروی ایران و ضرورت تنوع محصول با ویژگی‌های نوین، خودروسازان و قطعه سازان ایرانی از تأسیس مراکز تحقیق و توسعه جدید با همکاری شرکت‌های خارجی استقبال می‌کنند.

      تأسیس شرکت‌های طراحی و R&D، مراکز آزمون به شیوه همکاری مستقیم یا مشترک (FDI یا JV) می‌تواند راه حل مناسبی برای توسعه همکاری‌های مشترک بین شرکت‌های ایرانی و خارجی باشد که دولت نیز از این همکاری‌ها حمایت جدی خواهد داشت.

      6- با توجه به فضای مثبت ایجاد شده پس از توافق اولیه در نشت ژنو، بخش خصوصی فعال در صنعت خودروسازی و صنایع وابسته آن در ایران ضمن تأکید بر مستعد بودن این صنعت، بر این باورند که ایران توانایی تبدیل شدن به پایگاه تولید و صادرات خودرو و قطعات آن را در منطقه دارد و از تمام شرکت‌هایی که تمایل به همکاری با ایران را دارند، استقبال کرده و آماده همکاری هستند.

      امیدوار هستیم تا با توجه به نگاه مثبت به وجود آمده، ساز و کارهای لازم برای تبادل علمی، تکنولوژیکی و تولید در صنایع قطعه‌سازی و خودروسازی ایران از طریق همکاری‌های بین‌المللی فراهم شده و این همکاری‌ها زمینه ساز صلح و دوستی، توسعه اقتصادی و ارتقاء رفاه اجتماعی برای مردم ایران، منطقه و شرکای ایران باشد.
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

      نظر

      • zafar3000
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 1243

        #1158
        [QUOTE=ایرج اکبری;415171][SIZE=4]رئیس سازمان گسترش خبر داد
        موافقت صندوق توسعه ملی با تأمین مالی صنعت خودرو
        رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران از موافقت مدیرعامل صندوق توسعه ملی برای تأمین مالی صنعت خودرو خبر داد.
        Tweet

        از نظر من با این خبر و خبر کاهش تحریم ها و کاهش قیمت دلار باید سازمان بورس خودرویی ها را ببندد و از ایشان توضیح اثرات مالی کاهش هزینه ها را بخواهد

        نظر

        • rajabnejad
          عضو فعال
          • Jan 2012
          • 4331

          #1159
          صنعت خودروی ایران با لغو تحریم رشد می‌کند











          رییس انجمن جهانی خودروسازان گفت: با برداشته شدن تحریم از صنعت خودروی ایران زمینه برای رشد مجدد این صنعت فراهم شده است.

          پاتریک بلین در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: خودروسازی ایران می‌توانست آهنگ رشد تولیداتش را ادامه دهد اما تحریم مانع این کار شد.

          وی با بیان اینکه با لغو تحریم فرصت‌هایی برای صنعت خودروی ایران ایجاد شده که البته قبل از لغو تحریم‌ها فراهم نبود، خاطرنشان کرد: ایران در سال‌های قبل از تحریم پیشرفت زیادی در صنعت خودرو داشت به‌گونه‌ای که تیراژ تولید خودرو در این کشور از 800 هزار دستگاه به یک میلیون و 600 هزار دستگاه رسید.

          رییس انجمن جهانی خودروسازان ادامه داد: ‌البته پس از آن و به دنبال تحریم، تولید خودرو در خودروسازان ایرانی به دلیل بسته شدن سیستم‌های مالی کاهش یافت و راهی برای ارسال پول قطعاتی که از خارج از ایران دریافت می‌شد وجود نداشت.

          وی افزود: این موضوع منجر به افت تولید در خودروسازان ایرانی و توقف تولید برخی خودروها شد به‌گونه‌ای که صنعت خودروی ایران نتوانست آهنگ رشد تولید محصولاتش را ادامه داده و رتبه‌اش را در جهان ارتقا دهد.

          بلین با بیان اینکه هم‌اکنون این مشکل حل شده و فرصت‌های جدیدی پیش روی صنعت خودروی ایران قرار گرفته است، تصریح کرد: ایران یک کشور پر پتانسیل با بازاری بزرگ در صنعت خودروی جهان است که مطمئنا به سرعت می‌تواند شرایط را برای رشد مجدد تولیدات خود فراهم کند.

          رییس انجمن جهانی خودروسازان خاطرنشان کرد: صنعت خودروی ایران را به دلیل ابعاد گسترده آن نمی‌توان نادیده گرفت و شرکتهای خودروسازی نیز با این موضوع آشنا هستند.
          هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

          نظر

          • Alidadash
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 959

            #1160
            اولین پس لرزه های برگزاری همایش بین المللی صنعت خودرو

            ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

            به گزارش خبرنگار پایگاه خبری «عصر خودرو» با استقبال شرکت های اروپایی و آسیایی از حضور در همایش صنعت خودرو و برگزاری همایش در نخستین روز هفته جاری امروز برای خرید سهام خودروسازان صف خرید دویست و هفتاد میلیونی شکل گرفت.سهامداران بازار سرمایه معتقدند با رفع تحریم از صنعت خودرو و نیز حضور دوباره طرف های خارجی خودروسازان در ایران تولید خودرو در کشور به سرعت رشد خواهد کرد که همین مساله تقاضای خرید سهام خودروسازان در بازار بورس را بالا برده است. این میزان تقاضا مربوط به شرکت های ایران خودرو ، سایپا، پارس خودرو و گروه بهمن است.این میزان تقاضا شامل ایران خودرو 50 میلیون، رنا 100 میلیون، پارس خودرو 25 میلیون، بهمن 15 میلیون و سایپا 80 میلیون بوده است.
            سهامداری کنید تا رستگار شوید...

            شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

            نظر

            • کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

              #1161
              کاهش 14 درصدی قیمت کنسانتره فلزات گرانبها در تالار معاملات بورس کالای ایران


              روز یکشنبه 10 آذرماه، تالار محصولات صنعتی و معدنی بورس کالای یاران شاهد کاهش 14 درصدی قیمت کنسانتره فلزات گرانبها بود.
              به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت بورس کالای ایران، شرکت صنایع ملی مس ایران، 680 تن مس مفتول را به قیمت 195 هزار و 560 ریال در تالار محصولات صنعتی و معدنی دادوستد کرد. این شرکت همچنین،شاهد معامله 1140 تن مس کاتد به قیمت 189 هزار و 716 ریال بود. از دیگر محصولات معامله شده شرکت صنایع ملی مس ایران در این روز می توان به 6 هزار تن انواع مس کم عیار و 9 تن کنسانتره فلزات گرانبها اشاره کرد. لازم به ذکر است، کنسانتره فلزات گرانبها کاهش قیمت تا 14 درصدی را تجربه کرد. علاوه بر این، شرکت دنیای مس کاشان، 300 تن مس مفتول را به قیمت 196 هزار و 60 ریال معامله کرد.
              در گروه فولاد نیز 1760 تن سبد میلگرد A3-12-32 شرکت ذوب آهن اصفهان به قیمت 16 هزار و 950 ریال و به صورت سلف دادوستد شد.
              این گزارش همچنین حاکی است، تالار فرآورده های نفتی و پتروشیمی شاهد معامله 2928 تن قیر 6070 و 50 تن قیر MC250 شرکت نفت جی به همراه 1030 تن قیر 6070 شرکت نفت پاسارگاد آبادان بود.
              شایان ذکر است، شرکت پالایش نفت تندگویان تهران نیز 13 هزار تن وکیوم باتوم، 10 هزار تن لوب کات و 100 تن گوگرد گرانوله را به فروش رساند.
              از دیگر محصولات معامله در تالار فرآورده های نفتی و پتروشیمی می توان به 117 تن انواع مواد پلیمری و 100 تن آمونیاک اشاره کرد.
              گفتنی است، تالار صادراتی نیز شاهد معامله یکهزار تن قیر 6070 شرکت توسعه کروس انرژی و 200 تن قیر 85100 شرکت نگین گام پارس بود.

              نظر

              • ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

                #1162
                معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی
                حجم سرمایه‌گذاری مصوب در خودرو سازی به یک میلیارد دلار رسید
                معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد: تاکنون بیش از یک میلیارد دلار سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی در حوزه خودرو سازی به تصویب رسیده است که 300 میلیون دلار آن تحقق یافته است.

                Tweet
                به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی وفنی ایران، بهروز علیشیری با اشاره به حوزه فعالیت‌های سرمایه‌گذاران خارجی در صنعت خودرو ایران گفت: عمده فعالیت‌های این دسته از سرمایه‌گذاران در بخش‌های طراحی، ساخت و تولید قطعات مکانیکی و الکترونیکی متمرکز بوده است.

                رئیس کل سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران در مورد خط کامل تولید خودرو توسط سرمایه‌گذاران خارجی، گفت: تاکنون چند فقره مجوز سرمایه‌گذاری خارجی در تولید خودروی سواری صادر شده است که موفقیت نسبی خوبی داشته‌اند، اما ورود شرکت های معتبر بین المللی در ایران یک پدیده رایج نشده است.

                رئیس هیات سرمایه گذاری خارجی با اشاره به ظرفیت بالای اقتصادی در جذب سرمایه‌گذاری خارجی در حوزه خودرو سازی گفت: حمایت های قانون و آیین‌نامه های سرمایه گذاری خارجی در ایران ، ترجیحات و مشوق مالی و پولی به آنها به همراه تقاضای رو به رشد بازار های ایران و منطقه می‌تواند جمهوری اسلامی ایران را به قطب تولید خودرو های مناسب در سطح منطقه تبدیل کند.

                علیشیری خاطر نشان کرد: برای نیل به هدف استراتژی دعوت از خودروسازان خارجی در کشور باید برنامه بلند مدتی تعریف شود که در قالب این برنامه شرکت‌های بزرگ و متوسط خودروی کشور به دنبال یافتن شرکای مطمئن و دائمی در صنایع خودرویی دنیا باشند و در این برنامه الگوی خوب سرمایه گذاری مستقیم خارجی باید جایگزین سایر شیوه‌های تامین مالی در بازارهای داخلی و خارجی برای صنایع خودرویی کشور شود.

                رئیس کل سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران ضمن تقدیر از اقدامات اخیر وزارت صنعت، معدن و تجارت برای یافتن راههای مشارکتی برای توسعه و تحکیم صنعت خودرو سازی کشور،‌آمادگی سازمان سرمایه‌گذاری را برای مذاکرات فنی با شرکای خارجی و صدور مجوز های سرمایه گذاری اعلام کرد.
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #1163
                  برخی خودروسازان از حضور در ایران جا ماندند

                  » سرویس: اقتصادي - خودرو
                  دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۲ - ۰۰:۴۰
                  دبیر همایش بین‌المللی صنعت خودرو گفت: پس از توافقنامه ژنو بسیاری از شرکت‌های خودروسازی جهان خواستار شرکت در همایش صنعت خودرو بودند اما موفق به این کار نشدند.


                  ساسان قربانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: بسیاری از خودروسازان اروپایی و آسیایی بعد از توافقنامه ژنو و رفع تحریم صنعت خودرو برای حضور در ایران ابراز تمایل کردند اما در فرصت محدود حدودا 10 روزه زمان لازم برای تهیه ویزا و فراهم کردن مقدمات وجود نداشت.


                  وی با بیان این‌که برخی از این خودروسازان از هم‌اکنون از حضور خود در همایش بعدی در سال آینده خبر داده‌اند، خاطرنشان کرد: از نظر زیرساخت‌ها و پتانسیل‌های تولید، ایران جزو 10 کشور برتر صنعت خودروی جهان بوده و جذابیت‌های زیادی برای شرکت‌های خارجی دارد.


                  دبیر همایش بین‌المللی صنعت خودرو ادامه داد: در همایش اخیر حضور شرکت‌هایی از دیگر کشورها از جمله ایتالیا و چین، به دو خودروساز فرانسوی نشان داد که اگر دیر بجنبند بازار خودروی ایران را از دست خواهند داد.


                  وی افزود: دست ایران در مذاکره با خودروسازان خارجی خالی نبوده و وجود پایگاه‌های وسیع تولید خودرو، زنجیره تامین گسترده و بازارهای منطقه‌ای یک امتیاز برای صنعت خودروی ایران است.


                  قربانی تصریح کرد: دو خودروساز فرانسوی پژو و رنو تحت تاثیر استقبال جهان از صنعت خودروی ایران قرار گرفتند و مطمئنا سعی خواهند کرد روابط خود با ایران را بهبود بخشند.
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • rajabnejad
                    عضو فعال
                    • Jan 2012
                    • 4331

                    #1164
                    پژویان رفت؛خودروسازان عازم بانک مرکزی شدند










                    به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حوزه صنعت این هفته با مهم‌ترین اتفاق خود در بخش خودروسازی روبه رو بود که برهمین اساس برای اولین بار همایش بین المللی صنعت خودروی ایران در کشور برگزار شد که در حاشیه آن شرکت‌های صاحب نام خودروسازی دنیا با تبادل نظر و رایزنی جهت گسترش همکاری خود با خودروسازان داخلی پرداختند.
                    این همایش با حضور مهمانانی از کشورهای انگلستان، فرانسه، ایتالیا،چین و تعدادی دیگر از بزرگان خودروسازی کشور با هدف تدوین افق های نوین سرمایه گذاری مشترک با خودروسازان سطح جهان و توانمندی و جایگاه صنعت قطعه سازی ایران و صنایع وابسته کار خودر ا آغاز کرده بود که در نهایت به گفته مسؤلان صنعتی و به ویژه نعمت زاده وزیر صنعت،معدن و تجارت مذاکرات مناسبی در این همایش به شرکت هایی همانند رنو و پژو شده که با اعلام رسمی زمان لغو تحریم‌های بین المللی آثار خود را نشان خواهد داد.

                    نعمت زاده معتقد است طی سالهای اخیر به دلیل تحریم‌های بین‌المللی همکاری پژو با ایران بالاجبار قطع شده بود که با تصمیمات جدید و البته نتایج مذاکرات گروه 1+5 امیدواریم تا پایان دسامبر این موانع برطرف و همکاری شرکت‌های خودروساز داخلی و خارجی تقویت پیدا کند.

                    همچنین ویر صنعت در روند برگزاری این همایش نکاتی را برای ارتقاء کیفیت محصولات داخلی نیز عنوان کرد و گفت:در روند این مذاکرات باید تمام تلاش خود را برای رعایت استانداردهای جهانی و کیفیت محصولات مناسب انجام دهیم که در همین راستا تاکید زیادی بر تشکیل کمیته استاندارد شده است، به نحوی که وزارت صنعت، معدن و تجارت با مشارکت صنایع مختلف و کارشناسان بحث استاندارد را پیگیری و موانع اجرایی شدن آن را در صنایع مختلف بویژه خودروسازی مورد بررسی قرار خواهد داشد.

                    سعید مدنی مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا از شروطی خودروسازان ایرانی برای همکاری با شرکای خارجی خود نیز مواردی را مطرح کرد که بر همین اساس همکاری‌های فنی، انتقال تکنولوژی، بالابردن محصولات ساخت داخل و ارتقاء سطح فنی قطعات از جمله شروط ما برای همکاری با خودروسازان خارجی به شمار می‌آید.


                    *قول وزیر در عدم تغییر قیمت خودرو تا پایان سال جاری

                    این همایش در حاشیه خود مواضع وزیر صنعت را عواقب استعفای پژویان رئیس شورای رقابت بر تعیین دستور العمل قیمت گذاری خودرو را نیز روش کرد به نحوی که نعمت زاده با اعلام این مطلب که بنده از علت استعفای ایشان هیچ خبری ندارم، گفته است: "با او صحبتی در این رابطه نکرده‌ام اما باید بگویم قانون به جای خود باقی است و اگر ایشان نباشند فرد دیگری جایگزین او خواهد شد".

                    وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: ما منتظریم تا شورای اقتصاد تصمیم‌ نهایی را در رابطه با قیمت خودرو بگیرد و به واسطه آن قیمتها در حاشیه بازار و براساس نظر سازمان حمایت تامین شود.

                    نعمت‌زاده با بیان این که علیرغم تعیین دستورالعمل قیمت‌گذاری خودرو از ارز مبادله‌ای به ارز آزاد تغییر پیدا کرده اما خودروسازان متعهد شده‌اند که تغییر قیمتی را تا پایان سال انجام ندهند، تصریح کرد: متاسفانه هنوز تسهیلات مناسبی در اختیار خودروسازان قرار نگرفت و همان هزار میلیاردی که قبلا تصویب شده هنوز به خودروساز ارائه نشده است و شایعاتی مبنی بر ارائه این مبلغ به ایران‌خودرو صحت ندارد.


                    *روایت پژویان از دست‌های پشت پرده بغل گوش وزیر صنعت

                    در دومین روز از هفته جاری پژویان رئیس شورای رقابت با برگزاری نشستی خبری به ارائه دلایل خود از استعفای ریاست این و به دفاع از 4 سال فعالیت خود در این شورا پرداخت و گفت: یکی از برداشت‌های نادرست استعفای من موضوع هلدینگ خلیج‌فارس مطرح شده که به اعتقاد بنده اگر قرار بود من برای این موضوعات استعفا دهم باید 4 سال پیش برای موضوع مخابرات استعفای خود را به رئیس‌جمهور ارسال می‌کردم.

                    پژویان با اشاره به اینکه در طول این چهار سال مرتبا در مقابل هجمه ها و تیغه این دوستان قرار داشته و حتی تهمت‌هایی را به من زده اند، تصریح کرد:در این مدت انتظار داشتم کسی یا دولت و مجلس به کمک من بیایند اما نه تنها این اتفاق نیفتاد بلکه یک‌مرتبه سازمان تنظیم مقررات رادیویی هم از خواب بیدار شد و با تغییر دولت شروع کردند به دادن مصوبه و بی اعتبار کردن مصوبات شورا و برخوردهایی که حداقل برای مدتی فراموش شده بود.

                    به گفته رئیس شورای رقابت، در این شرایط دیدم که باید دوباره به ابتدای کار باز گردم و تمام تلاشی که در یک سال گذشته با تمام توان کردم که بگذارند شورای رقابت کار خود را انجام دهد، از بین رفت.

                    پژویان در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه هیچگونه مشکلی در این مدت با وزرا نداشتم، گفت: بلکه تشکیلاتی که قدرت و صندلی خود را از دست می دادند، در مقابل تصمیمات شورا مقاومت می کردند؛ تشکیلاتی که بغل گوش نعمت زاده وزیر صنعت هستند. در عین حال نیز از برخی رسانه ها گله مندم.

                    وی گفت: تا زمانی که رئیس جمهور فرد جدید را به عنوان رئیس جدید شورای رقابت صادر کند، من به فعالیت خود در مرکز ملی رقابت ادامه خواهم داد و مرکز را تنها نخواهم گذاشت و در زمان مقرر شورا را به فرد جدید تحویل خواهم داد و اگر با استعفای من موافقت نشود، شرطی را خواهم گذاشت که از من حمایت کنند.


                    *جلسه ویژه خودروسازان در بانک مرکزی

                    دیگر خبر این هفته حوزه صنعت در بخش خودرو را باید برگزاری جلسه خودروسازان با بانک مرکزی عنوان کرد. این جلسه در نهایت پس از درخواست های متعدد خودروسازان در کمبود نقدینگی برگزار شده بود. به اعتقاد داود میرخانی رشتی یکی از اعضای انجمن خودروسازان که در این جلسه حضور داشت مسائل و مشکلات مالی خودروسازان در بانک مرکزی مطرح شد اما در نهایت نتوانستیم به تصمیم نهایی دست پیدا کنیم.

                    وی مشکلات مصوبات شورای پول و اعتبار و اشرافیت آن در عملکرد بانک مرکزی را یکی از مهم‌ترین معضل خودروسازان در تأمین نقدینگی خود دانست و افزود: در جلسه امروز پیشنهاداتی برای بازنگری در مصوبات مطرح شد تا به واسطه آن محدودیت ها برطرف شود.

                    مشاور انجمن خودروسازان افزود: به دنبال تصمیم اعضاء شرکت کننده در این جلسه تا نهایی نشدن این پیشنهادات، جزئیاتی از آن منتشر نخواهد شد.

                    وی اضافه کرد: زمان دقیق جلسه بعدی خودروسازان و رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در بانک مرکزی هنوز مشخص نشده است اما امیدوارم با برگزاری جلسات بعدی به نتایج مناسبی در رفع مشکلات مالی خودروسازان دست پیدا کنیم.


                    * دولت یازدهم علاقه‌ای به فعالیت «کارگروه حمایت از تولید» ندارد

                    این هفته نیز خبرگزاری تسنیم همانند هفته های گذشته به بررسی مشکلات واحد های تولیدی پرداخت اما علارغم تمام وعده های دولت یازدهم در گشایش ال سی 30 درصدی و ارائه تسهیلات به واحد های تولیدی متقاضی همچنان تولیدکنندگان از عدم سیاست مؤثری از سوی دولت برای توسعه این بخش گله مند هستند و معتقدند هنوز مشکلات واحدهای تولیدی به قوت خود باقی است.

                    آرمان خالقی عضو هیأت مدیره خانه صنعت و معدن در این رابطه می‌گوید:علیرغم صحبت‌های مسئولان دولتی در رفع مشکلات گشایش ال سی 30 درصدی، سیستم بانکی تمایلی به اجرای آنها نداشته و بهانه تراشی می‌کند.

                    وی با بیان اینکه این روزها عدم فعالیت دولت در بخش‌های عمرانی مشکلات مختلفی را برای کشور به وجود آورده است، گفت: کاهش تحریم‌های بین المللی و دریافت منابع بلوکه شده کشور و تزریق آنها به پروژه‌های عمرانی و سرمایه‌ای می تواند تا حدودی راهگشای مؤثری برای رفع مشکلات فعلی اقتصاد کشور باشد.

                    خالقی با اشاره به اینکه هنوز اقدام جدی برای ادامه فعالیت کارگروه حمایت از تولید از سوی دولت صورت نگرفته است، اظهار داشت: اخبار جدیدی از بررسی فرآیند آغاز به کار گروه حمایت از تولید ندارم اما به نظر می رسد دولت علاقه چندانی به پیگیری این موضوع نداشته باشد.


                    *قیمت سنگ آهن آزاد شده است یا خیر !

                    در چهارمین روز از هفته جاری به دنبال انتشار سیاست جدید دولت که قیمت سنگ آهن برای دو واحد زیرمجموعه ایمیدرو شامل گل‌گهر و چادرملو آزاد شده است وکیلی دبیر کل اتحادیه صادرکنندگان و تولیدکنندگان سنگ آهن در واکنش به این خبر با اشاره به اینکه قیمت سنگ آهن را بازار عرضه و تقاضای این محصول مشخص می‌کند، اظهار داشت: در گذشته دولت برای حمایت از صنایع خود همانند فولاد به شرکت های زیر مجموعه خود قیمت های دستوری سنگ آهن را اعلام می کرد.

                    وی اضافه کرد: به واسطه این امر ضرر و زیان ناشی از سوء مدیریت صنایع فولاد را دولت با کم کردن قیمت سنگ آهن جبران می‌کرد.

                    دبیر کل اتحادیه صادرکنندگان و تولیدکنندگان سنگ آهن با اشاره به اینکه اخیراً دولت تصمیم بر واقعی کردن قیمت سنگ آهن در شرکت های زیر مجموعه خود گرفته است، افزود: به نظر می رسد تصمیمات گذشته سیاست نامناسبی بوده که دولت چنین تصمیم جدیدی را اتخاذ کرده است.

                    البته اکبریان رئیس انجمن تولیدکنندگان سنگ آهن که خبر آزادسازی قیمت سنگ آهن به نقل از وی در رسانه ها منتشر شده بود با اعلام این مطلب که از سخنان من در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه میان ایمیدرو و انجمن سنگ آهن برداشت اشتباه شده است، گفت: بر مبنای این برداشت اشتباه نیز خبری با عنوان« قیمت سنگ آهن آزاد شد» منتشر کردند در حالی که قیمت گذاری سنگ آهن دارای دو بخش مجزا می باشد و بخش اول آن مربوط به شرکت های زیر مجموعه ایمیدرو است که تفاهم نامه هایی برای انجام آن به امضاء رسیده است.

                    اکبریان ادامه داد: اساسا در شرایط فعلی محدودیت یا قیمت گذاری در مورد سنگ آهن از سوی دولت اعمال نمی شود و بخشی از سنگ آهن نیز در بورس با قیمت شفاف بورسی به فروش می رسد بنا بر این، اصل این مطلب که قیمت سنگ آهن آزاد شود، موضوعیتی ندارد.
                    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                    نظر

                    • تکنیکالیست
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 1101

                      #1165
                      با احترام به نظر دوستان فرصتهای ایجاد شده در خودرویی ها را فرصت خروج میدانم. همین الان سهمهایی هستند در بازار که حدود 100 تومان سود ساخته اند اما قیمتشان پایینتر از خودرو با این زیان سنگین می باشد.
                      ......

                      نظر

                      • *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

                        #1166
                        در اصل توسط تکنیکالیست پست شده است View Post
                        با احترام به نظر دوستان فرصتهای ایجاد شده در خودرویی ها را فرصت خروج میدانم. همین الان سهمهایی هستند در بازار که حدود 100 تومان سود ساخته اند اما قیمتشان پایینتر از خودرو با این زیان سنگین می باشد.

                        مثلا چي؟
                        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست


                        نظر

                        • orkide
                          عضو عادی
                          • May 2011
                          • 67

                          #1167
                          رنو و پژو به تعهدشان عمل نکردند
                          سید محمد بیاتیان در گفت ‌و گو با فارس، اظهار داشت:‌ حضور شرکت‌های خارجی در صنعت خودروسازی ایران به شرطی قابل قبول است که برای ما شریک تجاری باشند، نه رقیب.

                          وی ادامه داد: همکاری با شرکت‌های خودروساز باید باعث انتقال دانش فنی به کشور و ارتقاء کیفی تولیدات داخلی شود و علاوه بر این، خودروسازان ایرانی در بازارهای منطقه و جهانی نیز حضور مناسبی داشته باشند.

                          بیاتیان با بیان اینکه شرکت‌های رنو و پژو به تعهدات قبلی در قراردادهایشان عمل نکردند، افزود: بخشی از این اتفاق به دلیل تحریم‌ها صورت گرفت و مشکلاتی را برای این خودروسازان خارجی ایجاد کرد.

                          * جلسه مجلس و خودروسازان در مورد طرف‌های خارجی

                          وی با تأکید بر اینکه در تولید خودرو نباید فقط به شرکت‌های پژو و رنو اکتفا کنیم، گفت:‌ خودروسازان ایران باید به خودروسازان جنوب شرقی آسیا نیز توجه داشته باشند و به جز خودروسازان فرانسوی، به کشورهای پیشرفته دیگر نیز توجه کنند.

                          وی ادامه داد: می‌توانیم به جای واردات خودروهای ساخته شده خارجی به کشور، تکنولوژی تولید آنها را به داخل انتقال دهیم و نیاز مشتریان را از این طریق جواب دهیم.

                          عضو کمیسیون صنایع مجلس تصریح کرد: قرار است در این خصوص جلسه‌ای بین اعضای کمیسیون صنایع و مدیران شرکت‌های خودروساز داخلی برگزار شود تا مسائل مربوط به حضور شرکت‌های خارجی در ایران مورد بررسی قرار گیرد.

                          * تدوین آئین‌نامه خاص برای قرارداد شرکت‌های خارجی

                          وی با تأکید بر لزوم حفظ منافع ایران در قرارداد با خودروسازان خارجی، گفت: شرکت‌های رنو و پژو به تعهدات خود به طور کامل عمل نکردند که این مسئله بیشترین ضربه را به آنها وارد کرد و علاوه بر این، باعث شد قیمت تمام شده تولید خودرو در ایران افزایش یابد.

                          وی با بیان اینکه خودروسازان ایرانی باید به سمت سایر شرکت‌های بزرگ دنیا چرخش داشته باشند، افزود: تاکنون بیشترین حجم سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت نفت صورت گرفته و در خودروسازی سرمایه‌گذاری قابل توجهی انجام نشده است.

                          بیاتیان اظهار داشت: باید آئین‌نامه خاصی برای قرارداد با شرکت‌های خودروساز خارجی تدوین شود تا از این طریق، منافع ملی حفظ شود.

                          وی ادامه داد: مجلس در این مورد بررسی‌های لازم را انجام خواهد داد.
                          [COLOR="#008000"][B][U]دانش ، تحلیل ، اقدام ، صبر[/U][/B][/COLOR] ;)

                          نظر

                          • 717
                            عضو فعال
                            • Apr 2011
                            • 596

                            #1168
                            قيمت كل شپديس=2.27*قيمت كل خودرو!!!!!؟
                            قيمت كل شپديس=3.05*قيمت كل سايپا!!!!!!!؟
                            قيمت كل شپديس=1.3*(قيمت كل خودرو+قيمت كل سايپا)!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟
                            توجه در ارزندگي شپديس شكي نيست لطفا بازار با توجه به لغو تحريم خوروسازها يك صفر جلوي قيمت خوروييها بگذارد تا درست شود/:.wubsmiley.:/

                            نظر

                            • کيانوش
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 6613

                              #1169
                              بعدش نوبت خپارس و سايپا و خودرو و........هست.
                              .................................................. ...................................
                              از محل تجديد ارزيابي دارايي ها
                              ايران خودرو ديزل به ازاي هر سهم سه سهم جايزه مي دهد!
                              يکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۵۷کد مطلب: 215481 پيش از اين چند شركت بورسي ديگر مانند قنداصفهان،بيمه البرز و بانك صادرات با اين روش افزايش سرمايه داشتند و بازدهي چشم گيري نصيب سهام داران خود كرده اند/در واقع وقتی خودروسازان افزایش سرمایه می دهند، سهامداران مختلف در فرایند افزایش سرمایه حسب صلاحدید و محاسبات خود، شرکت می کنند. البته ممکن است گروهی از سهامداران نیز شرکت نکنند.
                              اقتصادايران آنلاين:شركت ايران خودرو ديزل از محل تجديد ارزيابي دارايي ها افزايش سرمايه خواهد داد.
                              به گزارش اقتصادايران آنلاين شركت ايران خودرو ديزل همچون ساير خودرو سازها در نظر دارد از محل تجديد ارزيابي دارايي ها افزايش سرمايه دهد و به ازاي هر سهم سه سهم جايزه به سهامداران خود بدهداین یعنی افزایش سرمایه به میزان 300درصد.
                              شنيده شده توجيه فني و اقدامات مورد نياز آن صورت گرفته و در حال اخذ مجوزهاي لازم و قانوني براي اين كار است.
                              گقتني است پيش از اين چند شركت بورسي ديگر مانند قنداصفهان،بيمه البرز و بانك صادرات با اين روش افزايش سرمايه داشتند و بازدهي چشم گيري نصيب سهام داران خود كرده اند.
                              روز گذشته نيز محسن صالحي نيا معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تلاش خودروسازان برای تامین نقدینگی مورد نیاز خود، گفت: در سال جاری ایران خودرو معادل 230 میلیارد تومان و سایپا معادل 180 میلیارد تومان از سهم خود در واحدهایی که در آن سهام داشته‌اند، را واگذار کرده‌اند.
                              وی تصریح کرد: سیاست فروش سهام از سوی خودروسازان راهکاری برای تامین نقدینگی و افزایش توان تولید است که این سیاست از سوی مجمع عمومی به آنها ابلاغ شده است.

                              به گفته صالحی‌نیا، هر یک از دو خودروساز بزرگ، مصوبه ای را برای افزایش سرمایه تهیه کرده‌اند که در حال طی مراحل مربوطه است. در واقع وقتی خودروسازان افزایش سرمایه می دهند، سهامداران مختلف در فرایند افزایش سرمایه حسب صلاحدید و محاسبات خود، شرکت می کنند. البته ممکن است گروهی از سهامداران نیز شرکت نکنند.

                              وی اظهار داشت: هر یک از خودروسازان افزایش سرمایه را در سطوح هیات مدیره خود تصویب کرده اند، چراکه افزایش سرمایه تابع قواعد و مقرراتی است و باید بعد از تائید هیات مدیره، به تائید حسابرس، سازمان بورس و مجمع عمومی برسد.

                              نظر

                              • Alidadash
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 959

                                #1170
                                و این است ماجرای بازگشت خودرویی ها.

                                Sent from my AN7BG3 using Tapatalk
                                سهامداری کنید تا رستگار شوید...

                                شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X